Juventus – Bergamo 1:1 (kon.) | CFC Janov – AC Miláno 2:2 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 1:1 (kon.)
Inter – Neapol 1:0 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Spezia – Bologna 2:2 (kon.)
Hellas Verona – Sampdoria 1:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:2 (0:0)
AC Miláno
cz Streda 16.12.2020, 20:45Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:48:22)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:13.
     
    AC Milán z pozice lídra tabulky zaváhal podruhé v řadě a na náskok na čele se kvůli vítězství městského rivala Interu snížil na jediný bod. Na půdě Janova nedokázali Rossoneri získat více než bod, přičemž nechybělo mnoho, aby odjížděli s prázdnou. Svěřenci kouče Marana si dokázala dvakrát v průběhu zápasu vypracovat vedení, ale hosté dokázali v obou případech úspěšně zareagovat. O oba zásahy Janova se postaral Mattia Destro, jenž před šesti lety odehrál v dresu dnešního soupeře 15 zápasů. Za AC nejprve skóroval povedenou střelou Davide Calabria a v 83. minutě dal výsledku konečnou podobu stoper Pierre Kalulu, jenž skóroval při svém ligovém debutu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední příležitost měli Rossoneri v podobě rohového kopu. Mimo šestnáctku úspěšně hlavičkoval Valon Behrami, odražený balón napálil vedle brány Díaz.
     
    90+3
    Domácí brání zuby nehty bod za remízu. V posledních minutách mají hosté fyzicky navrch, do bránění se zapojil i útočník Scamacca.
     
    90+2
    Brahim Díaz milimetrově přesným pasem oslovil po levé straně sprintujícího Haugeho. Mladý Nor si skvěle poradil se zpracováním, ale následně mu skluzem čistě zajel pod nohy Melegoni. Výborný obranný zákrok.
     
    90+1
    Rafael Leao chtěl penaltu. Pěkně se dokázal proháčkovat až do vnitra šestnáctky, kde narazil na skluzujícího Baniho, ten jako první zasáhl míč, až pak soupeře.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Rozhodující úder měl na kopačce Gianluca Scamacca! Z hranice pokutového území natáhl ke střele, která letěla do pravého horního rohu, avšak Donnarumma využil své výšky a předvedl parádní zákrok!
     
    88
    Standardky dnes nepatří k silným stránkám milánského týmu. Çalhanoğlu zkusil balón zatočit na přední tyč, avšak narazil na dobře postavenou tříčlennou zeď.
     
    87
    Nově příchozí Ivan Radovanović se uvedl žlutou kartou. Zezadu podrazil Çalhanoğla bez snahy hrát balón, v tomto případě nebylo co řešit.
     
    86
    Remíza pro hosty určitě není postačující. Času už moc nezbývá, Rossoneri jsou v současné době pod tlakem kombinační hry protivníka.
     
    85
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Eldor Šomurodov, přichází Ivan Radovanović.
     
    83
    Rafael Leao si do brány doběhl pro balón, kde ho tvrdě bránil gólman Perin. Brazilský útočník brankáře bez milosti srazil k zemi, za což viděl z ruky rozhodčího žlutý kartónek.
    83. Pierre KALULU - 2:2
     
    83
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Debut v Serii A okořenil PIERRE KALULU velmi důležitým gólem! Přetažený centr od rohového praporku vrátil Romagnoli před bránu k nohám stoperského kolegy, který si s balónem věděl rady, umístil jej k levé tyči.
     
    82
    Hodně nepovedený centr vyprodukoval od pravé lajny Davide Calabria. Kulatý nesmysl poslal k prvnímu bránícímu protihráčovi, jímž byl Bani.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Janov okupuje v tabulce poslední příčku, ale dnes má nakročeno k velmi cennému vítězství nad lídrem tabulky.
     
