Brémy – Hertha 1:4 (kon.) | Frankfurt – Bielefeld 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Hoffenheim 2:3 (kon.)
Stuttgart – Freiburg 2:3 (kon.) | Union Berlín – Augsburg 1:3 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 3:0 (kon.)
koniec
Werder Brémy
1:4 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 19.09.2020, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Nemecká Bundesliga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme ešte boli svedkami presných zásahov. Po zmene strán sa presadil ako prvý Cunha a poslal Herthu do trojgólového vedenia. Werderu sa podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov zásluhou Selkeho, ale streidajúci Córdoba upravil napokon stav tohto zápasu na konečných 1:4! Hosťujúci celok bol dnes v útoku veľmi aktívny, dokázal premieňať svoje šance a nás určite teší, do streleckej listiny sa zapísal aj Peter Pekarík, ktorý odohral vynikajúce stretnutie.

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (17:28:03)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ešte to po zisku lopty Werder skúša smerom dopredu, ale je to bez náznaku gólovej šance. Čakáme na hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90+3
    Už sa zápas len dohráva. Domáci nezvládli hlavne záver prvého polčasu a to sa zrejme podpísalo na tomto výsledku.
     
    90+2
    V druhom polčase sa nadstavovalo 5 minút, ale o osude celého zápasu je prakticky rozhodnuté!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Davie Selke (Werder Brémy).
     
    90
    Hertha dala gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hostia dávajú v tomto zápase aj štvrtý gól a povezú si domov tri body! Leckie poslal presnú prihravku na JHONA CÓRDOBU a ten v pokutovom území presne zakončil – 1:4!
     
    89
    Hosťujúci Córdoba to vyskúšal zo strednej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus smeruje mimo domácu bránu.
     
    88
    Ani z tohto rohového kopu sa nič zaujímavého nezrodilo, hostia držia loptu na svojich kopačkách a nikam sa neponáhľajú.
     
    87
    Schwolow musel vytiahnúť výborný zákrok! Sargentovo zakončenie z tesnej blízkosti však vyrazil na rohový kop a Hertha sa ešte bude musieť brániť!
     
    86
    Ani hostia teraz v útoku nijak úspešne nepochodili a loptu má vo svojej moci brankár Pavlenka. Ten okamžite posiela do útoku svojich spoluhráčov.
     
    85
    Po tomto útočnom výpade domácich futbalistov smerovala lopta len do rukavíc brankára Schwolowa. Ten napokon stratil čisté konto, ale podstatne je, že Hertha smeruje za víťazstvom v tomto zápase.
     
    84
    Cunha rozohral za hostí rohový kop nakrátko, loptu však Hertha rýchlo stráca a musí sa vrátiť späť do defenzívy.
     
    83
    Hertha však ešte potrebuje v pokoji zvládnuť zvyšné minúty a vyvarovať sa zbytočným chybám. Uvidíme, či domáci futbalisi ešte prípadne zariskujú v útoku.
     
    82
    Čas sa už začína domácim veľmi rýchlo krátiť. Hostia sú aj naďalej v pohodlnom vedení o dva góly a smerujú za ziskom troch bodov.
     
    81
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Peter Pekarík, prichádza Deyovaisio Zeefuik.
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Dodi Lukebakio, prichádza Mathew Leckie.
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Niklas Stark, prichádza Arne Maier.
     
    80
    Centrovaná lopta od rohovej zástavky sa dostáva len k brankárovi Pavelkovi, ten okamžite posiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    79
    Daridov center v pokutovom území Werderu našiel Lukebakia, jeho tečovaná strela putuje na rohový kop. Presne toto Herthe vyhovuje.
     
    78
    Tréner Herthy dáva pokyny ďalším novým hráčom, ktorí sa čoskoro dostanú na ihrisko. Záver zápasu by určite hostia chceli prečkať v pokoji.
     
    77
    Hertha úspešne bráni svoje územie a súpera už do žiadnej šance nepúsťa. Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto stretnutia.
     
