Lok. Moskva – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Doneck – Mönchengladbach 0:6 (kon.) | Salzburg – Bayern 2:6 (kon.)
Real Madrid – Inter 3:2 (kon.) | Manchester City – Olympiakos 3:0 (kon.) | Porto – Marseille 3:0 (kon.)
Midtjylland – Amsterdam 1:2 (kon.) | Bergamo – Liverpool 0:5 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
1:1 (1:1)
Atlético Madrid
Utorok 03.11.2020, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:59:45)
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 40 % : 60 %.
    Strely na bránu: 1:5.
    Strely mimo: 2:6.
    Rohy: 1:9.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 11:7.
     
    Atlético bolo v druhom polčase výrazne aktívnejšie a malo veľkú územnú prevahu, streliť druhý gól, ktorý by bol súčasne víťazným, však nedokázalo. Domácich skvelými zákrokmi držal brankár Guilherme, ktorý často i s poriadnou dávkou šťastia udržal nerozhodný výsledok. Jeho spoluhráči toho smerom dopredu v druhom dejstve veľa nepredviedli a brankár Atlética Oblak tak nemusel predviesť ani jeden zákrok. Remíza tak bude po priebehu zápasu stratou pre hostí.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Félix kolmicou do šestnástky hľadal Suáreza, proti nemu ale včas vybehol domáci brankár Guilherme, ktorý mu loptu doslova vyrazil spod nôh.
     
    90+4
    Žltú kartu za protesty proti neodpískanému faulu na Ignatjeva dostáva tréner Marko Nikolić (Lokomotiv Moskva).
     
    90+4
    Ignatjev si nabiehal za odkopom z vlastnej polovice, pri šestnástke Atlética ho ale zjavne zasiahol do chrbta Giménez. Hlavný rozhodca faul neodpískal navzdory protestom domácich.
     
    90+3
    Center z neho odvrátil mimo vlastnej šestnástky Žemaletdinov, lopta sa ale vrátila na kopačky hostí. Tí pokračujú vo svojom tlaku.
     
    90+2
    Na Trippierov center z pravej strany si nabiehal Félix, pred vlastným bránkoviskom mu ale loptu na rohový kop odhlavičkoval Živogljadov.
     
    90+1
    Už viac ako dve minúty si hráči madridského tímu prihrávajú loptu okolo šestnástky Lokomotivu, domáci ich ale stále nepustili ani k centru a ani k strele.
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza Anton Mirančuk, prichádza Dmitrij Rybčinskij.
     
    88
    Atlético sa stále snaží strhnúť výhru na svoju stranu a kombinuje na polovici Lokomotivu. Domáci sú opäť zatiahnutí hlboko v obrane.
     
    86
    Suárez našiel oblúčikom z pravej strany šestnástky na opačnej strane nabiehajúceho Lodiho, ktorý chcel z prvej predĺžiť loptu na zadnú tyč. Na jeho prihrávku si nikto nenabiehal, lopta ale napokon skončila len tesne mimo Guilhermeho brány.
     
    85
    Trippierovu prihrávku zasiahol pred vlastnou šestnástkou rukou Kulikov, hlavný rozhodca ale tentoraz nechal hru plynúť ďalej. Už o pár sekúnd tak musel domáci brankár Guilherme zlikvidovať strelu Suáreza z pravej strany šestnástky.
     
    84
    Lemarov center z priameho kopu hostia odhlavičkovali, odrazenú loptu ale opäť získali hráči Atlética. Madridčania potom o loptu v prehustenom priestore prišli, domáci si ale pri rozohrávke neporozumeli a Kulikov loptu nakopol priamo do autu.
     
    83
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu rozbehnutého Lemara dostáva Vladislav Ignatjev (Lokomotiv Moskva). Priamy kop pre Atlético Madrid zo zaujímavej pozície.
     
    82
    Krychowiak sa po rozohrávke obrancov Lokomotivu pokúsil zrýchliť hru svojho celku nákopom na Luísa. Ten však jeho prihrávku nedobehol a lopta skončil v rukách brankára hostí Oblaka.
     
    81
    Lemarov center chcel odhlavičkovať Cerquiera, pri výskoku sa ale pošmykol. Lopta tak doletela k Félixovi, ktorý stál za ním, Portugalčan ale asi nečakal, že sa k nemu hrací predmet vôbec dostane a pri spracovávaní mu odskočil od nohy.

    Michal Sadlek

    Góly: 25. An. Mirančuk (pen.) – 18. J. Giménez

    Karty:   29. Cerqueira (LMO), 51. Krychowiak (LMO), 54. S. Rajković (LMO), 70. Žemaletdinov (LMO), 83. Ignatjev (LMO), 90+4. tréner M. Nikolić (LMO) – 24. L. Suárez (ATM), 44. Saúl (ATM), 49. Lodi (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 11:7.
    Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Živogljadov, S. Rajković, Cerqueira, Rybus – Ignatjev, Kulikov, Krychowiak, An. Mirančuk (89. Rybčinskij) – Smolov (64. Žemaletdinov), Luís.
    Náhradníci: Savin, Kočenkov – Lyscov, Žemaletdinov, Éder, Kamano, Siljanov, Josifov, Černyj, Muchin, Lisakovič, Rybčinskij.

    Atlético Madrid: Oblak (C) – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – M. Llorente (69. Vitolo, 78. Torreira), Saúl (46. Koke), H. Herrera, Á. Correa (69. Lemar) – L. Suárez, Félix.
    Náhradníci: Grbić – M. Sánchez, Torreira, Koke, Lemar, Šaponjić, Felipe, Vitolo, Hermoso, Camello, R. Sánchez, Valera.

    Rozhodca: Bastien – Zakrani, Haquette (FRA)

    Diváci: 8 147