Augsburg – Mainz 3:1 (kon.) | Bielefeld – Dortmund 0:2 (kon.) | Frankfurt – Brémy 1:1 (kon.)
Kolín nad Rýnom – Bayern 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Lipsko 1:0 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
1:2 (0:2)
Bayern Mníchov
Sobota 31.10.2020, 15:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnom • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu 1. FC Kolín nad Rýnom – Bayern Mníchov. Stretnutie 6. kola nemeckej Bundesligy sa začne o 15:30.
     


    1. FC Kolín nad Rýnom

    Kolínčania „pokračujú“ i v novom ročníku Bundesligy vo výkonoch z minulej sezóny a po prvých piatich kolách sú bez výhry na 16. mieste. Kolín nad Rýnom vyhral naposledy ešte v marci 2020, od reštartu Bundesligy po prestávke spôsobenej novým koronavírusom tak ešte nevyhral. Pred týmto zápasom ťahá sériu 15 zápasov bez výhry. Hlavným problémom Kolína nad Rýnom je málo produktívny útok, ktorý strelil za 5 zápasov len 5 gólov.

    Predošlé ligové zápasy:
    Kolín nad Rýnom – Hoffenheim 2:3
    Bielefeld – Kolín nad Rýnom 1:0
    Kolín nad Rýnom – Mönchengladbach 1:3
    Kolín nad Rýnom – Frankfurt 1:1
    Stuttgart – Kolín nad Rýnom 1:1
     


    Bayern Mníchov

    Až na prehru na ihrisku Hoffenheimu v druhom kole (ktorá bola jedinou prehrou Bayernu v tomto kalendárnom roku) zatiaľ Mníchovčania potvrdzujú pozíciu hlavného favorita Bundesligy. Po piatich kolách sú na druhom mieste tabuľky o bod za Lipskom a okrem zápasov v najvyššej nemeckej súťaži už v tejto sezóne stihli vyhrať i Nemecký superpohár, Superpohár UEFA, zápas úvodného kola v Nemeckom pohári a dva úvodné duely v skupinovej fáze Ligy majstrov. Hostia vyčnievajú i v útočnej produktivite, ktorá je suverénne najlepšou v Bundeslige (22 gólov za 5 zápasov) a ktorú nevedie nikto iný ako Robert Lewandowski. Poľský kanonier už stihol za päť kôl streliť 10 gólov.

    Predošlé ligové zápasy:
    Bayern – Schalke 8:0
    Hoffenheim – Bayern 4:1
    Bayern – Hertha 4:3
    Bielefeld – Bayern 1:4
    Bayern – Frankfurt 5:0
     


    Vzájomné zápasy

    Vzájomná ligová bilancia z minulých sezón hovorí jasne v prospech Bayernu, ktorý s Kolínom nad Rýnom prehral naposledy vo februári 2011. Od tej doby vyhral Bayern z 12 vzájomných duelov v Bundeslige 11 a len jeden sa skončil remízou. Mníchovčania vyhrali posledných päť vzájomných ligových duelov proti Kolínčanom.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    4. 3. 2017: Kolín nad Rýnom – Bayern 0:3
    13. 12. 2017: Bayern – Kolín nad Rýnom 1:0
    5. 5. 2018: Kolín nad Rýnom – Bayern 1:3
    21. 9. 2019: Bayern – Kolín nad Rýnom 4:0
    16. 2. 2020: Kolín nad Rýnom – Bayern 1:4
     
    Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 odohrá bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn (C) – M. Wolf, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn – Schirí, S. Özcan – Limnios, Duda, Jakobs – Andersson.
    Náhradníci: Zieler – Ehizibue, Arokodare, Meré, Rexhbecaj, Drexler, Katterbach, F. Sörensen, Thielmann.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – B. Sarr, Süle, J. Boateng, Pavard – Kimmich, Javi Martínez – Gnabry, T. Müller, Sané – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Nübel – Coman, Alaba, Lucas Hernández, Roca, Zirkzee, Musiala, Costa.

    Rozhodca: Willenborg – Kempkes, Gerach.
     
    Oba tímy už vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci budú hrať v bielych dresoch, Bayern v čiernych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci. Kolínčania sa pokúsili o okamžitý prechod na útočnú polovicu, už v strede poľa ale o loptu prišli.
     