    76
    Hra už pokračuje ďalej, slovenský reprezentant je v poriadku. Domáci sa momentálne nevedia dostať z vlastnej polovice ihriska.
     
    75
    Na ihrisku zostal ležať Peter Pekarík a hra je prerušená. Slovenský reprezentant je aj ošetrovaný a verme, že bude v poriadku. Určite ho naša reprezentácia bude proti Írsku potrebovať.
     
    74
    Hostia v tejto chvíli vyrážajú hlavne do rýchlych brejkov, ktoré robia domácim futbalistom problémy.
     
    73
    Vyzerá to, že po piatiach zápasoch v rade príde k prelomeniu remízových výsledkov medzi Werderom a Herthou. Hostia však ešte musia zvládnuť zvyšok tohto stretnutia.
     
    72
    Hertha mala možnosť zahrávať ešte rohový kop, ale domáci sa zvládli ubrániť a už sa pokúšajú dostať do útoku.
     
    71
    Striedajúci Córdoba mohol prinavrátiť svojmu tímu vedenie o tri góly! Hosťujúci futbalista si nabehol za obranu súpera, vyhol sa ofsajdu, ale z blízka už Pavelku neprekonal, český brankár výborne zasiahol nohov!
     
    70
    Tento gól tak ešte dáva domácim malú nádej. Stále však Hertha vyhráva o dva góly a je bližšie k zisku troch bodov.
     
    69
    Werder Brémy dali gól!
    Tak predsa len v tomto zápase skóruje aj domáci celok! Sledovali sme rýchly útočný výpad, Augustinsson poslal presný center na zadnú tyč, tam sa do hlavičky poriadne oprel DAVIE SELKE a znižuje na 1:3!
     
    68
    Domáci už držia loptu na svojich kopačkách a pokúšajú sa preniknúť na polovicu súpera.
     
    67
    Rohový kop Werder ubránilo, ale aj naďalej zostáva pri lopte Hertha. Hostia sa nemusia nikam ponáhľať, chcú hlavne čo najdlhšie operovať na polovici súpera.
     
    66
    Autor tretieho gólu Cunha utekal do pokutového územia a snažil sa získať centrovanú loptu, tú pred ním defenzíva domácich odvracia na rohový kop.
     
    65
    Predsa len, do konca druhého polčasu ešte zostáva dostatok času, ale domácim sa dnes proste v ofenzíve stále nedarí.
     
    64
    Síce boli domáci v druhom polčase aktívnejší, ale z tlaku nič nevyťažili a momentálne už prehrávajú rozdielom triedy. Uvidíme, ako sa tento zápas bude ďalej vyvíjať.
     
    63
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Davy Klaassen, prichádza Niclas Füllkrug.
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Tahith Chong, prichádza Nick Woltemade.
     
    62
    Hertha dala gól!
    Rýchly prechod hostí na útočnú polovicu prináša tretí gól v tomto zápase a pomaly sa zdá byť o osude tohto stretnutia rozhodnuté! Nový muž na ihrisku Córdoba vybojovla loptu v strede poľa, následne sa k nej dostal
    MATHEUS CUNHA a z vnutrá pokutového územia prepálil brankára Pavlenku – 0:3!
     
    62
    Momentálne je pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa nikam neponáhľa a do kombinácie Herthy sa zapája aj brankár Schwolow. Ten si aj naďalej drží čisté konto v tomto zápase.
     
    61
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Krzysztof Piątek, prichádza Jhon Córdoba.
     
    60
    Hodina zo stretnutia na Weserstadion je už minulosťou. Hertha aj naďalej vyhráva po presných zásahoch Pekaríka a Lukebakia 2:0!
     
    59
    Už sledujeme aj pohyby u lavičku Herthy, každú chvíľu by mohlo prísť k striedaniu. Práve noví hráči by mohli hosťom pomôcť, momentálne sa vedúci celok len bráni.
     
