Ufa – S.Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Severstaľ Čerepovec
cz Piatok 20.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Daniil PYLENKOV - 4:1
     
    59:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí celek přidává čtvrtou branku. Do odkryté klece se dokázal trefit DANIIL PYLENKOV. Bez asistence.
    39:50 Justin DANFORTH - 3:1
     
    39:50
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další využívá přesilovka pro domácí celek! Tohle už je pro hosty možná i trošičku kruté! JUSTIN DANFORTH si po krásné kombinaci sjel mezi kruhy a z jasné pozice nedal brankáři šanci! Asistence: Kaspars Daugavinš, Mattias Tedenby.
    38:45 Fjodor MALYCHIN - 2:1
     
    38:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz nakonec využívá početní převahu a bere si zpět své ztracené vedení! Po rychlé akci dostal přihrávku z levé strany FJODOR MALYCHIN a z jasné pozice trefil horní růžek! Asistence: Danila Mojsejev.
    36:57 Vladislav KODOLA - 1:1
     
    36:57
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec dokázal využít přesilovou hru a bleskově vyrovnává! Po přihrávce z levé strany střílel z mezikruží VLADISLAV KODOLA a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Daniil Vovčenko, Alexandr Petunin.
    33:00 Justin DANFORTH - 1:0
     
    33:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nakonec jsme se dočkali branky ještě ve druhé třetině! Domácí celek se dostává do vedení! JUSTIN DANFORTH sledoval nahození, dostal se k odraženému puku, krásně si položil brankáře a zakončil kolem něj do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 33. Danforth (Daugavinš), 39. Malychin (Mojsejev), 40. Danforth (Daugavinš, Tedenby), 60. Pylenkov – 37. Kodola (Vovčenko, Petunin)


    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Kočetkov) – Voronkov, Hultström, Pylenkov, Jeřábek, Borodkin, Golovkov, Pautov – Danforth, Daugavinš, Tedenby – Bardakov, Dergačov, Mojsejev – Grebenščikov, Laričev, Malychin – Ivanjuženkov, Kazakov, Smolin – V. Popov.
    Severstaľ Čerepovec: Šugajev (Poďjapolskij) – Vittasmäki, Provolnev, Adamčuk, M. Chabarov, Kudako, Lalonde, Rogov, Nevolin – A. Garejev, Vicharev, J. Morozov – Kodola, Petunin, Vovčenko – Jo. Nättinen, Geraskin, Kapustin – A. Alexejev, Liška.

    Rozhodca: Bukin, Ravodin – Golovljov, Savenkov