Zlaté Moravce – Michalovce 0:0 (kon.) | Ružomberok – Nitra 3:0 (kon.) | Žilina – Pohronie 2:1 (kon.)
Trnava – Dunajská Streda 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:1 (1:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 28.11.2020, 14:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Vitajte pri sledovaní slovenského futbalu! V 15. kole privíta MŠK Žilina na svojom trávniku FK Pohronie. Potvrdí Žilina úlohu favorita alebo sa dočkáme prekvapenia? Nenechajte si tento duel ujsť a sledujte ho s nami!
     
    MŠK Žilina sa nachádza na treťom mieste tabuľky a na svojom konte má 25 bodov. Šošoni majú spolu s DAC najproduktívnejšiu ofenzívu, keď svojim súperom v štrnástich zápasoch nastrieľali až 35 gólov. Žilinčania ťahajú sériu troch víťazstiev v rade. Po Senici a Nitre si v predošlom kole dokázali poradiť aj s Trenčínom. O víťazstve 2:0 rozhodli svojimi gólmi Bernát a Kurminowski. Poliak Kurminowski a Bichakhchyan zaznamenali v tejto sezóne už deväť presných zásahov a patria k najlepším strelcom ligy.
     
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa sa nachádza na predposlednom jedenástom mieste tabuľky. Pohronie získalo v doterajšom priebehu sezóny zatiaľ iba 11 bodov. V lige čaká tento tím na výhru od konca augusta, keď si tri body do tabuľky pripísal práve za víťazstvo so Žilinou. V posledných týždňoch však dokázalo Pohronie bodovať v troch zápasoch za sebou a vždy išlo o súpera z hornej šestky. Nerozhodné výsledky sa zrodili v súbojoch so Zlatými Moravcami, Dunajskou Stredou a v predošlom kole doma s Trnavou. Najlepším strelcom tímu, ktorý má v poslednom období dobrú formu je anglický futbalista James Weir so štyrmi presnými zásahmi.
     
    V predošlej sezóne si Žilina v oboch vzájomných dueloch pripísala plný bodový zisk. V tomto ročníku však Pohronie dokázalo zvíťaziť na svojom trávniku 2:1. Kým Žilina naháňa vedúce duo, tak Pohronie sa potrebuje odlepiť z dna tabuľky. Favorit súboja je jednoznačný, ale možno sa dočkáme prekvapenia. Nenechajte si tento zápas ujsť a sledujte ho priamo s nami!
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina: Petráš – Sluka, Kiwior, Minárik (C), Vallo – Bernát, Fazlagić, Gono – Ďuriš, Kurminowski, Rusnák.
    Náhradníci: Teplan – Javorček, Kopas, Kaprálik, Jibril, Paur, Jambor.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Špiriak, Pavlík (C), Jacko – Petrák, Weir, Chríbik, Blahút – Fadera, Badolo – Bimenyimana.
    Náhradníci: Dovec – Župa, Daniš, Audino, Vondryska, Matić, Bangala.

    Rozhodca: Ladislav Prešinský – Adam Jekkel, Jakub Košecký.
     
    Hráči oboch mužstiev už nastupujú na trávnik a stretnutie sa tak o malú chvíľu začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Hostia vstúpili do zápasu veľmi odvážne a v úvode zatlačili domácich do ich šestnástky. Prudký center z pravej strany však nenašiel adresáta.
     
    3
    Ďalší nebezpečný center z pravej strany, na ktorý nereagoval brankár Samuel Petráš. Nebezpečenstvo napokon zažehnal jeden z brániacich hráčov a Žilina sa oslobodzuje.
     
    4
    Hra musí byť prerušená, pretože zdravotné problémy hlási Dominik Špiriak. Nasleduje rýchle ošetrenie a hostia športovo vrátili loptu súperovi. Pokračuje sa ďalej.
     
