Čeljabinsk – Helsinki 2:5 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Dinamo Minsk – D. Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Red Star Kunlun 3:4 (kon.) | S.Moskva – Nižnekamsk 4:2 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
cz Streda 09.12.2020, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Nestrašil (MET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:48 (19:48:00)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 31:24.
    Zblokované střely – 13:12.
    Vyloučení – 3:4.
    Využití přesilovek 0/4 – 0/3.
    Vhazování – 25:26
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kazaně, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Do poslední třetiny vstoupil mnohem aktivněji Magnitogorsk, který se celkem dlouho dobu nacházel v pásmu soupeře, jenomže střelecké pokusy neskončily za brankářem Biljalov. Kazaň se snažila vycházet ze zajištěné obrany, navíc se jí povedlo přidat třetí branku, čímž defakto rozhodla o vítězi zápasu. Domácí brankář Biljalov nakonec udržel čisté konto, což se proti rozjetému Magnitogorsku určitě musí hodit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Metallurg se přesto snaží o kontaktní branku, nyní se bude vhazovat před brankářem Biljalovem.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:16
    Souboj o hrací předmět nakonec dokázal vyhrát Plotnikov, který poté nabíjel na modrou čáru. Tam nebezpečně pálil Zemčonok, volný kotouč ale Plotnikov poslal vedle.
     
    57:40
    K dělovce od modré čáry se poté dostal hostující Jakovlev, který ovšem puk netrefil vůbec ideálně. Brankář Biljalov tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    57:13
    Zpět do vlastního obranného pásma se před malým momentem vydal hostující Holm, který poté sice nabral rychlost, přesto se nedostal přes hokejku soupeře.
     
    56:10
    Poměrně dlouho se hrálo bez přerušení, což se ale nyní změnilo. Kazaň zahrála za cenu icingu, na pořadu dne je tak poslední komerční přestávka zápasu.
     
    55:41
    Navíc měl hodně prostoru střelec třetí branky Galijev, který se drze dostal až do mezikruží, odkud zápěstím trefil připraveného Košečkina.
     
    55:18
    Zpět za branku soupeře odehrál kotouč domácí Wikstrand, který tak nasbíral cenné vteřinky. Jeho formace poté dokázala bleskově vystřídat.
     
    54:54
    Kazaň se tak pustila do protiútoku, při kterém to nabídkou do předbrankového prostoru zkoušel Lukojanov, který ovšem nenašel nikoho z kolegů.
     
    54:15
    Magnitogorsk ovšem pokračuje ve zvýšené aktivitě. Nyní se do útočného manévru zapojil také defenzivě laděný Martynov, který ovšem přišel o kotouč.
     
    53:20
    Na opačné straně se do zakončení bekhendem dostal hostující Několenko, který to zkoušel pod horní konstrukci. Puk směřoval nad, Biljalov nemusel zasahovat.
    51:56 Stanislav GALIJEV - 3:0
     
    51:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do tříbrankového vedení a o vítězi se zdá být rozhodnuto! Po levém křídle to na sebe vzal Galijev, který se u opačné tyče pokoušel najít Petrova. Ten sice proti Košečkinovi neuspěl, k odraženému kotouči se ovšem jako první dostal právě STANISLAV GALIJEV, který ho dorazil do hostující branky.
    Asistence: Kirill Petrov.
     
    51:40
    Na opačné straně to na sebe vzal Švyrjov, který prověřil připravenost brankáře Biljalova. Poté ještě situaci dohrál Jarullin, který se pustil do protihráče.
     
    51:16
    Tichonov se jednoduše dostal za modrou čáru, jenomže puk mu zůstal za bruslemi. Poté se po hezké souhře dostal do zakončení Da Costa, trefil pouze beton.
     
    50:24
    Obrannou povinnost si chtěl splnit domácí Jarullin, který u modré čáry na dlouhou hokejku sahal po Mozjakinovi. Hostující kapitán přesto udržel kotouč.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Kazaň i nadále vede o dvě branky, Metallurg Magnitogorsk je v průběhu třetí třetiny výrazně aktivnější.
     
    49:06
    Dnešní utkání sleduje 4050 diváků.
     
    48:16
    Magnitogorsk v posledních minutách doslova ostřeluje branku domácích, jenomže puky neustále létají vedle. Kazaň tak odevzdala puk tak, aby z toho nebyl icing.
     
    47:58
    Hezký nehokejový moment v hledišti stadionu. Jeden z fanoušků požádal svou drahou o ruku. Takhle před Vánoci jeden nečekaný dáreček.
     