    2
    Boateng hneď po zisku lopty nakopol hrací predmet na ľavú stranu na rozbehnutého Müllera, hráč Bayernu ale túto prudkú prihrávku spracovať nedokázal.
     
    3
    Gnabry sa uvoľnil na pravej strane a nacentroval do bránkoviska, kde nechýbalo veľa, aby loptu zasiahla dvojica hráčov Bayernu. Ani Sanému a ani Choupo-Motingovi sa to ale nepodarilo.
     
    4
    Domácim sa prvýkrát podarila rozohrávka a tentokrát už sa dokázali usadiť k postupnému útoku na polovicu Bayernu. Zatiaľ ale kombinujú len v úctivej vzdialenosti od Neuerovej brány.
     
    5
    Jakobsov center z ľavého krídla odkopol do autu Boateng. Po autovom vhadzovaní zasiahol pri bránkovej čiare Pavard vysokou nohou Özcana, domáci tak získavajú štandardnú situáciu.
     
    6
    Duda nacvičeným signálom posunul loptu na hranicu šestnástky na Jakobsa, ten sa ale pri svojej strele pošmykol a trafil hneď prvého brániaceho hráča Bayernu.
     
    7
    Hostia rýchlo otočili hru na opačnú stranu a Müller na konci ich rýchleho protiútoku hľadal pasom na pravé krídlo Pavarda. Ten už však loptu na hracej ploche nedobehol.
     
    8
    Jakobsov center zľava zrazil Pavard na roh. Ten Duda rozohral na krátko na Bornauwa, ktorého center na zadnú tyč odvrátila obrana Bayernu do bezpečia.
     
    9
    Odrazenú loptu získali Kolínčania, ktorí s ňou zacúvali na vlastnú polovicu. Hostia vybehli napádať domácich a napokon ich donútili k nepresnej rozohrávke.
     
    10
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah do členka Özcana, ktorý si spracovával loptu, Eric Choupo-Moting (Bayern Mníchov).
     
    11
    Duda rozohral ďalší roh domácich na krátko, Limniosov center však Bayern znovu odvrátil mimo vlastnej šestnástky. Mníchovčania potom získali odrazenú loptu.
     
    12
    Na center z pravej strany si nabehol na zadnej tyči Gnabry, ktorý síce svojou hlavičkou nemieril presne na bránu, trafil ňou však ruku obrancu Kolína nad Rýnom Wolfa. Penalta pre Bayern!
     
    13
    Bayern dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Brankár Timo Horn síce vystihol, že THOMAS MÜLLER kopne z penaltového bodu loptu po zemi k pravej tyči, Müller ju ale kopol tak presne, že domáci brankár loptu vyraziť nedokázal.
     
    15
    Domáci sa hneď po inkasovanom góle pokúsili o odpoveď a usadili sa na polovicu Bayernu. Ich útok skončil zablokovanou strelou Dudu zo strednej vzdialenosti.
     
    16
    Držanie lopty: 52 % : 48 %
     
    17
    Bayern už asi minútu kombinuje na útočnej polovici a doslova oblieha pokutové územie Kolína nad Rýnom, jeho hráči sa ale zatiaľ nedostali ani k centru, ani k strele.
     
    18
    Andersson si nabehol na pas zo stredu poľa do šestnástky Bayernu, kde ho však (podľa názoru hlavného rozhodcu) pripravil čistým zákrokom o loptu Süle. Domáci útočník síce protestuje, hra ale pokračuje ďalej.
     
    19
    Jakobs si z ľavej strany nabehol do šestnástky Bayernu na Dudovu kolmicu za Pavarda, strelou po zemi však minul vzdialenejšiu tyč Neuerovej brány.
     
    20
    Bayern odpovedá na túto príležitosť domácich postupným útokom, ktorým sa posunul na útočnú polovicu.
     
    21
    Schirí úplne zbytočne stratil loptu pred vlastnou šestnástkou, našťastie pre domácich však dokázal Gnabryho kolmú prihrávku na Choupo-Motinga zastaviť vracajúci sa Duda.
     
    22
    Boateng vo vlastnej šestnástke poslal gólmanovi Neuerovi mizernú malú domov, za ktorou sa rozbehla hneď dvojica napádajúcich domácich hráčov. Na poslednú chvíľu dokázal brankár hostí loptu v sklze odkopnúť aspoň mimo vlastnej šestnástky.
     
