Omsk – Barys 1:3 (kon.) | Novgorod – Soči 4:1 (kon.) | S.Moskva – Viťaz 5:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
cz Streda 23.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:26:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (OMS) – 26 zákroků, 3 góly, 89,6%
     
    Střely na branku: 26 – 29
     
    Je konec! Barys nakonec zvládl duel na ledě Omsku a vítězí 3:1. Hosté v závěrečné periodě zvládli parádní defenzivu. Avangard se sice tlačil do zakončení, ale obránci Barysu zablokovali několik střel. Na opačné straně navíc v závěru udeřil Phil Varone.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Jakob Lilja ještě prověřil pozornost Šimona Hrubce, ale český brankář si pohlídal prostor u levé tyčky a vyrazil puk mimo nebezpečí.
     
    59:00
    Hosté si přesilovku v závěrečných minutách doslova užívají a nikam už se neženou. Barys hraje s kotoučem na hokejkách a čeká na triumf.
     
    58:14
    Kazašský celek si navíc zahraje přesilovku. Čudinov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:41 Phil VARONE - 1:3
     
    57:41
    Barys právě vstřelil branku!
    Podle všeho je rozhodnuto! Hostujícímu celku totiž vyšel rychlý přechod do útočného pásma! PHIL VARONE se před brankou dostal k odraženému puku, poslal jej bekhendem na brankoviště a domácí obránce si puk srazil do branky! Asistence: Matt Frattin.
     
    57:10
    Dillon Heatherington vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a forhendem odehrál puk za modrou čáru. Barysu stačí držet domácí hráče daleko od branky.
     
    56:35
    Alexej Jemelin se zmocnil volného puku v rohu obranného pásma a obloučkem jej poslal do bezpečí. Hráči Avangardu se však nemohou dostat do zakončení.
     
    56:10
    Šimon Hrubec poslal přihrávku na Zernova, který se dostal až do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    55:35
    Alexej Solovjov si sjel na přihrávku na levou stranu a zakončil zápěstím. Proti jeho projektilu hostující brankář vůbec nemusel zasahovat.
     
    55:10
    Nail Jakupov se před vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a vyhodil jej bekhendem do bezpečí. Avangard však potřebuje hrát na opačné straně.
     
    54:38
    Corban Knight nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, nicméně na jeho pobídku nedosáhl nikdo v černém dresu Avangardu.
     
    54:10
    Darren Dietz zablokoval přihrávku z levé strany a před dojíždějícím soupeřem odehrál puk do bezpečí. Omsk však v posledních minutách stupňuje tlak.
     
    53:41
    Znovu se hosté dostali k volnému kotouči a jednoduše jej posunuli za modrou čáru. Barys se během závěrečné periody soustředí jen na defenzivu.
     
    53:20
    Denis Zernov se dostal do zakončení od modré čáry, ale i jeho pokus zastavil pádem do rány obránce v bílém dresu.
     
    52:38
    Jiří Sekáč dostal další prudkou přihrávku do jízdy, navedl si jej na levý kruh, jenže střelou zápěstím nechal vyniknout brankáře Barysu.
     
    52:10
    Už sedm minut nemusel rozhodčí přerušit hru. Starčenko se po levém křídle tlačil do útočného pásma, jenže hned první obránce mu vystavil stopku.
     
    51:41
    Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Brankář Hrubec vyjel ven z branky a pohotově pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    51:10
    Pavel Dědunov se řítil sám na hostujícího brankáře, pokusil se o forhendový blafák, ale pozorný brankář jeho šanci zneškodnil!
     
    50:35
    Jiří Sekáč se hnal za nahozením do útočného pásma, jenže si neporadil se zpracováním a kotouč mu utekl k dobře postavenému obránci.
     
    50:10
    Nikita Michajlis se tlačil do útočného pásma, jenže si neporadil se zpracováním kotouče a puk mu utekl k dobře postavenému obránci.
     
    49:35
    Anton Sagadejev si sjel na krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže jeho pokus forhendem putoval k brance jen po ledě a Hrubec si připsal jistý zákrok!
     
    49:11
    Domácí v plném počtu.
     
    48:41
    Phil Varone ještě pálil z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na rameně pozorného Šimona Hrubce, který drží šance Avangardu nad vodou.
     
    48:15
    Nikita Michajlis se z rohu útočného pásma prosmýkl před Šimona Hrubce a zkoušel zakončit bekhendem. Jeho projektil však minul horní roh branky!
     
    47:30
    Znovu se domácímu mužstvo podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry až za branku soupeře. Zdá se, že Barysu tento obraz hry vyhovuje.
     
