Petržalka – Šamorín 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Bardejov 1:2 (kon.) | Žilina B – Poprad 0:0 (odl.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
1:2 (1:0)
Partizán Bardejov
Nedeľa 27.09.2020, 10:30 • ŠK Slovan Bratislava - Pasienky - hlavné ihrisko • MONACObet liga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase na Pasienkoch sa podarilo Bardejovo otočiť výsledok vo svoj prospech, keď hlavnou hviezdou hostí sa stal striedajúci Lukáč, ktorý strelil oba góly a Bardejov tak po dlhšej dobe získava všetky tri body. Rezerva Slovana tak opäť vychádza bodovo naprádzno, do 74. minúty to však vyzeralo ešte nádejne.

    Ďakujem za vašu pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok víkendu! (12:21:59)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Švec (Partizán Bardejov).
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90
    Na centrovanú loptu do pokutového územia hostí reagoval Stachura, ale jeho hlavička smeruje vysoko nad bránu súpera.
     
    89
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Brigant, prichádza Santos.
     
    88
    Rohový kop Bardejov bez problémov ubránil a hostia držia loptu na svojich kopačkách.
     
    87
    Po priamom kope domácich zakončoval v pokutovom území Lieskovský, jeho pokus bol tečovaný a Slovan získava ešte rohový kop.
     
    86
    Slovan to však ešte nevzdáva, ale defenzíva súpera pracuje úspešne. Uvidíme, či ešte príde nejaký zaujímavý moment.
     
    85
    Bardejov sa pomaly približuje k zisku troch bodov. Hosťom sa už dlhšiu dobu nepodarilo vyhrať, Slovan zrejme opäť vínde bodovo naprázdno.
     
    84
    Domáci Laczkó sa tlačil v pokutovom území do zakončenia, čo sa mu však nepdoarilo a nasledovať bude len odkop od bardejovskej brány.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Habodasz, prichádza Giesser.
     
    82
    Bardejov je momentálne na lopte, nikam sa neponáhľa a snaží sa hru držať čo najďalej od svojej brány.
     
    81
    Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu. Z oboch strán to však ešte bude veľký boj.
     
    80
    Razom sa to celé otočilo, domáci Slovan prehráva o jeden gól a zďaľuje sa mu vidina prvého bodového zápasu v novej sezóne.
     
    79
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Jackuliak, prichádza Sopóci.
     
    78
    Bardejov dal gól!
    Hostia otáčajú stav stretnutia vo svoj prospech! Maťas bol znov aktívny v pokutovom území, presným prízemným centrom pred bránu našiel MARKA LUKÁČA a striedajúci hráč dáva aj svoj druhý gól v tomto zápase – 1:2!
     
    77
    Začína sa tak v tomto zápase od 74. minúty odznova. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej, zatiaľ by si oba celky body podelili.
     
    76
    Domáca rezerva tak zahrávala ešte rohový kop, ale ten hostia pokryli. No, veľa šancí v tomto zápase zahdili oba tímy, ale pochvalu si zaslúžia hlavne brankári, Ružinský aj Čikoš-Pavličko v tomto zápase predvádzajú úspešné zákroky.
     
    75
    Slovan mohol opäť vyhrávať! Rigo pálil spoza pokutového územia a mieril to niekam pod brvno, brankár Čiško-Pavličko vytiahol famózny zákrok a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    74
    Bardejov dal gól!
    Je vyrovnané! Domáca defenzíva totálne nezvládla túto situáciu, keď dlhá lopta do pokutového územia prepadla k MARKOVI LUKÁČOVI a eso z lavičky dopravilo loptu pohodlne do siete – 1:1!
     
    73
    Hosťujúci Švec stratil loptu pre pokutovým územím svojho tímu, následne Matoš postupoval na brankára Čikoša-Pavlička, ale prekonať sa mu ho z ideálnej pozície nepodarilo!
     
    72
    Ani toto zakončenie nenarobili domácemu brankárovi problémy, Lukáč poslal len taký propagačný pokus. Ružinský tak stále drží čisté konto.
     
    71
    Tak toto hostia pokazili! Horváth potiahol rýchly útočný výpad, následne v pokutovom území mal Bardejov veľkú šancu na vyrovnávajúci gól, ale slabá strelu do stredu bránu Ružinský pokryl!
     