    5
    Matúš Rusnák mal voľný priestor na pravej strane, ale tento dlhý pas nemal šancu dobehnúť. Rozohrávať bude brankár Tomáš Jenčo.
     
    6
    Hostia vybojovali prvý rohový kop. Loptu poslal do vápna James Weir, ale defenzíva Šošonov túto situáciu zvládla.
     
    7
    Ján Minárik predviedol veľmi tvrdý, ale za to čistý sklz. Prerušil tak rodiacu sa akciu hostí a dokonca vybojoval loptu pre svoje mužstvo.
     
    8
    Prvý rohový kop vybojovali aj domáci po centri Matúša Rusnáka. Center od rohovej zástavky našiel iba hlavu brániaceho Pavlíka.
     
    9
    S pribúdajúcimi minútami sa hrá čoraz viac zo strany na stranu. Oba tímy sa prezentujú veľkou aktivitou pri napádaní rozohrávky súpera.
     
    10
    Dominik Špiriak zakopol loptu a v bolestiach padá na trávnik. Zdá sa, že pre tohto hráča sa dnešný zápas končí.
     
    11
    Pohronie bude chvíľu hrať v početnej nevýhode. Dominik Špiriak je stále v opatere lekárov, ale hra nám medzitým začala plynúť.
     
    12
    Dávid Ďuriš sa po dlhom pase ocitol v nájazde na brankára Jenča, ten ale vybehol ďaleko od brány a fantastickým sklzom zabránil nebezpečenstvu! Domáci hráč v tomto tvrdom strete čo to inkasoval.
     
    12
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Dominik Špiriak, prichádza David Bangala.
     
    13
    Dávid Ďuriš sa ocitol v ďalšom dobrom nábehu, ale defenzíva hostí ho zastavila iba za cenu druhého rohového kopu.
     
    14
    Ani po tomto centri od rohovej zástavky neprišlo k žiadnemu ohrozeniu brány hosťujúceho mužstva.
     
    15
    Dobrá myšlienka od Jána Bernáta, keď sa domáci futbalista snažil prestrčiť loptu na spoluhráča nabiehajúceho do šestnástky, ale brankár Tomáš Jenčo rýchlo vybehol a zažehnal nebezpečenstvo.
     
    16
    Tretí rohový Žiliny rozohral Ján Bernát a fantastickou loptou našiel na hranici vápna voľného spoluhráča. Ten sa oprel do lopty a jeho volej preletel tesne ponad Jenčovu bránu!
     
    17
    Žltú kartu dostáva David Bangala (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    18
    Dlhý pas až do vápna vyslal Branislav Sluka, ale najvyššie vyskočil David Bangala a hlavou poslal loptu ďaleko od vlastnej brány.
     
    19
    Žilinčania sú o čosi aktívnejší a nebezpečnejší smerom dopredu, ale na vyloženú gólovú príležitosť v tomto zápase stále čakáme.
     
    20
    Krásna kombinácia hostí, keď Cédric Badolo pätičkou na hranici šestnástky vysunul spoluhráča a Bon-Fils Caleb Bimenyimana zoči voči domácemu brankárovi neskóroval. Samuel Petráš predviedol výborný zákrok!
     
    21
    Bon-Fils Caleb Bimenyimana v ďalšej šanci, keď sa perfektne uvoľnil po pravej strane, ale Samuel Petráš ho dokázal dvakrát v krátkom časovom slede vychytať.
     
    22
    Z následného rohového kopu hráči Pohronia nič zaujímaví nevymysleli a domáci sa konečne dokázali vymaniť z pod tlaku súpera.
     
    23
    Nevydarený pas z prvej v podaní Gona a rozohrávať bude brankár Tomáš Jenčo. Ten ukazuje spoluhráčom, že pošle dlhú loptu až na opačnú stranu ihriska.
     
