Osasuna – Levante 1:3 (kon.) | Eibar – Bilbao 1:2 (kon.) | Atlético Madrid – Granada 6:1 (kon.)
Cadiz – Sevilla 1:3 (kon.) | Valladolid – Vigo 1:1 (kon.) | Barcelona – Villarreal 4:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
4:0 (4:0)
Villarreal CF
Nedeľa 27.09.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Barcelona – Villarreal CF. Stretnutie 3. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.
     


    FC Barcelona

    Minulý ročník sa pre Barcelonu skončil veľkým fiaskom, keď dobre rozbehnutú sezónu španielskej LaLigy nedotiahla do víťazného konca a nakoniec skončila druhá o 5 bodov za Realom Madrid. Najväčšia katastrofa ale prišla v Lige majstrov, kde vo štvrťfinále utrpela jednu z najťažších porážok vo svojej histórii – 2:8 s Bayernom Mníchov. Leto v Katalánsku tak bolo plné napätia a zmien. Hlavným trénerom sa stal Ronald Koeman, ktorému bola zverená prestavba tímu. Do tímu prišiel napr. krídelník Trincão (z Bragy), pravý obranca Emerson (z Betisu), Matheus Fernandes (z Palmeiras) a Miralem Pjanić z Juventusu, pričom opačným smerom putoval Arthur. Naopak tím opustili Nélson Semedo (do Wolverhamptonu), Carles Pérez (do AS Rím), Ivan Rakitić (do Sevilly), Luis Suárez (do Atlética Madrid) či Arturo Vidal (do Interu Miláno). Odísť chcel i Lionel Messi, nateraz ale po sporoch s vedením klubu zostal v Katalánsku. Kvôli účasti vo vyraďovacej fáze Ligy majstrov je dnešný zápas prvým ligovým zápasom Barcelony v tejto sezóne španielskej LaLigy.
     


    Villarreal CF

    Villarreal skončil minulú sezónu na piatom mieste, na štvrtú priečku zaručujúcu Ligu majstrov ale stratil až desať bodov. Tím nového trénera Unaia Emeryho sa pred sezónou slušne posilnil, keď získal z Valencie Daniho Pareja a Francisa Coquelina, či na hosťovanie z Realu Madrid Takefusa Kuba. Najväčšou stratou bol naopak určite definitívny odchod Karla Toka Ekambiho do Lyonu. „Žltá ponorka“ vstúpila do novej sezóny na domácom trávniku, keď v prvom kole doma remizovala s nováčkom z Huescy 1:1 a v druhom zdolala Eibar 2:1.
     


    Vzájomné zápasy

    Barcelone sa proti Villarrealu veľmi darí a naposledy tomuto súperovi podľahla v LaLige ešte v marci 2008, keď prehrala doma 1:2. Od tej doby ťahá proti Villarrealu sériu 22 ligových zápasov bez prehry, z ktorých 16 vyhrala a šesť remizovala. V minulej sezóne vyhrala Barcelona oba vzájomné zápasy – doma 2:1 a vonku 4:1.

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    9.5.2018: Barcelona – Villarreal 5:1
    2.12.2018: Barcelona – Villarreal 2:0
    2.4.2019: Villarreal – Barcelona 4:4
    24.9.2019: Barcelona – Villarreal 2:1
    5.7.2020: Villarreal – Barcelona 1:4
     
    Tento zápas sa, rovnako ako všetky ostatné zápasy tohto kola španielskej LaLigy, bude kvôli nariadeniam v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19 hrať bez divákov.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: Neto – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – S. Busquets, F. de Jong – Messi (C), Coutinho, Fati – Griezmann.
    Náhradníci: Peña – Rafinha, R. Araújo, O. Dembèlé, Pedri, Firpo, Pjanić, Puig, Trincão, Ramos, Aleñá, Comas Freixas.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, P. Torres, Estupiñán – Chukwueze, Parejo, Coquelin, Moisés Gómez – G. Moreno, Alcácer.
    Náhradníci: Rulli – Bacca, Baena, J. Costa, Iborra, Kubo, Ra. Funes Mori, Niño, Trigueros.