    70
    Hra sa v posledných chvíľach častu kúskuje, čo určite vicej vyhovuje domácemu tímu. Slovan stále drží tesné vedenie o jeden gól, od prvých bodov v sezóne delí tento tím niečo okolo 20 minút.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Majling, prichádza Baláž.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Majling (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    67
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Stachura, prichádza Selimi.
     
    67
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Tatar, prichádza Lukáč.
     
    66
    Momentálne je pri lopte domáci celok, ktorý sa smerom dopredu moc neponáhľa a prevažne kombinuje na svojej polovici ihriska.
     
    65
    Bardejov pokryl rýchly brejk domácich, ale ani hosťom sa potom útočný výpad nevydaril podľa predstáv.
     
    64
    Spoza pokutového územia zakončoval Habodasz, ale jeho pokus smeruje vysoko nad hosťujúcu brány, Čikoš-Pavličko vôbec nemusel zasahovať.
     
    63
    Mohlo byť vyrovnané! Keresteš zahrával priamy kop z dobrej pozície, pred bránu poslal výborný center na hlavu Jarzebeka, ale ten poslal svoje zakončenie len do rukavíc brankára Ružinského!
     
    62
    Bardejov však tento zápas určite ešte nevzdáva. Hosťujúci celok sa snaží o vyrovnanie. Keby sa mu to podarilo čo najskôr, stále by boli hostia ešte v hre aj o prípadný plný bodový zápis.
     
    61
    Hovorí sa, že každá séria sa raz musí skončiť. Zatiaľ to teda vyzerá, že rezerva Slovana by mohla dnes získať prvé body v novej sezóne.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia na Pasienkoch je už minulosťou. Domáca rezerva aj naďalej vyhráva 1:0 po góle Lavrinčíka!
     
    59
    Do pokutového územia domácich prenikol Maťas, následne hľadal pred bránou Stachuru, ale defenzíva Slovana včas zasiahla. Možno to Maťas mohl skúsiť aj sám zakončiť.
     
    58
    Bardejov si teraz pýtal penaltu. Brigant prenikol do pokutového územia a po strete s Apauom padol na zem, hlavný rozhodca Holas celú situáciu dobre videl a ukazuje Brigantovi, aby sa ihneď postavil na nohy.
     
    57
    Druhý polčas na Pasienkoch už pokračuje ďalej. Pri lopte je Bardejov, ktorý sa snaží presadiť na polovici súpera. Domáca defenzíva však stále funguje veľmi dobre.
     
    56
    Hra je prerušená, na ihrisku zostal ležať hosťujúci Keresteš. Tento futbalista musí byť aj ošetrený, snáď bude v poriadku a bude môcť v zápase pokračovať ďalej.
     
    55
    Tento útočný výpad domácich sa končí nedovoleným zákrokom Riga. Zatiaľ hlavný rozhodca Holas neudelil ani jednu žltú kartu.
     
    54
    Tempo hry troška začína opadať, sledujeme len kombinácie na oboch stranách a tie k ničomu zaujímavému nevedú.
     
    53
    Momentáne je pri lopte domáca rezerva, do kombinácie sa zapája aj brankár Ružinský. Slovan sa nemusí nikam ponáhľať, ale určite to ešte bude dlhá a náročná cesta za troma bodmi.
     
    52
    Na útočnej polovici kombinovali hostia, ale nedokázali prekonať súperovu defenzívu. Bardejov po strate lopty ihneď vysoko napáda domácu rozohrávku.
     
    51
    Úvod druhého polčasu je tak zatiaľ veľmi zaujímavý, verme, že podobný obraz hry uvidíme až do samotného záveru tohto stretnutia.
     
    50
    Na druhej strane vnikol do pokutového územia domácich Maťas, ale jeho prihrávku pred bránu defenzíva Slovana upratala do bezpečia.
     
    49
    Veľká šanca pre domácich! Rezerva Slovana výborne zaombonovala, nový muž na ihrisku Matoš zostal pred bránou a následne sa dostal k odrazenej lopte, jeho strelecký pokus vyrazil výborným zákrokom hosťujúci brankár!
     
    48
    Rigo sa snažil preniesť loptu na útočnú polovicu, hosťujúca obrana si však dala pozor a tento výpad domáceho tímu včas zastavila.
     