    58
    Hertha zatiaľ úspešne zvláda tieto situáciu a aj v tomto prípade dostáva loptu do bezpečia. Domáci búšia do súpera, ale žiadna gólová príležitosť neprichádza.
     
    57
    Aj po tomto útočnom výpade domácich bude nasledovať rohový kop.
     
    56
    Rohový kop hostia bez problémov ubránili, ale stále nemajú loptu na svojich kopačkách. Werder by určite potreboval zo svojho tlaku vyťažiť kontaktný gól na 1:2.
     
    55
    Zrazená lopta a nasledovať bude rohový kop domáceho tímu. Brankár Schwolow si už organizuje svoju obranu, ožívajú aj domáce tribúny a výrazne povzbudzujú svoj celok.
     
    54
    Po dlhšej dobe sme sledovali rýchly útočný výpad Herthy, ale momentálne vedúci celok len vyprodukoval nepresnú prihrávku a brankár Pavlenka rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    53
    Werder kombinuje na útočnej polovici, ale domáci teraz ťažko hľadajú recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    52
    Centrovanú loptu pred pokutové územie si obrana Herthy postrážila a dostáva loptu do bezpečia. Aj naďalej sa však hostia budú musieť brániť.
     
    51
    Ale vyzerá to, že domáci predsa len ožívajú a pokúšajú sa ešte niečo s týmto nepriaznivým výsledkom spraviť. Nezaujatým divákom tak zostáva veriť, že ešte uvidíme veľa zaujímavých momentov.
     
    50
    Tento útočný výpad Werderu nemohol pokračovať ďalej, Augustinsson zahral rukou. K lopte sa tak dostávajú hostia, ktorí sa v týchto chvíľach nikam neponáhľajú.
     
    49
    Hertha je naopak stále veľmi aktívne aj po zmene strán a pokračuje vo svojej hre zo záveru prvého polčasu.
     
    48
    Domáci futbalisti majú pred sebou veľmi náročnú úlohu. V prvom polčase toto veľa nepredviedli a musia doťahovať dvojgólový náskok súpera.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia, ktorí majú zatiaľ našliapnuté za víťazstvom.
     
    46
    Žltú kartu dostáva Maximilian Eggestein (Werder Brémy).
     
    46
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Juja Osako, prichádza Leonardo Bittencourt.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo na Weserstadion je už minulosťou. Sledovali sme celkom vyrovnaný prvý polčas, oba celky hrali aktívne a postupne pribúdali aj šance. Záver prvého polčasu však domáci vôbec nezvládli a v krátkom slede inkasovali dva góly. O ten prvý sa postaral slovenský reprezentant Peter Pekarík, keď upratal centrovanú loptu pred bránou do siete a v nadstavenom čase potom svoj únik na brankára zakončil Lukebakio. Hertha tak po prvom polčase vyhráva 2:0 a zatiaľ smeruje za úspešným štartom novej ligovej sezóny.

    Uvidíme, čo ná ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 16:24.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Hertha dala gól!
    Záver nadstaveného času vyšiel hosťom výborne a Hertha pôjde na prestávku s dvojgólovým vedením! Po veľkej chybe domácej obrany poslal Darida presnú prihrávku na DODIHO LUKEBAKIA a jeho únik na brankára Pavlenku sa končí gólom – 0:2!
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    45
    Priamy kop domáci celok ubránil, ale Hertha je aj naďalej pri lopte a operuje na útočnej polovici.
     
    44
    Hlavný rozhodca nariadil penaltu pre hostí po faule na Petra Pekaríka! Následne však prišiel pokyn od VAR cez sluchátko, že faul bol ešte pred pokutovým územím a to je z toho len priamy kop, zato však veľmi nebezpečný.
     
    43
    Peter Pekárik začína chytať streleckú formu. Podarilo sa mu skórovať v minom pohárovom zápase a teraz si otvoril svoj gólový účet aj v novej sezóne Bundesligy!
     
