Slovácko – Prostějov 6:0 (kon.)
koniec
1.FC Slovácko
6:0 (4:0)
1. SK Prostějov
cz Utorok 06.10.2020, 18:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • MOL Cup • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Slovácko po nevyvedeném pátečním utkání s Pardubicemi si s chutí zastřílelo a porazilo druholigový Prostějov 6:0 a postupuje do dalšího kola MOL Cupu. Hattrickem se blýskl Jan Kliment, po jedné brance vstřelili Michal Kadlec, Reinberk a Havlík. Hosté nastřelili tyč střídajícím Píchalem. Další zápas Slovácko čeká za týden, v reprezentační pauze, jedná se o dohrávku odloženého 4. kola FORTUNA:LIGY s Příbramí. (19:53:23)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Kubala s Kohútem se mohli zapsat mezi střelce. První jmenovaný nastřelil brankovou konstukci a střela Kohúta mířila do šibenice, hostující obránce, ale dokázal míč hlavou dostat na branku.
     
    88
    Slovácko kopalo rohový kop, ze kterého se neprosadilo, zůstalo u míče, Rezkovi se střela z hranice vápna nepovedla, nicméně domácí pokračovali na míči, hosté odolávají ze všech stran.
     
    88
    Kubala mohl vstřelit sedmou branku Slovácka! V pokutovém území míč před protihráčem zasekl a vystřelil, jeho radost mu pokazil hostující obránce, který stačil balon odhlavičkovat na brankové čáře na rohový kop.
     
    86
    Pernica centroval z pravé strany, míč se odrazil od hostujícího hráče k Ciciliovi, který se s míčem pohrál a vystřelil, prostějovský hráč stačil vpádu střelu zablokovat.
     
    83
    Prostějov se mohl dočkat čestného úspěchu! David Píchal vystřelil z osy hřiště a orazítkoval tyč slovácké branky.
    82. Marek HAVLÍK - 6:0
     
    82
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí se radují pošesté! MAREK HAVLÍK dostal přihrávku přes šíři velkého vápna od Sadílka, míč si zpracoval a vystřelil na zadní tyč. Brankář Bréda nešel po míči rukou, ale nohou a byl na střelu krátký.
     
    80
    Do konce zápasu chybí deset minut. Dočkáme se ještě šesté branky v síti Prostějova, nebo hosté vstřelí čestný úspěch?
     
    78
    Míč z rohového praporku se dostal až na hranici malého vápna, jelikož hostující hráči jej nedokázali odvrátit, nakonec se jim to podařilo.
     
    77
    Z pravé strany letěl míč do vápna, kde jej prostějovský hráč odvrátil na rohový kop.
     
    76
    Rigino Cicilia na opačné straně se snažil udělat kličku brankáři Brédovi, ale míč se mu zamotal mezi nohami a akce tím skončila.
     
    76
    Domácí obránce musel vyřešit krkolomnou situaci na hranici vápna před Ziklem, nakonec to pro domácího hráče dobře dopadlo.
     
    75
    Hosté se po dlouhých chvílil přesunuli na polovinu Slovácka, ale branku Bajzy neohrozili.
     
    73
    Další střídání Slovácka. Petra Reinberka vyměnil Libor Pernica.
     
    70
    Oba dva trenéři se rozhodli vystřídat. Ze hřiště odchází autor tří branek Jan Kliment a vyměnil ho Rigino Cicilia. Z hostujícího celku odchází Lubomír Machynek a vyměnil jej Martin Sus.
    70. Jan KLIMENT - 5:0
     
    70
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    JAN KLIMENT dává v dnešním zápase hattrick. Sadílek našel před vápnem Kubalu, který balon sklepl pro JANA KLIMENTA, který balon ukázkově napálil do šibenice.

    Tomáš Kučera

    Góly: 20. Kliment (pen.), 35. Kliment (pen.), 43. Kadlec, 45+1. Reinberk, 70. Kliment, 82. Havlík

    Karty:   64. Mareček (SLO) – 33. Matoušek (PRO)


    1.FC Slovácko: Bajza – Reinberk (73. Pernica), Michal Kadlec, Hofmann, Daníček – Sadílek, Mareček (65. Rezek), Havlík, Navrátil (46. Kohút) – Hellebrand (65. Kubala) – Kliment (70. Cicilia)
    Náhradníci: Nemrava – Pernica, Petržela, Kohút, Cicilia, Rezek, Kubala

    1. SK Prostějov: Bréda – Machynek (70. Sus), Bala, Bialek, Sečkář – Matoušek, Kopřiva (53. Omale), Spáčil, Jurásek (62. Zikl) – Šteigl (53. Píchal) – Rolinc (62. Zapletal)
    Náhradníci: Mucha – Langer, Omale, Zikl, Zapletal, Sus, Píchal

    Rozhodca: Denev – Batík, Bureš