Red Star Kunlun – Omsk 1:5 (kon.) | Novgorod – Barys 2:3 (po pr.) | Riga – Soči 5:6 (po pr.)
koniec po predl.
HC Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 21.12.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:23 Jakob LILJA - 2:3
     
    60:23
    Barys právě vstřelil branku!
    Prodloužení netrvalo ani minutu! Domácí trojka vůbec nezachytila pohyb JAKOBA LILJI. Švédský útočník dostal před branku pěknou nahrávku a z bezprostřední blízkosti bekhendovou střelou propasíroval kotouč za zády brankáře.
    58:48 Michail VARNAKOV - 2:2
     
    58:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hra bez gólmana se vyplatila, domácí slaví vyrovnání! Žafjarov dostal pěknou přihrávku do pravého kruhu. Neunáhlil se a místo střely ještě nahrál před branku MICHAILU VARNAKOVOVI, který skóroval střelou k levé tyči. Asistence: Damir Žafjarov a Andy Miele.
    19:49 Anton ŠENFELD - 1:2
     
    19:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nemirovskyho družina je zase na kontakt! Velkou chybu Danijara potrestal kapitán ANTON ŠENFELD, jenž zachoval chladnou hlavu a v pravý moment trefil skákavý puk bekhendem, Ortiovi proletěl kotouč mezi lapačkou a betonem. Bez asistence.
    18:59 Darren DIETZ - 0:2
     
    18:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Druhý úder během závěrečné pětiminutovky první třetiny, náskok navyšuje obránce DARREN DIETZ! Sedmadvacetiletý Kazach si najel blíže bráně a tvrdou střelou příklepem trefil, podobně jako Frattin před pár minutami, levý horní roh. Asistence: Matt Frattin a Jakob Lilja.
    15:51 Matt FRATTIN - 0:1
     
    15:51
    Barys právě vstřelil branku!
    V koncovce první třetiny jdou do vedení hosté! Z dobré práce Varoneho za brankou těžil MATT FRATIN, který dokázal zpracovat neposedný kotouč a z levého kruhu vypálil zápěstím do levé šibenice, Tichomirov máchl vyrážečkou na prázdno. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 20. Šenfeld, 59. Varnakov (Žafiarov, Miele) – 16. Frattin, 19. Dietz (Frattin, Lilja), 61. Lilja


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Serebrjakov) – Marin, Ch. Wideman, Orlov, Austin, Aliajev, Mišarin – Čechovič, Miele, Žafiarov (A) – Kloos, Szwarz, Gončaruk – Šenfeld (C), Belevič, Varnakov – Urakov (A), A. Michejev, Veriajev – Drobin.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz (C), Heatherington, Samat Danijar, Makljukov, Orechov, Gajtamirov – Panjukov, Varone, Frattin – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadejev, R. Starčenko (A) – Asetov, Ševčenko, Akolzin – Musorov.

    Rozhodca: Sidorenko, Ščeňjov – Zacharov, Ponamarenko

    Diváci: 1100