    Rozhodca: Fernández – Hernández, Sevilla.
     
    Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Barcelona bude hrať vo svojich tradičných červenomodrých dresoch, Villarreal v žltých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí loptu hneď nakopli na útočnú polovicu. Chukwueze hneď v prvom súboji o loptu fauloval, loptu tak rýchlo získavajú domáci.
     
    2
    Barcelonská obranná štvorica sa posunula krátkymi prihrávkami na útočnú polovicu, zatiaľ si však loptu prihráva výhradne ona. Ofenzívni hráči Barcelony sa k lopte ešte nedostali.
     
    3
    Lopta sa dostala až k brankárovi Netovi, ktorý rozohral nepresne. Chukwueze hneď hľadal kolmicou na ľavú stranu šestnástky Alcácera, ako prvý sa ale k lopte dostal gólman Barcelony.
     
    4
    Center z pravej strany sklepával trochu nezmyselne v dobrej streleckej pozícii hlavou za seba Morena a Chukwueze taktiež namiesto strely prihrával na druhú stranu. Prihrávku však zastavil Busquets.
     
    5
    Obrancovia Barcelony si opäť prihrávajú loptu medzi sebou a hľadajú priestor na rozohrávku postupného útoku.
     
    6
    Messi vysunul do nábehu na ľavej strane šestnástky Albu, ktorého center do bránkoviska bol zrazený na prvý rohový kop domáceho tímu.
     
    7
    Barcelona rozohrala rohový kop na krátko a lopta sa dostala za šestnástku ku Coutinhovi, ktorý technickou strelou trafil obrancu Villarrealu Albiola. Od neho sa lopta odrazila naspäť k domácim.
     
    8
    Brankár Asenjo vyboxoval center z ďalšieho rohu Barcelony. Hostia po zisku odrazenej lopty vyrazili do rýchleho protiútoku.
     
    9
    Estupiñánov center zľava odkopol Busquets a hrací predmet následne získali domáci. Tí sa zatiaľ prezentujú svojou tradičnou hrou z minulých sezón plnou krátkych prihrávok.
     
    10
    Coutinho si narazil na ľavej strane loptu s Frenkiem de Jongom a následne vysunul do nábehu Albu. Center ľavého obrancu Barcelony zablokoval Gaspar do autu.
     
    12
    Hostia kombinovali pred šestnástkou Barcelony na jeden dotyk, finálnu prihrávku na Alcácera ale zastavil Busquets. Jeho spoluhráči však loptu podržať nedokázali a znovu ju získali hostia.
     
    13
    Villarreal po predošlej aktivite Barcelony vyrovnal hru a teraz sú to hostia, kto sa snaží o založenie postupného útoku rozohrávkou obrancov z vlastnej polovice.
     
    14
    Domáci dobrým pohybom donútili hostí k malej domov na brankára Asenja a ten musel pred napádajúcim Griezmannom odkopnúť loptu do stredu poľa k Barcelončanom.
     
    15
    Barcelona sa znovu usadila na polovici Villarrealu a svojím postupným útokom sa snaží nájsť medzeru v obrannom postavení hosťujúceho celku.
     
    15
    Barcelona dala gól!
    Domáci otvárajú skóre! Alba utiekol obrancom Villarrealu na ľavej strane a prihrávkou do šestnástky pripravil pozíciu ANSSUMANEMU FATIMU, ktorý zblízka nedal šancu brankárovi Asenjovi.
     
    17
    Fati vysunul na pravom krídle do nábehu Roberta, ktorý sa dostal do šestnástky, z dobrej pozície však prestrelil.
     
    18
    Villarreal je inkasovaným gólom trochu otrasený a veľmi ťažko sa dostáva k lopte. Zatiaľ sa mu to od inkasovaného gólu prakticky nepodarilo.
     
    19
    Estupiñán sa dostal po ľavej strane do pozície, z ktorej mohol nacentrovať, jeho nepresný nákop ale letel príliš vysoko pre všetkých jeho spoluhráčov.
     
