Chabarovsk – Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.) | Barys – Petrohrad 3:2 (3:2 po s.n.) | D. Moskva – Red Star Kunlun 6:3 (kon.)
CSKA Moskva – Omsk 4:2 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
6:3 (1:0, 2:0, 3:3)
Kunlun
cz Nedeľa 04.10.2020, 13:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Ethan WEREK - 6:3
     
    59:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Autorem branky je ETHAN WEREK. Kunlunští utvořili u branky roj a protlačili kotouč u první tyčky, i když jí Bočarov strážil, tak jí strážil málo, protože právě tam puk prošel do branky. Asistence: Sam Lofquist.
    57:14 Jason FRAM - 6:2
     
    57:14
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Využitá přesilovka. Neskutečný důraz předvedli hráči Red Star a dotlačili kotouč za záda Bočarova, ten nestačil na dorážku reagovat. Alespon snížení od Kunlunu. Autorem branky je JASON FRAM. Asistence: Ivan Nikolišin, Sergej Monachov.
    47:43 Teemu PULKKINEN - 6:1
     
    47:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TEEMU PULKKINEN. Přihrávka přes osu hřiště, střela z první a puk proletěl po ledě do branky. Hrubec bezmocný. využitá přesilová hra. Asistence: Andrej Sergejev, Oscar Lindberg.
    46:59 Dmitrij JAŠKIN - 5:1
     
    46:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DMITRIJ JAŠKIN. Čajkovský našel od modré bekhendem Jaškina a ten vstřelil svůj desátý gól sezóny. Parádní souhra, pěkné periferní vidění Čajkovského. Jaškin pak už jen překonal Hrubce. Bez asistence.
    44:28 Daniil TARASOV - 4:1
     
    44:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Využití přesilové hry. Přihrávka zpoza branky do rohu, z rohu pas na volného spoluhráče před bránou, který už síť rozvlnil střelou po ledě mezi betony. Autorem branky je DANIJL TARASOV. Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Jaškin.
    40:08 Alexandr KITAROV - 3:1
     
    40:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to bylo rychlé. Menší odpověď Kunlunu na vývoj utkání. Natlačení se, zakončení a dorážka kolegy do prázdné, do odraženého puku. Autorem branky je GLEB ZYRJANOV. Bez asistence.
    33:09 Teemu PULKKINEN - 3:0
     
    33:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hrubec se může v bráně přetrhnout, ale stejně nemůže chytit vše. Teď ho spoluhráči nechali na holičkách. Blafák, ten ještě Hrubec chytil, pak však zpoza branky domácí rychle přihráli před branku a tam už byl dorážející hráč TEEMU PULKKINEN, který černou hmotu pohodlně poslal do prázdné branky. Autorem branky je TEEMU PULKKINEN. Asistence: Oscar Lindberg.
    25:22 Dmitrij JAŠKIN - 2:0
     
    25:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka. Autorem branky je DMITRIJ JAŠKIN. Neuvěřitelné, Dynamovci přečíslili soupeře jež hrál v oslabení, jeli 2 na 1 a Jaškina krásně našel přes šířku pásma Šipačov a byl z toho nádherný gól. Jaškin to trefil pod víko. Asistence: Vadim Šipačov.
    10:07 Teemu PULKKINEN - 1:0
     
    10:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TEEEMU PULKKINEN. Nahození Lindberga z křídla za branku, tam stál Hrubec a čekal na rozehrání, puk se však odrazil před branku, kde byl finský hráč Pulkkinen a tomu stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Oscar Lindberg. Využitá přesilová hra.

    Jan Volf

    Góly a asistencie: 11. Pulkkinen (O. Lindberg), 26. Jaškin (Šipačov), 34. Pulkkinen (O. Lindberg), 45. Tarasov (Šipačov, Jaškin), 47. Jaškin, 48. Pulkkinen (An. Sergejev, O. Lindberg) – 41. Zyrianov, 58. Fram (Nikolišin, Monachov), 60. Werek (Lofquist)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Mironov, An. Sergejev, Volkov, Pribylskij, J. Zajcev – Šipačov, Jaškin, Tarasov – Brjukvin, Pulkkinen, O. Lindberg – V. Kuljomin, Kagarlickij, Jefremov – Popugajev, Zajcev, Pankratov – Muranov.
    Kunlun: Hrubec (Šikin) – Šustr, D. Osipov, Pedan, Fram, Sidorov, Baldajev, Lofquist, Starikov – Lockhart, Nicholls, Werek – Toropčenko, Nikolišin, Kručinin – Kitarov, Zyrianov, Archipov – Monachov, Šaporev, Bakanov.

    Rozhodca: Spirin, Fraňo – Golovljov, Sivov

    Diváci: 2 050