    47
    Druhý polčas na Pasienkoch je už v plnom prúde. Obaja tréneri spravili do druhého dejstva zmeny v zostave, hostia musia doťahovať náskok súpera.
     
    46
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Serečin, prichádza Maťas.
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Strelec, prichádza Matoš.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Haramia, prichádza Lieskovský.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne.
     
    Úvodné dejstvo na Pasienkoch je už minulosťou. Domáca rezerva sa ujala vedenia v 10. minúte zásluhou Lavrinčíka. Bardejov išiel potom aktívne za vyrovnaním, ale Serečin svoju veľkú šancu nepremenil, skveý zákrok predviedol Ružinský. Za domácich mohol navýšiť vedenie Strelec, ale vyznamenal sa aj brankár súpera. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 11:30.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Centrovaná lopta od Riga vyzerala veľmi nebezpečne, ale Strelec sa na zadnej tyči už do zakončenia nedostal. Čoskoro sa naplní riadny hrací čas prvého polčasu.
     
    43
    Útočné ťaženie hostí sa končí nedovoleným zákrokom na Apaua. Slovan pohodlne rozohráva loptu na svojej polovici ihriska.
     
    42
    Sme už v samom závere prvého polčasu. Zatiaľ to teda vyzerá, že domáci si tesné vedenie do prestávky udržia.
     
    41
    Keresteš centroval pred pokutové územie, ale lopta následne opusitla hraciu plochu a nasledovať bude len odkop od Ružinského brány.
     
    40
    Domáca rezerva čelila rýchlemu brejku a tak ju defenzíva prerušila aj za cenu nedovoleného zákroku. Bardejov tak rovnako bude rozohrávať priamy kop na polovici súpera.
     
    39
    Bardejov spravil ďalší faul a to v tesnej blízkosti svojho pokutového územia. Lavrinčík centroval do šestnástky, ale obrana súpera bola pozorná.
     
    38
    Hostia teraz faulovali v strede poľa a lopta sa vracia na domáce kopačky. Slovan sa nemusí nikam ponáhľať, pred prestávkou stále drží svoje tesné vedenie.
     
    37
    Tento útok domáceho tímu bol nepresný a nasledovať bude len odkop od bardejovskej brány.
     
    36
    Necelých 10 minút zostáva do konca prvého polčasu. Aj naďalej platí stav 1:0. Bardejov je trocha futbalovejší, ale pred malou chvíľou už mohol prehrávať o dva góly.
     
    35
    Belasí mohli ísť do dvojgólového vedenia! Dávid Strelec si fantasticky nabehol za obranu súpera, postupoval na bránu Bardejova, ale brankár Čikoš-Pavličko ho dokázal vychytať a skóre tak zostáva nezmenené!
     
    34
    Uvidíme, čo nám ponúknu zvyšné minúty prvého polčasu. Po strelenom góle Slovana sme videli len jednu šancu na strane hostí a mal ju Serečin.
     
    33
    Domáci kapitán Rigo zostal po ostrom strete ležať na trávniku. Hneď sa však dostáva na nohy a prvý polčas môže pokračovať ďalej.
     
    32
    Polhodina na Pasienkoch je už minulosťou. Domáci tím od 10. minúty vyhráva po góle Lavrinčíka 1:0!
     
    31
    Pekné zakončenie od Briganta, ktoré však smerovalo len do stredu brány a Ružinský vyrazil loptu na rohový kop. Ten už nič neponúkol, hostia sa previnili faulom.
     
    30
    Domáci celok pohodlne ubránil aj rohový kop, ale lopta je aj naďalej na bardejovských kopačkách. Hostia by určite chceli do prestávky vyrovnať.
     
    29
    Z vnútra pokutového územia chcel centrovať Dzúrik, jeho pokus je zblokovaný na rohový kop. Útočné ťaženie Bardejova tak môže pokračovať ďalej.
     
    28
    Vysoký center pred domácu bránu nenarobil brankárovi Ružinskému žiadne problémy, následne už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov v poli.
     
    27
    Rezerva fortunaligistu momentálne kombinuje na svojej polovici ihriska, hostia sa opäť aktívne púšťajú do vysokého napádania súperovej rozohrávky.
     