    19
    Barcelona dala gól!
    Katalánci odskakujú už do dvojgólového náskoku! Coutinho vyviezol v rýchlom protiútoku loptu až pred šestnástku Villarrealu, kde ju posunul doľava k rozbehnutému ANSSUMANEMU FATIMU. Ten strelou k bližšej tyči prekonal vybiehajúceho brankára Asenja.
     
    22
    Držanie lopty: 61 % : 39 %
     
    23
    Villarreal sa po dvoch inkasovaných góloch snaží trochu upokojiť hru a loptu si prihráva obranná štvorica hostí. Barcelončania ich vôbec nenapádajú.
     
    24
    Hosťom sa ale rozohrávka stále príliš nedarí a nepresným nákopom doslova darovali loptu brankárovi Barcelony Netovi. Ten sa so svojou rozohrávkou nemá dôvod ponáhľať.
     
    25
    Fati vysunul do šestnástky Messiho, ten ale trafil v dobrej pozícii len jedného z obrancov Villarrealu.
     
    26
    Akcia Barcelony však pokračovala ďalej a skončila ďalšou gólovou príležitosťou. Alba prenikol popri bránkovej čiare zľava a z ostrého uhla vypálil k bližšej tyči. Asenjo výborným zákrokom jeho strelu vyrazil nad brvno.
     
    27
    Hosťom sa konečne podarilo založiť solídny útok a okamžite sa dokázali nasťahovať na polovicu Barcelony. Domáci sú zatiahnutí pred vlastnou šestnástkou.
     
    28
    Messi prihrávkou z prvej vysunul do nábehu za obranu Villarrealu Fatiho, ktorému asistent rozhodcu odmával ofsajd. Opakovaný záber ale ukázal, že Fati zrejme v ofsajde nebol.
     
    30
    Barcelona po zisku lopty v strede poľa vyrazila do ďalšieho rýchleho protiútoku. Ten však domáci sami zbrzdili, keď sa nepresnými prihrávkami vytlačili do ľavej strany.
     
    31
    Messi oblúčikom do pokutového územia Villarrealu hľadal rozbehnutého Albu, ten ale túto prihrávku nespracoval a lopta skončila za bránkovou čiarou.
     
    32
    Katalánci majú naďalej územnú prevahu. Villarreal je zatiahnutý veľmi hlboko v obrane a hlavne sa snaží nedávať domácim priestor na prieniky.
     
    34
    Fati si potiahol loptu po ľavej strane do šestnástky a ušiel Gasparovi. Ten ho potom zozadu zasiahol do nohy, čo neuniklo hlavnému rozhodcovi. Barcelona bude kopať penaltu.
     
    35
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI si otvára svoj strelecký účet v novej sezóne španielskej LaLigy! Penaltu kopol po zemi do ľavej strany a aj keď brankár Asenjo vystihol stranu a nechýbalo mu veľa na to, aby loptu zastavil, tak ju vyraziť nedokázal.
     
    36
    Hostia rozohrali roh na krátko a Parejo zľava nakopol loptu na zadnú tyč. Coquelin vracal loptu pred bránu na Morena, toho ale predskočil domáci brankár Neto.
     
    37
    Coquelin pri svojej hlavičke veľmi nepekne dopadol a zostáva ležať na trávniku. Záložník Villarrealu musí byť ošetrený.
     
    38
    Coquelin sa po krátkom ošetrení vrátil do hry a hned vysunul kolmicou na pravé krídlo do nábehu Gaspara. Jeho center bol zablokovaný na rohový kop.
     
    39
    Po niekoľkých odrazoch v šestnástke Barcelony sa lopta odrazila k voľnému Alcácerovi, ktorého prihrávku zblízka zastavil brankár Neto. Vzrušenie ale bolo zbytočné, Alcácer bol totiž v momente prihrávky v ofsajde.
     
    40
    Barcelona sa vrátila na útočnú polovicu a hneď si vytvorila ďalšiu gólovú šancu! Roberto centrom z pravej strany našiel na zadnej tyči Coutinha, ktorý z voleja vystrelil do protipohybu brankára Asenja. Ten však napokon dokázal loptu skvelým reflexívnym zákrokom vyraziť.
     