    23
    Žltú kartu za zásah kolenom do boku Jakobsa vo vzdušnom súboji dostáva Benjamin Pavard (Bayern Mníchov).
     
    25
    Hostia postupne preberajú iniciatívu a opäť sa usadili na útočnej polovici. Zatiaľ sa k šestnástke domácich zdanlivo neponáhľajú.
     
    26
    Akcia hostí však skončila nepresným nákopom na Saného na pravé krídlo. Domáci sa pokúsili hru rýchlo otočiť na opačnú stranu, Andersson si však nabiehal za pasom z vlastnej polovice ihriska z ofsajdu.
     
    27
    Jannes-Kilian Horn si nabehol na ľavé krídlo za prihrávkou Dudu, jeho center do šestnástky však zastavil Süle. Hostia sa snažia opäť o postupnú rozohrávku.
     
    28
    Mníchovčania sa nasťahovali na polovicu Kolína nad Rýnom, hostia si však opäť loptu prihrávajú dostatočne ďaleko od šestnástky domácich a priamočiaro dopredu sa úplne neženú.
     
    30
    Müllerov center z ľavej strany usmernil hlavičkou v šestnástke Kolína nad Rýnom k ľavej tyči Choupo-Moting, domáci gólman Timo Horn však loptu dokázal vyraziť.
     
    31
    Bayern už má v tejto chvíli jednoznačnú územnú prevahu. Domáci majú obrovský problém dostať sa k lopte a len sa presúvajú za kombinujúcimi hosťami.
     
    32
    Müller sa tlačil pred domácou šestnástkou pomedzi obrancov k strele, lopta mu ale odskočila a v následnom súboji o ňu trafil Bornauwa.
     
    34
    Sané sa pokúsil o individuálny prienik po ľavej strane útočnej polovice, za dres ho ale držal Özcan a Wolf ho navyše podrazil. Priamy kop pre Bayern.
     
    35
    Kimmichov center pred bránkovisko Kolína nad Rýnom na Saného domáci odhlavičkovali mimo vlastnej šestnástky. Odrazenú loptu potom domáci nakopli na Anderssona, ktorý sa však nedostal cez obrancu Bayernu.
     
    36
    Wolf podbehol Müllerov center z pravej strany, za ním stojaci Sané si ale spracoval loptu s pomocou ruky. Loptu získavajú domáci hráči.
     
    37
    Po dlhšom čase sa domáci pokúsili o postupný útok, ktorý ale skončil nepresnou prihrávkou Wolfa na rozbehnutého Anderssona. Po niekoľkých desiatkach sekúnd sa tak lopta vrátila na kopačky hráčov Bayernu.
     
    38
    Boateng nakopol loptu zo stredového kruhu do šestnástky domácich na Choupo-Motinga, ten ale prehral hlavičkový súboj s Bornauwa. Domáci obranca loptu odkopol, avšak len naspäť k obrancom hosťujúceho tímu.
     
    39
    Sarr si nabehol na výbornú prihrávku Pavarda na ľavé krídlo a z prvej prihrával pomedzi obrancov Kolína nad Rýnom loptu zhruba na penaltový bod na Müllera. Ten však tentokrát loptu vôbec netrafil.
     
    40
    Brankár Timo Horn odkopol loptu do stredu poľa od svojej brány, jeho spoluhráči ju ale nezískali a po krátkej prestávke sa tak hostia znovu vracajú na polovicu domáceho celku.
     
    41
    Wolf podkopol na ľavom krídle Sarra, ktorý si ho chcel obhodiť. Priamy kop pre Bayern Mníchov.
     
    42
    Kimmichov center domáca obrana odvrátila na pravú stranu k Pavardovi, ktorý loptu hneď centroval pred domácu bránu. Bornauw na prednej tyči odkopol loptu na rohový kop.
     
    43
    Kimmich od rohovej zástavky nacentroval na zadnú tyč na Choupo-Motinga, ktorý však hlavičkou zo záklonu loptu len nadvihol do výšky. Zo vzduchu si ju potom stiahol do rukavíc domáci brankár Timo Horn.
     
