Slovan Bratislava – Trnava 2:0 (kon.) | Nitra – Pohronie 3:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 1:1 (kon.)
Sereď – Žilina 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 3:2 (kon.)
koniec
FC Nitra
3:1 (1:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 12.09.2020, 19:00 • FC Nitra, a.s. • Niké liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhé dejstvo ponúklo ešte presné zásahy. Pohroniu sa podarilo v 65. minúte vyrovnať zásluhou striedajúceho Mazana a vyzeralo to, že sa body budú v Nitre deliť. Domáci celok však fantasticky zvládol samotný záver zápasu, keď v 88. minúte striedajúci Danek poslal center pred bránu súpera a loptu si neštastne do vlastnej siete tečoval Wei, v nadstavenom čase sa potom práve Danek postaral o tretí domáci gól! Nitra tak po reprezentačnej prestávke pokračuje v lige víťazne a do štatistik si pripisuje svoje druhé víťazstvo v tejto sezóne.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (20:53:57)
     
    Držanie lopty: 47 % : 53 %.
    Strely na bránku: 7:4. Strely mimo: 3:1. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 12:25.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Patrik DANEK - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Nitra dala gól!

    Pod Zoborom tu je aj tretí gólový výbuch radosti! Nitra si poistila svoje víťazstvo aj druhým gólom v závere zápasu, keď Frnako vpadol do otvorenej obrany súpera, presným centrom našiel na zadnej tyči PATRIKA DANEKA a toto striedajúce eso sa zapísalo aj do streleckej listiny, keď navakrát dostalo loptu do siete – 3:1!
     
    90+2
    Domáci futbalisti sú pri lopte a nikam sa pochopiteľne neponáhľajú. Vyzerá to, že Nitra si doma udrží všetky tri body.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    90
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    89
    Nitra sa radovala aj z tretieho gólu! Chobotov gól však napokon nemôže byť uznaný kvôli jasnému ofsajdu! Ešte to však bude Pod Zoborom poriadne dramatické.
    88. James WEIR - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    88
    Nitra dala gól!

    Obrovský výbuch radosti v Nitre! Domáci sa krátko pred koncom zápasu vracajú späť do vedenia, keď striedajúci Danek poslal center na zadnú tyč a tam si loptu neštastne tečoval do vlastnej siete JAMES MICHAEL WEIR – 2:1!
     
    87
    Pekná kombinácia hostí pred pokutovým územím, ale Matićov center následne len preletel okolo domácej brány.
     
    86
    Stále je pri lopte Nitra, ktorá má zrejme záujem ísť za víťazstvom v tomto zápase. Uvidíme, čo ponúknu záverečné minúty, ktoré budú ešte pre oba celky veľmi náročné.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Patrik Danek.
     
    84
    Faul zo strany hosťujúceho celku, domáci tak majú priamy kop na útočnej polovici. Pohronie sa tak v týchto chvíľach musí aj naďalej brániť.
     
    83
    Nitra zostáva po rohovom kope usadená na útočnej polovici, snaží sa nájsť recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    82
    Zatiaľ to tak Pod Zoborom vyzerá na deľbu bodov, ktorá by bola zrejme aj spravodlivá. Uvidíme, či skúsi niekto z aktérov zápasu zariskovať a ísť za víťazstvom.
     
    81
    Približne desať minút zostáva do konca druhého polčasu, niečo sa však ešte určite bude nadstavovať. V Nitre je nerozhodný stav 1:1!
     
    80
    Pohronie zahrávalo po striedaniach na oboch stranách rohový kop, ale defenzíva Nitry si s touto situáciou poradila a dostáva loptu do bezpečia.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bon-Fils Caleb Bimenyimana, prichádza Patrik Abrahám.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Nikola Gatarić, prichádza Matej Franko.
     
    79
    Zrodil sa rýchly brejk hostí, Badolo posielal nebezepčný center pred bránu domácich a Kuník mal čo robiť, aby dostal loptu do bezpečia.
     
    78
    Ofsajd domáceho Adamca, Nitra tak nemohla pokračovať v útočnom výpade. Brankár Jenčo už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov v poli.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Peter Chríbik (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    76
    Nitra zahrávala priamy kop, ktorý domáci zakončili len útočným faulom. Ešte prišlo k menšej potýčke na oboch stranách, hlavný rozhodca Očenáš to však rýchlo vyriešil.
     
    75
    Po strelenom góle Pohronia na 1:1 stále čakáme na ďalšie zaujímavé momenty. Chvíľu sa zdalo, že sa bude v aktívnej hre pokračovať, vidíme len veľké množstvo nepresností.
     