    41
    Ďalšia nevydarená rozohrávka Villarrealu skončila u Barcelončanov. Messiho prienik po ľavej strane zastavil faulom na vlastnej polovici Estupiñán.
     
    42
    Domáci sa ani nepokúsili o nákop do šestnástky, namiesto toho rozohrali do strany po zemi a pokračujú vo svojej postupnej kombinácii.
     
    43
    Barcelona sa nikam neženie a obrancovia domáceho celku pokojne posunuli loptu dozadu na brankára Neto. Od neho začína ďalšia „vlna“ barcelonského útoku.
     
    44
    Hostia už sa zjavne tešia na prestávku, začína byť totiž na nich úplne zjavná frustrácia z vývoja zápasu. K lopte sa v posledných minútach prakticky nedostávajú.
     
    45
    Po Coquelinovom prieniku stredom obrany sa lopta na hranici šestnástky odrazila k voľnému Morenovi, ktorý však trafil obrancu Barcelony.
     
    45
    Barcelona dala gól!
    Katastrofálny prvý polčas Villarrealu korunujú hostia vlastným gólom! Messi nacentroval loptu do šestnástky hostí na rozbehnutého Roberta, pred ním však loptu tečoval pri snahe o odkop PAU FRANCISCO TORRES a nasmeroval ju mimo dosah vlastného brankára do siete.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Barcelona začala novú sezónu španielskej LaLigy ako zo sna a po prvom polčase vedie nad absolútne bezzubým Villarrealom 4:0. Hlavnou postavou sa stal mladík Anssumane Fati, ktorý strelil prvé dva góly a svojim prienikom potom získal pre Barcelonu penaltu, ktorú premenil Lionel Messi. Argentínčan mal prsty v štvrtom góle, keď si jeho nie príliš prudký center zrazil do vlastnej brány Pau Francisco Torres. V šatni hostí bude asi dosť hlasná debata, hostia boli totiž v prvom dejstve úplne odovzdaným súperom.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 61 % : 39 %
    Strely na bránu: 5:0
    Strely mimo: 1:0
    Rohy: 4:2
    Ofsajdy: 0:1
    Fauly: 4:3
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:03.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Manu Trigueros.
     
    46
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Paco Alcácer, prichádza Vicente Iborra.
     
    47
    Barcelona pokračuje v úvode druhého polčasu prakticky tam, kde skončila, a hneď sa nasťahovala na polovicu Villarrealu.
     
    48
    Coutinho z prvej vysunul na ľavej strane do nábehu Albu, ten si ale tentokrát netrúfol na sólový prienik do šestnástky. Jeho center potom odhlavičkoval do autu Albiol.
     
    49
    Fati oblúčikom do šestnástky vysunul Messiho, ktorý z voleja cez obrancu Villarrealu i vystrelil. Jeho pokus však letel len priamo na brankára Asenja, ktorý loptu bez zaváhania chytil.
     
    50
    Až teraz sa dostal Villarreal prvýkrát v druhom polčase na útočnú polovicu. Center Estupiñána z ľavej strany však bez problémov odhlavičkoval Piqué.
     
    51
    De Jong peknou kolmicou do otvorenej obrany vysunul na ľavé krídlo Fatiho, ktorého strieľaný center sa zakrútil smerom na bránu Villarrealu. Brankár Asenjo si dal pozor a loptu chytil.
     
    53
    Hostia sú aktívni smerom dopredu len na ľavej strane. Estupiñánov ďalší center z krídla obrana Barcelony vyriešila a dopredu môžu po zisku lopty vyraziť domáci.
     
    54
    Ďaleko sa ale nedostali, po nepresnej rozohrávke prišli totiž o loptu. Hostia rýchlo otáčajú hru na opačnú stranu.
     
    55
    Chukwueze hľadal kolmicou pomedzi stopérov Barcelony rozbehnutého Morena, pred ním však loptu zastavil Lenglet. Ten hneď rozohral na spoluhráčov dopredu.
     
    56
    Messi si obhodil na ľavej strane šestnástky loptu okolo Albiola, predkopol si ju ale príliš ďaleko, a tak skončila až za bránkovou čiarou.
     
