Zvolen – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 4:1 (kon.) | Miškovec – Trenčín 0:0 (odl.)
Detva – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 02.10.2020, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:19
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa hneď po naskočení Hraška z trestnej dostali do prečíslenia dvoch na jedného. Hraško nastrelil puk na betón Gajana, ten ho vyrazil rovno na hokejku PETRA ZUZINA a ten strieľa dnes svoj druhý gól v zápase – 4:1
    Asistencie Peter Hraško, Allan McPherson.
     
    38:57
    Zvolen dal gól!
    Domáce prečíslenie troch na dvoch síce trochu kostrbate, ale nakoniec predsalen končí tretím gólom. Zuzin z pozície centra prihral MIKKOVI NUUTINENOVI na krídlo vedľa ľavej žŕdky, ktorý najprv síce trafil žŕdku, ale hneď na to pohotovo puk dorazil do siete – 3:1.
    Asistencie Peter Zuzin, Allan McPherson.
     
    35:12
    Zvolen dal gól!
    V presilovke to domácim síce nevyšlo, ale hneď na to sa predsalen radujú PETER ZUZIN si vzal puk na modrej čiare a od mantinelu prekvapil švihom Gajana, ktorému výborne zatienil puk Bondra.
    Asistovali Allan McPherson a Mikko Nuutinen.
     
    28:28
    Banská Bystrica dala gól!
    Využitá presilovka hostí, Lamper si prevzal peknú prienikovú prihrávku na modrej čiare, natlačil sa na bránu, našiel však ešte lepšie postaveného MATTA MISTELEHO, ktorý strelou z prvej vyrovnáva na 1:1.
    Asistencie Patrik Lamper, Ján Brejčák.
     
    26:01
    Zvolen dal gól!
    Chybička v obrannom pásme hostí, Puliš získal puk, prihral medzi kruhy Videdenskému, ten naznačil strelu, no hneď na to prihral pred bránu lepšie postavenému RADOVANOVI BONDROVI, ktorý pohotovo prekonal z uhla Gajana – 1:0.
    Asistencie Marek Viedenský, Radovan Puliš.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 27. R. Bondra (Viedenský, Puliš), 36. Zuzin (McPherson, Nuutinen), 39. Nuutinen (Zuzin, McPherson), 44. Zuzin (Hraško, McPherson) – 29. Mistele (Lamper, J. Brejčák)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Meliško – Bondra, Viedenský, Puliš (C) – McPherson, Zuzin (A), Nuutinen – Stupka, J. Mikúš, Kelemen – Marcinek, Tibenský, Ďuriš – Chlepčok (tréner – P. Oremus)
    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (Rabčan) – Žiak, Drew, Ďatelinka (C), Welsh, J. Brejčák, Petrinec, Biro – Mistele, Winquist (A), Lamper – M. Sloboda, Tamáši, Kabáč – Fafrák, Verbbek, Vašaš – Vybíral, Sojka, Kriška (A) (tréner – N. Javorčík)

    Rozhodca: Snášel, T. Orolin – Šoltés, Ordzovenský (video – Gajan)