Trenčín – Nové Zámky 5:4 (po pr.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 7:5 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (0:1 po s.n.)
Košice – B. Bystrica 7:3 (kon.) | Detva – Michalovce 2:4 (kon.) | Miškovec – Poprad 2:3 (po pr.)
koniec
HK Nitra
7:5 (3:2, 1:0, 3:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 27.11.2020, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Hostia hrajú opäť bez brankára.
     
    59:18
    Hostia hrajú presilovku nakoľko domáci hráč inkasoval dvojitý menší trest.
     
    59:18
    V závere ešte pästná výmena medzi Holešinským a Pavúkom, v ktorej mal na vrch hráč hostí.
     
    58:50
    Nitra dala gól!
    ANDREJ ŠŤASTNÝ je teraz hodný svojho mena, nakoľko vyhadzoval puk odrazom od mantinelu a ten sa na šťastie pre domácich dokotúľal do opustenej bránky Liptákov.
     
    58:33
    Hostia hrajú bez brankára.
     
    56:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia v závere ešte znižujú po góle ANDRESA ŠTRAUCHA, ktorý dostal prihrávku na ľavú stranu a nikým nebránený prekonal presúvajúceho sa domáceho brankára. Asistencie: Patrik Oško, Rudolf Huna.
     
    55:09
    Nitra dala gól!
    Po zblokovanej strele od modrej bol závar pred bránkou hostí, až nakoniec puk dokázal pretlačiť za chrbát ležiaceho brankára hostí JURAJ ŠIŠKA. Asistencia: Denis Pätoprstý.
     
    43:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak už je to iba o gól. Domáci hráči si nerozumeli za vlastnou bránkou čo hostia využili. Spoza bránky prihral Štrauch na osamoteného MÁRIA KURALIHO, ktorý strelou z prvej prekonal domáceho brankára. Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    43:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Opäť je to už dva góly. Tentokrát sa červenať može domáci brankár, ktorého ľahkou strelou po ľade prekonal TOMÁŠ RUSINA. Asistencie: Patrik Oško, Kalle Valtola.
     
    42:25
    Nitra dala gól!
    Brankári dnes nemajú svoj deň. Tentokrát tomu hosťujúcemu prepadla ľahká strela RÓBERTA LANTOŠIHO z ľavého kruhu. Asistencia: Adrián Holešinský.
     
    30:14
    Po súboji s Petranom skončil Slovák na ľade a hráč hostí si sadá na trestnú lavicu.
     
    28:22
    Bača poslal tvrdo k ľadu unikajúceho Kollára. Svojho spoluhráča si okamžite prišiel zastať Šťastný, ktorý poslal Baču silným objatím k ľadu. Nitra si zahrá presilovku.
     
    25:11
    Krasanovského v bránke hostí po góle nahradil Kozel.
     
    25:11
    Nitra dala gól!
    TOMÁŠ HRNKA po prihrávke od Tvrdoňa na os klziska nevymýšlal a strelou švihom prestrelil brankára Krasanovského. Asistencie:Marek Slovák, Marek Tvrdoň.
     
    21:02
    Pavúk hákoval pri zakončení Kollára a Nitra si zahrá presilovku.
     
    19:47
    Nitra dala gól!
    MAREK TVRDOŇ dostáva Corgoňov v závere tretiny prvýkrát v stretnutí do vedenia po strele švihom do pravého horného rohu. Asistencie: Šimon Nemec, Tomáš Hrnka.
     
    18:34
    Nitra dala gól!
    ROMAN ŽITNÝ pridáva aj druhý gól po tom, čo po Šťastného prihrávke dostal veľa priestoru na pravom kruhu, vystrelil pomedzi betóny brankára hostí a puk sa na radosť Corgoňov dokĺzal až do siete. Asistencia: Andrej Šťastný.
     
    16:30
    Nitra dala gól!
    Lantoši prihral puk na pravú stranu a ROMAN ŽITNÝ prestrelil všetko čo mu stálo v ceste. Nitra využíva presilovku. Asistencie: Róbert Lantoši, Martin Bodák.
     
    15:03
    Uhrík po zakončení atakoval Knižku, ktorý nešťastne po súboji spadol na domácu bránku a Nitra si zahrá presilovku.
     
    12:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa dostali do úniku 2 na 1, MARKUS MICHALÍK vzal zodpovednosť na seba a strelou z pravej strany k vzdialenejšej žrdi prekonal druhýkrát domáceho brankára.
     
    04:31
    Hostia si zahrajú presilovku pri vylúčení Švarného za hákovanie.
     
    02:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nagy vykorčuloval za bránku pristaviť puk spoluhráčovi, zozadu ho atakoval Duran. Domáci brankár si nerozumel s obrancom a puk sa dostal na hokejku MAROŠA SUROVÉHO, ktorý strelou po ľade prekonal domáceho brankára, ktorý sa už nestihol včas vrátiť do bránky. Bez asistencie.

    Dalibor Sklár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Žitný (Lantoši, Bodák), 19. Žitný (Šťastný), 20. Tvrdoň (Nemec, Hrnka), 26. Hrnka (Tvrdoň, Slovák), 43. Lantoši (Holešinský), 56. Šiška (Pätoprstý), 59. Šťastný – 3. Surový, 13. Michalík, 44. Rusina (Oško, Valtola), 44. Kurali (Štrauch), 57. Štrauch (Oško, Huna)


    HK Nitra: Nagy (Cowley) – Pupák, Nemec, Švarný, Bodák, Vitaloš, Zech, Knižka, Škvarek – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Žitný – Molnár, Holešinský, Lantoši – Minárik, Šiška, Pätoprstý
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasanovský (Kozel) – Rusina, Kurali, Pavúk, Petran, Mezovský, Bača, Droppa, Valtola – Štrauch, Oško, Huna – Hamráček, Lištiak, Michalík – Duran, Uhrik, Surový – Haluška, Matoušek, Kalousek

    Rozhodca: Tvrdoň, Fridrich – Synek, Jurčiak

    Diváci: Bez divákov