Hattrick Brno – Střešovice 3:4 (po pr.) | Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:5 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 8:7 (kon.)
Chodov – Sparta 6:4 (kon.) | Black Angels – Mladá Boleslav 8:9 (kon.) | Ostrava – Otrokovice 6:7 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
6:4 (3:1, 1:3, 2:0)
ACEMA Sparta Praha
cz Nedeľa 29.11.2020, 16:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:48
    Sparta opět v šesti hráčích v poli, Beneš je na lavičce!
     
    58:24
    Sparta získává míček. Beneš míří na střídačku. Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    55:18
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Milan Garčar – 2 min., Nesportovní chování).
    55:18 Marek VÁVRA - 6:4
     
    55:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení o dvě branky! MAREK VÁVRA se po střele Sýkory dostal k dorážce před Benešem, který neměl šanci. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    53:22
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Radim Křenek – 2 min., Hrubost).
     
    52:26
    Mikeš se mohl dostat do velké šance, když čekal před brankou na přihrávku zpoza branky. Gólman Beneš byl mimo branku, ale míček se k Mikešovi nakonec nedostal.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Kristián Kozák – 2 min., Držení).
    49:34 Tom ONDRUŠEK - 5:4
     
    49:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do vedení! Michal Podhráský vyběhl z obrany a na levé straně našel TOMA ONDRUŠKA, který klasickým výběhem do středu trefil přesně odkrytou část branky. Asistence: Michal Podhráský.
     
    48:13
    Sparta se dostal pro rychlém útoku do zakončení z levé strany. Míček mířil do branky, kde ale v leže skvěle zasáhl Rebro. Sparta ale zůstane u míčku.
    39:20 Josef JUHA - 4:4
     
    39:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vyrovnává na 4:4! Kareš střílel od mantinelu, následně zakončoval Hurt, jehož střelu tečoval před Michalem Rebrem JOSEF JUHA. Asistence: Ondřej Hurt.
    37:53 Jiří KOUTNÝ - 4:3
     
    37:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde zpátky do vedení! Petr Majer skvěle vyvezl míček po levé straně a přihrávkou našel na středu volného JIŘÍHO KOUTNÉHO, který krásnou střelou do levé šibenice posílá Chodov zpět do vedení! Asistence: Petr Majer.
     
    33:02
    Ani napodruhé Sparta nebude úspěšná. Juha s míčkem zamíchal před Rebrem a snažil se rychlou kličkou zakončit na bližší tyč, ale Rebro chytá!
     
    33:02
    Uvidíme další trestné střílení Sparty. Tentokrát ho zahraje Josef Juha!
     
    26:52
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Ondřej Mikeš – 2 min., Držení).
    22:53 Ondřej HURT - 3:3
     
    22:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Autorem branky je ONDŘEJ HURT, který neměl těžkou práci, když po příhrávce Juhy zakončoval do odkryté klece! Asistence: Josef Juha.
    22:15 Jakub KOLSTRUNK - 3:2
     
    22:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta střílí druhou branku! Asistenci si připistuje brankář Beneš, který vepředu našel volného JAKUBA KOLSTRUNKA, jenž prostřelil Rebra. Asistence: Martin Beneš.
     
    21:25
    Majer se po velké chybě hostující obrany dostal ke střel z velké blízkosti. Skvělým zákrokem se blýskl Martin Beneš.
    19:44 Lukáš UJHELYI - 3:1
     
    19:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    I Sparta svojí početní výhodu využívá. LUKÁŠ UJHELYI po rychlé kombinaci z levé strany trefil odkrytou část chodovské branky a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Zouzal.
     
    18:52
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Petr Majer – 2 min., Držení).
     
    13:40
    Jiří Koutný byl osamocen před Benešem, dostal se k němu míček od pravého mantinelu, ale mladší z bratrů Koutných nedokázal míček nasměrovat ideálně.
     
    13:07
    Ondrušek se dostal do velké šance, když střílel bekhendem na přesouvajícího se Beneše. Reprezentační brankář zasáhl skvělým skokem pomocí masky!
     
    12:13
    Radim Křenek trestné střílení nevyužívá. Kapitán Sparty zvolil střelu z velké blízkosti, ale vůbec netrefil branku. Jeho pokus mířil nad břevno branky Rebra.
     
    12:13
    Nyní uvidíme trestné střílení Sparty. Vošta podle rozhodčího sekl soupeře v malém brankovišti!
    06:37 Ondřej MIKEŠ - 3:0
     
    06:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vzápětí Chodov přidává třetí branku! Ondrušek se snažil prostřelit připravený blok Sparty, čehož využil ONDŘEJ MIKEŠ, jenž se dostal k míčku a tečí ho poslal za záda Beneše. Asistence: Tom Ondrušek.
    06:31 Michal STRNAD - 2:0
     
    06:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! MICHAL STRNAD vybojoval míček na polovině a krásnou střelou do pravé šibenice posílá Chodov do vedení 2:0! Asistence: Ondřej Plíhal.
    04:40 Marek VÁVRA - 1:0
     
    04:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! V přesilové hře se trefuje MAREK VÁVRA, který dostal na pravou stranu přihrávku od Tomáše Sýkory a s pomocí teče jednoho z hostující překonal Beneše. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Matyáš Velc – 2 min., Sekání).
     
    02:52
    Následoval ještě velký zmatek před hostující brankou, kde poskakoval míček. Nakonec ale došlo k útočnému faulu ze strany domácích, Sparta rozehraje.
     
    02:43
    Bauer se dostal do velké šance, když po kličce střílel z velkého úhlu. Chodovský bek ale nedokázal trefit téměř odkrytou branku Sparty!

    Adam Mitáš

    Góly a asistencie: 5. M. Vávra (Sýkora), 7. Strnad (Plíhal), 7. Mikeš (Ondrušek), 38. J. Koutný (Majer), 50. Ondrušek (Podhráský), 56. M. Vávra (Sýkora) – 20. Ujhelyi (Zouzal), 23. Kolstrunk (Mart. Beneš), 23. Hurt (Juha), 40. Juha (Hurt)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Michal Rebro (Šimůnek) – Maxa, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, J. Bauer, Strnad – Mikeš, Plíhal, Vošta – Ondrušek, Řezáč, M. Koutný (C) – Eremiáš, Majer, J. Koutný – Dufek, Horký, M. Vávra.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Bartoš, Bachmaier, Garčar, Kozák, Zeman, Křenek (C), Pruner – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Velc, Beneš, Koščo – Čermák, Kareš, Krbec – Hurt, Zouzal.

    Rozhodca: Martin Valenta a Michal Žďarský