    80
    Zkušený čtyřiatřicetiletý italský stoper Andrea Masiello toho má dost. Po ubráněném rohovém kopu zůstal v křečích sedět na zemi, nohu mu sympaticky pomáhá natáhnout soupeř Leao.
    79. Hauge zamířil těsně vedle
     
    79
    Pravá strana Janova propadla, což mohl trestat Jens Hauge. Nikým neatakovaný střílel na zadní tyč, cílové zařízení o pár decimetrů minul! Ve skluzu ještě drobně pozměnil směr letu míče Behrami, AC proto bude kopat roh.
     
    78
    Mattia Destro má odpracováno. Ano, teoreticky sice ještě mohl zaútočit na hattrick, ale lze očekávat, že zbytky sil vloží Janov převážně do defenzivy.
     
    77
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Sandro Tonali, přichází Brahim Díaz.
     
    76
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Gianluca Scamacca.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Stefano Sturaro, přichází Valon Behrami.
     
    75
    Levý obránce Diogo Dalot mohl hrát, neboť v blízkosti nebyl žádný ze soupeřů. Ovšem nikdo na něj zřejmě nezařval, protože Portugalec nechal balón dokutálet za postranní čáru.
     
    74
    Turek Çalhanoğlu si dvakrát vyměnil míč s Leaem, načež odcentroval do vnitra pokutového území. Adresát Tonali zůstal stát, střet s Goldanigou předem vzdal.
     
    73
    Stefano Sturaro mohl být psancem. Za stavu 2:1 si dovolil v blízkosti šestnáctky zidanovku, jenže balón mu vypíchl Alexis Saelemaekers. Středopolař může poděkovat spoluhráčů, že soupeře zdvojili a znemožnili mu vystřelit.
     
    72
    Obránce Andrea Masiello zapojil do hry i Perina, jemuž nahrál, aby se ubránil před Haugem. Domácí strážce svatyně okamžitě přenesl hru na útočnou polovinu.
     
    71
    Obvyklý exekutor Hakan Çalhanoğlu nevymyslel nic převratného. Centr letěl hodně dlouho, Romagnoli byl proti početní převaze bezmocný.
     
    70
    Vyrovnání může přijít z volného přímého kopu. Franck Kessié si šikovně postavil tělo před balón, rozběhnutý Goldaniga již nestihl včas zabrzdit.
     
    69
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Marko Pjaca, přichází Filippo Melegoni.
     
    68
    Alexis Saelemaekers vyzval Learagera k souboji jeden na jednoho. Zajímavý střet skončil nerozhodným výsledkem, domácí hráč nepustil soka za vlastní záda, ale Belgičan získal aut.
     
    67
    Rafael Leao jako útočník na pozici středního záložníka, kde se rozhodl vypomoci s rozehrávkou. Po přihrávce na Haugeho ale chyběl některý z hráčů v bílém ve vápně, proto k centru nedošlo.
     
    66
    Gianluigi Donnarumma zažehnal hrozící nebezpečí ještě v zárodku. Dobře vyběhl na vysoký pas Ghiglioneho, míč ukryl v náruči.
     
    65
    Je sympatické, že Janov i navzdory vedení pokračuje v útočení. Mattia Destro v rychlostním souboji předčil Romagnoliho a vybojoval roh.
     
    64
    Pierre Kalulu šel zbrkle do skluzu, měl totiž dostatek času i prostor. Měl ovšem štěstí, že dokázal podél Destrovi pravé nohy nahrát spoluhráči.
     
    63
    Hosté tuto skutečnost pochopitelně nebudou chtít připustit. Na vysoký balón Hakana Çalhanoğla naskakoval Alexis Saelemaekers, avšak potřeboval by ještě pár centimetrů navíc.
     
    62
    AC Milán je najednou v pozici, kdy zase musí dohánět. Bylo by obrovským překvapením, kdyby Janov vyhrál druhý ligový zápas v sezóně zrovna proti lídrovi tabulky.
    60. Mattia DESTRO - 2:1
     
    60
    Janov právě vstřelil branku!
    MATTIA DESTRO je při chuti! Zprava na něj vyslal ideální centr Ghiglione a forward hlavou šikovně vystřelil hlavičkou k levé tyči. Před Donnarummou balón ještě nepříjemně skočil, italský dlouhán neměl šanci zakročit.
     
