Freiburg – Leverkusen 2:4 (kon.) | Hertha – Wolfsburg 1:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
2:4 (1:2)
Bayer Leverkusen
cz Nedeľa 01.11.2020, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosté měli ještě dobrou příležitost. Leon Bailey se dostal ke střele z hranice šestnáctky, která směřovala k levé tyči, ovšem Florian Müller balón vytěsnil na roh.
     
    90+1
    Rozhodčí Cortus nastaví tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Lucas Alario, přichází Exequiel Palacios.
     
    82
    Mohlo být sníženo! Kwon chytrým obloučkem nabídl míč Nilsovi Petersenovi, který z první dobře vystřelil. Balón směřující na vzdálenější tyč však vyrazil Hrádecký.
     
    79
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Ermedin Demirović.
     
    79
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Roland Sallai, přichází Kwon Čang-hoon.
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Woo-Jong Džong.
     
    79
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Karim Bellarabi.
     
    76
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Svěřenci Petera Bosze roh zužitkovali a zase vedou o dva góly! Na centr Kerema Demirbaye si naskočil JONATHAN TAH, kterého neuhlídal Dominique Heintz a přesnou hlavičkou po po pravé ruce brankáře Müllera rozvlnil brankovou síť.
     
    72
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Pozor! Domácí jsou zpátky ve hře! Hráči Freiburgu sehráli tuhle akci výborně. Na jejím konci putoval míč doprava na Vincenza Grifa, který poslal balón na zadní tyč. Roland Sallai na něj ve skluzu nedosáhl, ale NILS PETERSEN se k němu dostal a přes skluzujícího Larse Bendera ho poslal do odkryté brány – 2:3.
     
    65
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Julian Baumgartlinger, přichází Kerem Demirbay.
     
    64
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Sven Bender, přichází Jonathan Tah.
     
    64
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvougólový rozdíl! Fotbalisté Freiburgu ztratili míč na vlastní polovině a za to přišel trest z kopačky NADIEMA AMIRIHO. Ten se zasekávačkou zbavil bránícího Santamaríi a z nějakých 22 metrů vypálil do pravé šibenice z pohledu marně se natahujícího Müllera. Krásná střela – 1:3.
     
    63
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lukas Kübler, přichází Nils Petersen.
     
    60
    Moussa Diaby se postavil jako strom do cesty Lukasovi Küblerovi. Dostal za to žlutou kartu.
     
    50
    Leon Bailey vystihl rozehrávku Dominiqua Heintze a následně došlo k tvrdému kontaktu, po němž zůstal jamajský křídelník Leverkusenu ležet na trávníku. Heintz za to vyfasoval žlutou kartu.
     
    47
    Vincenzo Grifo si u levé postranní čáry vyměnil míč se spoluhráčem, navedl si ho na střed hřiště a z nějakých 23 metrů po zemi vystřelil. Zamířil jen těsně vedle pravé tyče hostující brány!
     
    45+1
    Žlutou kartu obdržel domácí Lukas Kübler. První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    42
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté před přestávkou otáčejí skóre zápasu! Alario se nejprve dostal k míči na hranici šestnáctky, ale jeho rána byla zablokována. Bayer však zůstal v držení balónu, ten putoval doprava k Larsovi Benderovi, jenž našel přízemním centrem opět LUCASE ALARIA a ten z nějakých osmi metrů vystřelil k pravé tyči a navíc do protipohybu brankáře Müllera – 1:2.
     
    32
    Domácí si mohli vzít vedení zpět! Günterův centr prodloužil Schmid na hlavu Vincenza Grifa. Ten hlavičkoval pod břevno, ovšem Hrádecký předvedl vynikající zákrok, když balón vyškrábl levou rukou nad břevno!
     
    29
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nicolas Höfler u postranní čáry odehrával míč před protihráčem směrem dozadu, jenže jeho zpětný pas vystihl LUCAS ALARIO. Ten se mezi stopery Freiburgu dostal do situace sám proti brankáři Müllerovi a z pravé strany pokutového území jej po zemi prostřelil – 1:1.
     
    25
    Přímý kop zahrával Vincenzo Grifo, který zamířil jen těsně vedle levé tyče z pohledu Hrádeckého! Gólman hostí by v případě potřeby na míč asi nedosáhl.
     
    24
    Sven Bender si může oddechnout! Rozhodčí si vše prohlédl na monitoru a svůj verdikt opravil. Stoper Bayeru dostává jen žlutou kartu a Freiburg má navíc k dispozici přímý kop z hranice šestnáctky.
     
    22
    Velký problém pro hosty! Sven Bender sáhl na hranici šestnáctky rukou po unikajícím Lucasovi Hölerovi, který spadl a sudí situaci posoudil jako zabránění vyložené brankové příležitosti. Benderovi tak ukázal červenou kartu.
     
    8
    Domácí rozvlnili síť za Hrádeckým podruhé! Podařilo se to Jonathanovi Schmidovi, který ranou z voleje zužitkoval přihrávku od Hölera, ovšem gólové situaci předcházel právě Hölerův ofsajd.
     
    3
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Domácí skórují z jednoduše vyhlížející akce! Pravý obránce Lukas Kübler doběhl míč u postranní čáry a z vlastní poloviny poslal pas na rozběhnutého útočníka LUCASE HÖLERA, který unikl hostujícím obráncům a z pravé strany obstřelil vybíhajícího brankáře Hrádeckého.

    Martin Augustin

    Góly: 3. Höler (Kübler), 72. Petersen (Grifo) – 29. Alario, 42. Alario (L. Bender), 64. Amiri (Wirtz), 76. Tah (Demirbay)

    Karty:   45+1. Kübler (FRE), 50. Heintz (FRE) – 24. S. Bender (LEV), 60. Diaby (LEV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:11. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:11.
    SC Freiburg: F. Müller – Kübler (63. Petersen), Lienhart, Heintz, Günter (C) – Schmid, Santamaría, Höfler, Grifo (79. Džong) – Sallai (79. Kwon Čang-hoon), Höler (79. Demirović).
    Náhradníci: Uphoff – Tempelmann, Boukhalfa, K. Schlotterbeck, Petersen, Demirović, Gulde, Kwon Čang-hoon, Džong.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C), S. Bender (64. Tah), Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger (65. Demirbay), Amiri – Bailey, Alario (89. Palacios), Diaby (79. Bellarabi).
    Náhradníci: Lomb – Weiser, Jedvaj, Tah, Wendell, Palacios, Demirbay, Bellarabi, Dragović.

    Rozhodca: Cortus – Heft, Dietz