Ostrava – Pardubice 3:0 (kon.) | Opava – Č. Budějovice 0:0 (kon.) | Bohemians – Plzeň 1:4 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
1:4 (0:2)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 19.09.2020, 19:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Bohemians 1905 a FC Viktoria Plzeň. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Česká FORTUNA:LIGA pokračuje svojim štvrtým kolom a Ďolíček bude hostiť súboj tabuľkových susedov medz Bohemians 1905 a Viktoriou Plzeň.

    Bohemians 1905
    Domáci celok má momentálne na svojom konte 4 body a nachádza sa na predbežnom 9. mieste. V poslednom zápase sa domácim nepodarilo skórovať na pôde Sigmy Olomouc a podľahli 0:3, čo bola prvá prehra v novej sezóne. Na úvod sezóny si Bohemians poradilo s Mladou Boleslavou a nerozhodný výsledok sa zrodil s Brnom. Bohemians skončil v minulej sezóne na 7. mieste, neuspel v play-off o Európsku ligu.

    FC Viktoria Plzeň
    Zrejme môžme konštatovať, že úvod novej sezóny nie je pre Plzeň ideálny. Hostia majú na svojom konte momentálne 6 bodov, v druhom zápase nestačila Plzeň na Liberec (1:4), poradila si však s Opavou 3:1 a s Mladou Boleslavou 2:1, čo však neboli nijak presvedčivé výkony. Sklamanie prišlo v druhom predkole EL, kde Plzeň prehrala na pôde Alkmaaru 3:1 po predĺžení, keď o postup prišla v nadstavenom čase v druhom polčase z pokutového kopu.

    Stávkove kancelárie favorizujú Plzeň. Ako dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    Bohemians 1905: P. Le Giang – M. Dostál, Bederka, Hůlka, Bartek – Hronek, Vacek, Jindřišek (C), Ljovin, Vaníček – Puškáč

    Náhradníci: Bačkovský – Schumacher, Keita, Nečas, Krch, Květ, Pokorný

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Káčer, Kalvach, Al. Čermák – Ba Loua, Ondrášek, J. Kopic

    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, Chorý, J. Kovařík, Bucha, Pernica

    Rozhodca: Julínek – Podaný, Vitner
     
    Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Česká FORTUNA:LIGA pokračuje štvrtým kolom a v Ďolíčku sa uskutoční súboj medzi Bohemians a Plzeň. Do tohto zápasu zasiahnú aj dvaja slovenskí futbalisti, bránku domácich bude strážiť Patrik Le Giang a za hostí nastupuje v základnej zostave Miroslav Káčer. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas v Ďolíčku sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí hrajú v zeleno-bielych farbách dresov, hostia v červeno-modrej kombinácií.
     
    2
    Bohemians zachytilo rozohrávku súpera a založilo rýchly protiútok do pokutového územia, ako prvý bol však pri lopte brankár Hruška a zažhenal rodiace sa nebezpečenstvo.
     
    3
    Momentálne sledujeme výmenu lôpt futbalistov Plzne, ktorá sa nachádza na polovici svojho dnešného súpera. Uvidíme, kedy sa v tomto zápase dočkáme prvej zaujímavejšej príležitosti.
     
    4
    Limberský hľadal dlhým pasom Ba Loua, ale ten na loptu nedočiahol a tak na svojej polovici ihriska bude vhadzovať domáci celok.
     
    5
    Po peknej kombinácií hostí sa snažil Havel centrovať do pokutového územia domácich, ale defenzíva Bohemky zapracovala úspešne a súpera do žiadnej šance nepustila.
     
    6
    Chrbtom k bráne dostala prihrávku nová posila hostí Ondrášek, na strelu to však nebolo a loptu tak získal Ba Loua, jeho nepresná prihrávka putuje k obrancom súpera.
     
    7
    Klokani založili rýchly protiútok, ale Vaniček sa previnil faulom a tak loptu na svoje kopačky znova získava Plzeň, hostia čelia vysokému napádaniu rozohrávky.
     
    8
    Domáci štadión je slušne zaplnený v rámci platných opatrení. Fanúšikovia povzbudzujú svoj celok v tomto ťažkom boju, z Ďolíčka sa body zvyknú ťažko odnášať.
     
    9
    Nepresná prihrávka do pokutového územia domáceho tímu, lopta sa dostala k Le Giangovi a slovenský brankár ju rozohráva na svojich spoluhráčov v poli.
     
    10
    Nedovoleným zákrokom sa skončilo toto útočné ťaženie hosťujúceho celku, k lopte sa dostáva Bohemka, ktorá zvolila postupný prechod na polovicu súpera.
     
