Bolzano – Bratislava Capitals sk 6:5 (kon.)
koniec
HC Bolzano
6:5 (1:2, 2:1, 3:2)
iClinic Bratislava Capitals
Streda 18.11.2020, 20:15 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Tentokrát sú to domáci, ktorí otáčajú zápas. Vyhrali buly v útočnom pásme, z ľavého kruhu nachytal Hamerlíka na hruškách NICK PLASTINO. Trafil pomedzi betóny.
    Asistencia: B. Findlay
     
    54:23
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    A je vyrovnané. Halmo pravdepodobne úmyselne vystrelil len do mantinelu za bránou, odkiaľ sa puk odrazil presne na hokejku osamoteného DUSTINA GAZLEYHO a ten takmer z bránkovej čiary trafil do brány.
    Asistencie: M. Halmo, S. Giliati
     
    52:10
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Dráma pokračuje, Bolzano znižuje na 4:5! DENNIS ROBERTSON nešpekuloval, vystrelil a trafil protiľahlý horný roh Hamerlíkovej brány!
    Asistencie: B. Findlay, I. Deluca
     
    51:25
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Veľmi rýchlo využitá presilovka! Finn zachytil puk na modrej čiare, potom Buc prihral bekhendom voľnému MICHELOVI MIKLÍKOVI na druhej strane a ten prudkou strelou prekonal Irvinga!
    Asistencie: Dávid Buc, Matthew Finn
     
    49:59
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    MATTHEW FINN je hráčom, ktorý posiela Capitals do vedenia! Zužitkoval prihrávku a trafil po ľade nechytateľne k pravej žrdi!
     
    29:31
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Druhá využitá presilovka v podaní hostí. Guimond prihral medzi kruhy Hultsovi, ktorý bol chrbtom k bráne, puk poslal MAXIMOVI ČAJKOVIČOVI, ktorý nádhernou strelou vymietol protiľahlý horný roh Irvingovej brány! 3:3.
    Asistencie: Sacha Guimond, Mitch Hults
     
    22:09
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    DENNIS DI PERNA nahrával bekhendom spomedzi kruhov pred bránu, jeho spoluhráč chcel puk tečovať, no nemusel, pretože ten sa nešťastne odrazil od Guimondovej korčule priamo do brány. Bolzano otáča zápas a vyhráva už 3:2.
    Asistencie: D. Frank, A. Trivellato
     
    21:03
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    V úvode druhého dejstva je vyrovnané. Tvrdú strelu Robertsona Hamerlík ešte vyrazil betónom, no na dorážku MICHAELA HALMA už nemal nárok.
    Asistencia: D. Robertson
     
    14:49
    Tím Bolzano práve strelil gól!
    Presilovú hru využíva aj domáci tím, ktorý predviedol nacvičenú akciu. Fournier vystrelil po ľade na teč, hokejku do jeho strely vložil ANTON BERNARD a jeho presný excelentný teč skončil za chrbtom Hamerlíka.
    Asistencie: G. Fournier, B. Youds
     
    12:24
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Hudec dokonale prekvapil Irvinga zakončením spoza brány, brankár Bolzana nevedel, kde má puk, ten sa mu odrazil od betónu k ROMANOVI FAITHOVI, ktorý bol tam, kde mal byť a pohotovo zasúva puk do odkrytej brány!
    Asistencie: Denis Hudec, Adam Bezák
     
    10:17
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a vedú 1:0! Čajkovič prihral na modrú Guimondovi, ten posunul do strany na MITCHA HULTSA, ktorý pálil z prvej k bližšej žrdi ponad Irvingovo rameno a puk skončil v sieti!
    Asistencie: Sacha Guimond, Maxim Čajkovič

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím iClinic Bratislava Capitals. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bernard (Fournier, Youds), 22. Halmo (Robertson), 23. Di Perna (Frank, Trivellato), 53. Robertson (Findlay, Deluca), 55. Gazley (Halmo, Giliati), 56. Plastino (Findlay) – 11. Hults (Guimond, Čajkovič), 13. Faith (Hudec, Bezák), 30. Čajkovič (Guimond, Hults), 50. Finn, 52. Miklík (Buc, Finn)


    HC Bolzano: Irving – Plastino, Robertson, Youds, Fournier, DiPerna, Trivellato, Gios – Miceli, Bernard, Frank – Gazley, Findlay, Deluca – Bardaro, Catenacci, Giliati – Insam, Alberga, Halmo
    iClinic Bratislava Capitals: Hamerlík – Šedivý, Finn, Chovan, Guimond, Romančík, Bohunický – Lapšanský, Bubela, Miklík – Ahl, Hults, Čajkovič – Varga, Buc, Higgs – Faith, Hudec Bezák – Lipiansky