KHL
Red Star Kunlun – Riga 4:5 (po pr.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 1:5 (kon.) | Omsk – Kazaň 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Kunlun
4:5 (1:2, 0:1, 3:1 - 0:1)
HC Dinamo Riga
cz Pondelok 23.11.2020, 17:00 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:49 Tony SUND - 4:5
     
    64:49
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga v posledním útoku prodloužení rozhoduje zápas! Denis Paršin se s kotoučem otočil kolem brány, následně před ní našel najíždějícího TONYHO SUNDA, který se trefil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Denis Paršin.
     
    59:32
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Jake Chelios – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    55:06 Tyler WONG - 4:4
     
    55:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají i svou třetí početní výhody v této periodě a zase stahují manko! Kunlun v útočném pásmu opravdu rychle kombinoval, toho tak využil Casey Wellman, který dostal kotouč před bránu, kde ho po odrazu vydoloval TYLER WONG, který ho díky pohotové reakci zametl pod horní tyč. Asistence: Casey Wellman, Ethan Werek.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Jordan Murray – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    54:42 Miks INDRAŠIS - 3:4
     
    54:42
    Riga právě vstřelila branku!
    I třetí přesilovky v závěrečné části je využita, tentokrát se o to starají hokejisté Rigy! Dlouhý tlak nakonec zakončil MIKS INDRAŠIS, který z levého kruhu mířil přesně k tyči. Zack Mitchell navíc výborně clonil, takže Dmitrij Šikin neměl absolutně žádnou šanci na reakci. Asistence: Lauris Darzinš.
     
    53:25
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Tyler Wong.
     
    52:49
    Domácí brankář si připisuje jeden zákrok za druhým, i když při tomto zásahu byl dost nejistý, protože mu kotouč vypadl, ale to mu už pomohli jeho spoluhráči!
    46:13 Hunter SHINKARUK - 3:3
     
    46:13
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Riga doplácí na svou nedisciplinovanost a přichází o dvoubrankové vedení! Red Star tedy využívá i druhou přesilovku ve třetí třetině a opět se o to zasloužil HUNTER SHINKARUK, který z horní hranice pravého kruhu poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Stanislav Galimov nic neviděl, takže nemohl reagovat. Asistence: Trevor Murphy.
     
    45:29
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Pavel Černov – 2 min., podrážení).
    41:17 Hunter SHINKARUK - 2:3
     
    41:17
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají přesilovku a čeká nás ještě hodně zajímavý závěr utkání! Kunlun byl dlouho usazený v útočném pásmu, tam od modré čáry nakonec vypálil Tyler Wong. Stanislav Galimov sice zasáhl, ale kotouč vyrazil jen před sebe, kde nedokázal zasáhnout ani jeho spoluhráči, takže pohotovou vzdušnou dorážkou dostal puk do sítě HUNTER SHINKARUK. Asistence: Tyler Wong, Trevor Murphy.
     
    40:30
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Jevgenij Gračov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    36:56
    Mohlo být asi definitivně rozhodnuto, protože po nahození si našel odražený kotouč Denis Paršin, který však z těžké pozice jenom přestřelil bekhendem!
    28:21 Pavel ČERNOV - 1:3
     
    28:21
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! O gól se zasloužil hlavně Denis Paršin, který s kotoučem najel za obránu, odkud všechny protihráče překvapil neuvěřitelně přesnou zadovkou, kterou nalezl PAVLA ČERNOVA, který puk do sítě procpal střelou k bližší tyči. Asistence: Denis Paršin, Tony Sund.
     
    27:08
    Hosté mohli okamžitě potvrdit ubráněné oslabení gólem, odražený kotouč si totiž před bránou našel Miks Indrašis, ale ten tentokrát brankáře nepřechytračil!
     
    24:47
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Kristaps Zile – 2 min., krosček).
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Vjačeslav Leščenko – 2 min., vysoká hůl).
    18:18 Miks INDRAŠIS - 1:2
     
    18:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté si bleskově berou vedení zpět! Jordan Murray výborně zachytil soupeřící pas, takže kotouč udržel v útočném pásmu. Následně ho předal Zacku Mitchellovi, který před odkrytou bránou uvolnil MIKSE INDRAŠISE, který se prosazuje prudkou střelou. Asistence: Zack Mitchell, Jordan Murray.
    16:12 Jake CHELIOS - 1:1
     
    16:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun se dočkal vyrovnaní ještě v prvním dějství! Domácí pěkně přešli do útočného pásma, kde následně před bránu přihrával Casey Wellman. Stanislav Galimov sice zasáhl, ale kotouč srazil jen k dojíždějícímu JAKEU CHELIOSOVI, který už se nemýlil. Asistence: Casey Wellman, Hunter Shinkaruk.
     
    15:06
    Tak pozor, už mohlo být srovnáno! Nahození kotouč hostující gólman vyrazil jen před sebe, kde se do zakončení ihned dostal Alexej Toropčenko, který sice překonal ležícího brankáře, ale netrefil se mezi tři tyče!
     
    10:49
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ryan Sproul – 2 min., krosček).
    08:26 Ondřej VITÁSEK - 0:1
     
    08:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté se i přes svou počáteční pasivitu dostávají do vedení! Český obránce ONDŘEJ VITÁSEK u pravého mantinelu výborně vybojoval puk, následně si ho vyměnil s Miksem Indrašisem, kterýho šikovně uvolnil před brankou a bek lotyšského celku následně rozvlnil síť střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Miks Indrašis.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 17. Chelios (Wellman, Shinkaruk), 42. Shinkaruk (Wong, T. Murphy), 47. Shinkaruk (T. Murphy), 56. Wong (Wellman, Werek) – 9. Vitásek (Indrašis), 19. Indrašis (Z. Mitchell, Murray), 29. P. Černov (Paršin, Sund), 55. Indrašis (Dārziņš), 65. Sund (Paršin)


    Kunlun: Šikin (J. Smith) – T. Murphy, Šustr (A), Sproul, Chelios (A), Lofquist, Pedan, Starikov – Nikolišin, S. Foo, P. Foo – Lockhart (C), Toropčenko, Leščenko – Shinkaruk, Wellman, Wong – Bondra, Werek, Monachov – Bakanov.
    HC Dinamo Riga: S. Galimov (McIntyre) – Zile, Sund, Vitásek, Murray, Sotnieks, Mamčics, Ošenieks – Z. Mitchell (A), Indrašis (A), Rihards Bukarts – Skvorcovs, Gračov, Zyrianov – Dārziņš (C), Dzierkals, Berzinš – Paršin, P. Černov, Švanenbergs – Stoľarov.

    Rozhodca: Fraňo, Hribik – Stroganov, Sadovnikov