Chabarovsk – Soči 2:3 (kon.) | Ufa – D. Moskva 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Petrohrad 1:5 (kon.)
Red Star Kunlun – Novgorod 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Kunlun
4:5 (2:1, 1:3, 1:0 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Sobota 05.12.2020, 15:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:48 Andy MIELE - 4:5
     
    64:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po dvou sražených střelách domácích vyrazil s kotoučem rychlobruslařskými záběry přes celé kluziště Žafjarov. Z jeho zpětné přihrávky vytěžil ANDY MIELE rozhodující gól 12 vteřin před sirénou. Žafjarov si zapisuje třetí gólovou asistenci zápasu!
    Asistence: Damir Žafjarov, Brady Austin.
    58:58 Ethan WEREK - 4:4
     
    58:58
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Risk s hrou šest na čtyři se Davidu Nemirovskému vyplatil. Hosté byli sevřeni na vlastním brankovišti a rychlou souhru zakončil na zadní tyči do odkryté brány ETHAN WEREK.
    Asistence: Luke Lockhart, Hunter Shinkaruk.
    33:03 Hunter SHINKARUK - 3:4
     
    33:03
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Autorem branky z trestného střílení je HUNTER SHINKARUK. Před brankářem si přehodil kotouč na bekhend a zvedl ho do horního růžku nad lapačku.
    28:58 Justin KLOOS - 2:4
     
    28:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí jen plavou a za minutu zvyšují hosté po další rychlé rozehrávce až od vlastní brány na dvougólový náskok. Na konci akce přes půl hřiště byl JUSTIN KLOOS a jeho utažená střela k tyči.
    Asistence: Georgij Mišarin, Alexej Melničuk.
    27:56 Andy MIELE - 2:3
     
    27:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Příval šancí nekončí a opět brzy po výborném brankářském zákroku musí Smith kapitulovat. Z přečíslení 2 na 1 dostal ideální přihrávku od Žafjarova ANDY MIELE a bez přípravy zvedl kotouč pod víko.
    Asistence: Damir Žafjarov, Ivan Čechovič.
    23:12 Chris WIDEMAN - 2:2
     
    23:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zanedlouho se však stále ještě v přesilovce 5 na 3 dostal nejprodkutivnější bek ligy CHRIS WIDEMAN k další střele a tu již zastavuje napnutá síť. Je vyrovnáno!
    Asistence: Andy Miele, Damir Žafjarov.
    11:53 Damir ŽAFJAROV - 2:1
     
    11:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Velký nápor po vyhraném buly využívá DAMIR ŽAFJAROV. Nejprve sám střílel bekhendem, odražený kotouč rotoval vzduchem, od Čechoviče se k Žafjarovovi vrátil napravo a napodruhé už hostující hvězda skóruje. Smith se nestačil po čáře znovu přesunout k opačné tyčce.
    Asistence: Ivan Čechovič.
    6:12 Alexej TOROPČENKO - 2:0
     
    6:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A to velmi kuriózním způsobem. Vyhození z vlastního obranného pásma zachytil Leščenko a po jeho střele odražený kotouč o zadní mantinel doklepl nečekaně do sítě ALEXEJ TOROPČENKO.
    Asistence: Vjačeslav Leščenko, Ryan Sproul.
    01:38 Luke LOCKHART - 1:0
     
    01:38
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Nečekaný vstup do zápasu, favorit inkasuje po hrubé chybě v rozehrávce z první střely. Tu vyslal LUKE LOCKHART, který zachytil kotouč na modré čáře a příklepem ho napálil nad lapačku do horního růžku.
    Bez asistence.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 2. Lockhart, 7. Toropčenko (Leščenko, Sproul), 34. Shinkaruk (t.s.), 59. Werek (Lockhart, Shinkaruk) – 12. Žafiarov (Čechovič), 24. Ch. Wideman (Miele, Žafiarov), 28. Miele (Žafiarov, Čechovič), 29. Kloos (Mišarin, Melničuk), 65. Miele (Žafiarov, Austin)


    Kunlun: J. Smith (Šikin) – Chelios, Baldajev, Sproul, D. Osipov, Pedan, Starikov, Jevsejenkov – Nikolišin, Toropčenko, Leščenko – S. Foo, Lockhart, Collins – Shinkaruk, Šaškov, Wong – P. Foo, Wellman, Werek – Bakanov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Tichomirov) – Ch. Wideman, Marin, Austin, Orlov, Mišarin, Aliajev – Miele, Čechovič, Žafiarov – Šenfeld, Kloos, Szwarz – Varnakov, Pereskokov, Belevič – Gončaruk, Urakov, Veriajev.

    Rozhodca: Kočetov, Kuljov – Berseňov, Judin

    Diváci: bez diváků