    47:06
    Na pořadu dne byla první komerční přestávka třetí třetiny. Po ní se vhazovalo před brankářem Biljalovem, který zlikvidoval vyloženou šanci Becka.
     
    46:18
    Hodně nepřesně rozehrál domácí Wikstrand, který chtěl oslovit kolegu, jenž zrovna skočil na střídačku. Kazaň tak musela zakládat další útočnou akci z vlastního pásma.
     
    45:16
    Sám na sebe to nyní zkoušel vzít Galijev, který se snažil prodrat až před brankáře Košečkina, jenomže Jakovlev ho hodil na branku, která se znovu posunula.
     
    44:59
    V předbrankovém prostoru musel situaci vyčistit Chenkel, který raději odehrál kotouč do bezpečnějšího prostoru, kde se nacházel pouze protihráč.
     
    44:10
    Další hodně kostrbatá akce Magnitogorsku skončila u červené čáry. Právě z této pozice zkoušel nahodit obránce Minulin, skončilo to dalším icingem.
     
    43:09
    Mozjakin nedosáhl na prudkou nahrávku, poté pro změnu nepovedeně rozehrál také domácí celek. Po zakázaném uvolnění se vracíme zpět před Biljalova.
     
    42:14
    Za vlastní brankou se k puku dostal také Biljalov, který nerozehrál zrovna nejlépe. Na modré čáře totiž našel pouze hokejku Holma, který ovšem nezakončil.
     
    41:34
    Domácím se nyní nepovedl přechod přes opačnou modrou čáru, jednalo se totiž o postavení mimo hru a hra se tak vrací zpět do středního pásma.
     
    41:13
    Kazaň pouze prodlužovala podél pravého hrazení, avšak Pedan měl k puku hodně daleko. K němu se tak pohodlně dostat Gluchov, jenž ihned nahazoval.
     
    40:36
    Jako první se k volnému puku dokázal dostat Beck, který po souboji s protihráčem skončil na zemi, o nedovolený zákrok se ale nejednalo.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do vlastního pásma, odkud to nahozením zkoušel zadák Martynov.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 25 – 17.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám rovněž přinesla jednu branku. V samotném úvodu jsme sledovali celou řadu přerušení, načež si Magnitogorsk zahrál pětiminutovou přesilovou hru, kterou se mu nepovedlo využít. Také domácí celek dostal k dispozici početní převahu, jenomže v ní byl nebezpečnější spíše soupeř, kterému se zatím nepovedlo najít recept na brankáře Biljalova. Kazaň podruhé udeřila až v samotném závěru třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Metallurg se v závěru druhé třetiny dostal k náporu. Nakonec to na sebe vzal Jakovlev, po jehož nahrávce neuspěl se zakončením Karpov.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:12
    Hodně nebezpečně to před malým momentem zkoušel Čibisov, který nabízel kotouč do předbrankového prostoru, kde moc nechybělo kolegu Rasmussenovi.
     
    37:13
    Kazaň se tak na delší časový úsek dokázala usadit v pásmu soupeře. U levého hrazení dokázal vymyslet chytrou nahrávku Fisenko, který našel Jemece, jenž mířil doprostřed.
    36:41 Stéphane Da Costa - 2:0
     
    36:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Krátce po vhazování tu máme druhou branku domácích! Hosté nedokázali odehrát kotouč do bezpečí, naopak se ho u levého mantinelu ujal Dawes, který dokázal najít v mezikruží naprosto osamoceného STÉPHANEHO DA COSTU. Druhý jmenovaný zakončení mezi betony dokázal vyzrát na brankáře Košečkina.
    Asistence: Nigel Dawes.
     
    36:30
    Obrannou povinnost si dokázal splnit hostující Mozjakin, který čistým způsobem obral protihráče, jenomže poté neodehrál do bezpečí.
     
    36:19
    Na opačné straně si u pravého kruhu našel prostor k zakončení Fisenko, který ovšem mířil pouze doprostřed branky, což bylo snadné sousto pro brankáře.
     
    35:10
    Kdepak. Předchozí přesilová hra domácích celku nebyla povedená. Naopak málem v oslabení udeřil Rasmussen, který od levého kruhu trefil brankáře.
     
    34:16
    Kazaň se musela znovu vracet až ke své brance, odkud zavážel kotouč na druhou stranu kapitán Zaripov. Po jeho předávce nepřesně nahrával kolega Galijev.
     