    44
    Kolínčania úspešne rozohrali napriek vysokému presingu hráčov Bayernu a posunuli sa so svojím útokom na polovicu hostí. Wolfov center sprava potom preletel ponad celú šestnástku na opačné krídlo, kde v súboji o loptu fauloval Gnabryho Jannes-Kilian Horn.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Bayern dal gól!
    Hostia strieľajú domácim gól do šatne! Kimmich získal loptu pred vlastnou šestnástkou a založil rýchly protiútok Bayernu. SERGE GNABRY sa dostal na pravej strane k lopte, potiahol si ju do šestnástky pomedzi obrancov Kolína nad Rýnom a strelou po zemi namieril do pravej strany. Strela nebola príliš umiestnená, domáci brankár Timo Horn ju ale asi cez svojich obrancov nevidel a a na tento pokus tak zareagoval oneskorene.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas nám neponúkol veľa zaujímavých situácií, napriek tomu však Bayern pokojným tempom smeruje za ďalším víťazstvom. Kolínčania začali veľmi aktívne a úvod zápasu sa odohrával hlavne na polovici Bayernu, Wolf však následne daroval hosťom penaltu a tú Thomas Müller dokázal premeniť. Hostia potom postupne prevzali iniciatívu a cca posledných 20 minút prvého dejstva mali výraznú územnú prevahu, zo svojej aktivity ale vyťažili minimum zaujímavých gólových príležitostí. V nadstavenom čase však dokázal náskok Bayernu predsa len vylepšiť gólom do šatne Gnabry a domáci tak budú musieť predviesť v druhom polčase výborný výkon, aby strojovo hrajúci Bayern obrali dnes o body.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 37 % : 63 %
    Strely na bránu: 0:4
    Strely mimo: 2:2
    Rohy: 2:1
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 5:9
     
    Druhý polčas sa začne približne o 16:33.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mal Bayern. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    47
    Hostia sa hneď usadili na útočnej polovici. Gnabry sa pokúsil o sólový prienik k šestnástke po pravej strany, lopta mu ale pri kľučke proti obrancovi odskočila.
     
    48
    Odrazenú loptu potom získali domáci, hostia ale hneď prešli do presingu a získali hrací predmet naspäť pod svoju kontrolu. Boatengov nákop do šestnástky na Choupo-Motinga napokon chytil domáci brankár Timo Horn.
     
    49
    Bayern však znovu rýchlo obral domácich o loptu. Müller vysunul na ľavú stranu šestnástky do nábehu Saného, ktorého prihrávku pred bránkovisko odkopol mimo vlastnej šestnástky Czichos.
     
    50
    Müller nacentroval zľava presne na nabiehajúceho Saného na zadnej tyči, jeho hlavičku ale výborným zákrokom vyrazil domáci gólman Timo Horn.
     
    51
    Choupo-Moting dostal loptu po chybe obrancov Kolína nad Rýnom v domácej šestnástke, pred vybehnutým brankárom Timom Hornom však preváhal ideálny moment na strelu a loptu mu na poslednú chvíľu vypichol vracajúci sa Czichos.
     
    52
    Duda nacentroval z rohu Kolína nad Rýnom na hranicu šestnástky Bayernu na Wolfa, ktorý okamžite z voleja vystrelil. Lopta končí mimo Neuerovej brány.
     
    54
    Kolínčanom sa konečne podarila postupná rozohrávka a prechod stredom pola. Özcan však následne už na polovici Bayernu nedokázal presne prihrať rozbehnutému Jakobsovi a lopta skončila za autovou čiarou.
     
    55
    Bayern sa chcel vrátiť na útočnú polovicu, Duda ale vystihol Martínezovu prihrávku v strede poľa a získal loptu na kopačky Kolínčanov.
     
    56
    Andersson vysunul na ľavú stranu šestnástky rozbehnutého Jakobsa, ktorý z ostrého uhla vystrelil. Jeho pokus skončil na bočnej sieti Neuerovej brány.
     
    57
    Müller sa po ľavej strane útočnej polovice dostal k šestnástke Kolína nad Rýnom a znovu chcel nacentrovať na zadnú tyč, tentokrát však jeho nákop letel privysoko pre nabiehajúcich si spoluhráčov.
     
    58
    Hostia znovu zatláčajú domácich do obrany. Takmer všetci Kolínčania sú vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány.
     
    59
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Iljás Schirí, prichádza Dominick Drexler.
     
    59
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Jannes-Kilian Horn, prichádza Noah Katterbach.
     
    59
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Dimitris Limnios, prichádza Jan Thielmann.
     
