Mönchengladbach – Doneck 4:0 (kon.) | Olympiakos – Manchester City 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
Bayern – Salzburg 3:1 (kon.) | Inter – Real Madrid 0:2 (kon.) | Marseille – Porto 0:2 (kon.)
Liverpool – Bergamo 0:2 (kon.) | Amsterdam – Midtjylland 3:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
0:2 (0:1)
Real Madrid
Streda 25.11.2020, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid získal tri body, ale nutno konštatovať, že Inter nehral zle a nebyť červenej karty Vidala, tak to mohlo byť ešte vyrovnanejšie. Každopádne, "Biely balet" poskočil v tabuľke na druhé miesto, kde má sedem bodov a prvá Borussia Monchengladbach iba o jeden viac. Inter ostáva na poslednej priečke s dvomi bodmi, jeho šance na postup sú už iba teoretické. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:53:30)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    88
    Hostia sa znova hrajú s loptou na útočnej polovici ihriska. Od oboch tímov je to už iba čakanie na záverečný hvizd.
     
    87
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Romelu Lukaku, prichádza Christian Eriksen.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Stefano Sensi (Inter Miláno).
     
    85
    Real Madrid kombinuje s loptou na útočnej polovici ihriska. Inter bráni. Hostia sa však nesnažia ísť za každú cenu pred bránku.
     
    84
    Ashley Young po ľavom krídle nezašiel ďaleko, Inter hru otočil doprava. Z domácej strany to už vyzerá tak, že hráči sú zmierení s prehrou.
     
    83
    Rodrygo a Vinícius Júnior potiahli loptu na útočnú polovicu, kde zastali a počkali s Kroosom na spoluhráčov. Inter sa stiahol tiež, ale domáci hráči už nejavili záujem výraznejšie ísť do súbojov.
     
    82
    Dani Carvajal sa sprava dostal krásne cez Alexisa do pokutového územia, nasadil mu jasle. Potom neprihral presne. Samir Handanovič však znova musel dávať pozor, opäť k nemu bežal Luka Modrić.
     
    80
    Samir Handanovič takmer spravil chybu v rozohrávke, málo chýbalo, aby mu loptu zobral Luka Modrić. Slovinec ju stihol odkopnúť v poslednej chvíli.
     
    79
    Stefano Sensi síce získal loptu a mohol postupovať smerom k šestnástke súpera, ale pomohol si útočným faulom na Casemira.
     
    78
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Roberto Gagliardini, prichádza Stefano Sensi.
     
    78
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Vinícius Júnior.
     
    77
    Hostia sa snažili prejsť do pokutového územia zľava, čo sa im nepodarilo, pretože dobrý defenzívny zákrok predviedol Danilo D'Ambrosio.
     
    76
    Ashley Young prihrával zľava pred šestnástku, kde mal veľa priestoru Nicoló Barella. Angličan mu však poslal zlú prihrávku.
     
    75
    Real Madrid momentálne drží loptu v strede ihriska, snaží sa ju požičať súperovi čo najmenej, aby v pokoji doviedol duel do víťazného konca. Rozbehnuté to majú hostia výborne.
     
    73
    Inter sa až príliš zahrával s rozohrávkou vo vlastnom vápne, ale domáci nakoniec prešli do veľmi peknej akcie. Alexis Sánchez strieľal z hranice pokutového územia, dobre postavený Dani Carvajal predviedol dobrý blok.

    Matej Kubove

    Góly: 7. E. Hazard (pen.), 59. Rodrygo

    Karty:   19. Gagliardini (INM), 33. Arturo Vidal (INM), 86. Sensi (INM)   34. Arturo Vidal (INM)


    Inter Miláno: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (46. D'Ambrosio) – Hakimí (64. Alexis Sánchez), Barella, Gagliardini (78. Sensi), Arturo Vidal, Young – R. Lukaku (87. Eriksen), Lautaro Martínez (46. Perišić).
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – Alexis Sánchez, Sensi, Ranocchia, Perišić, Eriksen, D'Ambrosio, Darmian, Nainggolan.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane (C), Nacho Fernández, F. Mendy – Modrić, Kroos, Ödegaard (58. Casemiro) – L. Vázquez, M. Díaz (59. Rodrygo), E. Hazard (78. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Asensio, Marcelo, Casemiro, Vinícius Júnior, Isco, Rodrygo, Chust, Duro.