Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižnekamsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Helsinki – Jaroslavľ 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | S.Moskva – D. Moskva 0:6 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Traktor Čeljabinsk
cz Pondelok 28.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Kirill SEMJONOV - 5:3
     
    57:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ale nyní už je definitivně rozhodnuto! KIRILL SEMJONOV sice první pokusem neuspěl, ale odražený puk už do sítě dostal. Asistence: Jiří Sekáč a Alexej Běreglazov.
    55:58 Jiří SEKÁČ - 4:3
     
    55:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    A domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru, takže jdou znovu do vedení! JIŘI SEKÁČ dostal přihrávku na střed hřiště a střelou překonal gólmana na bližší tyč. Asistence: Corban Knight a Sergej Tolčinskij.
    52:22 Vitalij KRAVCOV - 3:3
     
    52:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A hostům se dokonce daří srovnat, tak to je comeback jako hrom! VITALIJ KRAVCOV si sjel na střed hřiště, kde se mu povedlo šikovně tečovat kotouč. Ten sice trefil výstroj Bobkova, ovšem od té se touš odrazil do branky. Asistence: Lukáš Sedlák a Nick Bailen.
    47:35 Alexej BYVALCEV - 3:2
     
    47:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A už je zaděláno na drama! Vjačeslav Osnovin sice ze dobré pozice na středu hřiště neuspěl, ale o dorážku se postaral na brankovišti agilní ALEXEJ BYVALCEV, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Vjačeslav Osnovin a Pontus Åberg.
    38:58 Jaroslav KOSOV - 3:1
     
    38:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Že bychom se ještě dočkali dramatu? Traktor totiž minutu před koncem periody snižuje na rozdíl dvou branek. JAROSLAV KOSOV sice spíše plácl do puku, ovšem jeho pokus nakonec skončil v růžku branky! Pavel Dědunov udělal velkou chybu, když právě jemu byl kotouč odpálen z hole. Bez asistence.
    35:07 Alexej JEMELIN - 3:0
     
    35:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    Velké zmatky v obraně Čeljabinsku končí další brankou v jeho síti, s hosty to nevypadá dobře! ALEXEJ JEMELIN stihl kotouč ještě na útočné modré a měl před sebou hodně prostoru. Proto si sjel až mezi kruhy a vyslal ránu zápěstím nechytatelně k tyči. Bez asistence.
    25:29 Klim KOSTIN - 2:0
     
    25:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Navíc znovu inkasuje, a tak je to už o dvě branky! Čeljabinsk propadl v útočném pásmu a viděli jsme přečíslení dva na jednoho. To na sebe vzal KLIM KOSTIN a jeho pokus skončil v růžku na zadní tyči. Asistence: Corban Knight.
    12:09 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    12:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard využívá svou aktivitu ke vstřelení první branky utkání! Igor Isajev pod tlakem posunul kotouč jen na střed hřiště. Tam ho získali soupeři a JIŘÉ SEKÁČ vyslal střelu zápěstím z pravé strany, kterou se trefil mezi tyčku a gólmana. Asistence: Corban Knight.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 13. Sekáč (Knight), 26. K. Kostin (Knight), 36. Jemelin, 56. Sekáč (Knight, Tolčinskij), 58. Semionov (Sekáč, Bereglazov) – 39. Kosov, 48. Byvaľcev (Osnovin, Åberg), 53. Kravcov (Sedlák, Bailen)


    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Bereglazov, Čudinov, Solovjov, Gončarov, Gotovec – Knight (A), K. Kostin, Sekáč (A) – Zernov, Boucher, Jakupov – Tolčinskij, Chochlačov, Semionov – N. Komarov, Dedunov, Kablukov – Jaremčuk.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Bailen (A), Isajev, Pilut, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Jevenko – Sedlák (C), Hyka, Kravcov – Osnovin, Byvaľcev, Åberg – Fatějev, Bobyľov, Iľjin – Karlin, Avcin, Švarjov – Kosov (A).

    Rozhodca: Akuzovskij, Romasko – Galimov, Sivov