KHL
Chabarovsk – Helsinki 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Red Star Kunlun – Novgorod 3:1 (kon.)
Riga – Metallurg Magnitogorsk 0:5 (kont.) | Petrohrad – Viťaz 5:1 (kon.) | Soči – Ufa 0:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Pondelok 19.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jakov TRENIN - 5:1
     
    59:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem utkání využívají domácí hokejisté přesilovou hru, čímž nasázeli svému sokovi bůra! Igor Ožiganov poslal kotouč před branku, kam si sjel k tyči JAKOV TRENIN, který svou tečí nedal gólmanovi šanci. Asistence: Igor Ožiganov a Vladimir E. Tkačjov.
    44:59 Miro AALTONEN - 4:1
     
    44:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A nakonec vidíme další gól v síti hostujícího týmu, který znovu prohrává o dvě branky. Jakov Trenin našel zpoza branky v dobré pozici volného MIRA AARLTONENA, který střelou z první rozvlnil síť. Asistence: Jakov Trenin.
    33:23 Mattias TEDENBY - 3:1
     
    33:23
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Trvalo to jen deset sekund a hosté se konečně v tomto utkání dočkali branky! MATTIAS TEDENBY se hnal sám na gólmana ze strany a překonal ho parádní střelou do zadní šibenice! Bez asistence.
    12:56 Joonas KEMPPAINEN - 3:0
     
    12:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je parádní první třetina v podání domácího týmu, který opravdu drtí svého soupeře! Střela domácího hráče sice netrefila branku, ale u tyče byl připravený JOONAS KEMPPAINEN, který si puk zpracoval bruslí, načež ho holí poslal do sítě. Asistence: Vladimir E. Tkačjov a Emil Galimov.
    08:33 Vladislav KAMENĚV - 2:0
     
    08:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A během chvilky už je to o dvě branky, domácí dávají další branku zaslouženě... Lukas Bengtsson nejprve pálil na zadní tyč, ale jeho pokus gólman s vypětím sil vyrazil. K dorážce se ale dostal VLADISLAV KAMENĚV, který měl před sebou odkrytou část sítě. Asistence: Lukas Bengtsson a Andrej Kuzmenko.
    01:05 Kirill MARČENKO - 1:0
     
    01:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový start v podání domácích, kteří vedou o jednu branku! KIRILL MARČENKO táhl rychlou protiakci, kterou nakonec vzal na sebe. To se ukázalo jako dobré řešení, jelikož jeho bomba na bližší tyč skončila v síti! Asistence: Linden Vey a Arťom Švec-Rogovoj.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 2. K. Marčenko (Vey, Švec-Rogovoj), 9. Kameněv (Bengtsson, Kuzmenko), 13. Kemppainen (Tkačjov, E. Galimov), 45. M. Aaltonen (Trenin), 59. Trenin (Ožiganov, Tkačjov) – 34. Tedenby


    SKA Petrohrad: Berdin (Hellberg) – Bengtsson, Galeňuk, Tokranov, Ožiganov, Antipin, Kirsanov, Chafizullin – Švec-Rogovoj, K. Marčenko, Vey – M. Aaltonen, Burdasov, Kuzmenko – Kemppainen (A), Timkin (A), Ketov (C) – Trenin, Tkačjov, E. Galimov – Kameněv.
    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Todykov) – Voronkov, Hultström, Borodkin, Golovkov (A), Pautov, Vorobej, Sarajev – Danforth, Daugavinš, Tedenby – A. Sjomin (C), Dergačov, Grebenščikov – V. Popov, Lugin, Laričev – Bardakov, Arťuchin (A), Malychin – Mojsejev.

    Rozhodca: Sergejev, Soin – Galimov, Maximovskij

    Diváci: 6374