    11
    Miroslav Káčer sa dostal k lopte a skúsil to strelou spoza pokutového územia, jeho strelu chcel ešte tečovať Ondrášek, ale nepodarilo sa mu to a nasledovať bude len odkop od Le Giangovej brány.
     
    12
    Toto je už prvá veľká šanca zápasu! Ondráček našiel pred domácou bránou svojou presnou prihrávka Ba Loua, ale ten zakončil len do brankára Le Gianga a ten si pripisuje prvý vážnejší zákrok v tomto zápase!
     
    13
    Klokani sa spoliehajú hlavne na rýchly protiútoky a na tie si hostia musia dávať veľký pozor. Momentálne sa snaží útočiť domáci celok, ale ťažko hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    14
    Pokus o rýchly útočný výpad hosťom nevyšiel, Bohemka pokračuje aj naďalej v útoku. Plzeň rovnako vysoko napáda súperovu rozohrávku, oba tímy hrajú veľmi sústredene.
     
    15
    Domáca útočná snaha nebola úspešná a Plzeň získava autové vhadzovanie. Postupne sa hostia dostávajú pred šestnásku svojho dnešného súpera.
     
    16
    Bohemka zvládla ubrániť postupný nápor súpera a už s loptou na kopačkách operuje domáci celok. Oba tímy aj naďalej vysoko dostupujú rozohrávku súpera.
     
    17
    Klokani sú aj naďalej pri lopte, ale majú problém sa presadiť na území súpera. Do kombinácie domácich sa zapája aj brankár Le Giang.
     
    18
    Toto je veľmi dobrá pasáž hry od domáceho tímu, ktorý nepúšťa loptu zo svojich kopačiek. Bohemka má však problémy presadiť sa zatiaľ v útoku výraznejším spôsobom.
     
    19
    Chcelo by to nejaký výraznejší moment po dlhšej dobe, tempo hry pomaly opadáva. Plzeň konečne na lopte, ale aj hostia majú teraz problémy sa v útoku presadiť.
     
    20
    Postupune sa domáci znova dostávajú na útočnú polovicu, kde opäť čelia vysokému napádaniu od súpera. Bojovné stretnutie tak pokračuje ďalej.
     
    21
    Bartek sa skúšal presadiť individuálne, ale nepdoarilo sa mu prejsť cez obranu súpera a pri lopte je Plzeň. Uvidíme, či hostia vymyslia teraz niečo zaujímavejšie.
     
    22
    Jindřišek fauloval a hostia zahrávali priamy kop na útočnej polovici. Po rozohrávke nakrátko hostia loptu stratili a Bohemka vyrazila do rýchleho brejku, Vaníčkova strela spoza pokutového územia smeruje tesne vedľa Hruškovej brány!
     
    23
    Dostávame sa za polovicu úvodného dejstva, zatiaľ mali oba celky po jednej zaujímavej príležitosti, ktoré však gólom neskončili.
     
    24
    Miroslav Káčer sa previnil útočným faulom a tak je lopta prisúdená domácemu tímu. Hlavný rozhodca ešte musel trocha krotiť vášne, hra pokračuje ďalej.
     
    25
    Domáci Dostál centroval do pokutového územia Plzne, ale lopta smerovala len na hlavu Brabca. Klokani ešte môžu pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
     
    26
    Postupnou kombináciou sa hostia dostávajú na útočnú polovicu, ale nedarí sa im nič zaujímavého vymyslieť. Zatiaľ to teda nie je nijak oslnivé stretnutie.
     
    27
    Ani domáca kombinácia nič neponúkla, hra sa síce prelieva rýchlo z jednej strany na druhú, ale je to bez zaujímavých momentov, nepresnosti všetko kazia.
     
    28
    Jindřišek fauloval tesne pred pokutovým územím Bohemky a Plzeň získavaveľmi dobrý priamy kop, je to určite aj na priame ohrozenie súperovej brány. Tak uvidíme, ako to napokon dopadne.
     
    29
    K rozohrávke sa postavil Čermák, ale loptu poslal len do obraného múru. Plzeň ešte získava rohový kop, Bohemka sa bude musieť aj naďalej brániť.
     
    30
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia v Ďolíčku! Spomínaný rohový kop rozohrali hostia nakrátko, následne však prišiel presný center do pokutového územia a ZDENĚK ONDRÁŠEK po skvelom pohybe hlavou dopravil loptu do siete – 0:1!
     
    31
    Polhodina v Ďolíčku je minulosťou, domáci prehrávajú 0:1! Hosťujúci Ondrášek hneď pri svojej premiére skóruje a to bude určite drahé zápisné.
     