    47:10
    Reid Boucher dostal přihrávku do jízdy, protáhl se do středního pásma a jednoduše poslal puk za branku Barysu. Oba týmy nyní střídají.
     
    46:39
    Domácí znovu vyhodili kotouč až do obranného pásma soupeře. Hokejisté Barysu se zatím během této přesilovky nejsou schopni dostat do zakončení.
     
    46:10
    Alexej Běreglazov získal volný puk na pravé straně a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Omsk zatím další důležité oslabení zvládá.
     
    45:11
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Corban Knight – 2 min., hákování).
     
    45:10
    Alexej Makljukov ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    44:29
    Šimon Hrubec si dal pozor na další prudké nahození a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Omsk se sice snaží, ale do šancí se nedostává.
     
    44:10
    Corban Knight zachytil nepovedenou rozehrávku soupeře. Domácí hokejista si kotouč skvěle zpracoval a rozehrál na levé křídlo.
     
    43:35
    Temirlan Gajtamirov se uvolnil v útočném pásmu, dokonce si položil domácího obránce, nicméně jeho pokus z ostrého úhlu jen líznul boční síť.
     
    43:05
    Další akce kazašského celku skončila prudkou přihrávkou na levou stranu a zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude před brankou hostů.
     
    42:34
    Darren Dietz dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil forhendem, ale jeho pokus příklepem zastavila brusle prvního obránce v černém dresu.
     
    42:05
    Kirill Semjonov se dostal k přihrávce mezi kruhy, jenže neměl dostatek prostoru pro zakončení a jeho pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    41:06
    Šimon Hrubec si dal znovu dobrý pozor na dělovku z pravé strany a schoval kotouč do lapačky. Český brankář poté raději přerušil hru.
     
    40:35
    Kirill Gotovec si dal pozor na rychlý útok Barysu, vrátil se do obranného pásma a získal kotouč pro domácí mužstvo. Omsk tak může rozjet novou akci.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny dnešního souboje. Avangard se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu bylo moc prudké.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:50.
     
    Střely na branku: 20 – 24
     
    Druhá třetina končí! Po druhé části mohou být spokojenější hokejisté Barysu. Po změně stran se dlouho hrál velmi bojovný hokej, který vyústil v několik nedovolených zákroků a vyloučení na obou stranách. Až v závěru třetiny dokázal přesilovou hru využít Lilja. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:23 Jakob LILJA - 1:2
     
    39:23
    Barys právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nakonec před koncem druhé části dostává do vedení! Barys znovu využil přesilovku. Hosté se usadili v útočném pásmu. Na krásnou přihrávku před branku si sjel volný JAKOB LILJA a doklepl puk do sítě! Asistence: Phil Varone.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:06
    Ilja Kablukov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    38:05
    Starčenko si sjel na přihrávku do útočného pásma, obhodil si obránce, jenže neustál souboj s Dědunovem. Hráči Omsku mohou uklidnit hru.
     
    37:41
    Hosté v plném počtu.
     
    37:02
    Dillon Heatherington se v obranném pásmu dostal k volnému puku a bez váhání jej poslal přes celé kluziště za branku Šimona Hrubce.
     
    36:35
    Corban Knight dostal přihrávku na pravou stranu, poslal prudkou pobídku před branku, jenže ani na jeho nahození nedosáhl nikdo v černém dresu.
     
    36:10
    Omsk se sice usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém dresu se zatím nedostal do zakončení. Obrana Barysu hraje na hranici sebeobětování.
     
    35:41
    Omsk si nakonec zahraje přesilovku. Starčenko dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Denis Zernov – 2 min., hrubost).
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ville Pokka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., hrubost).
     
    35:10
    Omsk se dostal do útočného pásma, jenže Jiří Sekáč měl proti sobě přesilu obránců, kteří jej bez problémů dokázali odstavit od kotouče.
     
    34:29
    Nikita Komarov nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného, jenže obránci v bílém kotouč získali pro sebe a pohotově rozjeli další akci.
     
    34:10
    Zadáci Barysu uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Také domácí kouč posílá na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    33:32
    Damir Šaripzjanov se prohnal do útočného pásma, jenže hned první obránce v bílém dresu jej skvělou poziční hrou vytlačil až do rohu ledové plochy.
     
    33:05
    Domácí se pokusili překvapit obranu Barysu nahozením do útočného pásma, jenže rozehrávka skončila zakázaným uvolněním.
     
    32:15
    Ville Pokka střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho pokus skončil na noze prvního obránce v bílém dresu hostujícího Barysu.
     