    33:50
    V oslabení se pokoušel ohrozit domácí branku Čibisov, který se nakonec dostal do bekhendového zakončení, se kterým si Biljalov poradil.
     
    33:26
    Domácí Tichonov se znovu prosadil na vhazování, načež jeho celek mohl kombinovat. Nakonec to zkoušel Dawes, který našel pouze lapačku brankáře.
     
    32:53
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Arťom Minulin – 2 min., držení).
     
    32:16
    Do protiútoku se poté mohl vydat domácí Lukojanov, který si to nakonec rozmyslel a zavítal do vlastního pásma, načež počkal na podporu svých spoluhráčů.
     
    31:36
    Kazaň se nakonec dokázala ubránit a i další početní převaze soupeře. Na jejím konci sympaticky pálil Nestrašil, který trefil pouze obětavého protihráče.
     
    31:06
    Hezkým průnikem po pravém křídle to zkoušel Plotnikov, který se nakonec přes protihráče natlačil až do zakončení, se kterým si Biljalov dokázal poradit.
     
    30:16
    U pravého kruhu si o nahrávku řekl obránce Wikstrand, který místo zakončení z jedničky ještě zkoušel prodloužit za soupeřovu branku.
     
    30:00
    Máme za sebou přesnou polovinu zápasu, zatím jsme se dočkali jediné branky. O tu se v první periodě postaral domácí Dawes, nyní sledujeme pasáž nepřesností.
     
    29:31
    Sám na sebe to zkoušel vzít domácí Da Costa, který se snažil přes protihráče dostat kličkou, což se mu ale nepovedlo. Na opačnou stranu míří Burmistrov.
     
    28:16
    Magnitogorsk je stále v pásmu soupeře, jenomže k žádným šancím to moc nevede. Nyní to nahozením od modré zkoušel Jakovlev, jeho pokus ale mířil vedle.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    27:06
    Na řadu přichází první komerční přestávka druhé třetiny, po ní se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    26:49
    Magnitogorsk je v posledních minutách aktivnější. Plotnikov se v krátkém časovém sledu dostal k dalšímu zakončení, znovu na Biljalova nedokázal vyzrát.
     
    26:19
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Patrice Cormier – 5 min. + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení).
     
    26:19
    Po levém křídle si to namířil do útočného pásma hostující Plotnikov, který zkoušel domácího brankáře vystrašit z velkého úhlu, avšak trefil pouze beton.
     
    25:15
    Na modré čáře si hledal prostor k případnému zakončení hostující Nikolajev, který pouze přenechal pod sebe, kde se pokoušel zakončit Čibisov.
     
    24:10
    Ideálně se povedlo převzít nahrávku hostujícímu Košelevovi, který to po chvíli zkoušel nahozením na domácí branku. Biljalov ovšem předvedl rutinní zákrok.
     
    23:30
    Ve stoprocentní šanci se poté zjevil domácí Dawes, který měl na zakončení po ledě hodně času, nakonec trefil pouze brankáře Košečkina.
     
    23:06
    Domácí Burmistrov dokázal objet branku, načež se pokoušel zasunout puk za brankáře Košečkina, který ho ovšem podržel před brankovou čárou.
     
    22:49
    Krátce po vhazování jsme sledovali celkem nadějné nahození v podání obránce Pašnina, jehož pokus nakonec skončil kousek vedle branky.
     
    22:09
    Poté se o rozehrávku staral hostující Holm, kterému se povedlo u opačné modré čáry najít kapitána Mozjakina, jehož rána zápěstím trefila brankáře do výstroje.
     
    21:13
    Nahrávka za branku soupeře nakonec našla domácího Da Costu, který vracel kotouč zpět k zadnímu hrazení, kde se prosadil hostující Martynov.
     
    20:49
    Poté jsme sledovali přečíslení dva na jednoho! Fisenko dokázal v tandemu najít Cormiera, který ani nadvakrát nevyzrál na brankáře Košečkina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě vydal do vlastního pásma, odkud to nástřelem zkoušel zadák Wikstrand.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 5.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám přinesla jedinou branku, o kterou se postaral Ak Bars.. Úvodní vteřiny zastihly Magnitogorsk v dobré aktivitě, hosté se navíc dostali do první vyložené šance, jenž ovšem neskončila za brankářem Biljalovem. Postupem času měla více ze hry Kazaň, která pro změnu při své největší šanci trefila pouze brankovou konstrukci. Domácí hráči hýřili větším pohybem, přičemž se nakonec dočkali kýžené vedoucí branky, která vydržela až do konce třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Kazani se ani tato přesilová hra zrovna moc nedaří. Domácí se sice dostali za modrou čáru, jenomže místo střel i nadále sledujeme dlouhou kombinační hru.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:22
    Na vhazování byl úspěšnější domácí Burmistrov a jeho celek se tak mohl dostat ke kombinaci. Při ní nakonec zakončoval Galijev, který trefil spoluhráče.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Archip Několenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:22
    Poté se Dawesovi povedlo v tandemu najít svého kolegu Da Costu, který se pokoušel o přízemní zakončení k pravé tyči, které Košečkin zneškodnil betonem.
     