    32
    Ale domáci futbalisti na nič nečakajú a okamžite sa snažia o rýchlu odpoveď. Bohemka usadená na útočnej polovici, hostia sa teraz musia brániť.
     
    33
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Domáci v krátkom slede inkasujú druhý gól! Plzeň založila rýchly brejk z vlastnej šestnástky, Kopic ukázal fantastický šprint a dostal sa až pred pokutové územie súpera, tam poslal presú prihrávku na nabiehajúceho
    ADRIEL D´AVILA BA LOUA a ten upravuje na 0:2!
     
    34
    Tak to je určite veľmi nepríjemný moment pre domácich futbalistov. Do oboch inkasovaných gólov to bolo herne vyrovnané, ale Plzeň je momentálne v dvojgólovom vedení a tak aj v lepšej psychickej pohode.
     
    35
    Približne desať minút zostáva do konca prvého polčasu. Bohemka by potrebovala ešte v prvom dejstve streliť kontaktný gól.
     
    36
    Pri troche štastia však Plzeň mohla ísť do vedenia o tri góly! Miroslav Káčer si všiol nie zrovna ideálne postavenie brankára Le Gianga a snažil sa svojho krajana prelobovať, jeho pokus končí napokon tesne nad bránou!
     
    37
    Hostia sú aj naďalej aktívni smerom dopredu a snažia sa do prestávky pridať ešte ďalší presný zásah. Bohemka sa tak musí brániť, prípadný ďalší gól by už zrejme znamenal definitívu v tomto zápase.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Kamil Vacek (Bohemians 1905).
     
    39
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti úvodného dejstva. Plzeň vyhráva na ihrisku súpera 2:0 a naďalej pokračuje vo svojom optimálom výkone.
     
    40
    Sme už v záverečnej päťminútovke prvého polčasu. Úvodné dejstvo vychádza lepšie hosťom, ktorí zatiaľ úlohu favorita zvládajú úspešne.
     
    41
    Hosťujúci Havel posielal dlhý pas do pokutového územia domácich, ale Ba Loua v tomto prípade na loptu nedočiahol.
     
    42
    A opäť centroval pred bránu domácich Havel, ale pri lopte bol ako prvý kapitán Jindřišek a nasledovať bude rohový kop pre Plzeň.
     
    43
    Rohový kop bol rozohratý nakrátko, ale nič zaujímavého neponúkol. Uvidíme, či ešte v závere prvého polčasu príde nejaký zaujímavý moment.
     
    44
    Riadny hrací čas v prvom polčase bude čoskoro minulosťou. Čakáme na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    45
    Veľká závar v pokutovom území hosťujúceho celku, Puškáč sa následne snažil presadiť, ale jeho pokus smeruje mimo Hruškovu bránu.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Ďolíčku je už minulosťou. Od úvodného výkopu sa hral pomerne vyrovnaný futbal, aj keď loptu častejšie držala Plzeň. Rozhodujúca pasáž prvého polčasu prišla v 30. minúte, keď sa najprv presadila nová posila hostí Ondrášek a krátko po ňom sa do streleckej lisitny zapísal aj Ba Loua. Plzeň tak momentálne vyhráva 2:0 a je na najlepšej ceste získať z tohto zápasu všetky tri body.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:02.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Bohemians 1905: z ihriska odchádza Kamil Vacek, prichádza Roman Květ.
    Striedanie v tíme Bohemians 1905: z ihriska odchádza Martin Dostál, prichádza Till Schumacher.
     
    47
    Druhý polčas v Ďolíčku je už v plnom prúde, výkop patril hosťujúcemu celku. Domáci budú mať čo robiť, aby dokázali ešte niečo s týmto zápasom spraviť.
     
    48
    Bohemka kombinovali v okolí pokutového územia, napokon sa k strele odhodlal Ljovin, po jeho tečovanom pokuse bude nasledovať rohový kop.
     
    49
    Center na prednú tyť si hosťujúca obrana dokázala postrážiť, Bohemka však ešte operuje na útočnej polovici. Plzeň sa teda v úvode druhého dejstva musí brániť.
     
    50
    Vaníček fauloval Ba Loua a tak je lopta prisúdená hosťom. Plzeň sa nemusí nikam ponáhľať, zvolila postupný prechod na útočnú polovicu.
     
    51
    Klokani išli do prečíslenia 2 na 1, ale naložili s touto situáciou veľmi zle. Puškáč poslal len nepresnú pihrávku do pokutového územia a presný defenzívny zákrok si na svoje konto pripisuje Káčer.
     