    74
    Faul v strede poľa na hosťujúceho futbalistu. Nitra sa tak musí vrátiť na svoju polovicu ihriska, hostia sa určite pokúsia zaútočiť.
     
    73
    Faderov center odvrátili domáci futbalisti do bezpečia. Následne ešte Pohronie pokračovalo vo svojej aktivite, ale lopta opustila hraciu plochu.
     
    72
    Hostia sa presunuli na útočnú polovicu, momentálne Pohronie kombinuje pred pokutovým územím svojho dnešného súpera.
     
    71
    Ale máme tu teraz hluchšiu pasáž hry. Oba celky sa však musia vyvarovať každému zaváhaniu, ktoré by súper mohol potrestať.
     
    70
    K lopte sa teraz dostáva domáci celok, ktorý sa snaží vymyslieť niečo cez postupnú rozohrávku. Uvidíme, ked prídu ďalšie zaujímavé situáciu či už na jednej alebo druhej strane.
     
    69
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Ondrej Vrábel, prichádza Martin Adamec.
     
    68
    Ofsajd zastavil domáci celok v tomto útočnom výpade. Pohronie môže rozohrávať loptu na svojej polovici ihriska.
     
    67
    Doterajšie chvíle zápasu patrili Pohroniu, ktoré určite chce pokračovať vo svojej aktivite. Pre oba celky sú toto zápasy so súpermi, kde potrebujú bodovať.
     
    66
    V Nitre sa tak začína odznova. Ešte je dostatok času pre oba celky, aby niečo vymysleli a strhli víťazstvo na svoju stranu. Môže to tak byť ešte zaujímavý zvyšok celého stretnutia.
    65. Peter MAZAN - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    65
    Pohronie dalo gól!

    A je vyrovnané! Hostia sa dočkali svojho prvého gólu v tomto zápase, keď sa k lopte dostal Fadera, v pokutovom území mal dostatok priestoru aby poslal presný prudký center pred bránu súpera, tam sa do hlavičky oprel
    PETER MAZAN a prekonáva Šípoša – 1:1!
     
    64
    Pohronie sa snaží pokračovať vo svojej aktivite, ale v týchto chvíľach je domáca defenzíva pozorná. Ešte to bude pre oba celky veľmi náročné.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Blahút, prichádza Kojo Matić.
     
    62
    Škoda tejto situácie v pokutovom území pre hostí! Bimenyimana mal otvorený priestor a mohol niečo zaujímavé vymyslieť, miesto ideálnejšej strely však zvolil prihrávku a tá bola nepresná.
     
    61
    Nitra teraz dlhšie operovala na útočnej polovici, napokon po faule domáci loptu sratili a šancu vymyslieť niečo v útoku tak teraz majú hostia.
     
    60
    Hodina zo stretnutia v Nitre je už minulosťou. Domáci celok aj naďalej vyhráva po góle Kolčáka z 22. minúty 1:0! Je to však stále otvorené na oboch stranách.
     
    59
    Weir poslal nebezpečný prízemný center pred bránu domácich, Chobot sa však zorientoval a upratal loptu na rohový kop. Po jeho rozohrávke nakrátko Pohronie okupovalo šestnástku súpera, ale nič zaujímavého sme už nevideli.
     
    58
    Strela z veľkej diaľky nebola úspešná, nasledovať bude len odkop od Jenčovej brány. Pohronie sa snaží postupnou kombináciu dostať sa do útoku.
     
    57
    V krátkom slede sa tak vyznamenali obaja brankári, ktorí sú oporami svojich tímov. Nitru zatiaľ zahodené šance nemusia mrzieť, stále je v tesnom vedení o jeden gól.
     
    56
    Šefčík mohol navýšiť vedenie domáceho tímu! Z hranice pokutového územia v ideálnej pozícii zakončil len do brankára Jenča, ktorý tak výborným zákrokom podržal svoj celok!
     
    55
    Hostia zahrávali rohový kop, ale aj s touto situáciu si domáci poradili. Konečne sa to v druhom polčase poriadne rozbieha na oboch stranách, snáď ešte uvidíme zaujímavý zvyšok tohto stretnutia.
     
    54
    Pekná prihrávka za obranu hostí, do zakončania utekal Gaataríc, ale pri lopte bol skorej brankár Jenčo! Na druhej strane sa musel mať na pozore Šípoš, ale vyrazil nebezepčnú strelu od Blahúta pod brvno do bezpečia!
     
    53
    Do pokutového územia domácich smeroval ďalší center, ale ani v tomto prípade sa nikto z hostí do zakončenia nedostal. Nitra sa tak úspešne ubránila a skúša vyraziť smerom dopredu.
     