    17:11
    Velice nebezpečně nastřeloval puk na branku soupeře domácí Galijev, který ovšem nedokázal zaměstnat brankáře Košečkina.
     
    16:22
    Kazani se tentokráte nepovedlo založit útočnou akci, puk totiž směřoval přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Biljalovem, který je delší dobu bez práce.
     
    15:07
    Holm se pokoušel udržet puk před modrou čárou, jenomže trefil pouze napadajícího protihráče. Na opačné straně měl problémy s napadajícím hráčem Minulin.
    14:55 Nigel DAWES - 1:0
     
    14:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlý protiútok domácích končí vedoucí brankou! Za hostující celek nejprve od modré čáry zakončoval Martynov, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Domácí se tak dostali do protiútoku, při kterém nabízel kotouč před branku NIGEL DAWES. Nejprve to vypadalo, že jeho nabídku tečoval Tichonov, nakonec to ale vypadá na čistý průstřel.
    Asistence: Viktor Tichonov.
     
    14:20
    Na opačné modré čáře si o nahrávku řekl domácí Burmistrov, který ovšem nedokázal ideálně zpracovat. V krátkém časovém sledu je tu další přerušení.
     
    13:33
    Zpět do pásma soupeře se dokázal natlačit právě Gluchov, který se dostal do slibné šance. Košečkin si dokázal poradit se střelou mezi své betony!
     
    13:11
    Za vlastní branku se poté dostal Ljamkin, který rychle rozehrál na pravé křídlo na svého kolegu Gluchova. Kazaň přesto neudržela kotouč před modrou.
     
    12:33
    Poté se volným pukem spěchal domácí Da Costa, který nakonec neuspěl v souboji proti Jakovlevovi. Magnitogorsk má problémy se založením útočných akcí.
     
    11:20
    Nahrávka o mantinel nakonec našla hokejku hostujícího Jurova, který v tísni raději vracel za branku soupeře. Poté se hrací předmět dostal na střídačku Metallurgu.
     
    10:48
    Režie si znovu vybrala předchozí vyloženou šanci domácích, při které Dawes zakončil pouze do tyče. Košečkin měl ale pořádnou dávku štěstí.
     
    10:10
    Ani domácí celek tedy nezužitkoval úvodní přesilovou hru. Krátce po jejím skončení se hostující Několenko vydal vpřed, narazil ale hned na prvního protihráče.
     
    09:44
    Poté se u zadní tyče zjevil ve vyložené šanci Da Costa, který ovšem trefil pouze přesouvajícího se brankáře Košečkina, jenž znovu podržel svůj celek.
     
    09:03
    Cink! Ve středním pásmu nabral rychlost domácí Dawes, který se jednoduše dostal až k pravému kruhu, odkud zápěstím orazítkoval pravou tyč.
     
    08:13
    Krátce po vhazování si střeleckou pozici pokoušel najít domácí Tichonov, který místo zakončení ještě nahrával za sebe, což bylo špatné řešení.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Mozjakin – 2 min., sekání).
     
    07:06
    Podél pravého mantinelu zavezl kotouč zpět do pásma Čibisov, který to zkoušel nahrávkou k opačnému hrazení, kde se ovšem nechal obrat forvard Plotnikov.
     
    06:12
    Magnitogorsk má k dispozici první přesilovou hru, při které se dokázal usadit na druhé straně. Ideálně to ale vyřešil Wikstrand, který bekhendem dokázal vyhodit.
     
    05:44
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Andrej Pedan – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    05:11
    Boj o kotouč tentokráte lépe zvládli hosté, kteří poté zakládali útočnou akci ze své třetiny. Kousek od červené čáry na nahrávku nedosáhl Několenko.
     
    04:26
    Na opačné straně se do vyložené šance dostal Rasmussen, který to zkoušel zakončením k přední tyči, jenomže trefil pouze boční síť branky.
     
