Nitra – HC Slovan 4:5 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:5 (2:4, 2:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Streda 04.11.2020, 17:30Vianočný Kaufland Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Nitra predviedla veľký tlak v bránkovisku súpera. Počas posledných sekúnd tam bolo niekoľko striel a dorážok zblízka, puk sa za Makarova nedostal.
     
    59:41
    Andrej Kollár si naviezol puk pred bránkovisko, vo veľkej šanci minul priestor troch žrdí.
     
    58:55
    Adam Nagy smeruje na striedačku, Nitra hrá so 6 hráčmi.
     
    48:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia získali puk zásluhou najmä Kytnára. Následne Bačík nahodil od modrej čiary. Šimon Nemec tečoval puk do žrde, od nej sa odrazil a DOMINIK JENDEK sa pri dorážke zorientoval najlepšie.
     
    46:28
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Juraj Valach – 2 min., hákovanie).
     
    45:52
    Bodák potiahol puk, Holešinský ho zľava nastrelil pred bránku, kde dokázal zakončiť Kollár, avšak jeho teč smeroval tesne vedľa troch žrdí.
     
    44:21
    Samuel Buček sa najskôr nenatlačil do bránkoviska, potom spoza bránky prihral a Lee mal veľmi dobrú pozíciu. Nagy puk skryl v chráničoch.
     
    40:24
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Marek Tvrdoň – 2 min., podrazenie).
     
    40:01
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Martin Bodák – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Brendan Ranford – 2 min., hrubosť).
     
    39:19
    Holešinský prihral pred bránku súpera, Žitný sa dlho musel orientovať a hľadať puk. Backhandom trafil Makarova.
     
    35:00
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Michal Sersen – 2 min., podrazenie).
     
    34:34
    Samuel Buček sa veľmi dobre natlačil spoza bránky pred ňu a backhandom chcel zakončiť k bližšej žrdi, kde sa Nagy znova premiestnil.
     
    34:11
    Marek Tvrdoň dostal veľmi peknú prihrávku na útočnú modrú čiaru a smeroval do samostatného nájazdu. Síce ho aj zakončil, lenže výborne s ním šiel Meszároš, takže strelu do stredu bránky Makarov chytil.
     
    31:18
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Peter Kundrik – 2 min., podrazenie).
     
    31:02
    Nitra dala gól!
    Škvarek bol síce medzi tromi hráčmi súpera, ale aj tak prihral vedľa seba a voľný DENIS PÄTOPRSTÝ trafil skvele do rohu bránky. Makarov švihol lapačkou do prázdna.
     
    30:38
    Studenič potiahol puk do útočného pásma, kde ešte prihral Bortňák bol kvázi sám pred Nagyom, lenže puk sa mu skĺzol a nezakončil ideálne.
     
    29:10
    Nitra dala gól!
    Adam Sýkora získal puk, vzápätí strieľal Švarný. Makarov puk vyrazil vedľa bránky, kde bol voľný OLIVER STÜMPEL a trafil odkrytú časť bránky.
     
    25:15
    Makarov predviedol famóznu rozohrávku spoza vlastnej bránky až do útočného pásma, kde si našiel puk Jendek a šiel sám na Nagya. Neprekonal ho.
     
    24:29
    Lee je v tomto striedaní nesmierne aktívny. Krásne prihral pred bránkovisko, voľný Bortňák z prvej puk nasmeroval tesne vedľa troch žrdí.
     
    23:46
    Lee si krásne stiahol puk okolo súpera a prudko prihral do bránkoviska. Zakončoval Bortňák, skvele zasiahol Nagy.
     
    22:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jakub Minárik – 2 min., podrazenie).
     
    16:29
    Štajnoch pri strele zlomil hokejku. Ten puk sa ale aj tak odrazil pred bránkovisko a jeden z hostí zasiahol puk bejzbalovo. Bol v ideálnej pozícii, minul bránku.
     
    15:27
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Marek Slovák – 2 min., hákovanie).
     
    12:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak toto sú priam neuveriteľné obrázky. Góly padajú jedna radosť. Nagy prekonaný už štvrtýkrát, ale ani teraz mu nepomohli spoluhráči. MARTIN ŠTAJNOCH strieľal od modrej a ten puk prešiel do siete.
     
    12:40
    Nitra dala gól!
    "Corgoni" exportne využívajú presilovku a presadil sa mladučký ONDREJ MOLNÁR. Marek Tvrdoň mu poslal prihrávku pred bránkovisko a iba 15-ročný hokejista si vychutnal Makarova.
     
    12:17
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Cam Lee – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    11:58
    O´Donnell a Kytnár si vymenili puk v ľavom kruhu. Slovenský útočník to skúsil švihom, tesne minul vzdialenejšiu žrď.
     
    11:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Gólové hody pod Zoborom. Ubehlo iba šestnásť sekúnd od posledného zásahu. Slovan získal puk pri mantineli, od modrej vystrelil MICHAL SERSEN a Nagy znova veľa nevidel.
     
    10:53
    Nitra dala gól!
    Domáci sa veľmi pekne a rýchlo dostali od vlastnej bránky do útočného pásma. ANDREJ KOLLÁR to potom skúsil švihom z ľavého kruhu a Makarov nestihol zareagovať.
     
    09:28
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Dalibor Bortňák – 2 min., hrubosť).
     
    08:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kytnár poslal krásnu prihrávku pred bránkovisko, kde defenzíva Nitry zabudla pred bránkou na BRENDANA RANFORDA. Ten si vychutnal Nagya a puk zasunul do bránky.
     
    05:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    MILAN KYTNÁR ostal úplne sám takmer na modrej čiare, kde mu prihral Studenič a skúsený center hostí trafil z prvej do siete. Nagy cez hráča súpera nevidel takmer nič.
     
    02:29
    Ešte väčšia šanca. Makarov skvele zasiahol proti strele zblízka, puk spomedzi jeho betónov vypadol pred bránkovú čiaru. Rozhodca prerušil hru veľmi skoro, sám sa aj ospravedlnil. Mohla totiž prísť dorážka.
     
    01:29
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Brendan Ranford – 2 min., podrazenie).

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 11. A. Kollár (Holešinský, Š. Nemec), 13. Molnár (M. Tvrdoň, M. Slovák), 30. O. Stümpel (Švarný), 32. Pätoprstý (Škvarek, J. Minárik) – 6. Kytnár (Studenič), 9. Ranford (Kytnár, Štajnoch), 12. Sersen (Bačík), 13. Štajnoch (Studenič, Kytnár), 49. D. Jendek (Bačík, Buček)


    HK Nitra: A. Nagy (Cowley) – Bodák, Mezei, Š. Nemec, Švarný, Vitaloš, Knižka, Socha – O. Molnár, M. Slovák, M. Tvrdoň – Žitný, A. Kollár, Holešinský – A. Sýkora, M. Šramaty, O. Stümpel – Škvarek, J. Minárik, Pätoprstý – Zöld
    HC Slovan Bratislava: Makarov (Durný) – Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Valach, Lee, Maier, Beňo – Urbánek, Zigo, Buček – Studenič, Kytnár, Ranford – O´Donnell, Bortňák, B. Rapáč – Kundrik, S. Petráš, D. Jendek