Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Rím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Bergamo – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | CFC Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas 0:1 (kon.) | Benevento – AC Miláno 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
6:2 (2:2)
FC Crotone
cz Nedeľa 03.01.2021, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Talianska Seria A • 15. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Achraf HAKIMÍ - 6:2
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nakonec to vypadá na hokejový výsledek! Domácím se povedlo přenést hru na levou stranu, kde Darmian potáhl míč až do pokutového území. Tam zpětnou nahrávkou našel trestuhodně nekrytého ACHRAFA HAKIMÍHO, jeho rána levou nohou směřovala naprosto mimo dosah brankáře Cordaze.
    78. Lautaro MARTÍNEZ - 5:2
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Rázem je to o tři branky! Interu se znovu povedlo přejít do opačného pokutového území, kde si dokázal najít prostro pro zakončení Perišić. Jeho nepříjemnou ránu dokázal Cordaz vyrazit pouze před sebe, kde byl s úspěšnou dorážkou připraven LAUTARO MARTÍNEZ. Argentinec tak kompletuje hattrick!
    64. Romelu LUKAKU - 4:2
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    O vítězi zápasu je dost možná rozhodnuto! Dlouhý dalekonosný nákop se snášel do míst, kam si nabíhal ROMELU LUKAKU. Belgičan se fantastickým způsobem otočil kolem bránícího Luperta, kterému se nepovedlo zachytit jeho pohyb. Lukaku se poté dostal až před brankáře Cordaze, kterého překonal jednoduchou přízemní střelou k zadní tyči.
    57. Lautaro MARTÍNEZ - 3:2
     
    57
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Krátce po startu druhého poločasu se Inter dostává do vedení! Crotone znovu nezvládlo rozehrávku, přičemž Lukaku hezkou patičkou našel za sebou naběhnuvšího Brozoviće. Ten ještě šikovně popostrčil míč do tandemu na LAUTARA MARTÍNEZE, který zakončením pod břevno dokázal překonat brankáře Cordaze potřetí.
    36. Vladimir GOLEMIĆ - 2:2
     
    36
    Crotone právě vstřelilo branku!
    První poločas nabídl už čtvrtou branku! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil obránce VLADIMIR GOLEMIĆ, který zvolil zakončení placírkou k pravé tyči. Tam se vrhl také Handanović, který ovšem na střelu nedosáhl.
    31. Luca Marrone (COE) - 2:1
     
    31
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a domácí se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení! Čistým způsobem totiž zakročil Vidal, který nastartoval útočnou akci soupeře. Lukaku si na levém křídle všiml lépe postaveného Barellu, jenž zpětnou nahrávkou zkoušel najít naběhnuvšího Martíneze. Před ním ovšem nešťastně zasáhl LUCA MARRONE, který si tak vstřelil vlastní branku.
    20. Lautaro MARTÍNEZ - 1:1
     
    20
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a máme vyrovnáno! Inter totiž kombinoval na útočné polovině, kde to fantastickým způsobem provedl Lukaku, kterému se za obranou povedlo nastartovat LAUTARA MARTÍNEZE. Druhý jmenovaný hráč si navedl míč na pravou nohu a poté vypálil natolik přesně, že si brankář Cordaz stačil jen slabě sáhnout.
    12. Niccolò ZANELLATO - 0:1
     
    12
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Velice překvapivě se do vedení dostává hostující celek! Ten totiž rozehrál rohový kop nakrátko, načež se k velice pohotovému centr do pokutového území dostal Messias. Jeho nabídka navíc přesně zamířila na hlavu NICCOLA ZANELLATA, jehož zakončení zapadlo nechytatelně k levé tyči, kam Handanović neměl šanci dosáhnout.

    David Suchý

    Góly: 20. Lautaro Martínez (R. Lukaku), 31. Marrone (vla.), 57. Lautaro Martínez (Brozović), 64. R. Lukaku (Bastoni), 78. Lautaro Martínez, 87. Hakimí (Darmian) – 12. Zanellato (Messias), 36. Golemić (pen.)

    Karty:   8. Reca (COE), 22. Golemić (COE), 52. Luperto (COE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:7.
    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (81. Kolarov) – Hakimí, Barella (70. Gagliardini), Brozović, Arturo Vidal (46. Sensi), Young (75. Darmian) – R. Lukaku (75. Perišić), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – Eriksen, Darmian, Perišić, Kolarov, Alexis Sánchez, Ranocchia, Gagliardini, D'Ambrosio, Sensi.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Golemić (85. Djidji), Marrone, Luperto (70. Magallán) – P. Pereira, S. Molina (85. Vulić), Henrique, Zanellato, Reca – Messias (85. Rojas), Rivière (62. Nwankwo).
    Náhradníci: Festa – Cuomo, Dragus, Rojas, Rispoli, Vulić, Magallán, Petriccione, Nwankwo, Siligardi, Djidji, Crociata.

    Rozhodca: Aureliano – Cecconi, Zingarelli