Chrudim – Jihlava 1:2 (kon.)
koniec
MFK Chrudim
1:2 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
cz Utorok 22.09.2020, 16:30 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    66
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté měli nyní poměrně velké štěstí a po šesti minutách si berou své vedení zpět. K odraženému míči se dostal v šestnáctce MATÚŠ LACKO, jehož střela placírkou se odrazila od obránce a skončila přesně u pravé tyče.
     
    60
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští nabídnutou šanci na vyrovnání ze standarní situaci využívají a srovnávají na 1:1. Na levé straně se ujal exekuce MIROSLAV VERNER a uklidil míč přesně k bližší tyči.
     
    32
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hostující tým se ujímá vedení. Na Smejkalův centr ze standardní situace z rohu šestnáctky si ve vápně naskočil úplně volný a nikým nebráněný FILIP VEDRAL, který hlavou nedal Mrázkovi žádnou šanci. Vysočina vede 1:0.

    Adam Joska

    Góly: 60. Verner – 32. Vedral, 66. Lacko

    Karty:   39. Vencl (CHR), 56. Kesner (CHR), 82. Rybička (CHR), 90+2. Mrázek (CHR) – 16. Horák (JIH), 59. T. Vlček (JIH), 83. Vedral (JIH)


    MFK Chrudim: Mrázek – D. Hašek, Drahoš (74. Hlavsa), Vencl, Řezníček (58. Trávníček) – D. Breda (79. Látal), T. Dostálek (58. Sokol), Kesner, Verner – Mužík, Rybička.
    Náhradníci: Zíma – Fofana, Trávníček, Hlavsa, Krištof, Sokol, Látal.

    FC Vysočina Jihlava: Číž – T. Vlček, Horák, T. Svoboda, Štefánek – Vedral (87. Ritter), Červ, Lacko, Peřina (90+2. Araujo-Wilson) – Smejkal, Arroyo (66. Tureček).
    Náhradníci: Lancman – Araujo-Wilson, Dau, Pojezný, Ritter, Tureček, Růžička.

    Rozhodca: Hanousek – Koval, Leška.