    42
    Hertha dala gól!
    Tak predsa len sme sa dočkali gólu ešte v prvom polčase a dôvod na radosť má určite aj slovenský fanúšik! Centrovaná lopta pred bránu domácich prepadla na zadnú tyč, tam sa dobre zorientoval slovenský reprezentant PETER PEKARÍK a ten otvára skóre tohto stretnutia – 0:1!
     
    41
    Werder veľmi dlho kombinoval v blízkosti pokutového územia svojho dnešného súpera, ale napokon nič zaujímavého z tohto domáci nevyťažili.
     
    40
    Necelých päť minút majú oba tímy k dispozícií, aby sa im podarilo do konca prvého polčasu streliť gól. Keď sa pozrieme na vzájomné zápasy týchto dvoch celkov, tie sú veľmi často remízové.
     
    39
    Pomaly sa dostávame do záverečnej fázy prvého polčasu. Otázkou tak zostáva, či sa do prestávky dočkáme gólu.
     
    38
    Dianie v prvom polčase pokračuje ďalej, Hertha prenikla do pokutového územia a Piątek sa tam previnil rukou. Hostia sa hnevajú, že to nieje pravda, ale opakované zábery potvrdili rozhodnutie hlavného rozhodcu.
     
    37
    Domáci Osako sa postavil za pomoci zdravotníkov späť na nohy a hlavný rozhodca ukazuje, aby išiel za postranú čiaru.
     
    36
    A opäť je hra prerušená. Nna ihrisku zostal po súboji ležať Osako a zrejme bude musieť prebehnúť aj jeho ošetrenie.
     
    35
    Približne desať minút zostáva do konca prvého polčasu. Aj naďalej čakáme na otvárací zásah, oba celky mali po jednej veľkej priležitosti na otvorenie skóre tohto zápasu.
     
    34
    Hra sa musela prerušiť, na ihrisku zostal po ostrom súboji ležať domáci futbalista Augustinsson. Je však v poriadku a bude môcť v zápase pokračovať aj naďalej.
     
    33
    Momentálne sa na oboch stranách striedajú rýchle útočné výpady, ale defenzívy sú pozorné. Uvidíme, či sa vôbec v prvom polčase dočkáme presného zásahu.
     
    32
    Hostia následne pohodlne ubránili rohový kop a s loptou sa pokúšajú presunúť na útočnú polovicu. Zdá sa, že záver prvého polčasu by mohol byť zaujímavejší.
     
    31
    Prvá veľká šanca v tomto zápase pre domáci tím! Chong zachytil zlú rozohrávku súpera a následne našiel v pokutovom území presnou prihrávkou Sargenta, jeho strelecký pokus vyrazil výborným zákrokom brankár Schwolow na rohový kop!
     
    30
    Polhodina na Weserstadion je už minulosťou. Aj naďalej čakáme na otvárací zásah tohto stretnutie, najbližšie k nemu mali hostia, ale Piątek po centri od Pekaríka poslal hlavu len do brvna.
     
    29
    K jeho exekúcií sa napokon postavil sám faulovaný, jeho center však doputoval priamo do rukavíc brankára Schwolowa. Hertha sa pokúša o rýchly protiútok.
     
    28
    Chong bol faulovaný a domáci celok získava priamy kop z veľmi dobrej pozície. Uvidíme, ako s ním Werder dokáže naložiť.
     
    27
    Pokus o rýchly útočný výpad hosťom nevyšiel, Werder vhadzuje loptu na svojej polovici ihriska. Jednu gólovú šancu už Hertha mala, domáci celok zatiaľ nie.
     
    26
    Do kombinácie hosťujúceho celku sa zapája aj brankár Schwolow. Dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli, tak verme, že sa to celé čoskoro zmení.
     
    25
    Momentálne je v držaní hosťujúci celok, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Werder sa snaží vysoko napádať súperovu rozohrávku.
     
    24
    Hertha bez problémov ubránila rohový kop a získava loptu na svoje kopačky. V prvej polovici úvodného dejstva sme tak žiadny presný zásah nevideli.
     
