Tisková konference k J&T Banka Ostrava Open 2020 (kon.) | Tisková konference Mezinárodní tenisové federace (kon.)
Tisková konference - sledge hokej Zlín (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k J&T Banka Ostrava Open 2020

cz Štvrtok 17.09.2020, 14:00 • Restaurace Tiebreak, Štvanice, Praha (CZE) • Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.
     
    Nacházíme se ve venkovních prostorách restaurace Tiebreak na pražské Štvanici, kde za malou chvíli začne tisková konference k turnaji J&T Banka Ostrava Open 2020.
     
    Hosté tiskové konference:

    Karolína Muchová – česká tenistka, účastnice turnaje
    Laura Ceccarelli – ředitelka turnaje
    Karolína Šrámková – zátupkyně J&T Banka
     
    Jako první dostává slovo ředitelka turnaje Laura Ceccarelli.
     
    Laura Ceccarelli: "Jakmile byly zrušeny velké turnaje v Číně, hledala se alternativní místa. První země, která WTA napadla, byla Česká republika. I díky tomu, jaké velké tenisové akce se tady úspěšně v minulých měsících zorganizovaly. Kontaktovali jsme Perinvest Group Tomáše Petery s nabídkou zorganizování tohoto turnaje v České republice. A on okamžitě souhlasil."
     
    Potvrzené hráčky jsou Karolína Plíšková a Karolína Muchová. Deadline pro přihlášky do turnaje jsou v pondělí, kdy budou zveřejněna další jména.
     
    Diváci by měli mít možnost vidět tento turnaj naživo v Ostravě!
     
    Laura Ceccarelli: "Nemáme omezení od WTA ohledně diváků. Vše tedy záleží na lokálních autoritách a zákonech. Mezi námi a WTA padla dohoda, že diváci budou moci v Ostravě být na místě. Do Ostravar Areny by mohlo být vpuštěno až pět tisíc lidí."
     
    Vstupenky by se měly začít prodávat na začátku října.Ostravar Arena bude rozdělena do sektorů, aby pět tisíc diváků mělo mezi sebou co největší rozestupy.
     
    Laura Ceccarelli: "Jakmile hráčky dorazí do Ostravy, podstoupí test na covid. Poté stráví několik hodin na hotelu, než dostanou na email zprávu, že jsou negativní a mohou vyrazit na tréninky a zápasy."
     
    Laura Ceccarelli: "Každých pět dní se budou testy opakovat, abychom zajistili, že vše proběhne bez rizik."
     
    Karolína Muchová: "Je hrozně pozitivní, že Česko byla prví zem, která napadla WTA a APG (vlastní práva k turnaji), když byly zrušeny lokace v Číně. Jsme hrozně rádi, že si můžeme zahrát skoro tady za rohem."
     
    Karolína Muchová: "Doufám, že situace se do začátku turnaje zlepší a lidi mi budou moci zafandit. Snad přijede hodně lidí z Olomouce i okolí a snad podpoří mě i ostatní české holky."
     
    Slovo dostává Karolína Šrámková, zástupkyně J&T Banky: "Na tuto příležitost jsme nemohli říct ne, tenis podporujeme už dlouho, proto jsme se rychle rozhodli pro partnerství s turnajem."
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce, děkujeme za pozornost. (14:22:15)

    Jakub Slunečko

    Hosté tiskové konference:
    Karolína Muchová – česká tenistka, účastnice turnaje
    Laura Ceccarelli – ředitelka turnaje
    Karolína Šrámková – zátupkyně J&T Banka