    24
    Zatiaľ tento duel vôbec nevyzerá tak, že by hrali proti sebe tímy z opačných koncov tabuľky.
     
    25
    Domáci sa previnili nedovoleným zákrokom na súperovej polovici, keď si rukami pri vysokom napádaní pomohol Dawid Kurminowski.
     
    26
    Tak toto bola obrovská šanca hostí! Center z ľavej strany našiel hlavu Bangalu a Samuel Petráš predviedol skvelý reflexívny zákrok na bránkovej čiare!
     
    27
    Tlak hostí ešte pokračoval a do zakončenia sa dostal aj Bon-Fils Caleb Bimenyimana, ale jeho strela neskončila v sieti! Petráš ho aj do tretice dokázal vychytať a zatiaľ drží svoje mužstvo nad vodou.
     
    28
    Domáci futbalisti môžu ďakovať svojmu brankárovi za to, že ešte stále neinkasovali. Hostia majú teraz dobrú pasáž hry, pri ktorej sa im darí dostávať svojho súpera pod tlak.
     
    29
    Stále sa hrá na polovici Šošonov, nakoľko domácim futbalistom nevychádza rozohrávka. Hráči Pohronia aktívne napádajú a blokujú stred poľa.
     
    30
    Až teraz sa domácim podarilo dostať dlhým prenesením na súperovu polovicu, ale Dávid Ďuriš sa podľa asistenta rozhodcu nachádzal v ofsajde.
     
    31
    David Bangala už má na svojom konte jednu žltú kartu a aj napriek tomu išiel veľmi nebezpečne do sklzu. Hosťujúci futbalista môže byť rád, že ešte pokračuje v zápase. Na podobné zákroky si musí dávať pozor.
     
    32
    Domáci sa vďaka tomuto nedovolenému zákroku usadili na polovici súpera a už hľadajú možnosť ako sa dostať do blízkosti Jenčovej brány.
     
    33
    Vysoký center z pravej strany skončil iba v Jenčových rukaviciach a ten dáva svojim spoluhráčom čas na oddych. S rozohrávkou sa nikam neponáhľa.
     
    34
    Bon-Fils Caleb Bimenyimana zostáva ležať na trávniku, ale zdá sa, že bude schopný v zápase pokračovať.
     
    35
    Pomaly sa blíži záver prvého polčasu a na otvárací gól stále čakáme. Bližšie k nemu mali zatiaľ hostia, ale doterajším mužom zápasu je jednoznačne domáci brankár Samuel Petráš.
     
    36
    Domáci futbalisti obkľúčili súperove pokutové územie a z tejto aktivity sa napokon zrodila strela spoza šestnástky. Do lopty sa oprel Enis Fazlagić, ale jeho projektil nemal potrebnú razanciu a nemieril ani do priestoru brány.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Bon-Fils Caleb Bimenyimana (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    38
    Zrážka pri pokutovom území Pohronia a napokon sa píska proti domácemu tímu. Rozohrávať tak budú hostia.
     
    39
    Žilinčania dokázali vytlačiť súpera s loptou až na ich polovicu a hostia tak musia založiť novú akciu až od svojich stopérov.
     
    40
    Peter Chríbik si pomohol útočným faulom na polovicu Žiliny a Branislav Sluka tak vybojoval loptu pre svoj tím.
     
    41
    V závere prvého polčasu nám tempo hry mierne upadlo a oba tímy akoby už čakali na polčasovú prestávku.
     
    42
    Patrik Blahút si výborným prvým dotykom spracoval loptu na pravej strane ihriska a poslal dobrý center do pokutového územia Šošonov. Tam však chýbalo početnejšie zastúpenie hosťujúcich futbalistov.
     
    43
    Žilina dala gól!
    Gól strelil JÁN BERNÁT. Asistencie Kristián Vallo.
    Domáci napokon dokázali streliť otvárací gól ešte pred prestávkou! Výborné prenesenie hry na pravú stranu, kde si loptu spracoval Kristián Vallo. Zdvihol hlavu, pozrel sa na hranicu šestnástky, kde si výborne nabehol Ján Bernát a adresoval mu presnú prihrávku. Ján Bernát sa oprel do lopty a nedal brankárovi Jenčovi najmenšiu šancu!
     
