Jordan Espinosa - David Dvořák Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
koniec udalosti
Kevin Holland - Darren Stewart

Holland

cz Nedeľa 20.09.2020, 02:14UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. Tento turnaj se opět přesune do Las Vegas, kde nás v rámci hlavní karty čeká hned šest velice zajímavých duelů. Naše společná pouť ovšem začne už v předzápasech, v jednom z nich se totiž představí také David Dvořák, kterého čeká druhý zápas v UFC. V něm vyzve Jordana Espinosu a určitě nepůjde o nic jednoduchého. Samotná hlavní karta nám jako první nabídne souboj ve střední váze, kde uvidíme souboj mezi Kevinem Hollandem a Darrenem Stewartem. Následovat bude ryze ženský duel, ten obstará MacKenzie Dernová a Randa Markosová. Poté se přesuneme do souboje mezi Johnnym Walkerem a Ryanem Spannem. Střední váha bude mít dnes další zastoupení, nebojácný Chamzat Čimajev totiž vyzve Geralda Meerschaerta. Hlavní předzápas hlavní karty poté obstará duel mezi Donaldem Cerronem a Nikem Pricem. Hlavním hřebem celého večera bude souboj ve welterové váze, ve které uvidíme Colbyho Covingtona a Tyrona Woodleyho.
     
    Začalo první kolo.
     
    00:20
    Začínáme poněkud hodně aktivně, hned v úvodu jsme se dostali menší přestřelky. Dokonce byl duel poprvé svázán, sledujeme tak bitvu u pletiva.
     
    00:48
    Hned v úvodu zápasu tu máme přerušení, Darren Stewart totiž svého soupeře zasáhl do intimní oblasti, hlavní sudí tak tento duel na malý moment pozastavil.
     
    01:25
    Další dobrá přestřelka, tento duel zřejmě moc dlouho trvat nebude. Darren Stewart však několikrát dobře trefil, úvod zápasu zatím vychází spíše jemu.
     
    01:59
    To byla válka u pletiva! Oba borci si vyměnili několik velice slibných úderů. Nejprve to velice špatně vypadalo s Hollandem, avšak ten doslova vstal z mrtvých.
     
    02:25
    Momentálně se nacházíme u pletiva, kde je aktivnější spíše Kevin Holland. Ten to dokonce zkouší kopanci na stojící nohu, což soupeři rozhodně nechutná.
     
    03:15
    Holland se dokonce pokoušel pracovat ramenem, kterým se soupeře snažil překvapit. Stewart zatím prokazuje dobrou obranu pletiva, navíc se pokouší být aktivní.
     
    04:00
    Minuta do konce prvního kola.
     
    04:22
    Výborná levačka od Hollanda, která byla hodně nečekaná. Stewart se dostal do menších problémů, nakonec se ale rychle vzpamatoval.
     
    Skončilo první kolo.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    00:25
    Úvod druhého kola je pro změnu hodně opatrný, stále čekáme na první úder. Holland se pokusil naznačit rychlý nástup, avšak nic z toho nakonec nebylo.
     
    00:58
    Stewartovi se povedlo chytit soupeřovu nohu, díky čemuž mu vyšel takedown. V aktivitě na zemi zatím nepokračuje, nicméně Holland stále nevstal zpět.
     
    01:25
    Kevin Holland stále leží na zádech, přičemž ho Stewart kope do nohou. Sudí dost možná Hollanda postaví zpět na nohy, tahle bitva není moc atraktivní.
     
    01:55
    Sudí Hollanda přeci jenom postavil, dostali jsme se tedy zpět do postoje. Průběh druhého kola však nepřináší nic moc zajímavého, je tu trochu hluché místo.
     
    02:39
    Dobrý nástup od Hollanda, který nejprve trefil dobrou pravačku, načež pokračoval v aktivitě. Naskočené koleno mu zrovna moc nevyšlo, Stewart včas uskočil.
     
    03:26
    Holland je v průběhu druhého kola výrazně aktivnější, nyní mu vyšel kop pravačkou na stehno. Darren Stewart se pokusil reagovat, nicméně byl moc pomalý.
     
    04:24
    Stewart se na zemi pokoušel svého soupeře ukončit submisí, jenomže Holland odolal. Následná bitva v postoji zatím nepřinesla nic moc zajímavého.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    00:30
    Předchozí dvě kola zřejmě vyzněly pro Hollanda, který tak má nahráno. Darren Stewart by potřeboval zabrat, stále má před sebou celé třetí kolo.
     
    01:12
    Stewartovi se opět povedlo zachytit soupeřovu nohu, načež jsme se na malý moment dostali na zem. Kevin Holland se ovšem téměř postavil zpět na nohy.
     
    01:49
    Jsme opět v klinči u pletiva, ve kterém se snaží být aktivnější právě Darren Stewart. Před malým momentem se Hollandovi málem povedla kimura.
     
    02:33
    Třetí kolo zatím není oku lahodící, Kevin Holland tlačí soupeře směrem k pletivu, což mu pochopitelně vyhovuje. Oba borci přidávají několik slabších úderů.
     
    02:58
    Nyní se Holland pokoušel o strh, který si ovšem hodně rychle rozmyslel. Místo toho jsme se dostali zpět do klinče, což vyhovuje spíše právě Hollandovi.
     
    03:19
    Hollandovi se zatím takticky daří zvládat třetí kolo, svého soupeře totiž nepouští do ničeho vážnějšího. Teď už ale nebezpečí hrozí, Stewart vytěžil takedown.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    04:20
    Stewart se v závěru zápasu pokouší o ground and pound, jenomže tento duel asi nedokáže ukončit. Holland schytal několik loktů, zřejmě se mu ale povede ubránit.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který nám nabídl celkem zajímavou podívanou. Hned v prvním kole jsme sledovali několik slušných přestřelek, ve kterých měl lehce navrch Darren Stewart, jenomže poté převzal otěže jeho soupeř. Ten byl v tomto duelu mnohem přesnější a také takticky vyspělejší. Stewartovi se sice v závěru povedlo dostat duel na zem, avšak mu to na výhru nakonec nestačilo.
     
    Vítěz: K. Holland (na body) (02:33:55)

    David Suchý