    23
    Tá aj prišla a Werder vyrazil do rýchleho protiútoku. Chong si nabehol za obranu súpera a následne sa snažil v pokutovom území zakončiť, jeho pokus bol tečovaný na rohový kop.
     
    22
    Opäť sledujeme kombináciu futbalistov v modrých dresoch, domácim nezostáva nič iné ako sa len brániť a čakať na chybu súpera.
     
    21
    Futbalisti Herthy sa znova presunuli na útočnú polovicu, nepodarilo sa im však už prekonať defenzívu súpera. Môžme konštatovať, že v týchto chvíľach je aktívnejší hosťujúci celok.
     
    20
    Hra sa musela na malý moment prerušiť, hosťujúci Cunha si musel nazuť kopačku na nohu. Celkom to zdržoval a to sa nepáčilo domácim fanúšikom na tribúne.
     
    19
    Peter Pekarík našiel presným centrom v pokutovom území domáceho tímu svojho spoluhráča Piąteka, ale jeho hlavička smerovala do brvna! Toto bola prvá veľká šanca v zápase!
     
    18
    Hra sa v týchto chvíľach prelieva z jednej strany na druhú. Sledujeme tak rýchle útočné výpady, ani jednému tímu sa však stále nedarí vo finálnej fáze.
     
    17
    Werder sa dostal pred pokutové územie svojho dnešného súpera, po nepresnej prihrávke však lopta putovala len k brankárovi Schwolowi.
     
    16
    Postupne sa hostia usadili na útočnej polovici, Pekarík poslal loptu na Mittelstädta, ale ten sa nedokázal individuálne presadiť. Hertha však môže pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
     
    15
    Hertha sa pokúsila o rýchly útočný výpad, ale dlhý pas pred šestnástku súpera si defenzíva Werderu postrážila. Aj naďalej sú však hostia pri lopte.
     
    14
    Zápas má však zatiaľ celkom vysoké tempo, oba tímy sa snažia útočiť a rýchlo otáčať hru. Zrejme je len otázkou času, kedy sa dočkáme aj prvého vážnejšieho momentu.
     
    13
    Aj naďalej sledujeme aktivitu futbalistov v zelených dresoch, ktorí sa snažia dostať na dostel súperovej brány. Zatiaľ sme žiadny strelecký pokus medzi tri žrde nevideli.
     
    12
    Domáci zahrávali rohový kop, centrovanú loptu pred bránu dokázal hlavou upratať do bezpečia Piątek. Werder však ešte zostáva usadený na útočnej polovici.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia v Brémach je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na prvý výraznejší moment či už na jednej alebo druhej strane.
     
    10
    Prízemný center do pokutového územia hostí doputoval k brankárovi Schwolowi. Ten následne loptu posiela na svojich spoluhráčov, smerom dopredu už tak chce preniknúť Hertha.
     
    9
    Keď sme už pritom, tak tento zápas má výraznú česko-slovenskú stopu. V drese domácich dnes nastupujú spomínaný Gebre Selassie a bránu Werderu stráži Pavelka. Na druhej strane je tu náš Peter Pekarík a ďalší český reprezentant Darida.
     
    8
    Na druhej strane mal potom rovnaký úmysel aj český reprezentant Gebre Selassie, ale ten si v rozhodujúcej chvíli pomohol rukou a tak je lopta prisúdená hosťom.
     
    7
    K lopte sa dostal slovenský reprezentant Pekárik, následne centroval do pokutového územia hostí, ale Piątek na túto loptu nedočiahol.
     
    6
    Brémy pri lopte a domáci sa znova snažia o prienik na súperovu polovicu. Postupne nám však pribúda aj počet faulov, snáď nasledujúce minúty prinesú už aj niečo zaujímavejšie.
     
    5
    V úvode zápasu vidíme veľa nepresností na oboch stranách, zatiaľ čakáme na prvý zaujímavejší moment. Zápas sa však odštartoval pri výbornej diváckej kulise.
     