    57
    Estupiñánovi sa tentokrát center vydaril omnoho viac a na poslednú chvíľu musel pas na Morena odkopnúť na rohový kop Piqué.
     
    58
    Villarreal rozohral roh na krátko a po centri na zadnú tyč hlavičkoval Iborra. Jeho zakončenie skončilo výrazne mimo Netovej brány.
     
    59
    Strely: 10:2
     
    60
    Barcelona prenechala iniciatívu hosťom. Tí síce držia loptu na útočnej kombinácii, k šestnástke domáceho tímu sa ale nijak výrazne nepribližujú.
     
    62
    Hneď po zisku hracieho predmetu ale Barcelončania vyštartujú veľmi rýchlo dopredu. Presne to teraz predviedol de Jong, ktorý sa uvoľnil na ľavej strane, jeho center ale chytil brankár Asenjo.
     
    63
    Moreno si nabehol za obranu Barcelony na pas od spoluhráča, naviedol si loptu na strelu a vypálil. Jeho pokus chytil brankár Neto, prípadný gól by však kvôli ofsajdu Morena i tak neplatil.
     
    64
    Coutinho nacentroval na pravú stranu šestnástky na Griezmanna, ktorý však zrazil loptu mimo Fatiho i Messiho. Albiol ju odkopol do bezpečia.
     
    65
    Messi si z pravej strany naviedol loptu na ľavačku a zakrútil ju pod brvno, brankár Asenjo však ďalším výborným zákrokom jeho pokus vyrazil.
     
    66
    Gólman Villarrealu následne chytil Coutinhov center z rohu. Rozohrávka sa mu už tak nevydarila a jeho spoluhráči loptu po súboji v strede poľa znovu odovzdali domácim.
     
    67
    Albov center z ľavej strany zrazil Gaspar smerom k svojej bráne, Asenjo si ale dal pozor a loptu včas chytil. Hostia sa pokúsili o založenie útoku po ľavej strane, znovu sa však ich akcia skončila už v strede poľa.
     
    68
    Parejo predsa len loptu získal a preniesol ju na ľavé krídlo na rozbehnutého Estupiñána, ktorého center zrazil Piqué na rohový kop.
     
    69
    Villarreal opäť rozohral roh na krátko, čím sa hostia sami vytlačili zo zaujímavej pozície. Následný Triguerosov nákop do šestnástky už bol trochu zo zúfalstva a lopta po ňom skončila za bránkovou čiarou.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Pedri.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Anssumane Fati, prichádza Ousmane Dembèlé.
     
    72
    De Jong vysunul na ľavom krídle do nábehu Albu, ktorý nacentroval do stredu šestnástky Villarrealu na úplne voľného Messiho. Ten hlavou namieril mimo vzdialenejšej tyče Asenjovej brány.
     
    73
    Villarreal odpovedá svojou postupnou kombináciou, ktorá však opäť prebieha len v úctivej vzdialenosti od pokutového územia Barcelony.
     
    74
    De Jong začal kľučkovať pred vlastnou šestnástkou a Parejo mu loptu vypichol. Kolmicou sa potom pokúsil vysunúť do šestnástky Morena, pred ktorým však loptu odkopol Lenglet.
     
    74
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Samuel Chukwueze, prichádza Takefusa Kubo.
     
    75
    Hlavný rozhodca si všimol, že po jednom zo súbojov má Busquets krvavú ranu na kolene a poslal domáceho záložníka za autovú čiaru na ošetrenie.
     
    76
    Pri nábehu na Messiho center z rohu fauloval v pokutovom území Villarrealu Piqué. Domáci sa bleskurýchlo zoradili do obranného postavenia a hostia musia znovu útočiť „do plných“.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Trincão.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Miralem Pjanić.
     
    79
    Villarreal sa stále nevzdal a snaží sa aspoň o strelenie čestného gólu, stále však okrem držania lopty nezískali hostia nič.
     
    80
    Gaspar vysunul do šestnástky z pravej strany Kuba, ktorý už takmer z bránkovej čiary prihrával do bránkoviska. Brankár Barcelony Neto, ktorý stál pri prednej tyči, loptu vykopol.
     