    32:00
    Hrubec vyjel za svou klec a zpracoval si prudké nahození po mantinelu. Gólman domácího Avangardu nakonec našel rozjetého Semjonova.
     
    31:26
    Dietz se v útočném pásmu dostal k volnému kotouči a dostal se do zakončení zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem levé tyčky.
     
    31:05
    Darren Dietz si dal pozor v rohu obranného pásma, vybojoval volný kotouč a odehrál jej ven z obranného pásma. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.
     
    30:25
    Alichan Asetov nahodil puk od modré čáry před Hrubcovu branku, jenže obránci v černém svému brankáři vypomohli a srazili puk mimo nebezpečí.
     
    30:10
    Ville Pokka se za brankou dostal k volnému puku a bez problémů jej poslal do středního pásma. Domácí hokejisté jsou nyní pod tlakem a musí se bránit.
     
    29:24
    Jakob Lilja se dostal do útočného pásma a zakončil forhendem. Jeho dělovka skončila na betonu připraveného Šimona Hrubce.
     
    29:10
    Denis Zernov se vrátil do rohu obranného pásma, získal volný kotouč a obloučkem jej vyhodil do středního pásma.
     
    28:32
    Jegor Petuchov poslal přihrávku do útočného pásma, jenže zadáci domácího Avangardu hráli dostatečně důrazně a nepustili soupeře do zakončení.
     
    28:10
    Alexej Běreglazov si udělal prostor kličkou v obranném pásmu a rozjel další akci Avangardu. Jeho pobídka skončila na holi rozjetého Pavla Dědunova.
     
    27:25
    Dillon Heatherington skvěle ustál souboj před hostující brankou a odehrál puk do bezpečí. Omsk v posledních minutách zvýšil svou aktivitu.
     
    27:10
    Corban Knight střílel od modré čáry, jenže Ortio si našel mezírku ve výhledu a schoval puk do své lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    26:28
    Ville Pokka si dal pozor na rozjetého Starčenka, pohybem soupeře vytlačil k mantinelu a srazil jeho pokus do bezpečí. Zatím pokračuje bitva z první části.
     
    26:00
    Domácí v plném počtu.
     
    25:35
    Šimon Hrubec si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval kotouč do lapačky. Český brankář zatím v dnešním duelu podává spolehlivý výkon.
     
    25:10
    Denis Zernov střílel z pravé strany do protipohybu brankáře, ale Joni Ortio si dal pozor a špičkou betonu projektil vyrazil mimo tři tyče.
     
    24:25
    Hosté se drali do útočného pásma středem hrací plochy, jenže obrana Omsku skvěle bránila na modré čáře a odehrála puk do rohu kluziště.
     
    24:00
    Počet hráčů na ledové ploše se vyrovná! Dvě minuty za držení dostává Alexej Jemelin.
     
    23:48
    Omsk si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Curtis Valk.
     
    23:36
    Až nyní musel rozhodčí po dlouhé době přerušit hru. Joni Ortio si totiž všiml dotírajícího soupeře a bez problémů před ním přikryl puk lapačkou.
     
    23:12
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Kazašský celek se znovu dostal do útočného pásma, ale pokus z pravého křídla minul branku.
     
    22:32
    Alexandr Chochlačov se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu Omsku mu nepřijel pomoci a hráči Barysu se naopak stačili vrátit.
     
    22:10
    Alexej Makljukov poslal přihrávku na pravou stranu, dostal se do zakončení, jenže jeho dělovka mířila přímo do prostoru, kde stál pozorný brankář.
     
    21:26
    Alexej Makljukov se na levém křídle zbavil napadajícího soupeře a ihned poslal kotouč směrem na branku Avangardu. Pozorný Hrubec kotouč tentokrát vyrazil.
     
    21:03
    Barys se dostal do útočného pásma. Roman Starčenko se uvolnil na levém kruhu a jeho projektil skončil v lapačce připraveného brankáře.
     
    20:21
    Šimon Hrubec si musel připsat první zákrok během druhé části. Český brankář si dal pozor na zakončení z velké dálky a schoval puk do lapačky.
     
    20:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Avangard se ihned vydal do útoku, ale odražený kotouč skončil u obránce v bílém.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:55.
     
    Střely na branku: 9 – 17
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující Barys vlétl do zápasu jako velká voda a hned ve druhé minutě se prosadil Roman Starčenko, který využil přesilovku. Také domácí Omsk však využil přesilovku. V početní převaze vyrovnal v osmé minutě Kirill Semjonov. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    První třetina už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nikam nežene a hraje se spíše taková přehazovaná přes střední pásmo.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:34
    Samat Danijar uklidnil rozehrávku Barysu v obranném pásmu a následně rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka však skončila u napadajícího Solovjova.
     
