Ostrava – Liberec 3:9 (kon.) | Vítkovice – Hattrick Brno 13:1 (kon.) | Otrokovice – Sparta 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 16:2 (kon.) | Black Angels – Bohemians 4:10 (kon.) | Chodov – Česká Lípa 8:9 (kon.)
koniec
Black Angels
4:10 (1:0, 0:4, 3:6)
FbŠ Bohemians
cz Sobota 05.12.2020, 17:00 • Sportovní hala Kbely, Praha 19 (Kbely) • Livesport Superliga (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
    56:15 Filip FORMAN - 4:10
     
    56:15
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Dovolím si říct, že je definitivně rozhodnuto – tři body poputují na konto Bohemky! Balónek skrz drobný volný prostor mezi Matiáškovou dlaní a levou tyčí propasoval FILIP FORMAN, který se tak podepisuje pod kulatou desátou trefu hostů! Asistence: Jakub Buršík.
    51:35 Michal VOJTÍŠEK - 4:9
     
    51:35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    No, tak teď už to budou domácí mít hodně těžké, pokud chtějí ještě pomýšlet na bodový zisk! Zdá se, že jsem před chvílí defenzívu Blacků přechválil – po další rychlé akci se prosazuje MICHAL VOJTÍŠEK, jenž si tak zadělává na hattrick – 4:9! Asistence: Patrik Šebek.
    50:30 Pavel ČIHÁK - 4:8
     
    50:30
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní se ale už hráči Bohemians ke střele dostali a hned je z toho další branka! Osmým střelcem hostů v utkání se stává PAVEL ČIHÁK, který se prosadil jednoduchým zakončením z pozice u levé tyče – 4:8! Asistence: Matyáš Krebner.
    48:06 Radek HANÁK - 4:7
     
    48:06
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Souhra bratrů Hanákových vede k dalšímu gólu, Blaci v Kbelích prohrávají už o pouhé tři branky! RADEK HANÁK se po převzetí přihrávky prosadil z bezprostřední blízkosti hostujícího brankoviště – 4:7! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    47:08
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Krásná dlouhá přihrávka vede k ještě hezčímu gólu, černí andělé na zkraje osmé minuty upravují na 3:7! Renčín nahrál před klec volnému DANIELI LUDÍVKOVI, který si položil gólmana Bohemians, vymíchal jej a následně zakončil přesně pod víko! Asistence: Jakub Renčín.
    45:03 Filip FORMAN - 2:7
     
    45:03
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přestřelka v Kbelích pokračuje, rychlá akce Bohemky vede k dalšímu balónku v domácí síti! Po Mikuláši Formanovi se nyní na střeleckou listinu zapisuje i FILIP FORMAN, který Matiáška překvapil prudkým zakončením z voleje z pravé strany – 2:7! Asistence: Jan Malič.
    43:35 Vojtěch NOVOTNÝ - 2:6
     
    43:35
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí ale rychle našli odpověď, už je to znovu "jen" o čtyři góly! Michajlovič musel ze své klece lovit míček po přesné střele VOJTĚCHA NOVOTNÉHO – 2:6! Asistence: Tomáš Hanák.
    43:12 Patrik ŠEBEK - 1:6
     
    43:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Naděje domácích na bodový zisk pomalu mizí někde v dáli, Bohemians trestají nedůslednost domácí obrany a vedou v Kbelích už o pět branek! Malič našel před brankou úplně volného PATRIKA ŠEBKA, který zakončil přesně za bezmocného gólmana – 1:6! Asistence: Jan Malič.
    42:53 Mikuláš FORMAN - 1:5
     
    42:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté jsou od začátku druhé části aktivnějším celkem na hrací ploše a daří se jim Matiáška překonat už popáté! Gólman Black Angels tentokrát nestačil na zakončení MIKULÁŠE FORMANA – 1:5! Bez asistence.
    32:49 Jakub ŠÁRKA - 1:4
     
    32:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, andělé neubránili ani tohle oslabení a v Kbelích prohrávají už o tři branky! Čtvrtým střelcem hostů v dnešním utkání je JAKUB ŠÁRKA, který si rychle zpracoval Pěničkovu přihrávku, z rohu vyběhl před klec a překonal gólmana bekhendovým zakončením! Asistence: Matěj Pěnička.
    31:51 Matěj PĚNIČKA - 1:3
     
    31:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté parádní souhrou přetavují početní výhodu v branku a odskakují do dvougólového vedení! Krebner našel přes celou šířku palubovky volného MATĚJE PĚNIČKU, na jehož ukázkový projektil do bližšího horního rohu Matiášek nedosáhl – 1:3! Asistence: Matyáš Krebner.
     
    25:15
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka se pět minut po startu druhé třetiny poprvé v utkání ujímá vedení, obrat je dokonán! Forman posunul balónek těsně před branku na hůl volného MICHALA VOJTÍŠKA, který jednoduše a bleskově zakončil do horní části klece – 1:2! Asistence: Filip Forman.
    22:14 Jakub BURŠÍK - 1:1
     
    22:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, začínáme zase od začátku! Pod první trefu Bohemky se podepisuje JAKUB BURŠÍK, jenž z bezprostřední blízkosti brankoviště za Matiáška dorazil Šebkovu odraženou střelu – 1:1! Asistence: Patrik Šebek.
     
    16:13
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Nejlepší střelec domácích TOMÁŠ HANÁK trestá velkou chybu hostujících obránců a necelé čtyři minuty před koncem první části otevírá skóre! Domácí forvard zachytil špatnou rozehrávku jednoho z protihráčů a chladnokrevně rozvlnil síť svatyně Bohemians – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 17. T. Hanák, 44. Novotný (T. Hanák), 48. Ludvík (Renčín), 49. R. Hanák (T. Hanák) – 23. Buršík (Šebek), 26. Vojtíšek (F. Forman), 32. Pěnička (Krebner), 33. Šárka (Pěnička), 43. M. Forman, 44. Šebek (Malič), 46. F. Forman (Malič), 51. Čihák (Krebner), 52. Vojtíšek (Šebek), 57. F. Forman (Buršík)


    Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Obuškevič, Ludvík, Bauman, Bouček – Ma. Boček, Fryš, Novotný – Burian, Denemark, Nachtmann – Pícha, Hromada, Neklan – Hněvkovský, R. Hanák, T. Hanák – Renčín.
    FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Zezulka, Šebek, Dobisík, Kuncman, Čihák, Krbec – Krebner, M. Forman, Vojtíšek – Kopecký, Buršík, Tomčo – Malič, Pěnička, Kratina – F. Forman, Růžek, Šárka.

    Rozhodca: Dolanský, Sýkora.