    04:09
    Vypadalo to na první zakázané uvolnění zápasu, jenomže jako první se k puku dostal domácí Burmistrov. Jeho předávka pod sebe našla pouze protihráče.
     
    03:14
    Magnitogorsk měl velké problémy s přechodem na druhou stranu, nakonec to vyřešil nahozením, ke kterému se jako první dostal Lučevnikov.
     
    02:59
    K poměrně slibnému pokusu se před malým momentem dokázal protlačit domácí zadák Chenkel, který donutil hostujícího brankáře Košečkina k zákroku.
     
    02:23
    Kazaň poměrně dlouho operovala v pásmu soupeře, kde to nastřelením od modré čáry zkoušel obránce Pedan, který ovšem nikoho nenašel.
     
    01:49
    Od levého kruhu se pokoušel bleskově zakončit domácí Tichonov, který mířil kousek vedle. Košečkin nakonec posunul vlastní branku.
     
    01:13
    První zakončení tohoto zápasu obstaral hostující Mozjakin, který to zkoušel z hodně velkého úhlu. Biljalov dokázal zakročit, Magnitogorsk ale pokračuje v aktivitě.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu vyznělo lépe pro domácí celek, který okamžitě nahazoval do pásma soupeře. Tam u levého hrazení bojoval o puk Čibisov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ljamkin, Chenkel, Mužikov, Lučevnikov – V. Tichonov, S. Da Costa, Dawes – Galijev, Burmistrov, Zaripov (C) – Voronkov, M. Gluchov, Lukojanov (A) – Fisenko, Cormier, K. Petrov – Jemec.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Martynov, J. Jakovlev (A), Minulin, Holm, Zemčonok, Pašnin, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Karpov, Několenko, Košelev – Potěchin, Švyrjov, Pesonen – Jurov.

    Rozhodčí: Gofman, Frano – Zacharenkov, Novikov.
     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Nestrašil (MET) – 15 bodů (8+7)
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Na opačné straně ovšem stojí ve formě hrající Metallurg Magnitogorsk, který bude chtít navázat na předchozí povedené výsledky. Metallurg Magnitogorsk se momentálně nachází na třetí pozici východní konference, na svého dnešního soupeře přitom ztrácí šest bodů. Metallurg má vůbec nejlepší formu ze všech týmů KHL, povedlo se mu totiž vyhrát v pěti posledních zápasech v řadě. Poslední vítězství přišlo na ledě nevyzpytatelné Ufy, která nakonec prohrála výsledkem 1:3. Metallurg Magnitogorsk je navíc nejlepším venkovním týmem své konference, na druhý Traktor má dvoubodový náskok, nicméně má hned zápasy k dobru.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Sergej Plotnikov
    - 26 bodů (8+18)
    2. Andrej Čibisov - 24 bodů (11+13)
    3. Taylor Beck – 20 bodů (8+12)
     
    Ak Bars Kazaň

    Hokejisté Kazaně v letošním ročníku předvádějí velice povedené výkony, které jim pochopitelně přinášejí i výsledky. Ak Bars se v současné době nachází na vedoucí pozici východní konference, přičemž na druhý Omsk má tříbodový náskok. Kazaň z posledních pěti duelů prohrála pouze jediný, a sice právě proti druhému Omsku, který na vlastním ledě zvítězil poměrem 3:0. Kazaň ovšem na tuto porážku zareagovala tím nejlepším možným způsobem, povedlo se jí totiž vyhrát nadcházející dva duely. Nejprve debaklem 6:1 zdolala Nižněkamsk, v minulém kole pro změnu fotbalovým výsledkem 2:0 porazila Jekatěrinburg.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Stépháne Da Costa
    - 28 bodů (11+17)
    2. Nigel Dawes - 23 bodů (15+8)
    3. Justin Azevedo – 22 bodů (5+17)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Ak Bars Kazaň a Metallurg Magnitogorsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 15. Dawes (V. Tichonov), 37. S. Da Costa (Dawes), 52. Galijev (K. Petrov)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ľamkin, Pedan, Chenkeľ, Lučevnikov – V. Tichonov, S. Da Costa, Dawes – Galijev, Burmistrov (C), Zaripov – Voronkov, M. Gluchov (A), Lukojanov – Fisenko, Cormier, K. Petrov – Jemec.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Martynov, J. Jakovlev (A), Minulin, Holm, Zemčonok, Pašnin, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Karpov, Několenko, Košelev – Potěchin, Švyrjov, Pesonen – Jurov.

    Rozhodca: Gofman, Frano – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 4050