Zvolen – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 4:1 (kon.) | Miškovec – Trenčín 0:0 (odl.)
Detva – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Poprad – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 02.10.2020, 18:15 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Juniorská liga akademií • 9. kolo
Partner:
     
    58:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto – tři body dnes zůstanou v Holešovicích! JAKUB ZEMBOL si další přesnou dorážkou zadělává na hattrick, tentokrát za gólmana poslal puk po odražené ráně Jana Krupičky – 4:2! Asistence: Jan Krupička.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    55:59
    Hosté mohli rychle odpovědět, kvalitní šanci před brankou se jim ale nepovedlo využít!
     
    55:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak pozor, nastavení možná nebude potřeba! Horák poraženě leží v brankovišti, Sparta jde čtyři a půl minuty před koncem znovu do vedení! Nino Tomov vypálil z modré čáry a jeho rána se od JAKUBA ZEMBOLA odrazila před branku, odkud ji forvard doklepl za karlovarského gólmana – 3:2! Asistence: Nino Tomov.
     
    45:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí pořádná studená sprcha! Krbeček ze své klece loví další kotouč, na střeleckou listinu se zapisuje útočník s devatenáctkou na zádech: DOMINIK RYMON – 2:2! Čtrnáct minut před koncem základní hrací doby tak začínáme zase od začátku... Asistence: Samuel Šmajda, Jakub Vogel.
     
    43:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Snížení je na světě, Energie v holešovické hale už prohrává jen o jednu branku! Krátce po vyhraném vhazování Krbečka připravil o čisté konto DAVID TUREČEK, který nám tak přichystal dramatickou podívanou! Asistence: Róbert Bačo.
     
    42:53
    Hru v početní výhodě si poprvé vyzkouší také hosté, Adam Mácha (SPA) jede na trestnou za hákování.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovku sice Žemličkův tým nevyužil, mrzet ho to ale nakonec nemusí! Jen krátce po jejím vypršení se totiž prosazuje JAN KRUPIČKA, na jehož dorážku vysílený Horák už nedosáhl – 2:0! Asistence: Jakub Zembol, Tomáš Tomek.
     
    34:43
    Domácí se pokusili puk do klece doslova procpat, Horák jej byl nucen zalehnout!
     
    34:31
    Poprvé se vylučuje, přesilovku si zahraje Sparta. Sebastian Seidler (KVA) je trestán za podrážení.
     
    22:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím se daří sílící nápor přetavit v úvodní trefu a dvě minuty po startu periody jdou do vedení! Z bezprostřední blízkosti karlovarské svatyně Adama Horáka překonal sparťanský kapitán TOMÁŠ KULHÁNEK – 1:0! Asistence: Tomáš Tomek, Roman Vandirek.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny!

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 23. Kulhánek (Tomek, Vandirek), 37. Krupička (Zembol, Tomek), 56. Zembol (Tomov), 59. Zembol (Krupička) – 44. Tureček (Bačo), 46. Rymon (Šmajda, Vogel)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Čazimi) – Tomov, Vandirek, Tůma, Krutil, Kulhánek (C), Ducháč, Chvátal (A), Tomek – Klimo (A), Krupička, Straka, Mácha, Zembol, Höll, Václavík, Konečný, Theimer, Kuracina.
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Kubát) – Benda, Cestr, Bulka, Pohanka, Krajčík, Tureček, Vogel, Stejskal – Bačo, Rymon, Sapoušek, Novotný (C), Šmajda, Adámek (A), Seidler, März, Kupčo.

    Rozhodca: Sýkora – Pešek, Malý.