Chodov – Ostrava 5:9 (kon.) | Sparta – Česká Lípa 8:7 (kon.) | Otrokovice – Pardubice 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:8 (kon.) | Střešovice – Bohemians 8:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Hattrick Brno 5:7 (kon.)
koniec
PSG Panthers Otrokovice
3:6 (1:3, 0:1, 2:2)
Sokoli Pardubice
cz Sobota 26.09.2020, 18:00 • Městská hala Otrokovice • Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    55:56 Petr ČERNÝ - 3:6
     
    55:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hrobové ticho v hale nyní přerušila šestá gólová radost Sokolů! Vydařený zápas podtrhuje svým třetím gólem zápasu PETR ČERNÝ, který dostal na pravou stranu ideálně nabito od Petržely. Asistence: David Petržela.
    52:38 Filip HRABAL - 3:5
     
    52:38
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Gól naděje v podáních domácích Panterů! Hrabal po nabídce od Hronka nejprve minul. Pak od stejného hráče ale dostal ještě jeden pas zpoza branky a ze strany propasíroval míček skrz Haleše a jeho pravou tyč. Asistence: Matěj Hronek.
    51:38 Adam ŠMÍD - 2:5
     
    51:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši využívají přesilovou hru a přidávají si klid na hokejky pro závěr zápasu! Savického pobídku z levého křídla u volné zadní tyče dokonale využil ADAM ŠMÍD. Asistence: Jan Savický.
    48:02 Matěj HRONEK - 2:4
     
    48:02
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Konečně se domácím povedlo prolomit střeleckou smůlu! Dobrou práci udělal Koláčný, který zaútočil po levém kraji hřiště a pak přihrál do ohně MATĚJI HRONKOVI, jenž nadvakrát propasíroval balonek za Haleše. Asistence: Petr Koláčný.
    27:36 Adam ŠMÍD - 1:4
     
    27:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté zvyšují na rozdíl tří gólů! Oubrecht rozehrál k levému mantinelu, načež Savický na brankovišti svěle přihrál volnému ADAMU ŠMÍDOVI a ten to měl zprava poměrně jednoduché. Asistence: Jan Savický.
    14:45 Václav OUBRECHT - 1:3
    Stačily dva zápasy a Pardubice už mají na kontě polovinu z počtu všech výher z minulé sezóny. Po dramatu na Spartě začaly dobře i v Otrokovicích, kde díky Černému rychle odskočili na 2:0. Panteři poté několikrát snížili, ale úplně své manko nedotáhli. Výrazně za to mohl Haleš, který opět podal v brance velmi dobrý výkon. Dalším důležitým mužem byl již zmíněný Černý, který ve třetí části zkompletoval hattrick.
     
    14:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Možná trocha nekoncentrovanosti po gólové radosti způsobily rychlou reakci hostujících florbalistů! VÁCLAV OUBRECHT zachytil míček a vyrazil na útočný výlet. Šmíd mu vrátil pas z krátkého mantinelu a Majrich si se zakončením zblízka neporadil. Asistence: Adam Šmíd.
    14:21 Peter NEHILA - 1:2
     
    14:21
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Dvě vteřiny po vypršení druhé přesilovky se domácí poprvé radují z gólu! Petříkovu střelu ze středu pole Haleš jenom vyrazil a PETER NEIHLA pohotově dorazil míček do branky. Asistence: Lukáš Petřík.
    07:33 Petr ČERNÝ - 0:2
     
    07:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Slibný úvod pro Sokoly, stejně jako před týdnem v Praze! Petržela se po skončení trestu vrátil na plac a hned připravil možnost pro PETRA ČERNÉHO, který přízemní ranou přidal svůj druhý gól. Asistence: David Petržela.
    02:25 Petr ČERNÝ - 0:1
     
    02:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sokoli skórují jako první! Pomohlo jim k tomu Kalužovo nahození z obranné poloviny, které prodloužil až do branky PETR ČERNÝ. Asistence: Vojtěch Kaluža.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 15. Nehila (Petřík), 49. Hronek (Koláčný), 53. Hrabal (Hronek) – 3. Černý (Kaluža), 8. Černý (Petržela), 15. Oubrecht (Šmíd), 28. Šmíd (Savický), 52. Šmíd (Savický), 56. Černý (Petržela)


    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Raška) – Medek, Szweda, Zimmer, Michal Nagy, Kvapil – Červenka, Grlický, Hrabal – Koláčný, Gál, Blažek – Hrtús, Hronek, Vykopal – Petřík, Nehila.
    Sokoli Pardubice: Haleš (Veinfurter) – Oubrecht, Kaluža, Slabý, Prix, Weinelt, Lehký – Kučera, Kourek, Teichman – P. Pakosta, Klein, Šmíd – Savický, Petržela, Smola – Žáček, Černý, Formánek.

    Rozhodca: Kačer, Vašíček

    Diváci: 121