Sassuolo – Turín 3:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
3:3 (0:1)
FC Turín
cz Piatok 23.10.2020, 20:45 • Venue MAPEI Stadium - Città del Tricolore • Talianska Seria A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Francesco CAPUTO - 3:3
     
    85
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácímu týmu stačily necelé dvě minuty na to, aby srovnali stav dnešního utkání, tak to je neskutečné. Domenico Berardi vyslal krásný centr do šestnáctky, na který si naskočil FRANCESCO CAPUTO, který svou hlavičkou nedal gólmanovi šanci.
    84. Vlad CHIRICHEŞ - 2:3
     
    84
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jenže tady bude o co hrát až do posledních minut! Navíc tohle byla branka opravdu fantastická! VLAD CHRICHES napřáhl ze slušné vzdálenosti, ale jeho skvělá rána skončila v šibenici! Tato trefa by mohla vyhrát nějakou soutěž o gól roku...
    79. Saša LUKIĆ - 1:3
     
    79
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak tady je hotovo! Obrana Sassuola se bortí jako domeček z karet, a tak inkasuje další gól! Saša Lukić nejprve posunul míč na Belottiho, který si na sólo akci netroufl. Proto vrátil míč pro SAŠU LUKIĆE, který se prosadil krásnou střelu po zemi na zadní tyč!
    77. Andrea BELOTTI - 1:2
     
    77
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hosté si berou během pár vteřin vedení zpět! ANDREA BELOTTI si balón zpracoval obličejem, kam ho trefil obránce domácích. Tomu to ale nevidělo a následnou střelou po zemi k tyči nedal gólmanovi šanci!
    71. Filip DJURIČIĆ - 1:1
     
    71
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí už svého soupeře tlačili a konečně se jim povedlo srovnat! Času na vedoucí branku je navíc nadále mnoho. Giorgos Kiriakopoulos poslal přízemní centr před branku, kterou parádní patičkou do sítě uklidil FILIP DJURČIĆ! Moc pěkná branka a čeká nás napínavý závěr.
    33. Karol LINETTY - 0:1
     
    33
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté se jako první v tomto utkání dostávají do vedení! Čtvrtá velká šance už v bráně skončila. Mërgim Vojvoda vyslal krásný centr do šestnáctky. Ten spadl přesně k nohám KAROLA LINETTYHO, jenž ho dokázal dostat do sítě.

    Denisa Józsová

    Góly: 71. Djuričić (Kiriakopoulos), 84. Chiricheş (Djuričić), 85. Caputo (D. Berardi) – 33. Linetty (Vojvoda), 77. Belotti (pen.), 79. Lukić (Belotti)

    Karty:   59. G. M. Ferrari (SAS), 77. D. Berardi (SAS) – 27. Vojvoda (TUI), 73. Rincón (TUI)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:12. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – K. Ayhan (61. Müldür), Chiricheş, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos (74. Rogério) – Maxime López (61. Boga), Locatelli – D. Berardi, Raspadori (62. Bourabia), Djuričić (90+6. Traorè) – Caputo.
    Náhradníci: Turati – Bourabia, F. Ricci, Obiang, Müldür, Haraslín, Magnanelli, Traorè, Peluso, Marlon, Rogério, Boga.

    FC Turín: Sirigu – Vojvoda (62. Singo), Bremer, Lyanco, Ricardo Rodríguez (89. Ansaldi) – Meïté, Rincón (89. Segre), Linetty – Lukić – Belotti (C), Verdi (74. N'Koulou).
    Náhradníci: Ujkani, Rosati – Bonazzoli, Murru, Segre, Edera, Singo, Ansaldi, N'Koulou, Gojak, Buongiorno, Vianni.

    Rozhodca: Guida – Valeriani, Constanzo