Dukla Praha – Líšeň 2:2 (kon.) | Chrudim – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
koniec
FC Slavoj Vyšehrad
1:3 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
cz Sobota 03.10.2020, 16:00 • Stadion Evžena Rošického (Strahov), Praha 6 • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    A ještě jedna žlutá karta padne, za dohru souboje ji vidí Vasil Kušel (UNL).
     
    88
    Nepříjemný souboj s Matějem Koubkem (UNL) odskákal Januška, první jmenovaný si vysloužil kus žlutého papíru.
     
    87
    Hosté také mění síly na hřišti, pažit opouští Václav Prošek (UNL) a posledních pár okamžiků za něj dokroutí Karel Jakš.
     
    86
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto. K míči se dostal VASIL KUŠEJ, který konečně zlomil svou střeleckou smůlu, když z pravého rohu velkého vápna napálil nechytatelnou pumelici ke vzdálenější tyči.
     
    84
    Vyšehrad toho využívá k dalšímu střídání, ze hry odchází Pavel Vandas (VYS) a nahrazuje jej Tomáš Jablonský.
     
    84
    A žlutou kartu vidí i Daniel Chodora (UNL), který na hranici poloviny hodně tvrdě zastavil soupeře.
     
    81
    Hosté střídají podruhé, ze hry odchází dnes velice aktivní Josef Bazal (UNL), kterého nahrazuje na posledních zhruba deset minut Petr Hampl.
     
    75
    Tak nakonec změna při třetím střídání domácích, rozhodčí sice před dvěma minutami přerušil hru a čtvrtý sudí signalizoval výměnu Janušky, nakonec ale domácí šestadvactíka zůstala na hřišti a o chvíli později se ze hry pakuje Tomáš Košút (VYS). Příchod Králíčka zůstává beze změny.
     
    71
    A žlutou kartu vidí i hosté, konkrétně Matyáš Písačka (UNL), který skoro až ragbisticky složil uvolňujícího se Vandase.
     
    67
    Černý se trochu omylem přimotal do nepřesné střely Galušky, ale nakonec jedině dobře, dokázal totiž balón ztečovat směrem na Tvrdoně, který měl co dělat, aby jej udržel před čárou.
     
    65
    A poprvé se žlutí, barevný kartónek vidí Petr Galuška (VYS), který byl v souboji moc pozdě a za svůj šlapák nemohl čekat o moc jiný výsledek.
     
    62
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hosté otáčí skóre zápasu! Krásný vstup na hřiště pro MATĚJE KOUBKA, nepřesnou rozehrávku Vyšehradu zastavil Bazal a bleskově poslal právě na Koubka. Ten si míč zpracoval a z levé strany zkušeně zatočil balón ke vzdálenější tyči.
     
    60
    A avizované střídání Ústí je tu, ze hry odchází Jakub Emmer (UNL) a přichází Matěj Koubek.
     
    55
    První střídání utkání a hned dvojité. Ze hry odchází Filip Drobílek (VYS) a Dominik Kříž (VYS), ty nahrazuje Denis Laňka a Petr Galuška.
     
    47
    Dopředu bleskově sprintoval mladičký Adam Čičovský, který si nakonec doběhl až do zakončení, svůj pokus ale poslal o pár centimetrů vedle vzdálenější tyče. Škoda, kdyby zamířil o něco lépe, byl by Otáhal bez šance.
     
    42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Při rychlém brejku Ústí propadli domácí stopeři, kteří nechali nehlídaného JOSEFA BAZALA. Bazalovi spoluhráči si toho všimli a poslali mu nádherný míč, po kterém se hostující devatenáctka octla dobrých sedm metrů za obranou Vyšehradu a v souboji jeden na jednoho s Otáhalem už nezaváhala.
     
    30
    Čičovský si dvakrát vyměnil míč s Kušejem, který zaběhl do vápna a po menším kontaktu se soupeřem letěl k zemi, i tentokrát však rozhodčí nepostřehl nic, co by mělo být v rozporu z pravidly a penaltu nenařizuje.
     
    27
    A znovu Václav Prošek, tentokrát se sám prokličkoval skrz obranu Vyšehradu až před Otáhala a i když už mířil mezi tři tyče, zapomněl, že v tomto prostoru stojí právě domácí brankář, který neměl problém Proškův pokus zlikvidovat.
     
    26
    Zničehonic se k balónu dostal Václav Prošek a prosprintoval až do vápna, kde si nádherně pohrál s vybíhajícím Otáhalem. Bohužel pro hosty však Prošek neudržel stabilitu a z pádu nedokázal vměstnat svou střelu do zívající brány.
     
    3
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Parádní důraz domácího kapitána Černého ústí v úvodní branku zápasu! Černý v levém rohu obral o míč dvojici soupeřů, načež Dominik Kříž centroval přímo na FILIPA DROBÍLKA, který napálil míč po zemi do sítě.

    David Sokol

    Góly: 3. Drobílek – 42. Bazal, 62. Koubek, 86. Kušej

    Karty:   65. Galuška (VYS) – 71. Písačka (UNL), 84. Chodora (UNL), 88. Koubek (UNL), 90+1. Kušej (UNL)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Nitrianský, Kubala, Košút (75. Králíček) – Drobílek (55. Laňka), Alexandr, M. Černý (C), Januška, Kříž (55. Galuška) – Vandas (84. Jablonský).
    Náhradníci: Babka – Burda, Jablonský, Galuška, Vaněk, Králíček, Laňka.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Hudec, Chodora, Písačka, M. Bílek – J. Peterka (C), Emmer (60. Koubek), Čičovský, Prošek (87. Jakš) – Bazal (81. Hampl), Kušej.
    Náhradníci: D. Němec – Brak, Koubek, Jakš, Hampl.

    Rozhodca: Matějček – Novák, Vodrážka