    52
    Toto bol nedovolený zákrok zo strany domáceho celku, Pohronie zahrávalo priamy kop zo zaujímavej pozície. Weirov center si však nitrianska defenzíva dokázala postrážiť.
     
    51
    Gatarić prihrával do pokutového územia, ale tam sa Šefčík previnil faulom na Pavlíka a tak sa k lopte dostáva hosťujúce Pohronie.
     
    50
    Smerom dopredu sa teraz dostáva domáci celok, ktorý sa snaží kombinovať na polovici súpera čo najdlhšie. Nitra sa nemusí nikam ponáhľať, ale určite nemôže začať príliš skoro brániť.
     
    49
    Hosťujúci Župa sa skúšal presadiť individuálne, ale jeho prienik do pokutového územia nebol úspešný a svojim pádom si ani nevypýtal pokutový kop.
     
    48
    Pohronie sa dostáva na útočnú polovicu, ale hosťom sa nedarí nájsť recept na prekonanie súperovej defenzívy. Hostia budú musieť v druhom polčase výrazne pridať.
     
    47
    Druhý polčas v Nitre je už v plnom prúde, výkop mal hosťujúci celok, ktorý musí doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Tréner hostí spravil jednu zmenu v zostave.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bernard Petrák, prichádza Peter Mazan.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Pod Zoborom sa nám skončilo úvodné dejstvo, ktoré lepšie dopadlo pre domáci celok, keď v 22. minúte otvoril skóre zápasu Kolčák a Nitra tak po prvom polčase vyhráva nad Pohroním 1:0! Sledovali sme aktívny futbal z oboch strán, za hostí mal vyrovnávajúci gól na kopačke Bimenyimana, ale toto dokázal vychytať brankár Šípoš.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45
    Spoza pokutového územia pálil Faško, jeho pokusu chýbala razancia, ale aj napriek tomu mal Jenčo problém ju skrotiť.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Čakáme na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    43
    Záver prvého polčasu sa zatiaľ odohráva v pokojnom tempe. Uvidíme, či teda príde ešte niečo zaujímavé.
     
    42
    Prebiehajú záverečné minúty úvodného dejstva, ešte sa však môže niečo málo nadstavovať. Nitra zatiaľ drží tesné vedenie, bude sa pred prestávkou ešte predbežný stav meniť?
     
    41
    Po nedovolenom zákroku zahrávalo Pohronie priamy kop na útočnej polovici. Weir poslal center do pokutového územia, ale Bimenyimana sa prezentoval útočným faulom.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Lukáš Fabiš (FC Nitra).
     
    39
    Tempo hry pred koncom prvého polčasu výrazne opadáva. Tento útok Pohronia opäť zaradíme len do kategórie nevydarených a nasledovať bude odkop od Šípošovej brány.
     
    38
    Ďalší útok zo strany hosťujúceho celku končí nedovoleným zákrokom. Nitra tak nebola už dlhšiu dobu pod žiadnym výrazným tlakom a pohodlne si tak drží tesné vedenie o jeden gól.
     
    37
    Pohronie nemohlo pokračovať v tejto útočnej aktivite, je tu ofsajd a Šípoš uvedie loptu späť do hry.
     
    36
    Uvidíme, čo nám teda ešte ponúkne zvyšok prvého polčasu. Aj naďalej sa útoky striedajú na oboch stranách, oba tímy však musia popracovať na svojej finálnej fázy.
     
    35
    Približne desať minút zostáva do konca prvého polčasu. Pohronie malo teraz svoju prvú veľkú šancu v tomto zápase, ale reprezentačný brankár do 21 rokov podržal svoj celok.
    34. Bon-Fils Caleb Bimenyimana (POH), Dávid Šípoš (NIT)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    Prišlo však zaváhanie domácej defenzívy, v pokutovom území Nitry sa potom dostal do zakončenia Bimenyimana, ale toho dokázal výborným zákrokom vychytať brankár Šípoš!
     
    33
    K lopte sa dostáva hosťujúce Pohronie, ktoré má však teraz problémy s prechodom do útoku.
     
    32
    Chobot centroval pred bránu hostí, ale brankár Jenčo si loptu prevzal do svojich rukavíc a rýchlo ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Alieu Fadera (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia v Nitre je už minulosťou. Domáci celok vyhráva po góle Kolčáka 1:0!
     
    29
    Ofsajd teraz aj na druhej strane, ocitol sa v ňom Faško. Útoky sa nám v týchto chvíľach striedajú na oboch stranách, hrá sa veľmi zaujímavý futbal.
     