    60
    Jakobs potiahol loptu k šestnástke Bayernu a zľava do nej doslova vletel. Prihrávkou do druhej vlny potom pripravil streleckú pozíciu neobsadenému Anderssonovi, ktorý vystrelil vysoko nad Neuerovu bránu.
     
    62
    Hostia si loptu prihrávajú na vlastnej polovici a snažia sa trochu upokojiť hru. Domáci ich vôbec nenapádajú.
     
    63
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Eric Choupo-Moting, prichádza Joshua Zirkzee.
     
    63
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Leroy Sané, prichádza Douglas Costa.
     
    64
    Oba tímy si loptu vymenili v strede poľa a napokon ju získali domáci. ktorí ju museli malou domov posunúť na svojho brankára Tima Horna.
     
    65
    Domáci brankár hneď pred napádajúcim Zirkzeem nakopol loptu na útočnú polovicu, kde zadržal Duda nedovoleným spôsobom rozohrávajúceho Javiho Martíneza.
     
    66
    Bayern sa znovu natlačil na útočnú polovicu. Sarrov center zľava na konci tohto útoku letel na zadnú tyč, kde sa Costa síce pretlačil k hlavičke, loptu ale len predĺžil pri jej lete mimo Hornovej brány.
     
    67
    Strely za posledných 20 minút: 3:1
    Strely na bránu za posledných 20 minút: 0:1
     
    68
    Domáci odpovedajú svojím postupným útokom. Drexlerov center sprava odhlavičkoval na neobvyklej obrannej pozícii Costa a Jakobsov nákop z opačnej strany odhlavičkoval mimo vlastnej šestnástky Süle.
     
    69
    Müller si pred šestnástkou narazil loptu so Zirkzeem, jeho spätnú prihrávku ale kvôli obrannému zákroku Bornauwa nedobehol. Odrazenú loptu získali domáci.
     
    71
    Duda výborným centrom z pravej strany nacentroval do šestnástky na Jakobsa, ktorý loptu chrbtom k bráne nadvihol hlavou do výšky. V nej sa však lopta zakrútila veľmi nevyspytateľne a napokon spadla tesne mimo pravej tyče Neuerovej brány.
     
    72
    Domáci postupne otvárajú hru. Czichos kolmicou medzi obrancov Bayernu hľadal rozbehnutého Anderssona, ten ale túto prudkú prihrávku nedokázal spracovať a lopta skončila u brankára Neuera.
     
    73
    Müller pri napádaní rozohrávky Kolína nad Rýnom šliapol na nohu Bornauwovi. Domáci obranca zostáva sedieť na trávniku, zdá sa ale, že bude v poriadku.
     
    74
    Jakobs sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a vysokým centrom hľadal na zadnej tyči neobsadeného Thielmanna. Ten si túto vysokú prihrávku nedokázal spracovať a lopta skončila v aute.
     
    75
    Bayern sa snaží podržať guľatý nezmysel na svojich kopačkách. Domáci napriek dvojgólovej strate Mníchovčanov nijak výrazne nenapádajú.
     
    76
    Sarr sa uvoľnil cez Wolfa na ľavom krídle a nacentroval do šestnástky, jeho prihrávku ale nedokázal dobehnúť nikto v čiernom. Pavard potom na opačnej strane loptu zastavil a útok Bayernu tak môže pokračovať.
     
    77
    Müller nákopom na zadnú tyč hľadal rozbehnutého Gnabryho, ten ale túto prudkú prihrávku nedokázal dobehnúť. Domáci brankár Timo Horn rýchlo vracia loptu do hry.
     
    78
    Na Jakobsov center z ľavého krídla si v šestnástke Bayernu nabiehala dvojica protihráčov, ktorá sa však cez Boatenga k hlavičke nedostala. Hostia následne prechádzajú k svojmu ďalšiemu postupnému útoku.
     
    79
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Javi Martínez, prichádza David Alaba.
     
    79
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Sebastian Andersson, prichádza Toluwalase Arokodare.
     
    81
    Kolínčania snáď prvýkrát v druhom polčase vyrazili do vysokého presingu a svojou aktivitou získali loptu. Do zakončenia sa ale nedostali, pretože hostia sa bleskurýchlo zoradili do obranného postavenia.
     