    44
    Hostí môže gól do šatne poriadne mrzieť, pretože v prvom dejstve nehrali vôbec zle.
     
    45
    Hrať sa bude ešte dve minúty!
     
    45+1
    Hostia poslali dlhú loptu do vápna, proti ktorej vybehol brankár Petráš. Vo vzduchu však zle trafil letiacu loptu, ale našťastie pre Žilinu mu pomohli spoluhráči.
     
    45+2
    Žilina má v samom závere polčasu k dispozícii priamy kop z nebezpečnej pozície. Center do vápna odvrátil Petr Pavlík a uvidíme ešte rohový kop!
     
    45+3
    Rohový kop nepriniesol žiadne nebezpečenstvo zo strany domácich a zdá sa, že v prvom polčase sa už nič viac neudeje.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas, v ktorom sme videli jeden presný zásah. Hostia boli v prvej polhodine o čosi aktívnejší a vypracovali si aj niekoľko sľubných príležitostí, ale v samom závere poslal Šošonov do vedenia Ján Bernát. Hostia určite nebudú chcieť odísť domov s prázdnymi rukami a po zmene strán sa máme určite na čo tešiť!
     
    Futbalisti oboch mužstiev sa už vracajú na trávnik a o pár okamihov sa začne druhý polčas!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hneď po zmene strán sa dostal k strele Bernard Petrák, ale nedokázal namieriť do priestoru brány.
     
    47
    Nedovolený zákrok v strede poľa a hlavný arbiter píska faul. rozohrávať budú domáci futbalisti.
     
    48
    Hráči Žilini držia loptu na svojich kopačkách a postupným prechodom sa dostavajú do blízkosti Jenčovej brány.
     
    50
    Ján Bernát sa dostal do zakončenia hlavou, ale jeho hlavička je nepresná a sám vie, že mohol zakončiť oveľa lepšie.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Petr Pavlík (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    53
    Cédric Badolo mohol vyrovnať stav stretnutia! Z ničoho nič sa dostal do zakončenia, ale jeho pokus triafa iba brvno! Tak hostia majú v posledných minútach dobrú pasáž hry.
     
    54
    Futbalisti Pohronia zostávajú na polovici súpera s loptou na kopačkách. Domáci sa nevedia vymaniť z pod tlaku.
     
    55
    Perfektný obranný zákrok predviedol Ján Minárik a prerušil tak akciu Pohronia. Domáci konečne dokázali prerušiť hru a môžu si na okamih vydýchnuť.
     
    56
    Treba pochváliť hostí za ich odhodlanie a bojovnosť, s ktorou nastúpili do druhého dejstva. Šošonov ešte čaká ťažká cesta za víťazstvom.
     
    57
    Žilinčania teraz predviedli sériu nedovolených zákrokov na vlastnej polovici, ale stále je to ďaleko od Petrášovej brány.
     
    58
    Dobré napádanie hostí a žilinská defenzíva si musela pomôcť až nahrávkou k brankárovi a Samuel Petráš poslal nepresný dlhý pas, ktorý končí až na tribúne.
     
    59
    Dávid Ďuriš padá pred pokutovým územím, ale píšťalka rozhodcu zostáva nemá. Domáci futbalista sa hnevá na arbitra, ale hra pokračuje ďalej.
     
    60
    Hostia okamžite vyrazili po zisku lopty do brejku a napokon sa píska proti Žiline. Enis Fazlagić fauloval na hranici pokutového územia a bude to nebezpečný priamy kop pre Pohronie. Zdá sa, že to bude aj s kartovým trestom.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Enis Fazlagić (MŠK Žilina).
     