    52
    Plzeň kombinovala v okolí pokutového územia, celé to vyvrcholilo len nepresným centrom od Ba Loua do rukavíc brankára Le Gianga.
     
    53
    Domáci Bartek sa snažil založiť rýchly útočný výpad, ten Ba Loua zastavil nedovoleným zákrokom, takže Plzeň má čas sformovať sa v zadných radoch.
     
    54
    Zatiaľ hosťujúci celok pohodlne kontroluje druhý polčas, aj keď nemá loptu na svojich kopačkách, domácich do žiadnej vyloženej šance nepúsťa.
     
    55
    Ljovin fauloval a Plzeň získava zaujímavý priamy kop. Po jednej takejto situácií padol otvárací gól tohto stretnutia.
     
    56
    Čermákov center padol na zadnú tyč a tam zakončoval kapitán hostí Brabec, jeho pokus však končí len na hornej sieti domácej brány!
     
    57
    Sledovali sme rýchly útočný výpad domáceho tímu a nasledovať bude rohový kop. Plzeň sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    58
    Po rohovom kope mohol streliť kontaktný gól domáceho tímu Ljovin, ale proti tomu bol brankár Hruška, ktorý si pripisuje prvý vážnejší zákrok v tomto zápase!
     
    59
    Čoraz viac sa začína domáci celok prebúdzať, predsa len to ešte môže byť zaujímavý zvyšok tohto stretnutia.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia v Ďolíčku je už minulosťou. Plzeň aj naďalej vyhráva po góloch v prvom polčase, o ktoré sa postarali nová posila Ondrášek a Ba Loua.
     
    61
    Karta sa trocha v druhom polčase otočila, aktívnejším dojmom pôsobí domáci celok, ale v zakončení sa mu nedarí. Ešte je priestor to napraviť, ale kontaktný gól by bolo potrebné streliť čo najskôr.
     
    62
    Adrián Guľa zatiaľ v tomto zápase nestriedal. Práve noví hráči by mohli ešte priniesť oživenie do hry hosťujúceho celku.
     
    63
    Prečíslenie domáceho tímu, Květ následne prihrával v pokutovom území na Schumachera, ale ten poslal svoje zakončenie len do súperovho obrancu.
     
    64
    Šanca pre domácich! Po dlhom autovom vhadzovaní sa k odraznej lopte v pokutovom území dostal Bartek, ale jeho zakončenie bolo zblokované na rohový kop!
     
    65
    Klokani zahrali rohový kop a pokračujú vo svojom útočnom ťažení. Plzeň môže byť aj rada, že v prvom polčase dala dva góly a drží momentálne víťazstvo vo svojich rukách.
     
    66
    Havelova prihrávka sa dostala na Ba Loua, ten našiel svojim centrom Kopica, ale jeho zakončenie z ideálnej pozície je nepresné!
     
    67
    Po dlhšej dobe sa tak v útoku pripomenuli aj hostia. Aktuálne vedúci celok to má stále vo svojich rukách, ale o tri body musí ešte tvrdo bojovať.
     
    68
    Ljovin chcel prihrať dozadu na svojich spoluhráčov, ale prakticky vysunul do veľkej šance Kopica, ktorý však z blízka nedokázal Le Gianga prekonať! Slovenský celok teraz výrazne podržal svoj celok.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Lukáš Hejda (FC Viktoria Plzeň).
     
    69
    Hra sa postupne vyrovnáva na oboch stranách, domácim dnes zatiaľ nieje v domácom zápase súdené skórovať. Klokani však ešte majú k dispozícií vyše 20 minút.
     
    70
    Krásna kombinácia domáceho celku, následne sa do zakončenia dostal Květ, ale jeho pokus končí len na konštrukcii hosťujúcej brány!
     
    71
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Adriel D´Avila Ba Loua, prichádza Joel Ngandu Kayamba.
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Zdeněk Ondrášek, prichádza Jean-David Beauguel.
     
    72
    Vaníček nestihol dlhú prihrávku od Schumachera a pre loptu si pohodlne zbehol branká Hruška.
     
    73
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Je tu tretí gól hostí v tomto zápase a vyzerá byť predčasne rozhodnuté! Tento gól však súperovi brankár domácich Le Giang daroval, keď strelu od Kalvacha neudržal a lopta mu vypadla, k dorážke sa dostal JAN KOPIC a ten ju už dopravil do siete – 0:3!
     
    74
    Slovenský brankár v drese Bohemky dnes chytal veľmi spoľahlivo, vytiahol aj lepšie zákroky, ale pri tomto góle nemôže mať čisté svedomie. Uvidíme, či sa ešte domácim podarí tento zápas nejakým spôsobom zdramatizovať.
     