    82
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do hry o body! Center z ľavej strany odkopol Boateng na hranicu šestnástky k Thielmannovi, ktorého strelu tečoval pred bránkoviskom do protipohybu brankára Neuera DOMINICK DREXLER. Čiarový rozhodca najprv odmával Drexlerovi ofsajd, VAR ale ukázal, že Drexler v ofsajde nebol a gól tak platí.
     
    84
    Domácich strelený gól povzbudil a okamžite sa dostali k lopte. Center z ľavej strany musel na zadnej tyči odkopnúť na rohový kop Sarr.
     
    85
    Na Dudov center z rohu si pred šestnástkou Bayernu najvyššie vyskočil streidajúci Arokodare, jeho prudkú hlavičku do stredu brány však chytil gólman Neuer.
     
    86
    Duda bol faulovaný na ľavej strane útočnej polovice a sám následne rozohral štandardnú situáciu. Jeho center však obrana Bayernu dokázala vyriešiť.
     
    87
    Bayern odpovedal svojím protiútokom. Gnabry si nabehol na Pavardovu kolmicu na pravú stranu a prihrávkou za obranu hľadal Zirkzeeho. Gnabry však vybiehal z ofsajdu a v hre tak pokračovať nemohol.
     
    88
    Czichos peknou kolmicou vysunul na ľavej strane do nábehu Drexlera, ktorého center musel v sklze pred nabiehajúcim si Jakobsom odkopnúť na rohový kop Süle.
     
    89
    Žltú kartu za podkopnutie Kimmicha pri napádaní rozohrávky dostáva Marius Wolf (1. FC Kolín nad Rýnom).
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90+1
    Özcan fauloval znovu pri napádaní rozohrávky Kimmicha. Hostia sa snažia trochu naťahovať čas a prihrávajú si loptu v strede poľa.
     
    90+2
    Zirkzeeho fauloval Bornauw pred vlastnou šestnástkou. Bayern získava priamy kop a s jeho rozohrávkou sa vôbec neponáhľa.
     
    90+3
    Bayern napokon rozohral štandardku len po zemi do strany na Pavarda. Ten ešte predĺžil loptu na Costu, ktorý sa však k centru nedostal a napokon útok Bayernu zastavil útočným faulom na Czichosa práve Pavard.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Serge Gnabry, prichádza Marc Roca.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Bayern dotiahol tento zápas k víťazstvu, jeho profesorský výkon sa mu ale v druhom polčase takmer vypomstil. Aj keď mali hostia výraznú územnú prevahu, tak sa až na úvod druhého polčasu nedostali takmer k ničomu a za celé druhé dejstvo vystrelili len raz. Kolínčania s pribúdajúcimi minútami začali otvárať hru, tlačiť sa viac dopredu a nakoniec za svoju aktivitu boli odmenení gólom Drexlera, ktorý bol uznaný až po zásahu videoasistenta. Bayern však po tomto góle opäť zapol na vyššie obrátky, domácich už k nebezpečnejšej streleckej príležitosti nepustil a zápas bez komplikácií doviedol k výhre. Vďaka nej sa dostal priebežne do čela Bundesligy, Lipsko však svoj zápas v tomto kole ešte len bude hrať. Kolín nad Rýnom nevyhral ani svoj šiesty duel v novej sezóne a s dvomi bodmi je na 16. mieste tabuľky.
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 37 % : 63 %.
    Strely na bránu: 2:5.
    Strely mimo: 7:2.
    Rohy: 5:1.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 12:13.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (17:38:00)

    Michal Sadlek

    Góly: 82. Drexler – 13. T. Müller (pen.), 45+1. Gnabry

    Karty:   89. M. Wolf (KLN) – 10. Choupo-Moting (BAY), 23. Pavard (BAY)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn (C) – M. Wolf, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn (59. Katterbach) – Schirí (59. Drexler), S. Özcan – Limnios (59. Thielmann), Duda, Jakobs – Andersson (79. Arokodare).
    Náhradníci: Zieler – Ehizibue, Arokodare, Meré, Rexhbecaj, Drexler, Katterbach, F. Sörensen, Thielmann.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – B. Sarr, Süle, J. Boateng, Pavard – Kimmich, Javi Martínez (79. Alaba) – Gnabry (90+4. Roca), T. Müller, Sané (63. Costa) – Choupo-Moting (63. Zirkzee).
    Náhradníci: Nübel – Coman, Alaba, Lucas Hernández, Roca, Zirkzee, Musiala, Costa.

    Rozhodca: Willenborg – Kempkes, Gerach