    61
    Na rozohrávku priameho kopu si musíme počkať, pretože hlavný rozhodca si zavolal na pohovor dvoch kohútov.
     
    62
    James Weir zatočil loptu okolo múru a lopta letí tesne vedľa brány! Samuel Petráš situáciu kontroloval, ale nemusel zasahovať.
     
    62
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ján Bernát, prichádza Jakub Paur.
     
    63
    Z ihriska odišiel strelec jediného gólu a domáci poslali na ihrisko čerstvé sily.
     
    64
    Dawid Kurminowski poslal k zemi Patrika Blahúta a môže byť rád, že sa tento faul zaobišiel bez kartového trestu. Stále však platí, že hostia sú oveľa aktívnejší a majú častejšie loptu na kopačkách.
     
    65
    Rýchle prechod po pravej strane smerom dopredu predviedli domáci futbalisti, ale následný center dokázal zablokovať pohotový Patrik Jacko.
     
    66
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matúš Rusnák, prichádza Adrián Kaprálik.
     
    67
    Branislav Sluka poslal dlhý pas do pokutového územia a Miroslav Gono sa snažil loptu hlavou vrátiť späť na svojich spoluhráčov. David Bangala jeho úmysel prečítal a získal loptu pre svoj tím.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bon-Fils Caleb Bimenyimana, prichádza Kojo Matić.
     
    69
    Viacero striedaní teraz poriadne rozkúskovalo hru, čo určite viac vyhovuje domácim, pretože to narušilo dobrú pasáž hry, ktorou sa prezentovali hostia.
     
    70
    Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času a všetko je ešte otvorené. Žilina síce vyhráva najtesnejším rozdielom, ale hostia sa stále nevzdávajú.
     
    71
    Šošoni pekne zakombinovali na pravej strane, ale kapitán Petr Pavlík napokon dokázal odzbrojiť súpera.
     
    72
    Dávid Ďuriš čakal v pokutovom území na loptu, ale Tomáš Jenčo rýchlo zareagoval a lopta končí v jeho náručí.
     
    73
    Tvrdá prízemná strela na vzdialenejšiu tyč, ktorou sa z hranice pokutového územia prezentoval Bernard Petrák! Brankár Samuel Petráš sa poriadne natiahol, ale napokon zasahovať nemusel. Lopta len tesne minula ľavú tyč!
     
    74
    Nevydarený žilinský protiútok. Domáci futbalista si hodil loptu príliš ďaleko a súper ho dokázal vytlačiť až za autovú čiaru.
     
    75
    Hosťom akoby pomaly dochádzali silu a momentálne sa hrá prevažne na polovici Pohronia. Žilina má častejšie loptu na kopačkách a kontrolujú priebeh hry.
     
    76
    Žilina dala gól!
    Gól strelil DÁVID ĎURIŠ. Asistencie Dawid Kurminowski.
    Namiesto vyrovnania prichádza gólová poistka Šošonov! Domáci vybojovali loptu v strede poľa a Dawid Kurminowski perfektne vysunul spoluhráča. Dávid Ďuriš zoči voči brankárovi Jenčovi nezaváhal. Ten vybehol ďaleko z brány a pomedzi nohy inkasuje druhý gól!
     
    77
    Domáci dokázali prečkať tlak súpera a napokon zvýšiť svoje vedenie. Šošoni kráčajú k ďalšiemu trojbodovému zisku.
     
    78
    Hostia po inkasovanom góle akoby rezignovali a dávajú súperovi veľmi veľa voľného priestoru.
     
    79
    Tento priestor dokonale využil Miroslav Gono, keď sa dokázal na hranici šestnástky uvoľniť a tvrdou strelou preveriť pozornosť Tomáša Jenča!
     
    80
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Cédric Badolo, prichádza Richard Župa.
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bernard Petrák, prichádza Ivan Audino.
     
