Bayern – Frankfurt 5:0 (kon.) | Mainz – Mönchengladbach 2:3 (kon.) | Lipsko – Hertha 2:1 (kon.)
Union Berlín – Freiburg 1:1 (kon.) | Dortmund – Schalke 3:0 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
2:3 (2:1)
Borussia Mönchengladbach
cz Sobota 24.10.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Nemecká Bundesliga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu se Borussia znovu prosazuje! Hofmann si tentokráte vyzkoušel provedení rohového kopu, prostřednictvím kterého znovu hledal MATHIASE GINTERA. Hostující zadák se vyhoupl nejvýše do vzduchu a nekompromisně zamířil k zadní tyči.
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Znovu máme srovnáno! K exekuci pokutového kopu se totiž postavil JONAS HOFMANN, který poslal míč k pravé tyči, zatímco se Zentner vydal k opačné konstrukci.
     
    36
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí nepříznivý výsledek a poprvé v utkání se dostávají do vedení! JEAN PHILIPPE MATETA si dokázal uvnitř pokutového území zpracovat cente a poté si navedl míč na pravou nohu. Výsledkem bylo nesmírně těžké zakončení, které ovšem putovalo mimo dosah brankáře Sommera.
     
    23
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se domácí radují z vyrovnávací branky! Za nahrávkou mezi hostující obranu si seběhl Quaison, který v tísni dokázal zamířit pouze do pravé tyče. K odraženému míči se však jako první dostal JEAN-PHILIPPE MATETA, který kostrbatým způsobem přeci jenom dopravil míč za brankáře Sommera.
     
    15
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají hosté! Lainerovi se na pravém křídle povedlo zpracovat nahrávku, načež sám centroval do pokutového území. Po souboji Embola se míč odrazil k volému LARSI STINDLOVI, který z blízkosti překonal brankáře Zentnera.

    David Suchý

    Góly: 23. Mateta, 36. Mateta (Öztunali) – 15. Stindl (Embolo), 76. J. Hofmann (pen.), 83. Ginter (J. Hofmann)

    Karty:   49. Kunde Malong (MAI), 61. Kilian (MAI), 75. Niakhaté (MAI), 77. Latza (MAI), 82. Zentner (MAI) – 53. Embolo (MNC), 62. Neuhaus (MNC), 84. Thuram (MNC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:12. Střely mimo: 8:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:11.
    1. FSV Mainz 05: Zentner – St. Juste, Kilian, Niakhaté, Brosinski – Latza (C) (80. Či Tong-won), Kunde Malong (65. Barreiro) – Öztunali (65. E. Fernandes), Boëtius, Quaison (68. Burkardt) – Mateta.
    Náhradníci: Dahmen – Barreiro, Burkardt, Hack, E. Fernandes, Či Tong-won, Nebel, Mwene, Stöger.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Jantschke (54. Pléa), Ginter, Elvedi – Lainer, Kramer (60. Neuhaus), Stindl (C) (54. Thuram), Reitz (60. J. Hofmann), Wendt – Herrmann, Embolo (72. H. Wolf).
    Náhradníci: Sippel – Binsibajní, J. Hofmann, Lang, Pléa, Neuhaus, Thuram, Traoré, H. Wolf.

    Rozhodca: Willenborg – Aarnink, Grudzinski