    81
    Parejo peknou kolmicou vysunul na ľavú stranu barcelonskej šestnástky Kuba, ktorý krížnou prihrávkou našiel na opačnej strane voľného kapitána svojho tímu Gaspara. Ten sa pri zakončení pošmykol a vystrelil vysoko nad Netovu bránu.
     
    82
    Na opačnej strane sa pekným prienikom po ľavej strane útočnej polovice predviedol Pedri. Jeho prihrávka prešla na Messiho, ktorý však trafil len obrancu Torresa.
     
    83
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za kopnutie do nohy Piquého pri napádaní obrancu Barcelony Gerard Moreno (Villarreal CF).
     
    84
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Raúl Albiol, prichádza Ramiro Funes Mori.
     
    84
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Gerard Moreno, prichádza Carlos Bacca.
     
    85
    Parejo hľadal rozbehnutého Estupiñána, ktorý ale nedokázal loptu sklepnúť hlavou na dobiehajúceho Baccu. Pred ním loptu odkopol Lenglet.
     
    86
    Najprv vystrelil pomedzi trojicu obrancov z pravej strany šestnástky Trincão, ktorý donútil Asenja k zákroku. Odrazená lopta sa potom dostala k Messimu, ktorý tvrdo vystrelil pod brvno, Asenjo ale dokázal vyraziť i Argentínčanovu strelu.
     
    88
    Na opačnej strane si vytvoril šancu dravým prienikom Kubo, jeho zakončenie pod brvno brány Barcelony ale dokázal brankár Neto vyraziť.
     
    89
    Na opačnej strane si nabiehal za kolmicou za obranu Villarrealu Pedri, vybiehal však z ofsajdového postavenia.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Kubo sa „predviedol“ i na opačnej strane, keď daroval Barcelone štandardku z pozície pred šestnástkou svojho tímu. Domáci sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.
     
    90+2
    Rozohrávku zobral na seba Pjanić, ktorý však Asenjovu bránu úplne minul.
     
    90+3
    Barcelona má loptu pod kontrolou a zápas sa dohráva postupnou kombináciou domácich na polovici súpera.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Barcelona v druhom polčase výrazne poľavila, ani to však dnes úplne bezzubému Villarrealu nepomohlo k tomu, aby strelil gól. Domáci mali i v druhom dejstve výrazne viac gólových príležitostí a aj keď bola hra opticky vyrovnaná, tak sa hostia do streleckých možností prakticky nedostávali. Naopak, Villarreal mnohými skvelými zákrokmi zachránil pred ešte väčším debaklom skvele chytajúci brankár Asenjo. Tím nového trénera Ronalda Koemana si tak na svoje konto bez väčších problémov pripisuje prvé tri body v novej sezóne španielskej LaLigy, kým Villarreal utrpel prvú porážku.
     
    Držanie lopty: 56 % : 44 %.
    Strely na bránu: 9:1.
    Strely mimo: 3:3.
    Rohy: 8:4.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 9:10.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:04:14)

    Michal Sadlek

    Góly: 15. Fati, 19. Fati, 35. Messi (pen.), 45. P. Torres (vla.)

    Karty:   83. G. Moreno (VLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 9:10.
    FC Barcelona: Neto – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – S. Busquets (78. Pjanić), F. de Jong – Messi (C), Coutinho (70. Pedri), Fati (70. O. Dembèlé) – Griezmann (78. Trincão).
    Náhradníci: Peña – Rafinha, R. Araújo, O. Dembèlé, Pedri, Firpo, Pjanić, Puig, Trincão, Ramos, Aleñá, Comas Freixas.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol (84. Ra. Funes Mori), P. Torres, Estupiñán – Chukwueze (74. Kubo), Parejo, Coquelin (46. Trigueros), Moisés Gómez – G. Moreno (84. Bacca), Alcácer (46. Iborra).
    Náhradníci: Rulli – Bacca, Baena, J. Costa, Iborra, Kubo, Ra. Funes Mori, Niño, Trigueros.

    Rozhodca: Fernández – Hernández, Sevilla