    59
    Paolo Ghiglione centroval do pokutového území, kde naskakoval Lukas Lerager. Dobře zareagoval Romagnoli, který krajana přeskočil a zažehnal nebezpečí.
     
    58
    Nešetrný zákrok předvedl na polovině hřiště Sandro Tonali, jenž skluzem přejel kotníky Matti Baniho. Janov má standardku.
     
    57
    Mattia Perin si dává s rozehrávkou výkopu hodně dlouho záležet. Hlavní rozhodčí dal brankáři najevo, že to příště bude za žlutou.
     
    56
    Pioliho družina pokračuje v útočení. Davide Calabria chtěl přidat do střeleckých statistik druhý zásah, tentokráte zamířil vysoko nad.
     
    55
    A začínáme prakticky od začátku. Janov si dlouho jednobrankového náskoku neužil, velký favorit dokázal svižně srovnat krok.
     
    53
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Jens Hauge.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Alexis Saelemaekers.
     
    53
    Po vstřeleném gólu obdržel kartu žluté barvy Franck Kessié. Těžko říci z jakého důvodu, ale nejspíše šlo o nevhodné slovní vyjádření směrem k rozhodčímu.
    52. Davide CALABRIA - 1:1
     
    52
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! DAVIDE CALABRIA vypálil z pravé strany dalekonosnou ránu, která k překvapení všech zaplavala k pravé tyči. Perin reagoval hodně pozdě, za balónem se natahoval marně.
     
    51
    Svěřenci kouče Pioliho rozehrávají od gólmana. Donnarumma zachoval chladnou hlavu a obloučkem přes Destra našel volného Calabriu.
     
    50
    Gólem povzbuzení hráči Janova pokračují v útočení, ačkoli by i vítězství o jediný gól vylo velkým úspěchem. Hosté hrají, jako by se zapomněli v šatně.
     
    49
    Před milánskými fotbalisty je těžký úkol. Ani v prvním poločase se příliš často do zakončení nedostávali, teď navíc budou muset dohánět ztrátu.
    47. Mattia DESTRO - 1:0
     
    47
    Janov právě vstřelil branku!
    Šok v Janově, domácí jdou do vedení! Střelu Šomurodova ještě Donnarumma dokázal skvěle vyrazit před sebe, jenže Kalulu nezachytil MATTIU DESTRA, který z bezprostřední blízkosti poslal míč zá záda ležícího gólmana.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Luca Pellegrini, přichází Lennart Czyborra.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:48.
     
    V prvním poločase zápasu mezi Janovem a AC Milán jsme na gól čekali marně. Zatím je k vidění poměrně nudná podívaná s minimem šancí. Jediné vážnější ohrožení soupeřovy svatyně obstaral ve 38. minutě Ante Rebić, s nepříliš prudkým zakončením si ovšem Perin poradil. Svěřenci kouče Pioliho mají do druhé půle co zlepšovat, remíza by byla ztrátou.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Defenzivní povinnosti si splnil na jedničku Lukas Lerager. Osobního strážce Rebiće se držel do poslední chvíle jako klíště, dlouhý nákop dokázal odhlavičkovat mimo nebezpečí.
     
    43
    Španělský křídelník zůstal ležet na trávníku, z tohoto důvodu zakopl spoluhráč Romagnoli balón do zámezí. Castillejo vstal po svých a bude pokračovat.
     
    42
    Samuel Castillejo byl v takřka neřešitelné situaci, sám proti třem. Zkusil alespoň nasimulovat pád přes nohy Baniho, ale rozhodčí úmysl prokoukl a nechal hru plynout dál.
     