    26
    Brigant prenikol do pokutového územia, jeho následné zakončenie však smeruje mimo troch žrdí. Ak si niekto dnes zaslúži za hostí gól, je to práve tento futbalista.
     
    25
    V strede poľa prebieha tvrdý boj o loptu. Tieto chvíle zápasu sa nesú aj v znamení nepresností na oboch stranách, domácim to však nemusí nijak prekážať.
     
    24
    Opäť sme sledovali aktivitu hosťujúceho Briganta, ktorý teraz prihrával na hranicu pokutového územia, ale lopta putuje len na domáce kopačky.
     
    23
    Slovan kombinuje na svojej polovici ihriska. Dostávame sa za polovicu úvodného dejstva, domácim vyšiel vstup do zápasu a momentálne sú vo vedení.
     
    22
    Po zrazenom Brigantovom centri zahrávali hostia rohový kop. Po rozohrávke nahrákto opäť centroval pred bránu aktívny Brigant, ale Ružinský schoval loptu vo svojich rukaviciach.
     
    21
    Hostia sa snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, ale domáca rezerva je aj naďalej pri lopte. Verme, že zaujímavých momentov bude naďalej pribúdať.
     
    20
    Po ubránenom rohovom kope sledujeme kombináciu domáceho tímu, ktorý sa snaží o postupný prechod do útoku.
     
    19
    Veľká šanca pre Bardejov! Brigant našiel presnou prihrávkou na hranici pokutového územia Serečina, ten následne zakončoval z tesnej blízkosti, ale Ružinský si pripisuje prvý vážnejší zákrok v tomto zápase!
     
    18
    Rigov center hostia pokryli a zastavili tak útok domáceho tímu. Bardejov získava loptu na svoje kopačky a presúva sa smerom dopredu.
     
    17
    Belasí aj naďalej kombinovali na útočnej polovici, Haramia potiahol loptu až do pokutového územia a po zásahu obrany bude nasledovať rohový kop domáceho tímu.
     
    16
    Postupne sa už na útočnú polovicu dostáva rezerva Slovana. Domáci futbalisti sa nemajú kam ponáhľať a tak zvolili postupnú kombináciu.
     
    15
    Hostia sa usadili na útočnej polovici a snažia sa dobíjať obrané hradby súpera. Zatiaľ nemal Bardejov v tomto zápase žiadnu gólovú príležitosť a ako favorit zápasu je v náročnej pozícií.
     
    14
    Domáca rezerva skúšala založiť rýchly útočný výpad, ale Rigova prihrávka smerovala len na kopačky hostí. Uvidíme, čo teraz predvedie Bardejov.
     
    13
    Valentín poslal nedovolene k zmei Briganta. Hosťujúci futbalista je veľmi aktívny hneď od úvodného výkopu, domáca obrana si naň musí dať veľký pozor.
     
    12
    Rigo potiahol loptu do pokutového územia hostí, ale tam sa previnil len útočným faulom a tak brankár Čikoš-Pavličko bude rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    11
    Na úvodný presný zásah sme tak napokon nemuseli dlho čakať. Rezerva Slovana sa ujala vedenia a tak sú na rade hostia, ktorí budú musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    10
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Domáci udreli prakticky zo svojej prvej veľkej šance, keď Dávid Strelec výborne nabehol za obranu súpera, následne v pokutovom území poslal loptu na SAMUELA LAVRINČÍKA a ten ju úspešne dopravil do siete – 1:0!
     
    9
    Po krátkej dobe sa domáci celok znova dostáva do útoku, Bardejov sa tak momentálne musí brániť na svojej polovici. Uvidíme, kedy sa dočkáme aj prvej vážnejšej situácie.
     
    8
    Domáci pokračujú vo veľkom nápore, Haramia centroval do pokutového územia, ale Bardejov pokryl aj túto loptu. Z tohto náporu tak rezerva fortunaligistu úvodný gól nevyťažila.
     
    7
    Rezerva Slovana zahrávala prvý rohový kop v tomto zápase. Haramiov center na prvú tyč hostia pokryli, domáci si rohový kop tak zopakovali. Následne zakončoval Strelec, ale nepresne.
     
