František Fodor - Matěj Kuzník Vítěz: M. Kuzník (TKO) (kon.) | Andrej Kalašník - Ole-Jorgen Johnsen Vítěz: A. Kalašník (KO) (kon.)
Vlasto Čepo - Mateusz Strzelczyk Vítěz: M. Strzelczyk (submise) (kon.) | Karlos Vémola - Thomas Robertsen Víťaz: Karlos Vémola (CZE) (kon.)
David Kozma - Máté Kertesz Víťaz: David Kozma (CZE) (kon.)
koniec udalosti
František Fodor - Matěj Kuzník

Vítěz: M. Kuzník (TKO)

cz Sobota 17.10.2020, 19:19Oktagon MMA
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Kuzník (TKO) (19:29:25)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který přinesl naprosto jednoznačnou podívanou. Matěj Kuzník se totiž držel svého plánu a svého soupeře vzal po několika vteřinách na zem, kde se mu dařilo pracovat. Guba sice první kolo přečkal, avšak v úvodu druhého kola raději sám odklepal konec zápasu. Matěj Kuzník tak naplnil roli favorita a připisuje své čtrnácté vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    02:04
    Je konec! Matěj Kuzník se znovu celkem jednoduše dostal do plného mountu, což mu dalo šanci na ground and pound. Guba tento atak nakonec nevydržel a sám si mávl o předčasný konec zápasu!
     
    01:33
    Oba borci se nasunuli směrem k pletivu, kde Matěj Kuzník přidává celou řadu velice tvrdých úderů, které ve většině případů skutečně nacházejí svůj cíl.
     
    00:44
    Štěpán Guba se však na zemi snaží působit aktivně, jenomže by se potřeboval dostat zpět do postoje. Tohle Kuzníkovi chutná, tohle je jeho game plan.
     
    00:10
    To se dalo čekat. Kuzník hned v prvních vteřinách druhého kola skončil po soupeři, který se nedokázal takedownu ubránit. Jsme tedy znovu na zemi.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:22
    Kuzníkovi se povedlo zaháknout ruku soupeři, který se tak nemohl bránit. Guba tak několikrát inkasoval přímo na obličej, navíc jsme sledovali také lokty.
     
    03:33
    Kuzník rozjel tvrdý ground and pound, jenomže Guba drží jako skála. Matěj Kuzník tak zkusil jinou pozici na zemi, uvidíme, jaké zlepšení to přinese.
     
    03:05
    Kuzníkovi se navíc povedlo přejít do plného mountu, což je pro jeho soupeře hodně nepříjemné. Tady klidně může hrozit konec zápasu.
     
    02:30
    Několik čistě trefených úderů v podání Kuzníka, který má tento duel jasně pod kontrolou. Guba by se potřeboval dostat zpět do postoje, což se ale nedaří.
     
    01:48
    Oba borci se i nadále nachází na zemi, což se nějako tu dobu měnit nebude. Guba se snaží eliminovat případné údery, mezitím jich pár schytal.
     
    01:14
    Kuzníkovi se zatím daří držet plánu, naopak s Gubou to nevypadá nikterak optimisticky. Uběhla totiž necelá minuta a schytal celou řadu nepříjemných úderů.
     
    00:36
    Kuzník se snaží být na zemi aktivní, přičemž svého soupeře zásobuje několika údery. Postupně střídá kombinaci žebra – hlava.
     
    00:10
    Hned v úvodu se Kuzníkovi povedlo svého soupeře dostat na zem, což se před zápasem očekávalo. Guba se tak rychle dostává do problémů.
     
    Začalo první kolo.
     
    Guba je na scéně, pomalu a jistě přichází také Kuzník.

    David Suchý