    41
    Až čtvrtý rohový kop hostů přinesl nebezpečí. Přes špatně reagujícího Perina se k hlavičce dostal Sandro Tonali, kulatý nesmysl poslal těsně nad.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Střelecký pokus jsme měli možnost vidět i na druhé straně. Mattia Destro si zpracoval balón směrem od brány, přesto zkusil z kraje šestnáctky křižnou ránu, jež proletěla těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
    38. Perin si poradil se zakončením Rebiće
     
    38
    Ante Rebić byl blízko důležité vedoucí brance! Poté, co krásně obešel dva protihráče jako by mu nezbyly síly na zakončení, které umístil na střed, Perin dokázal střelu vyrazit.
     
    37
    Fotbalisté Janova po delší době navštívili útočnou polovinu, kde dokáží i poměrně zdařile kombinovat. Rossoneri presují hodně vysoko, přesto neúspěšně.
     
    36
    Gianluigi Donnarumma vystartoval proti Destrovi, který si šikovně zaběhl za obranu na nákop Baniho. Vzrušení bylo zbytečné, pomezní odhalil útočníkovo postavení mimo hru.
     
    35
    Milánští měli k dispozici dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. V obou případech si domácí defenziva vedla velmi úspěšně, žádného z protihráčů nepustila ke střele.
     
    34
    Vysunutý bek Calabria si narazil s Castillejem, načež nahrál do lajny Leaovi. Brazilský forward chtěl centrovat, jenže neměl na koho.
     
    33
    Hosté chtěli rychle rozehrát vhazování, avšak Romagnolimu se postavil do cesty Andrea Masiello. Stoper soka schválně trefil, vyhrocená situace se obešla bez karetního trestu.
     
    32
    Defenzivní záložník Sandro Tonali podpořil ofenzivu. Zprava vyslal zajímavý střílený pas, zakončení Rebiće z úhlu lapil Perin bez problémů.
     
    31
    Edoardo Goldaniga naznačil pas po lajně, ve finále zvolil přihrávku středem. Pjacovi se dobře pověsil na záda Dalot, Chorvata k ničemu nepustil.
     
    30
    Po půl hodině i nadále platí bezbrankový stav. Zápas je vyrovnaný, rozhodně nelze říci, že by měl milánský favorit velkou převahu.
     
    29
    Křídelník Castillejo měl velké štěstí, kličkovaná mohla dopadnout hodně špatně. Španěl měl štěstí, že Destro skončil po zpracování za autovou čárou.
     
    28
    Hodně nepovedený balón nyní vyslal Franck Kessié. Střela nebo centr? Těžko říct, co zamýšlel záložník z Pobřeží Slonoviny udělat, každopádně míč poslal ideálně do rukou brankáři.
     
    27
    Rafael Leao znovu zkusil štěstí z levého centra. Při snaze o centr však podklouzl, přesto Rossoneri zůstanou u míče, budou vhazovat.
     
    26
    Tlak Pioliho družiny se každou minutou zvyšuje víc a víc. Samuel Castillejo v šestnáctce hledal Leaa, těsně před ním přizvedl balón mimo jeho dosah Lerager.
     
    25
    Žlutou kartou se do statistik zapisuje rovněž Alessio Romagnoli. Stoper a kapitán v jedné osobě zatáhl za dres Destra a tím zamezil soupeři v možnosti rychlého protiútoku.
     
    24
    Kromě Çalhanoğla si k balónu stoupl ještě levák Samuel Castillejo. Podle očekávání zakončoval Turek, balón poslal do rukavic brankáře.
     
    23
    Turecký fotbalista Hakan Çalhanoğlu si sám pro sebe vybojoval velmi zajímavou standardní situaci. Těsně za pokutovým územím jej zezadu podrazil Bani.
     
    22
    Gianluigi Donnarumma zvolil výkop na krátko. Lídr tabulky chce na konkurenta vyzrát konstruktivně, kombinace ale zatím není příliš úspěšná.
     
    21
    Domácí rychle rozehráli autové vhazování, čímž dokonale rozhodili defenzivu milánskou obranu. Slibnou příležitost zhatil Šomurodov příliš vysokým centrem.
     
