Andrej Kalašnik - Tato Primera Tato Primera (ESP) (kon.) | Samuel Krištofič - Mateusz Strzelczyk sk Víťaz: Samuel Krištofič (SVK) (kon.)
Lucie Pudilová - Cornelia Holmová Víťaz: Lucie Pudilová (CZE) (kon.) | Karlos Vémola - Václav Mikulášek Víťaz: Karlos Vémola (CZE) (kon.)
koniec udalosti
Karlos Vémola - Václav Mikulášek

Víťaz: Karlos Vémola (CZE)

Sobota 05.12.2020, 23:18 • Zoner BOBYHALL, Brno • Oktagon MMA
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer u MMA. Společně budeme sledovat akci Oktagon 19, přesněji zápas ve střední váze, kdy se utkají Karlos Vémola a Václav Mikulášek.
     
    Karlos „Terminátor“ Vémola (bilance 28-6)
    Václav „Baba Jaga“ Mikulášek (bilance 7-6)


    Tento zápas vlastně ani nedává smysl, minimálně tedy pro Karlose Vémolu, jenže stačily dvě věty v jednom podcastu a rozjel se trash talk neskutečných rozměrů. Do toho připočtěme problémy s pandemií COVID-19, dlouhou pauzu při pořádání eventů a najednou jsme tu měli vyhajpovanou akci, která skončila naplánováním zápasu.

    Karlos Vémola už začátku prohlašuje, že Mikulášek pro něj není žádný soupeř, ukončí jej TKO a po posledním utkání to opepřil prohlášením, že pokud nevyhraje v prvním kole, pověsí rukavice na hřebík. K tomu by tedy zřejmě nedošlo, nicméně i tak si na sebe Karlos upletl pěkný bič. Vémola jde do utkání rozzápasený, neboť v říjnu porazil Thomase Robertsena na north-south choke a přípravu na dnešní fight bral skoro jako kdyby šlo o titulový zápas.

    Václav Mikulášek bude dnes velkým outsiderem, všechno ale hraje pro něj. I když prohraje, což se očekává, tak vlastně vyhrál. Dostal se k zápasu, o kterém by za normálních okolností mohl pouze marně snít, dostal se na oči fanouškům MMA a hlavně také ke sponzorům. Přípravě podřídil vše, odmítl dokonce mezizápas, když Vémolu skolil koronavirus a tak se do oktagonu vrací po dlouhých třinácti měsících. V říjnu 2019 zdolal Branislava Zuzáka na KO a dal zapomenout na porážku od Milana Ďatelinky z června 2019.

    Dokonale vystavěný zápas je tady, oba borci bez problémů splnili váhu a na staredownu byl celkem klid. Karlos, který přišel oblečen v tričku a mikině UFC si nechal pouze roušku, zatímco Mikulášek, který se v promech stylizoval do Jokera, přišel s dlouhým hřebíkem, kterým chtěl zřejmě naznačit poslední hřebíček do rakve Vémolovy kariéry. Máme se rozhodně na co těšit!
    Staredown mezi Vémolou a Mikuláškem
    Promo hlavního zápasu karty
     
    Zápas se odehraje v Zoner BOBYHALL a začátek je naplánován na přibližně 21:40. To se ale samozřejmě může změnit v návaznosti na předcházející duely. Rozhodně si jej ale nenechte ujít a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Je to tu! Do klietky prichádza s typickým úsmevom Václav Baba Jaga Mikulášek!
     
    A v tejto chvíli prichádza Karlos Terminátor Vémola.
     
    Obaja bojovníci sú v klietke, po predstavení ideme na to!
     
    00:01
    Prvé kolo práve začalo!
     
    00:15
    Prvý low-kick Karlosa bol úspešný, Karlos okamžite dostáva súpera na zem!
     
    00:30
    Karlos tvrdo zasahuje súpera, Mikulášek sa snaží zo všetkých síl brániť.
     
    01:00
    Minúta zápasu je za nami, bojuje sa na zemi, ale Baba Jaga sa snaží súpera držať na dištanc.
     
    01:30
    Vémola bojuje zo všetkých síl, Mikuláš sa snaží rovnako brániť.
     
    02:00
    Vémola má zatiaľ jasne navrch!
     
    02:03
    A je to tu! Vémola dokázal Mikuláška uškrtiť a je koniec!
     
    Nuž, Vémola bol obrovským favoritom zápasu, ale predsa len sme od Mikuláška čakali podstatne viac.
     
    Pre dnešný deň je to teda všetko, ja vám ďakujem za pozornosť. Želám pekný zvyšok večera, dočítania priatelia. (23:26:21)

    Dávid Švec