Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
SC Marimex Kolín
cz Sobota 05.12.2020, 16:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Tomáš CHLUBNA - 6:0
     
    59:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Junioři Dukly dneska válí a mají velký podíl na tomto výsledku! Šestou branku na už tak zdecimovanou psychiku brankáře Kolína přidal TOMÁŠ CHLUBNA, který si po přihrávce od Judy projel sám až před brankáře a zasunul kotouč mezi jeho betony – 6:0! Asistence: Miroslav Juda.
    58:33 Jiří FRONK - 5:0
     
    58:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice potvrzena, ježci naložili Kozlům minimálně pět branek na cestu domů! Matěj Pekr šikovně nahrál mezi kruhy volnému JIŘÍMU FRONKOVI, který na nic nečekal a okamžitě střílel tak, že vymetl levý vingl Sejpalovy branky. Ten byl v tomto případě naprosto bezmocný – 5:0! Asistence: Matěj Pekr.
     
    56:02
    Martin Štohanzl (KOL) nestačil rychlostně na Fronka, a proto jej zahákoval. Nejdéle dvě minuty tak stráví na lavici hanby.
     
    54:51
    Marek Němec dostal v brejku 2 na 1 přihrávku před odkrytou branku, jenže se pořádně ustřelil! Ač to v globálu myslel dobře, když chtěl zakončit na delší tyč, kde Brož už nebyl, přesnost pokusu chyběla.
    53:53 Patrik ČERMÁK - 4:0
     
    53:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přehlídka jihlavských juniorů a Kozlům se to v závěru úplně sesypalo! Chlubna spíše takovým nahozením nastartoval PATRIKA ČERMÁKA, který přebruslil obránce, zpracoval puk do nájezdu a bez problémů prostřelil Sejpala nad betonem – 4:0! Asistence: Tomáš Chlubna.
    50:42 Miroslav JUDA - 3:0
     
    50:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sice šťastnější gól, ale platí stejně jako ostatní. Jihlava už vede o tři branky a pravděpodobně si pojistila tři body. Čermák přihrál podél mantinelu na rozjetého MIROSLAVA JUDU, který spíše nahazoval na branku. Sejpal již šel ale do zákroku a betonem si srazil kotouč do vlastní sítě – 3:0! Asistence: Patrik Čermák.
     
    50:23
    Chlubna předkládal před branku puk pro Čermáka, který ale ve velké rychlosti nedokázal kotouč zasunout do odkryté části branky!
     
    48:54
    Nenápadná teč Kukly udělala Sejpalovi velké problémy, protože k ní došlo těsně předtím, než se gólman Kozlů chystal na zákrok. Nakonec si ale hostující brankář poradil a podržel puk v lapačce!
     
    47:53
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
     
    47:23
    Skořepa mohl pojistit Jihlavě body poté, co šel sám na branku! Ale ve finální fázi si puk píchl až příliš dopředu a na Sejpala zakončoval bekhendem z úhlu, tohle šanci na přílišný úspěch nemělo.
    37:17 Josef SKOŘEPA - 2:0
     
    37:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chyba v kolínské obraně a domácí odskakují na dvě branky! Tomáš Černý ze středního pásma poslal do brejkové situace JOSEFA SKOŘEPU, který sice nepříliš povedeným, ale úspěšným blafákem překonal Sejpala a dostal tak puk za brankovou čáru, což se počítá především – 2:0! Asistence: Tomáš Černý, Tomáš Havránek..
     
    36:23
    Mnohem zajímavější ale byla střela Davida Šafránka, který z levého kruhu napřáhl a příklepem trefil přesně spojnici tyčí za překvapeným Brožem!
     
    33:30
    Lukáš Krejčík (KOL) jednomu z domácích vysekl hokejku takovým způsobem, že skoro sestřelila chatrně držící osvětlení CZ LOKO Arény. Po krátké poradě dostává menší trest a hrajeme opět 4 na 4.
     
    32:19
    Tomáš Jiránek (JIH) se na hlavního Wagnera zlobí. Tentokrát jde na trestnou opět za podrážení, když na mantinel přihrál Blahu. Dle sudích jej ale tímto hitem podrazil a po komerční přestávce půjde Jihlava do dalšího oslabení.
    31:05 Miroslav JUDA - 1:0
     
    31:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Prokletí Sejpalovy kasy prolomeno jest, Dukla se ujímá vedení! Matěj Pekr zavezl puk za branku, odkud zpětnou přihrávkou našel ideálně volného MIROSLAVA JUDU. Na něj obrana modrobílých trochu zapomněla, Juda byl na střelu připraven a propálil hostujícího brankáře na bližší tyči – 1:0! Asistence: Matěj Pekr.
     