    6
    Momentálne je pri lopte domáci celok, ktorý sa snaží o postupný prechod na polovicu súpera. Hostia však na nič nečakajú a okamžite vysoko napádajú súperovu rozohrávku.
     
    5
    Po peknej kombinácií zakončoval z hranice pokutového územia Serečin, jeho strelecký pokus však smeroval len do stredu brány a tak brankár Ružinský si pripisuje ľahký zákrok.
     
    4
    Hosťujúci Brigant zakladal útok svojho tímu, ale bol faulovaný a hra je prerušena. Bardejov môže rozohrávať priamy kop na útočnej polovici ihriska.
     
    3
    Po úvodnom výkope sa hra prelieva z jednej strany na druhú, oba celky sa snažia hrať aktívne. Domáci by už konečne potrebovali bodovať, hostia zase dlhšiu dobu nevyhrali.
     
    2
    Bardejov ťahal rýchly útočný výpad po krídle, ale Stachura sa už do zakončenia nedostal a nasledovať bude len odkop od Ružinského brány.
     
    1
    Prvý polčas na Pasienkoch je už v plnom prúde, domáci nastupujú v tradičných belasých dresoch, hostia hrajú v červenej farbe.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové dopoludnie všetkým fanúšikom futbalu. Dnes sa troma stretnutiami uzavrie 10. kolo slovenskej 2. ligy. Nedeľa patrí tradične domácim zápasom rezriev fortunaligistov, na Pasienkoch privíta béčko Slovana súpera z Východu republiky a to Bardejov. Domáci doposiaľ ešte nezískali ani jeden bod a sú na samom dne ligovej tabuľky. Aj preto bude Bardejov favoritom tohto zápasu. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava B: Ružinský – Valentín, Laczkó, Apau, Majling, Habodasz, Rigo (C), Lavrinčík, Jackuliak, Haramia, Strelec

    Náhradníci: Rybár – Giesser, Lieskovský, Baláž, Sopóci, Orság, Matoš

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko (C) – Keresteš, Tatar, Švec, Brigant, Horváth, Jarzebek, Dzurík, Mikolaj, Stachura, Serečin

    Náhradníci: Dlugoš – Maťas, Santos, Selimi, Lukáč

    Rozhodca: Miroslav Holas – Anton Hrenák, Tomáš Tůma – Patrik Papuča
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá ŠK Slovan Bratislava B a Partizán Bardejov. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 10:30.

    Aj týmto víkendom pokračuje 2. liga, tradične v nedeľu nastúpia na svoje domáce zápasy rezervné mužstvá fortunaligistov. Na Pasienkoch sa domáci celok pokúsi konečne v novej sezóne bodovať.

    ŠK Slovan Bratislava B
    Rezerve fortunaligistu sa v novej sezóne 2. ligy vôbec nedarí. Domáci odohrali doposiaľ sedem zápasov a na svojom konte majú nula bodov, čím sa nachádzajú na poslednom mieste! Aj skóre je priam katastrofálne (2:20), naposledy béčko Slovana podľahlo na Východe republiky Košiciam 3:0.

    Partizán Bardejov
    Hostia sú na tom o poznanie lepšie, Bardejov má momentálne na svojom konte osem bodov a to stačí na predbežné 10. miesto. Ani Bardejov však nemá až tak oslnivú formu, streda prehry s nerozhodnými výsledkami, naposledy hostia remizovali doma s Petržalkou 1:1.

    Podľa postavenia v tabuľke je favoritom Bardejov. Naplnia sa tieto očakávania, alebo domáca rezerva konečne boduje? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Lavrinčík – 74. Lukáč, 78. Lukáč

    Karty:   68. Majling (SBB) – 90+1. Švec (BAR)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Ružinský – Valentín, Laczkó, Apau, Majling, Habodasz, Rigo (C), Lavrinčík, Jackuliak, Haramia, Strelec
    Náhradníci: Rybár – Giesser, Lieskovský, Baláž, Sopóci, Orság, Matoš

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko (C) – Keresteš, Tatar, Švec, Brigant, Horváth, Jarzebek, Dzurík, Mikolaj, Stachura, Serečin
    Náhradníci: Dlugoš – Maťas, Santos, Selimi, Lukáč

    Rozhodca: Miroslav Holas – Anton Hrenák, Tomáš Tůma – Patrik Papuča