Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Piatok 02.10.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Charles Genoway – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:33
    Magnitogorsk se ani v přesilové hře nemůže usadit v útočném pásmu, což by ale rozhodně měla změnit hra bez brankáře!
     
    57:02
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Geoff Platt – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:06
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Pavel Dacjuk – 2 min., hákování).
    34:10 Vjačeslav LITOVČENKO - 2:3
     
    34:10
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě ve druhém dějství vracejí do vedení! Avtomobilist po zákroku svého brankáře směřoval do protiútoku, který však byl odsouzený k zániku. Michail Pašnin však podcenil rozehrávku, protože jeho pas vystihl Ilja Ovčinnikov, který následně uvolnil VJAČESLAVA LITOVČENKA, který neuvěřitelně přesně vymetl pravou šibenici. Asistence: Ilja Ovčinnikov.
    28:55 Juho LAMMIKKO - 2:2
     
    28:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk vyrovnává opravdu kuriózním způsobem! Taylor Beck dostal výbornou přihrávku před bránu, odkud však pálí jenom do tyčky. Od ní se však kotouč odrazil na záda Jakuba Kováře, který ho nedokázal schovat. O dorážku se následně pokoušel JUHO LAMMIKKO, připletl se tam ještě Maxim Berezin, ale ten si nešťastně dovezl až za vlastní brankovou čáru. Bez asistence.
     
    28:15
    Nikolaj Prochorkin nebezpečně pálil po riskantní křižné přihrávce, ale jeho tvrdý střelecký pokus ztroskotal na pevné masce Jakuba Kováře!
     
    27:40
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Sergej Zborovskij – 2 min., podrážení).
    23:57 Peter HOLLAND - 1:2
     
    23:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté díky dobrému napadání útočili do úplně rozhozené soupeřící obrany, čehož dokonale využili! Charles Genoway pěknou zadovkou vybídl ke střele Dana Sextona, který tak bez váhání učinil. Vasilij Košečkin však zasáhl svým ramenem, avšak puk srazil jen k dojíždějícímu PETERU HOLLANDOVI, který bez váhání rozvlnil síť. Asistence: Dan Sexton, Charles Genoway.
     
    21:03
    Harri Pesonen dostal přihrávku k pravé tyč, odkud se výborně natlačil přímo před bránu, ale Jakub Kovář mu nedál žádný prostor na zakončení!
     
    20:25
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Sergej Zborovskij – 2 min., podrážení).
     
    14:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
    13:14 Alexej VASILEVSKIJ - 1:1
     
    13:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté docela rychle vyrovnávají a také k tomu nepotřebovali moc velkých příležitostí! Nahození Stanislava Bočarova se odrazilo přesně na hůl ALEXEJE VASILEVSKIJEHO, který bez problémů zakončil nad bezmocného Vasilije Košečkina. Asistence: Stanislav Bočarov, Nikita Trjamkin.
     
    11:29
    Jegor Martynov od levého mantinelu pálil opravdu nebezpečně, protože kotouč poslal jen těsně nad brankovou konstrukci!
     
    08:09
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Sergej Zborovskij – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    06:37 Semjon KOŠELEV - 1:0
     
    06:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk se dostává do vedení ze své první větší příležitosti! Po zblokovaném zakončení si kotouč našel Jegor Jakovlev, který rychlým pasem na SEMJONA KOŠELEVA nedal českému brankáři šanci k přesunu, díky čemuž mohl pálit střelec gólu téměř do odkryté klece. Asistence: Jegor Jakovlev.
     
    00:26
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikolaj Prochorkin – 2 min., vražení na hrazení).

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 7. Košelev (J. Jakovlev), 29. Lammikko – 14. Alexej Vasilevskij (Bočarov, Trjamkin), 24. Holland (Sexton, Ch. Genoway), 35. Litovčenko (Ovčinnikov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – Pašnin (A), Minulin, Dronov, Martynov, J. Jakovlev (A), N. Chlystov, Va. Antipin – S. Plotnikov (C), Prochorkin, Karpov – Čibisov, Pesonen, Lammikko – Beck, Košelev, A. Nestrašil – Rožkov, Jurov, Korobkin – Švyrjov.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Zborovskij, Ch. Genoway, Berezin, Mamkin, Leontěv – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Sexton, Belousov, Holland (A) – Macek, P. Kulikov, Bočarov – Platt, Litovčenko, Ovčinnikov – Nazarov.

    Rozhodca: Kulakov, Sidorenko – Bersenjov, Lazarev

    Diváci: 1422