Crotone – Spezia 4:1 (kon.) | Turín – Udinese 2:3 (kon.) | Lazio – Hellas Verona 1:2 (kon.)
koniec
FC Turín
2:3 (0:1)
Udinese Calcio
cz Sobota 12.12.2020, 18:00 • Stadio Olimpico (Turín) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
    69. Ilja NESTOROVSKI - 2:3
     
    69
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, máme tu třetí gól během tří minut a hosté znovu vedou! Obrana Turína si nepočínala dobře a nechala ve vápně volného ILJU NESTOROVSKÉHO. Toho našel přesnou přihrávkou pod sebe Pereyra a Nestorovski bez problému překonal Sirigua. Asistence: Roberto Pereyra.
    68. Federico BONAZZOLI - 2:2
     
    68
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! To, co se nedařilo domácím celý dosavadní průběh zápasu dokázali během dvou minut! Belotti našel krásnou přihrávkou patičkou FEDERICA BONAZZOLIHO, a ten propálil Mussa. Asistence: Andrea Belotti
    67. Andrea BELOTTI - 1:2
     
    67
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli obrovskou chybu v rozehrávce a výsledkem je snížení domácích na 1:2! Brankář Musso rozehrál na Samira, který byl však pod tlakem a nechal se připravit o míč. K balónu se dostal ANDREA BELOTTI a neměl problém napálit míč do sítě. Asistence: Federico Bonazzoli.
    54. Rodrigo de Paul - 0:2
     
    54
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zatím dnes neuvěřitelně smrtící v koncovce, ze dvou střel na branku vytěžili dva góly! Tentokrát to bylo po krásné postupné akci, Pereyra našel na hranici vápna volného RODRIGA DE PAULA, a ten se trefil střelou pravačkou z první přesně k levé tyči. Asistence: Roberto Pereyra.
    24. Ignacio PUSSETTO - 0:1
     
    24
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z první vážné šance hned do vedení! IGNACIO PUSSETTO dostal výborný míč do běhu za obranu, pak už měl před sebou jen Sirigua, kterého dokázal překonat přízemní střelou k pravé tyči. Asistence: Gerard Deulofeu.

    Petr Sumbal

    Góly: 67. Belotti (Bonazzoli), 68. Bonazzoli (Belotti) – 24. Pussetto (Deulofeu), 54. de Paul (Pereyra), 69. Nestorovski (Pereyra)

    Karty:   37. Lyanco (TUI), 51. Vojvoda (TUI), 88. Lukić (TUI) – 37. Pereyra (UDI), 76. Musso (UDI), 81. Becao (UDI)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:17.
    FC Turín: Sirigu – Lyanco, N'Koulou (46. Izzo), Ricardo Rodríguez – Singo, Meïté (46. Lukić), Rincón, Linetty, Vojvoda (63. Gojak) – Zaza (46. Bonazzoli), Belotti.
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Rosati – Bonazzoli, Bremer, Buongiorno, Edera, Gojak, Izzo, Lukić, Murru, Segre, Vianni.

    Udinese Calcio: Musso – Bonifazi, Nuytinck (43. Becao), Samir – Stryger Larsen, de Paul (C), Walace (61. Mandragora), Pereyra (82. Makengo), Zeegelaar – Pussetto (82. Lasagna), Deulofeu (61. Nestorovski).
    Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Becao, Coulibaly, Lasagna, Makengo, Mandragora, Mićin, Molina, Nestorovski, Palumbo, ter Avest.

    Rozhodca: Massa – Tegoni, Capaldo