    75
    Domáci Puškáč prenikal do pokutového územia súpera, ale neustál súboj a padol na zem. Penalta sa v žiadnom prípade kopať nebude.
     
    76
    Smerom dopredu sa ešte darí penikať aj hosťujúcemu celku, ktorý drží vedenie rozdielom triedy a vyzerá to, že po 3,5 roku Plzeň dokáže v Ďolíčku vyhrať.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Lukáš Kalvach (FC Viktoria Plzeň).
     
    78
    Striedanie v tíme Bohemians 1905: z ihriska odchádza David Puškáč, prichádza Ibrahim Keita.
    Striedanie v tíme Bohemians 1905: z ihriska odchádza David Bartek, prichádza Jakub Nečas.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Aleš Čermák, prichádza Pavel Bucha.
     
    80
    Približne desať minút zostáva do konca tohto stretnutia, plus nejaký ten nadstavený čas. Zatiaľ to vyzerá, že Bohemka prehrá doma na nulu.
     
    81
    Hra sa v týchto chvíľach prelieva z jednej strany na druhú, ale nič zaujímavého nevidíme, samozrejme hosťom to nijak neprekáža.
     
    82
    Plzeň po zisku lopty hlavne dlho kombinuje, aby sa súper nedostal do hry. Uvidíme, či záverečná časť tohto stretnutia ešte niečo zaujímavého ponúkne.
     
    83
    Bucha fauloval a tak sa končí toto útočné ťaženie hosťujúceho celku. Plzeň sa rýchlo sformovala v zadných radoch.
     
    84
    Stále nič zaujímavého po tom treťom góle neprichádza. Momentálne je pri lopte domáci celok, ktorý to už ai aj vzdal.
     
    85
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Tak predsa len je tu ešte zaujímavý moment a to štvrtý gól hostí v tomto zápase! Kopic potiahol rýchly útočný výpad favorita zápasu, domácim chybovali v zadných radoch a JEAN-DAVID BEAUGUEL sa v pokutovom území po presnej prihrávke úspešne presadzuje – 0:4!
     
    86
    Bohemians dali gól!
    Klokani dávajú v tomto zápase aspoň čestný zásah a pripravili tak Hrušku o čisté konto! Aj domácim sa podarilo založiť rýchly útočný výpad, Nečas našiel presnou prihrávkou ANTONÍNA VANÍČEKA a ten svoju strelu umiestnil presne k tyčke – 1:4!
     
    87
    V závere zápasu sme sa tak mali aspoň na čo pozrieť. Aj tak je o osude zápasu rozhodnuté, Plzeň akoby ten inkasovaný gól nahneval a hostia skúšajú útočiť aj naďalej.
     
    88
    Beauguel fauloval a tak tento útok hostí nemôže pokračovať. Bohemka tak získava loptu na svojej polovici ihriska.
     
    89
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jan Kopic, prichádza Jan Kovařík.
     
    90
    Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj celého tohto stretnutia sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko hlavný rozhodca Julínek bude ešte nadstavovať.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas v Ďolíčku ešte ponúkol presné zasahy. Bohemka zlepšila výkon a dlho to vyzerao, žeby ešte z toho mohla byť dráma, ale napokon Kopic a Beauguel pridali ďalšie dva góly a rozhodli o osude celého stretnutia. Za domácich už Vaníček len kozmeticky upravil konečný stav na 1:4! Plzeň sa cez týždeň predstaví doma v treťom predkole Európskej ligy proti dánskemu Sonderjyske.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok neskorého sobotného večera! (20:57:14)

    Miroslav Revaj

    Góly: 86. Vaníček – 30. Ondrášek, 33. Ba Loua, 73. J. Kopic, 85. Beauguel

    Karty:   38. Vacek (BOH) – 68. Hejda (PLZ), 77. Kalvach (PLZ)


    Bohemians 1905: P. Le Giang – M. Dostál (46. Schumacher), Bederka, Hůlka, Bartek (78. Nečas) – Hronek, Vacek (46. Květ), Jindřišek (C), Ljovin, Vaníček – Puškáč (78. Keita).
    Náhradníci: Bačkovský – Schumacher, Keita, Nečas, Krch, Květ, Pokorný.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Káčer, Kalvach, Al. Čermák (79. Bucha) – Ba Loua (71. Kayamba), Ondrášek (71. Beauguel), J. Kopic (89. J. Kovařík).
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, Chorý, J. Kovařík, Bucha, Pernica.

    Rozhodca: Julínek – Podaný, Vitner