Bratislava Capitals – B. Bystrica 0:0 (zruš.) | Vlci Žilina – Spišská N. Ves 0:0 (zruš.) | Humenné – Michalovce 2:5 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HKM Zvolen
Štvrtok 17.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Oddychový čas si berie aj tréner Popradu.
     
    58:12
    Popradčania si záver tretej tretiny výrazne skomplikovali. Za podrazenie je vylúčený Adam Drgoň.
     
    58:07
    Vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu, zvolenská bránka ostáva prázdna.
     
    58:07
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    58:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa v závere tretej tretiny znovu dostávajú do vedenia. MAREK ZAGRAPAN zamieril do útočného pásma a vystrelil spomedzi kruhov. Rahm vyrážal, nevedel však, kde puk odrazil. Puk sa dostal presne znovu na hokejku Zagrapana a ten zblízka dorazil popri dezorientovanom Rahmovi.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marcel Haščák.
     
    51:14
    Preisinger zbytočne prišiel o puk na vlastnej modrej čiare. Vypichol mu ho Radovan Bondra, ktorý pokračoval do nájazdu, Vošvrda však vyletel a puk vypichol.
     
    50:32
    A bude z toho teraz aj skrátená presilovka piatich proti trom pre Poprad. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Miloš Kelemen.
     
    48:53
    Zvolenská presilovka o dvoch hráčov sa rýchlo skončila. Hostia zle striedali a výsledkom je trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Bondra.
     
    48:14
    Toto bude per Popradčanov nepríjemné. Vyše minútu a 40 sekundová presilovka o dvoch hráčov pre Zvolen. Patrik Svitana je vylúčený za hákovanie.
     
    47:54
    Zvolenčania budú mať k dispozícii presilovku. Petr Ulrych dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    46:07
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú vyrovnávajúci gól. Puliš šikovne prebral puk domácim hráčom za bránkou, prihrávkou pred bránkovisko ihneď uvoľnil MAREKA VIEDENSKÉHO a ten strelou z prvej pekne trafil do vinkla.
    Asistencie: Radovan Puliš, Radovan Bondra.
     
    45:52
    Na opačnej strane sa do príležitosti dostal Radovan Puliš, ktorý šiel sám na bránku. Premiešal puk, zblízka vystrelil, lenže iba priamo do výstroje gólmana Vošvrdu.
     
    38:57
    Presilová hra Popradu trvala iba krátko. Miroslav Preisinger pri úniku Bondru hákoval a dostáva menší trest.
     
    38:25
    Poprad v závere druhej tretiny bude hrať presilovku. Ben Betker dostáva 2 minúty za nedovolené bránenie + 20 minút a trest do konca zápasu za nešportové správanie.
     
    36:12
    Hostia majú k dispozícii polminútovú presilovku o dvoch hráčov. Miroslav Preisinger je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    34:42
    V druhej tretine to bude prvé vylúčenie. A presilovku si zahrá HKM Zvolen. Adam Drgoň dostáva dve minúty za posunutie hokejky do puku.
     
    31:48
    Zvolenčania pozabudli na dvojicu protihráčov. Müller ostal voľný na modrej čiare, zo striedačky ihneď naskočil na ľad Dávid Skokan, ktorý pálil z pravého kruhu z prvej, Rahm však výborne rýchlo zasiahol.
     
    19:33
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku a otvárajú skóre stretnutia. Haščák stihol krížnou prihrávkou presunúť puk Svitanovi na pravý kruh. Odtiaľ domáci kapitán dával strieľanú prihrávku pred bránu, ktorú Rahm vyrazil. MIROSLAV PREISINGER bol však dobre postavený a dorazil puk do prakticky odkrytej siete.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    19:12
    V závere prvej tretiny má presilovku k dispozícii Poprad. Ben Betker je vylúčený na dve minúty za krosček.
     
    19:02
    Haščák prihrávkou spoza brány našiel v dobrej pozícii uvoľneného Dávida Skokana pred bránkou. Prehodil si puk na bekhend, no zakončoval iba na plexisklo.
     
    14:50
    Presilovka Zvolena sa predčasne končí. Radovan Bondra dostáva 2+10 za nešportové správanie.
     
    13:44
    Sme svedkami prvého vylúčenia v stretnutí. Hra musela byť prerušená, keďže si v strednom pásme niečo chceli vysvetľovať Marcel Haščák s Andrejom Hatalom. Haščák dostáva 2+2 za hrubosť a Hatala dve minúty. Zvolen teda bude hrať presilovku.
     
    11:54
    Preisinger spätnou prihrávkou na modrú čiaru uvoľniť akurát tak McPhersona, ktorý unikol do prečíslenia s Nuutinenom. Nuutinen dostal krížnu prihrávku na ľavý kruh, chcel to vrátiť do prázdnej brány McPhersonovi, ale ten zakopol o žŕdku a nedokázal už zakončiť. Vyzeralo to však gólovo.
     
    09:47
    Tak teraz to bola veľká šanca pre Poprad. Ulrych vypálil od modrej čiary a niektorý z jeho spoluhráčov tečoval strelu. Puk sa odrazil od Rahma do žŕdky a tancoval po bránkovisku, až kým ho hostia rýchlo neodpratali.
     
    06:53
    Matej Paločko sa spomedzi kruhov znenazdajky uvoľnil do príležitosti, okamžite pálil. Namieril to na plexisklo, odrazený puk chcel dorážať Matúš Paločko, ale zároveň aj korčuľou posunul bránu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Preisinger (Svitana, Haščák), 59. Zagrapan (Matúš Paločko, Haščák) – 47. Viedenský (Puliš, Bondra)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák (A), Ulrych, Dalhuisen, Müller, Hidec, Kramár – Svitana (C), Skokan, Haščák – Šotek, Preisinger, Handlovský – Lušňák, Zagrapan (A), Mešár – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Dzivjak
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Gajdoš, Ďuriš – R. Bondra, Viedenský (A), Puliš (C) – McPherson, M. Halama, Nuutinen – Stupka, Jedlička, Kelemen – Marcinek, Tibenský, Chlepčok

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Wolf, Ordzovenský

    Diváci: 380