Nové Zámky – HC Slovan 0:2 (kon.) | Dubnica – Trenčín 2:7 (kon.)
koniec
HC Kobra Praha
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Štvrtok 17.09.2020, 16:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Střed
Partner:
     
    50:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jsou zpět ve hře, Bělohlávek ze své klece musí lovit druhý kotouč! Z hranice brankoviště jej za něj propašoval PATRIK BAUER, který puk usměrnil mezi beton gólmana a tyč hostující svatyně. V Braníku je to tak znovu jen o gól – 2:3! Asistence: Jan Halfar.
     
    47:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté na domácí klec v posledních desítkách sekund vyvinuli obrovský nápor, který vede k jejich třetí brance! Na střeleckou listinu se dostává PETR HRDLIČKA, jenž svým druhým bodem v dnešním zápase pojišťuje náskok celku z Vysočiny – 1:3! Asistence: David Krejčí.
     
    30:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní souhra hostujících hráčů končí druhou brankou v domácí síti, bruslaři se podruhé v zápase ujímají vedení! Michal Janko zpoza branky nahrál na kruh připravenému JAROSLAVU PRÁŠKOVI, jenž následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2! Asistence: Michal Janko.
     
    25:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Početní výhoda nakonec přeci jen nevyužita nezůstane, Braničtí v přesilovce srovnávají stav utkání! Z bezprostřední blízkosti brankoviště kotouč za Bělohlávka protlačil MAX ŠRÁMEK, který si tak připisuje gól hned ve svém prvním startu za dorost Kobry – 1:1! Asistence: Patrik Bauer, Dzabrail Kalajev.
     
    04:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostů končí prvním gólem, bruslaři přetavují svou optickou převahu v první branku a v polovině páté minuty jdou do vedení! Petr Hrdlička z kruhu našel krátkou přihrávkou před brankovištěm úplně volného MICHALA JANKA, který následně jednoduchým zakončením překonal bezmocného strážce domácí klece – 0:1! Asistence: Petr Hrdlička.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 26. Šrámek (Bauer, Kalajev), 51. Bauer (Halfar) – 5. Janko (Hrdlička), 31. Prášek (Janko), 48. Hrdlička (Krejčí)


    HC Kobra Praha: Iliev (Pejšová) – Novák, Frydrich (C), Šeba, Kalajev, Chytil, Nácovský, Seidler – Šrámek, Kovář, Halfar (A), Bauer (A), Judiak, Příhoda, Uhlík, Lederer, Brzák, Čečetka.
    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Chymo, Marek, Bezpalec, Doskočil, Kuchta (C), Doležal, Vaněček – Netolický, Matýs, Zoubek, Teplý, Janko, Prchal, Krejčí (A), Bačkovský, Machovský, Hrdlička, Prášek (A).

    Rozhodca: Zeliska – Horažďovský, Karda.