Kanada – Rusko 1:0 (kon.) | Slovensko – Česko sk 0:6 (kon.) | Nemecko – Česko 0:0 (zruš.)
koniec
Slovensko
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Česko
Štvrtok 24.12.2020, 03:30Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Radek Mužík (CZE) - 0:6
     
    57:14
    Česko dalo gól!
    Česi vyťažili z dlhej presilovky aspoň jeden presný zásah, o ktorý sa peknou individuálnou akciou postaral RADEK MUŽÍK, ktorý sa od tyčky dostal až na pravý kruh a odtiaľ prekvapil Latkóczyho tvrdou strelou k ľavej žrdi.
    Asistencie: Michal Gut, Stanislav Svozil
    44:57 Michal Gut (CZE) - 0:5
     
    44:57
    Česko dalo gól!
    Deštrukcia slovenského tímu pokračuje. Raška sa zmocnil odrazeného puku, bleskovou prihrávkou uvoľnil MICHALA GUTA, ktorý sa v kľude trafil do odkrytej brány.
    Asistencie: Adam Raška, Martin Haš
    39:02 Jaromír Pytlík (CZE) - 0:4
     
    39:02
    Česko dalo gól!
    Česi odskakujú na rozdiel štyroch gólov! Hráči výborne operujú v predbránkovom priestore, Latkóczy vôbec nič nevidel, Klikorka nahodil puk na bránu, JAROMÍR PYTLÍK ho ešte tečoval a kus gumy prepadol až do siete.
    Asistencie: Karel Klikorka, Michal Teplý
    19:44 Adam Raška (CZE) - 0:3
     
    19:44
    Česko dalo gól!
    Hlavaj si pripísal niekoľko dobrých zákrokov, ale nakoniec kapituluje. Dlhý nápor v útočnom pásme ukončil úspešnou strelou ADAM RAŠKA, ktorý číhal medzi kruhmi medzi niekoľkými protihráčmi, no aj tak po prihrávke Pytlíka cez nich dokázal zakončiť presne k vzdialenejšej žrdi.
    Asistencie: Jaromír Pytlík, Stanislav Svozil
    14:17 Michal Teplý (CZE) - 0:2
     
    14:17
    Česko dalo gól!
    Česi zaútočili do rozhodenej obrany, Vitouch sa dostal do streleckej pozície, ale miesto očakávaného zakončenia prihrával pred odkrytú bránu, kam si výborne nakorčuľoval MICHAL TEPLÝ, ktorý už poľahky dostal puk do brány.
    Asistencia: David Vitouch
    07:40 Pavel Novák (CZE) - 0:1
     
    07:40
    Česko dalo gól!
    Haš nahodil puk od modrej čiary, pred bránou ho šikovne tečoval PAVEL NOVÁK medzi betóny Hlavaja a Česi sa tak dostávajú do vedenia!
    Asistencie: Martin Haš, Stanislav Svozil

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 8. Novák (Haš, Svozil), 15. Teplý (Vitouch), 20. Raška (Pytlík, Svozil), 40. Pytlík (Klikorka, Teplý), 45. Gut (Raška, Haš), 58. Mužík (Gut, Svozil)


    Slovensko: Hlavaj (34. Latkóczy) – Mudrák, Golian, Stacha, Kňažko, Nemec, Petrovický, Turan, Bečár – Mrázik, Jellúš, Faith – Chromiak, Myklukha, Slafkovský – Mešár, Sojka, Turanský – Kolenič, Eliáš, Kašlík
    Česko: Malík – Kučeřík, Krutil, Svozil, Haš, Klikorka, Jiříček, Suhrada, Kubíček – Teplý, Myšák, Vitouch – Mužík, Pytlík, Přikryl – Raška, Gut, Novák – Koffer, Najman, Rychlovský – Beránek, Lang