    20
    Nedohoda mezi Destrem a Ghiglionem vede ke ztrátě míče. První jmenovaný si sbíhal na střed, zatímco kolega posílal pas do lajny.
     
    19
    První žlutou kartu utkání obdržel Luca Pellegrini. Levý záložník Janova přiběhl do souboje s Tonalim pozdě, pravou kopačkou mu navíc přišlápl pravou nohu.
     
    18
    Ante Rebić zatlačil na Mattiu Baniho, jemuž dokonce vyzul pravou kopačku. Ani tato skutečnost ovšem rozhodčímu nestačilo k tomu, aby odpískal nedovolený zákrok.
     
    17
    V těžké pozici ještě Samuel Castillejo stihl balón na hrací ploše a odvážnou patičkou posílal kulatý nesmysl mezi dvěma protihráči na Leaa. Lerager dobře zareagoval a snahu soka překazil.
     
    16
    Janov zatím rozhodně nehraje druhé housle. Nyní ovšem útočnou snahu utnul Eldor Šomurodov, záložník fauloval na půlicí čáře.
     
    15
    Opět si zahrál Donnarumma, který si zařval na Kalula, jehož dostal pod tlak Destro. Brankář zklidnil hru dlouhým odkopem na útočnou polovinu.
     
    14
    Někteří fotbalisté AC Milán si zkusili u rozhodčího vymodlit penaltu za údajnou hru rukou v podání Goldanigy. Stoper však skutečně trefil balón ramenem, ruku měl navíc u těla.
     
    13
    Hakan Çalhanoğlu centroval na přední tyč a Alessio Romagnoli prodlužoval za sebe. Na zadní tyči střílel v záklonu Leao, zasáhl Goldanigovo rameno.
     
    12
    Velmi chytře si teď počínal Ante Rebić. Sám proti dvěma měl malou šanci na únik, proto nastřelil Baniho a získal alespoň roh.
     
    11
    Hezkou individuální akci předvedl Samuel Castillejo. Zprava si navedl balón na střed, technickým obstřelem o kousek minul prostor u levé tyčky.
     
    10
    Premiérový rohový kop Janova ubránili hosté s přehledem. Donnarumma vystartoval z brankové čáry a kulatý nesmysl vyboxoval ven z šestnáctky.
     
    9
    Pierre Kalulu udělal velkou chybu, středem namazal do běhu Ghiglionemu. Ten našel uličku na Mattia Destra, zakončení z úhlu srazil Tonali do zámezí.
     
    8
    Gianluigiho Donnarummu zapojil do hry nohama kapitán Alessio Romagnoli. Brankář zvládl zpracování na jedničku, posléze přenesl hru na volného Dalota.
     
    7
    Sandro Tonali vystihl rozehrávku a rozjel bleskový protiútok. Pěkně si narazil s Castillejem, načež z velkého úhlu pálil jenom do obránce.
     
    6
    Hrotový útočník Rafael Leao vypomohl s kombinací na levém křídle. Právě u něj však celá akce skončila, Brazilec v souboji jeden na jednoho nepřelstil Goldanigu.
     
    5
    Sledujeme opatrný úvod střetnutí. Častěji na kopačkách jsou sice domácí, ale jde o sérii přihrávek převážně na jejich vlastní polovině.
     
    4
    Nečekanou šanci v základní sestavě dostal Pierre Kalulu. Stoper zvládl první dotek s balónem na jedničku, před presujícím Ghiglionem dokázal odkopnout míč do bezpečí.
     