    28
    Nitra stratila pri prechode do útoku loptu a tak sa zrodil ďalší brejk na druhej strane. Bimenyimana však za obranu súpera vybiehal z ofsajdu a tak svoj únik na domácu bránu nemohol zakončiť.
     
    27
    Centrovaná lopta smerovala pred domácu bránu, tam ju hlavou do bezpečia upratal Kolčák. Aj Nitra teraz vyráža do rýchleho protiútoku, Pohronie sa musí vrátiť späť pred svoje pokutové územie.
     
    26
    Po rýchlom brejku Pohronia získavajú hostia ešte rohový kop, Nitra sa tak aj naďalej bude musieť brániť. Center od rohovej zástavky pošle Weir.
     
    25
    Mustafič sa snažil o zakončenie pred pokutovým územím, ale netrafil ideálne loptu a na druhej strane sa rodí rýchly protiútok.
     
    24
    Hostia sa rýchlo presunuli na útočnú polovicu, ale tam sa prezentovali len faulom na Kuníka a loptu strácajú. Nitra sa momentálne nemusí nikam ponáhľať.
     
    23
    Po uplynutí polovice z úvodného dejstva je tak Nitra vo vedení o jeden gól, hostia budú musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Uvidíme, ako tento gól ovplyvní zvyšok zápasu.
    22. Kristián KOLČÁK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    22
    Nitra dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Spomínaný priamy kop rozohral Šefčík a brankár Jenčo musel robinzonádou zachrániť svoj celok. V pokutovom území sa potom k lopte dostal Fábry, poslal ju na zadnú tyč a tam ju pohodlne doklepol do siete KRISTIÁN KOLČÁK – 1:0!
     
    21
    Nedovolený zákrok zo strany hostí na Mustafič a Nitra získava ďalší priamy kop z veľmi zaujímavej pozície. Uvidíme, či opäť uvidíme priamu strelu alebo center.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Richard Župa (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    19
    V týchto chvíľach je aktívnejší hosťujúci celok, ale táto útočná snaha Pohronia sa končí nedovoleným zákrokom na domáceho Chobota.
     
    18
    Ani tento útočný výpad Pohronia nebol úspešný, Petrák nestihol dobehnúť dlhú prihrávku a nasledovať bude ďalší odkop od Šípošovej brány.
     
    17
    Bimenyimana sa snažil niečo vymyslieť v pokutovom území súpera, ale dostal sa len do postavenia mimo hru. Brankár Šípoš tak od svojej brány rozohráva loptu.
     
    16
    Hostia sa momentálne ďalej ako po stred poľa nedostávajú. Domáci na nič neačakajú a okamžite vysoko napádajú súperovu rozohrávku.
     
    15
    Pohroniu sa teraz nedarí v prechode do útoku, opäť tak sledujeme aktivitu domáceho celku. Zatiaľ však čakáme na prvé vážnejšie ohrozenie či už jednej alebo druhej brány.
     
    14
    Domáci futbalisti stále kombinovali na útočnej polovici, ale po tejto snahe futbalistov Nitry bude nasledovať len odkop od Jenčovej brány.
     
    13
    K rozohrávke priameho kopu sa postavil Šefčík, skúšal to priamou strelou na bránu, ale lopta trafila len dobre postavený múr. Nitra však ešte zostáva v útoku.
     
    12
    Na útočnej polovici však opäť máme domáci celok, ktorý získava po zrazenej lopte autové vhadzovanie. Následne sme sledovali nitriansku kombináciu a po faule získava domáci tím zaujímavý priamy kop.
     
    11
    Rozohrávka smerom dopredu teraz Nitre nevyšla, nepresná prihrávka smerovala len k brankárovi Jenčovi. Uvidíme, či sa do útoku teraz dostane Pohronie.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka v Nitre je už minulosťou. Hra sa postupne na oboch stranách vyrovnala, domáci aj hostia sa po zisku lopty snažia ihneď prechádzať do útoku.
     
    9
    Tým futbalistom bol napokon Šefčík, ktorý je už späť na nohách a odchádza za postranú čiaru. Zrejme tak bude domáci hráč v poriadku a čoskoro sa vráti späť na trávnik.
     
    8
    Hlavný rozhodca Michal Očenáš prerušil hru. Domáci futbalista zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený. Oba tímy sa tak zatiaľ môžu občerstviť.
    7. Michal Faško (NIT), Tomáš Jenčo (POH)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    7
    Nebezpečenstvo sa teraz črtalo v pokutovom území Pohronia! Faško išiel za dlhou prihrávkou do pokutového územia, Jenčo včas vybehol a vytlačil Faška z uhla, jeho následné zakončenie bolo neúspešné!
     