    18:05
    Curtis Valk získal volný kotouč na modré čáře, snažil se projet do útočného pásma, ale první obránce v černém dresu mu vystavil důraznou stopku.
     
    17:26
    Jegor Petuchov ustál souboj na modré čáře a proti přesile obránců vypíchl kotouč do středního pásma. Hokejisté Omsku tak musí rozjet novou útočnou akci.
     
    17:04
    Sergej Tolčinskij střílel od modré čáry. Hostující brankář Joni Ortio jeho projektil dobře viděl a bez problémů lapil kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    16:30
    Další akci Barysu zastavuje postavení mimo hru. Roman Starčenko byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    16:10
    Pavel Dědunov se od mantinelu natlačil až před branku soupeře, kde si puk přehodil na bekhend, ale v poslední chvíli těsně minul zadní tyčku!
     
    15:32
    Corban Knight se před brankou natahoval po nahození z pravé strany, jenže k zakončení mu scházel snad metr. Barys ustál nebezpečnou akci.
     
    15:10
    Jesse Blacker se dostal za vlastní branku, vzal si volný kotouč a rozjel akci Barysu. Domácí zadáci však skvěle napadají od červené čáry.
     
    14:32
    Pokka uklidnil rozehrávku svého mužstva za vlastní brankou a počkal si na vystřídání svých spoluhráčů. Také kouč Barysu pustil na led čerstvé síly.
     
    14:10
    Kirill Panjukov vybojoval volný puk v rohu obranného pásma a bekhendem jej poslal za modrou čáru. V posledních minutách sledujeme boj o každý metr ledu.
     
    13:35
    Další rozehrávka Omsku už byla nepřesná a skončila až u brankáře Barysu. Domácí hokejisté však rozehrávku soupeře napadali a rychle získali kotouč zpět.
     
    13:10
    Nikita Michajlis střílel z levé strany útočného pásma, jenže před brankou stáli obránci Omsku, kteří nenechali puk propadnout až na Šimona Hrubce.
     
    12:26
    Anton Sagadejev se dral do útočného pásma, kde přenechal kotouč Curtisi Valkovi, jenže jeho sraženou ránu Šimon Hrubec na poslední chvíli vyrazil.
     
    12:10
    Šimon Hrubec vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář poslal kotouč na levou stranu, kde byl volný spoluhráč.
     
    11:33
    Jiří Sekáč dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže při snaze o zpracování se mu puk odrazil až na střídačku hostujícího mužstva.
     
    11:15
    Ville Pokka se zapojil do rozehrávky v obranném pásmu. Finský hokejista poslal přihrávku na pravé křídlo, ale zadáci Barysu si znovu dali pozor.
     
    10:34
    Jakob Lilja se s pukem na hokejce prodral do útočného pásma, jenže jeho pokus bekhendem skončil na boční síti. Hraje se dlouho bez přerušení.
     
    10:15
    Hostující zadáci ustáli souboj v rohu obranného pásma. Domácí celek však po vstřelení vyrovnávací branky výrazným způsobem zvýšil svou aktivitu.
     
    09:29
    Semjonov se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ustál souboj za brankou, jenže jeho bekhendovou přihrávku mezi kruhy zastavil první obránce.
     
    09:10
    Dillon Heatherington ustál souboj v rohu obranného pásma, prudkou brzdou se zbavil napadajícího soupeře a dokázal rozehrát.
     
    08:37
    Alexej Solovjov si dal pozor na přihrávku na rozjetého soupeře, rychle vystoupil a získal puk pro domácí Avangard Omsk, který může zaútočit.
     
    08:15
    Barysu se nepovedla další rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před klecí hostujícího mužstva.
    07:49 Kirill SEMJONOV - 1:1
     
    07:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek nakonec dokázal využít přesilovou hru a dotahuje stav! Hostující brankář sice první dělovku vyrazil betonem, ale k dorážce se dostal KIRILL SEMJONOV, který dostal puk do sítě! Asistence: Maxim Čudinov, Alexej Běreglazov.
     
    07:24
    Další vyhození kazašského celku. Domácí Avangard se zatím během přesilové hry není schopen udržet v útočném pásmu a vytvořit si nějaký tlak.
     
    07:00
    Hosté se před svou brankou dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili přes celé kluziště za klec Šimona Hrubce. Barys zatím hraje skvěle.
     
    06:28
    Bude se znovu vylučovat. Přesilovku si tentokrát zahraje Omsk. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Makljukov.
     