    28:16
    Jakub Husa (KOL) takticky zatáhl za záchrannou brzdu. Lichance v zakončení brejku nekompromisně sekl přes hůl a míří na trestnou lavici. Pro Kolín možná i štěstí, že nepřišla signalizace trestného střílení.
     
    26:54
    29 sekund přesilovky 5 na 3 pro Kolín! Lukáš Mareš (JIH) trefil hokejkou do obličeje Jankovského, dostává za to menší trest. Středočeši tak mají nejlepší příležitost jít do vedení!
     
    26:30
    Zdeněk Král táhl po levém křídle výpad a v ideální možnost nahrával před branku Šafránkovi, který jenom jemně píchl do puku. Brož ale skryl svůj pokus v lapačce!
     
    25:23
    Je tomu skutečně tak, Tomáš Jiránek (JIH) ale nejde ven skrze tvrdý hit na Jankovského, nýbrž za jeho následné podražení mezi kruhy. Kolín má tak 1:05 4 na 3!
     
    24:28
    Jak Tomáš Chlubna (JIH), tak Jakub Muška (KOL) mají shodně po dvou minutách za hrubost. Hraje se tak v počtu 4 na 4 celé dvě minuty.
     
    24:28
    Chlubna byl důrazný v zakončení, s čímž se nechtěl smířit Muška a okamžitě skončil po domácím forvardovi. Následovala potyčka, rozhodčí mají ruce nahoře a určitě se bude vylučovat!
     
    20:03
    V prvních sekundách měla Jihlava další šanci! Nahozený puk se odrazil od zadního mantinelu, přímo do jízdy pro Havránka. Ten však nedokázal zblízka prostřelit Sejpala!
     
    16:12
    Jiránek byl zdvojen, přesto dokázal nahrát pod sebe na Fronka, který místo pokusu z pravého kruhu puk pustil pod sebe na Pekra. Mezi kruhy stojící šutér střílel bez přípravy, za Sejpalovou helmou cinklo břevno!
     
    15:09
    Tomáš Harkabus měl před sebou po přihrávce na levý kruh odkrytou klec, brankář Sejpal se ale skvěle roztáhl a předvedl další důležitý zákrok, který drží Kolín stále na remíze!
     
    13:56
    Harkabus pálil od modré čáry, na hranici brankoviště došlo ke sražení puku do protipohybu Sejpala, naštěstí pro hosty i mimo dosah klece!
     
    08:25
    Jakub Illéš (JIH) je na straně Dukly zatím smolařem. I druhé vyloučení v týmu se týká jeho, tentokrát za hákování ve středním pásmu.
     
    07:17
    Martin Sejpal připsal luxusní zákrok! Na Lichance přišla zpoza branky přihrávka a rodák z Prievidzi pálil na vzdálenější tyč. Sejpal ale rozčísl studený vzduch nad ledem lapačkou a dokázal z těžké pozice dostat kotouč mimo tři tyče!
     
    04:10
    Robin Martínek (KOL) ve středním pásmu trefil loktem do obličeje jednoho z domácích. I on tak dostává menší trest, Dukla rozehraje první početní výhodu.
     
    03:17
    Jsme již v plném počtu na obou stranách. Štohanzl získal puk a stříleným nahozením našel Petržilku, který se krátkou kličkou zbavil obránce před sebou a chystal se střílet. Před brankou Dukly poté vznikl závar, obránci Jihlavy ale vše dokázali vyřešit ke spokojenosti domácí střídačky!
     
    01:16
    Brož se snažil vyhodit po plexiskle, ale neúspěšně. Hosté stále drží útočné pásmo a první kombinaci zakončoval od modré střelou do horní části branky Jan Stehlík, jeho pokus Brož v poslední chvíli vysekl ramenem do ochranné sítě!
     
    00:42
    Jakub Illéš (JIH) ve snaze odpálit kotouč do útočného pásma trefil Kuklu holí přímo do obličeje, za což dostává menší trest. Kolín odehraje svoji první přesilovku.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 32. Juda (Pekr), 38. Skořepa (T. Černý, T. Havránek), 51. Juda (Čermák), 54. Čermák (Chlubna), 59. Fronk (Pekr), 60. Chlubna (Juda)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok (A), D. Kolář, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, Stehlík (A) – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Němec – Mašín.

    Rozhodca: Wagner, Kostourek – Horažďovský, Flegl