Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 23.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Mario KEMPE - 5:1
     
    59:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí si v poslední sekundě ještě připisují pátou brankou! Sergej Andronov se společně s MARIEM KEMPEM dostal do přečíslení, které proměnil druhý jmenovaný po přihrávce, kdy nedal Nikitu Tolopilo šanci k přesunu. Asistence: Sergej Andronov.
    44:32 Nikolaj GOLDOBIN - 4:1
     
    44:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je určitě hotovo, toto už hosté nemohou dohnat! Anton Slepyšev tvrdě pálil po přechodu modré čáry, ale soupeřící gólman si proti němu dobře vyjel a dokázal zasáhnout. Puk však srazil jen k NIKOLAJI GOLDOBINOVI, který už to pak měl jednoduché. Asistence: Anton Slepyšev.
    35:41 Maxim ŠALUNOV - 3:1
     
    35:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se nenechalo rozhodit inkasovanou brankou a přesilovku stejně využívá! Opět za to může tvrdá rána příklepem, kterou má na svědomí MAXIM ŠALUNOV. Ten po přihrávce pálil z pravého kruhu a překonal brankáře střelou k bližší tyči. Asistence: Konstantin Okulov, Jegor Rykov.
    35:14 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:1
     
    35:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují v oslabení a jsou zpět ve hře! JEGOR ŠARANGOVIČ podnikl opravdu výborný průnik do útočného pásma, který zakončil luxusní bekhendovou střelou, která zapadla přesně pod horní tyč. Alexandr Šaryčenkov se jen ohlížel. Bez asistence.
    31:14 Michail NAUMENKOV - 2:0
     
    31:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva uniká do dvoubrankového vedení! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se od modré čáry napřáhl MICHAIL NAUMENKOV, který to trefil náramně, protože kotouč poslal přesně mezi ruku a tělo gólmana. Asistence: Anton Slepyšev, Nikolaj Goldobin.
    06:41 Sergej ANDRONOV - 1:0
     
    06:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec prosazují docela brzo a začínají cestu za vítězstvím! Krátce po přechodu modré čáry se od ní opřel do kotouče Michail Naumenkov. Jeho pokus by Nikita Tolopilo nejspíš měl, ale střelu dokonale tečoval SERGEJ ANDRONOV, takže brankář už nemohl zasáhnout. Asistence: Pavel Karnauchov, Michail Naumenkov.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 7. Andronov (P. Karnauchov, Naumenkov), 32. Naumenkov (Slepyšev, Goldobin), 36. Šalunov (Okulov, Rykov), 45. Goldobin (Slepyšev), 60. M. Kempe (Andronov) – 36. Šarangovič


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Naumenkov, Blažijevskij, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Telegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Popov, Korosteljov, Mingačjov – Svetlakov.
    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Derjabin, Jerjomenko, Nogačjov, Faľkovskij, Denisov – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Usov, Anosov, Bujnickij – Revenko, Pinčuk, Litvinov – Drozdov, Protas.

    Rozhodca: Olenin, Hribik – Kučava, Střelcov