    06:10
    Ilja Kablukov projel s pukem na čepeli do útočného pásma a nahodil jej na branku soupeře. Připravený brankář však vyrazil puk na zadní mantinel.
     
    05:31
    Reid Boucher si hokejkou klepl o přihrávku do rychlého brejku, jenže zadáci v bílém se rychle stačili vrátit a prudkou přihrávku srazili do bezpečí.
     
    05:10
    Nikita Komarov poslal přihrávku do útočného pásma, kam spěchali hned dva hráči v černých dresech, ale ani jeden z nich už nevypálil.
     
    04:28
    Nikita Komarov zkoušel střílet z prostoru mezi kruhy, ale rychle proti němu vystartoval obránce, který srazil jeho ránu mimo tři tyče.
     
    04:00
    Alexej Makljukov střílel od modré čáry, jenže jeho dělovka mířila těsně vedle levé tyčky. Obránci Omsku následně získali volný puk a uklidnili hru.
     
    03:15
    Také hostující brankář musel zasahovat. Zakončení z ostrého úhlu však dobře viděl a bez problémů schoval puk do připravené lapačky.
     
    03:00
    Kirill Panjukov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud jej bez váhání nahodil před branku soupeře, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    02:18
    Šimon Hrubec musel znovu zasahovat. Český brankář si dal pozor na soupeře, který dotíral na brankovišti a udržel kotouč mezi betony.
     
    02:00
    Hostující zadáci se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči, nahodili jej do útočného pásma a uprchli na střídačku. Také Omsk pouští na led čerstvé hráče.
     
    01:35
    Hostující brankář musel také poprvé zasahovat. Po zakončení z levé strany vykopl kotouč levým betonem mimo tři tyče.
    01:14 Roman STARČENKO - 0:1
     
    01:14
    Barys právě vstřelil branku!
    Barys využívá hned první přesilovou hru a dostává se do vedení! Hosté se dostali do útočného pásma, kde si na přihrávku před branku sjel ROMAN STARČENKO a trefil odkrytou klec! Asistence: Nikita Michajlis.
     
    00:44
    Hosté si zahrají první přesilovku. Jakupov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    00:39
    Domácí hokejisté získali volný kotouč za svou klecí a ihned se vydali do útoku. Další rozehrávku Avangardu Omsk zastavuje postavení mimo hru.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování. Omsk však rychle přišel o kotouč a hosté se vydali do útočného pásma. Ani první rána Barysu nemířila mezi tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a kazašská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Omsk bude hrát v černém, zatímco Barys oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Čudinov, Šaripzjanov, Jemelin, Pokka, Gotovec, Běreglazov, Gončarov, Solovjov – Tolčinskij, Knight, Sekáč – Boucher, Zernov, Jakupov – Chochlačov, Jaremčuk, K. Semjonov – Dědunov, N. Komarov, Kablukov.

    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Varone, Michajlis, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Panjukov, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Asetov – Ševčenko.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Gorděnko, Susujev.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině listopadu. Omsk zvítězil v Kazachstánu 5:2.
     
    Avangard Omsk

    Domácí Avangard Omsk je na tom mnohem lépe. Ve třiceti šesti duelech vybojoval padesát jedna bodů a patří mu druhá pozice za vedoucí Kazaní. Omsk soupeřům vstřelil už 104 branek. V posledním duelu dokázal zvítězit vysoko 5:1 na ledě Kunlunu, čímž přerušil sérii dvou porážek v řadě.
     
    Barys Nur-Sultan

    Jediný kazašský celek v KHL se v letošním ročníku nepohybuje na pozicích, kde by chtěl být. Ve třiceti čtyřech duelech získal Barys pouze třicet devět bodů a patří mu osmá pozice Východní konference. V posledních duelech se mu však daří. Z posledních pěti duelů dokázal Barys hned čtyřikrát zvítězit. Naposledy porazil 3:2 Torpedo Nižnij Novgorod.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avangardem Omsk a Barysem Nur-Sultan. Duel začíná v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 8. Semionov (Čudinov, Bereglazov) – 2. R. Starčenko (Michajlis), 40. Lilja (Varone), 58. Varone (Frattin)


    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Čudinov, Šaripzjanov, Jemelin, Pokka, Gotovec, Bereglazov, Gončarov, Solovjov – Tolčinskij, Knight, Sekáč – Boucher, Zernov, Jakupov – Chochlačov, Jaremčuk, Semionov – Dedunov, N. Komarov, Kablukov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Varone, Michajlis, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Panjukov, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Asetov – Ševčenko.

    Rozhodca: Kulakov, Sidorenko – Gorděnko, Susujev