Augsburg – Mainz 3:1 (kon.) | Bielefeld – Dortmund 0:2 (kon.) | Frankfurt – Brémy 1:1 (kon.)
Kolín nad Rýnom – Bayern 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Lipsko 1:0 (kon.)
koniec
FC Augsburg
3:1 (1:0)
1. FSV Mainz 05
cz Sobota 31.10.2020, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Augsburg právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Mohuč totiž vrhla veškeré síly do útoku, což bylo pro hostující celek smrtící. Do volného prostoru si totiž seběhl Sarenren-Bazee, který před odkrytou brankou našel ANDREHO HAHNA, jenž bez větších problémů zamířil do hostující sítě.
     
    80
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek si z další ojedinělé šance bere vedení zpět! Trpělivá kombinace nakonec nabídla centr směrem do pokutového území, kde se Finnbogasonovi povedlo šikovně sklepnout míč na lépe postaveného ANDREHO HAHNA, který to vyřešil ukázkově. Do míče se opřel pravou nohou, přičemž zamířil mimo dosah stojícího brankáře Zentnera.
     
    64
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita hostujícího celku nakonec znamená vyrovnání! Čistým způsobem byl totiž odstaven od míče domácí Vargas, což přineslo protiútok pro soupeře. Následovala nahrávka k pokutovému území, kde dokonale převzal míč KARIM ONISIWO, jenž přízemním zakončením vyzrál na brankáře Gikiewicze.
     
    40
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Hluchá pasáž nakonec přináší vedoucí branku pro domácí! Sledovali jsme totiž nákop k hranici opačného pokutového území, kde jeden z hostů prodlužoval míč za sebe. Tam se do palebné pozice dostal Iago, který trefil pouze St. Justeho. Od něj se ovšem míč odrazil do vzduchu, kde RUBEN VARGAS akrobatickým způsobem zamířil do odkryté branky.

    David Suchý

    Góly: 40. Vargas, 80. Hahn (Finnbogason), 90+1. Hahn (Sarenren-Bazee) – 64. Onisiwo (Öztunali)

    Karty:   49. Vargas (AUG), 58. Strobl (AUG), 66. Iago (AUG), 85. Sarenren-Bazee (AUG), 90+2. Hahn (AUG) – 84. St. Juste (MAI)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:10.
    FC Augsburg: Gikiewicz – Framberger (60. Gumny), Gouweleeuw (C), Uduokhai, Iago – Hahn, Gruezo, Strobl, D. Caligiuri – Gregoritsch (75. Finnbogason), Vargas (79. Sarenren-Bazee).
    Náhradníci: Koubek – Finnbogason, Gumny, Jensen, R. Khedira, Oxford, Sarenren-Bazee, Pedersen, Suchý.

    1. FSV Mainz 05: Zentner – St. Juste, Kilian, Niakhaté, Brosinski – Latza (C) (83. E. Fernandes), Kunde Malong (83. Stöger) – Öztunali (83. Či Tong-won), Boëtius, Quaison (83. Burkardt) – Mateta (58. Onisiwo).
    Náhradníci: Dahmen – Barreiro, Burkardt, Či Tong-won, E. Fernandes, Mwene, Onisiwo, Stöger, Hack.

    Rozhodca: Fritz