    3
    Hlavní rozhodčí byl poměrně brzy nucen přerušit hru. Na polovině hřiště si vytvářel prostor Hakan Çalhanoğlu, jehož nedovoleně poslal k zemi Bani.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-černých dresech. Hostující a favorizovaný AC Milán oblékl dresy barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Janov CFC: Perin (C) – Bani, Goldaniga, A. Masiello – Ghiglione, Šomurodov, Lerager, Sturaro, Pellegrini – Destro, Pjaca.
    Náhradníci: Zima, Paleari – Badelj, Behrami, Criscito, Czyborra, Dumbravanu, Melegoni, Radovanović, Rovella, Scamacca, Zajc.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kalulu, A. Romagnoli (C), Dalot – Tonali, Kessié – Rebić, Çalhanoğlu, Castillejo – Leao.
    Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – L. Colombo, Conti, B. Díaz, Duarte, Hauge, Hernández, Krunić, Maldini, Musacchio, Saelemaekers.

    Rozhodčí: Orsato – Carbone, Colarossi.
     
    AC Milán

    U milánského AC se konečně blýská na lepší časy, i když v posledních týdnech i zde forma poněkud skřípe. Pioliha družina zůstává v čele soutěže, ale náskok na městského rivala Inter už má hodnotu pouhých tří bodů. Lídr Serie A zaváhal o víkendu. Proti Parmě měl jasně navrch, přesto na San Siru neuhrál lepší výsledek než 2:2, který v nastavení vystřelil ten den dvougólový obránce Hernández. Před zmiňovaným zápase s Parmou ovšem AC dokázalo zvítězit čtyřikrát v řadě, včetně proti Spartě, kde Pioli dal možnost ukázat se mladíkům, před posledním skupinovým kláním měli totiž milánští fotbalisté postup do jarní fáze Evropské ligy jasný. Ofenzivní složku týmu táhne nestárnoucí Zlatan Ibrahimović, jenž se s deseti góly dělí o první příčku v tabulce střelců s Ronaldem. Poslední zápasy švédský útočník vynechal kvůli zranění, avšak proti Janovu by se už mohl objevit v sestavě.
     
    Janov CFC

    Fotbalisté Janova se v letošním ročníku Serie A herně i výsledkově trápí. Po jedenácti kolech mají na kontě pouhých šest bodů a okupují předposlední, tedy devatenáctou pozici, horší už je pouze nováček Crotone. Svěřenci kouče Marana čekají na ligové vítězství už deset zápasů, to první a zároveň také jediné přišlo v prvním kole proti Crotone, které porazili vysoko 4:1. Janov uhrál i tři remízy s Veronou, městským rivalem Sampdorií a minulý týden na půdě Fiorentiny. Sbírat bod po bodu ovšem Janovu nestačí, v sestupovém pásmu působící celek potřebuje začít vyhrávat. Ofenzivě nepomáhá ani nová posila Marko Pjaca, která je se třemi góly nejlepším střelcem týmu, to však nic nemění na tom, že Janov nedrží ani průměr gólu na zápas.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer! Vítám vás při sledování 12. kola italské Serie A, u zápasu mezi Janovem a AC Milán.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Góly: 47. Destro, 60. Destro (Ghiglione) – 52. Calabria (Çalhanoğlu), 83. Kalulu (A. Romagnoli)

    Karty:   19. Pellegrini (JAN), 87. Radovanović (JAN) – 25. A. Romagnoli (ACM), 53. Kessié (ACM), 83. Leao (ACM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:13.
    CFC Janov: Perin (C) – Bani, Goldaniga, A. Masiello – Ghiglione, Šomurodov (85. Radovanović), Lerager, Sturaro (76. Behrami), Pellegrini (46. Czyborra) – Destro (76. Scamacca), Pjaca (69. Melegoni).
    Náhradníci: Zima, Paleari – Badelj, Behrami, Criscito, Czyborra, Dumbravanu, Melegoni, Radovanović, Rovella, Scamacca, Zajc.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Kalulu, A. Romagnoli (C), Dalot – Tonali (77. B. Díaz), Kessié – Rebić (53. Saelemaekers), Çalhanoğlu, Castillejo (53. Hauge) – Leao.
    Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – L. Colombo, Conti, B. Díaz, Duarte, Hauge, Hernández, Krunić, Maldini, Musacchio, Saelemaekers.

    Rozhodca: Orsato – Carbone, Colarossi