    4
    Werder sa pokúsil o rýchly protiútok, ale súper sa stihol vrátiť na svoju polovicu a tak sledujeme kombináciu futbalistov v zelených dresoch.
     
    3
    Zakrátko však znova sledujeme kombináciu hosťujúceho celku, ktorý už operuje na útočnej polovici. Domáci znova na nič nečakajú a okamžite napádajú rozohrávku súpera.
     
    2
    Hertha sa po zisku lopty snažila presadiť na útočnej polovici, ale po vysokom napádaní súpera hsotia faulovali a lopta sa vracia na kopačky Brém.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop mal domáci celok, ktorý nastupuje v zelených dresoch, hostia v tmavo-modrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Dnes sú na programe stretnutia prvého kola nového ročníka nemeckej Bundesligy. Weserstadion bude hostiť stretnutie Werderu Brémy a Herthy BSC. Keď sa pozrieme na vzájomné zápasy, oba celky v posledných piatich zápasoch remizovali, čo je určite veľmi zaujímavá štatistika. V základnej zostave hostí sa nachádza aj slovenský reprezentant Peter Pekarík.
     
    Úvodné zostavy:

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Friedl, N. Moisander, Augustinsson – Klaassen (C), M. Eggestein – Chong, Osako – Selke, Sargent

    Náhradníci: Kapino – Veljković, Bittencourt, Agu, Erras, Mbom, Füllkrug, J. Eggestein, Woltemade

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt – Stark (C), Tousart – Lukebakio, Darida, Cunha – K. Piątek

    Náhradníci: Jarstein – Rekik, Plattenhardt, Zeefuik, Leckie, Maier, Redan, Ngankam, J. Córdoba

    Rozhodca: S. Stegemann
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Werder Brémy a Hertha BSC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:30.

    Po krátkej pauze sa začína už nový ročník nemeckej Bundesligy, v sobotu je na programe šesť zápasov a Brémy na svojom štadióne privítajú Herthu.

    Werder Brémy
    Domácemu celku sa v minulom ročníku Bundesligy vôbec nedarilo, s 31 bodmi obsadil až 16. miesto a Brémy museli hrať baráž o najvyššiu nemeckú futbalovú súťaž. Tú napokon domáci zvládli, aj keď v nej nevyhrali ani jeden zápas, s Heidenheimom remizoval na pôde súpera 2:2 a na účasť v Bundeslige postačila následná domáca bezgólová remíza.

    Hertha BSC
    Hosťujúci celok mohol byť spokojnenjší, so 41 obsadila Hertha konečnú 10. pozícu v tabuľke a v priebehu sezóny hral tento celok o Európsku ligu, ktorá napokon hosťom ušla o osem bodov. V tomto klube bude aj naďalej pôsobiť slovenský reprezentant Peter Pekarík, do Kolína však odišiel náš druhý reprezentant Ondrej Duda.

    V úvode ročníka sa ťažko určuje favorit, verme, že uvidíme kvalitné stretnutie. Ako dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Miroslav Revaj

    Góly: 69. Selke – 42. Pekarík, 45+2. Lukebakio, 62. Cunha, 90. J. Córdoba

    Karty:   46. M. Eggestein (BRM), 90+1. Selke (BRM)


    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Friedl, N. Moisander, Augustinsson – Klaassen (C) (63. Füllkrug), M. Eggestein – Chong (63. Woltemade), Osako (46. Bittencourt) – Selke, Sargent.
    Náhradníci: Kapino – Veljković, Bittencourt, Agu, Erras, Mbom, Füllkrug, J. Eggestein, Woltemade.

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (81. Zeefuik), Boyata, Torunarigha, Mittelstädt – Stark (C) (81. Maier), Tousart – Lukebakio (81. Leckie), Darida, Cunha – K. Piątek (61. J. Córdoba).
    Náhradníci: Jarstein – Rekik, Plattenhardt, Zeefuik, Leckie, Maier, Redan, Ngankam, J. Córdoba.

    Rozhodca: S. Stegemann