    81
    Samuel Petráš dnes privádza súpera do šialenstva! Ďalší skvelý zákrok predviedol na bránkovej čiare, keď rohový kop nadvihol James Weir, lopta sa dostala k Jackovi a ten zoči voči neprestrelil domáceho brankára!
     
    82
    Futbalisti Pohronia mohli zdramatizovať záver zápasu, ale opäť zlyhali v zakončení. Dnes si dokázali vypracovať dostatok príležitostí, ale ani jednu nedokázali premeniť.
     
    83
    Domáci sa sformovali pred vlastným pokutovým územím a pozorne bránia.
     
    84
    Súboj, po ktorom sa domáci dostali k lopte a oslobodzujú sa dlhým odkopom až na opačnú stranu ihriska.
     
    85
    Žilina by si už v závere zápasu mala ustrážiť vedenie o dva góly. Hosťom dnes nie je súdené skórovať.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Patrik Blahút (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    87
    Dlhšie prerušenie hry a v akcii vidíme lekárske tímy. Patrik Blahút sa tvrdo zrazil s Gonom a práve sám faulovaný hráč si privodil menšie zranenie.
     
    88
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Dawid Kurminowski, prichádza Timotej Jambor.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Dávid Ďuriš, prichádza Taofiq Jibril.
     
    89
    Pohronie dalo gól!
    Gól strelil PATRIK BLAHÚT. Asistencie David Bangala.
    Domáci hrdina v bráne napokon v samom závere prišiel o čisté konto! David Bangala poslal skvelú prihrávku do vápna, na ktorú si nabehol Patrik Blahút. Hosťujúci hráč bol už poriadne z uhla, ale jeho tvrdá krížna strela napokon končí v sieti!
     
    90
    Hrať sa bude ešte dve minúty!
     
    90+1
    Žltú kartu dostal za nevhodné správanie aj tréner Pohronia. Ján Kameník musí krotiť svoje emócie.
     
    90+2
    Hosťujúci hráč bol faulovaný a uvidíme ešte jednu dlhú loptu z polovice ihriska do pokutového územia Šošonov.
     
    90+3
    Veľmi nepresná rozohrávka a Šošoni sa dokázali oslobodiť dlhým odkopom.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Je tu záverečný hvizd a Žilina to zvládla! Šošoni si pripisujú do tabuľky tri body, ale treba uznať, že to bol vyrovnaný zápas. Hostia doplatili najmä na nevyužité gólové príležitosti, ktorých mali dostatok, ale koncovka im dnes proste nešla. Žilinčania vyhrávajú štvrtý zápas za sebou a priblížili sa k vedúcej dvojici. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem krásny zvyšok víkendu!
     
    Držanie lopty: 59 % : 41 %.
    Strely na bránu: 2:6.
    Strely mimo bránu: 3:5.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 16:20. (15:55:19)

    Filip Sabo


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 43. Bernát (Vallo), 76. Ďuriš (Kurminowski) – 89. Blahút (Bangala)

    Karty:   60. Fazlagić (ZIL) – 17. Bangala (POH), 37. Bimenyimana (POH), 52. Pavlík (POH), 86. Blahút (POH)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:20.
    MŠK Žilina: Petráš – Sluka, Kiwior, Minárik (C), Vallo – Bernát (62. Paur), Fazlagić, Gono – Ďuriš (88. Jibril), Kurminowski (88. Jambor), Rusnák (66. Kaprálik).
    Náhradníci: Teplan – Javorček, Kopas, Kaprálik, Jibril, Paur, Jambor.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Špiriak (12. Bangala), Pavlík (C), Jacko – Petrák (80. Audino), Weir, Chríbik, Blahút – Fadera, Badolo (80. Župa) – Bimenyimana (68. Matić).
    Náhradníci: Dovec – Župa, Daniš, Audino, Vondryska, Matić, Bangala.

    Rozhodca: Ladislav Prešinský – Adam Jekkel, Jakub Košecký

    Diváci: bez divákov