    6
    Sledovali sme rýchly brejk Pohronia, po ktorom sa do zakončenia dostal Fadera, ale jeho strele chýbala razancia a Šípoš si pripisuje ľahký zákrok.
     
    5
    Do kombinácie domácich sa teraz zapojil aj brankár Šípoš, ktorý aj pod tlakom dokázal presne rozohrať loptu na svojich spoluhráčov. Opäť sledujeme aktivitu Nitry.
     
    4
    V úvodných minútach tohto stretnutia je tak aktívnejší domáci celok, ktorý už dokázal pohroziť. Uvidíme, čo teraz vymyslí Pohronie, ktoré drží loptu na svojich kopačkách.
     
    3
    Zakrátko domáci Chobot vybojoval aj druhý rohový kop v tomto zápase. Šefčíkov center na zadnú tyč našiel Podhorína, hlavička druhého menovaného smeruje nad bránu súpera.
     
    2
    Hneď v úvode stretnutia zahrával domáci celok rohový kop. Šefčíkov nízky center od rohovej zástavky preletel cez bránu súpera, ale nikto v modrom drese nedokázal loptu zasiahnúť.
     
    1
    Prvý polčas v Nitre je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom, ktorí dnes nastupujú v modrých dresoch, hostia hrajú v žltej farbe.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Po reprezentačnej prestnávke pokračuje Fortuna liga šiestym kolom a domáca Nitra privíta na svojom štadióne Pohronie. Keďže sa Nitra nachádza v červenej zóne, tak patria mimoriadne opatrenia. Na štadióne môže byť len 500 divákov a musia mať na sebe rúška. Toto stretnutie povedú z pozície rozhodcov Michal Očenáš – Branislav Hancko, Martin Borsányi – Marián Ruc. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopm sa opäť prihlásime.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Kolčák – Fabiš, Vrábel, Mustafič, Faško, Chobot – Šefčík, Gatarić

    Náhradníci: Trnovský – Záhumenský, Franko, Danek, Adamec, Cehula, Kóša.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Badolo, Pavlík (C), Špiriak, Župa – Chríbik, Weir, Petrák – Blahút, Fadera, Bimenyimana

    Náhradníci: Dovec – Jacko, Pellegrini, Vondryska, Matić, Abrahám, Mazan

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Branislav Hancko, Martin Borsányi – Marián Ruc
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Nitra a FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Po reprezentačnej prestávke pokračuje slovenská Fortuna liga svojim šiestym kolom. Pod Zoborom sa uskutoční stretnutie celkov, ktoré zvádzajú boj o prvú šestku.

    FC Nitra
    Domáci celok aj naďalej nemá jasnú svoju budúcnosť, má finančné problémy a je tu aj probrel s ukrajinskými investormi. Nitra však začala sezónu aj napriek týmto ťažkostiam veľmi solídne, na svojom konte má momentálne 5 bodov a nachádza sa na ôsmom mieste kvôli horšiemu skóre. Nitre nejde stireľanie gólov, doposiaľ ich dala len 3, ale už 13 ich inkasovala.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
    Minuloročný nováčik je zatiaľ príjemným prekvapením súťaže. Pohronie nadviazalo na výborný záver tej dohrávanej minulej sezóny, kde sa vyhla baráži a momentálne v tabuľke uzatvára prvú šestku. Pohronie má na svojom konte 6 bodov a prehralo len v jednom zápase, keď nestačilo na aktuálneho lídra Dunajskú Stredu.

    Pred prestávkou oba celky zaznamenali bezgólové remízy. Jednoznačného favorita tento zápas mať nebude, snáď sa máme na čo tešiť. Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 22. Kolčák, 88. Weir (vla.), 90+3. Danek (Franko) – 65. Mazan (Fadera)

    Karty:   40. Fabiš (NIT) – 20. Župa (POH), 31. Fadera (POH), 77. Chríbik (POH)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 12:25.
    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Kolčák – Fabiš, Vrábel (69. Adamec), Mustafič, Faško, Chobot – Šefčík (85. Danek), Gatarić (79. Franko).
    Náhradníci: Trnovský – Záhumenský, Franko, Danek, Adamec, Cehula, Kóša.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Badolo, Pavlík (C), Špiriak, Župa – Chríbik, Weir, Petrák (46. Mazan) – Blahút (63. Matić), Fadera, Bimenyimana (79. Abrahám).
    Náhradníci: Dovec – Jacko, Pellegrini, Vondryska, Matić, Abrahám, Mazan.

    Rozhodca: Michal Očenáš – Branislav Hancko, Martin Borsányi – Marián Ruc