L. Mikuláš – Dubnica 3:0 (kon.) | Púchov – Slovan Bratislava U21 2:0 (kon.) | Košice – KFC Komárno 5:0 (kon.)
Bardejov – Šamorín 1:1 (kon.) | Podbrezová – Trebišov 2:0 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 1:4 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:0 (1:0)
FK Dubnica
Sobota 12.09.2020, 16:00 • Štadión MFK Tatran Liptovský Mikuláš • MONACObet liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní sobotňajšieho zápasu 7. kola celoštátnej II. futbalovej ligy, kde domáci tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš privíta na svojom štadióne FK Dubnica nad Váhom. Stretnutie má výkop o 16:00.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš
    svoj predchádzajúci ligový zápas odohral na štadióne súpera proti rezerve Slovana Bratislava. Stav stretnutia sa podarilo otvoriť Liptovskému Mikulášu v 14. minúte zásluhou Staša. V 34. minúte išli hostia do vedenia o dva góly, keď sa opäť presadil Staš. O šesť minút neskôr rozhodca nariadil priamy kop pre hostí z veľmi dobrej pozície. Kopu sa ujal Tomáš Staš a svojim tretím gólom navýšil vedenie svojho tímu.Tesne pred záverom prvého polčasu upravil na 0:4 Kačerík a domáci mali čo robiť, aby nepriaznivý stav stretnutia aspoň znížili. V druhom polčase sa Slovanu podarilo streliť prvý gól presným zakončením Castilla v 51. minúte, ktorý znížil na 1:4. Na konečných 1:5 ešte kozmeticky upravil výsledok Kačerík v 73. minúte a Liptovský Mikuláš si tak úplne zasúžene do tabuľky pripísal plný bodový zisk. MFK Tatran Liptovský Mikuláš je v tabuľke II. ligy na piatom mieste so ziskom 12 bodov.

    FK Dubnica nad Váhom v šiestom kole odohrala zápas na vlastnom štadióne proti Popradu. Domáci sa dostali do vedenia dostali už v tretej minúte presným zásahom Čurika. Druhého gólu sa diváci dočkali v 30. minúte, keď domácich do dvojgólového vedenia poslal Janco, ktorého o deväť minút nasledoval svojim druhým gólom v stretnutí Čurik a domáci viedli 3:0. Po zmene strán sa hosťom podarilo znížiť na 3:1 zásluhou Luterána v 58. minúte. V posledných minútach stretnutia sa diváci dočkali troch gólov. Najprv sa hosťom podarilo znížiť na 3:2 v 88 minúte gólom Kenroya. V 89 a 90. minúte sa strelecky presadil dvomi gólmi Marek Kuzma a postaral sa tak o pohodlné víťazstvo svojho tímu, 5:2. Dubnica nad Váhom je v tabuľke na siedmom mieste so ziskom 6 bodov.

    Posledný vzájomný zápas (10. kolo, II. futbalová liga, 2019/2020):
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Dubnica nad Váhom 1:3 (1:1)
    Góly: 24. Bartoš – 43. Čurik, 82. Janco, 88. Kuzma
    ŽK: 29. A. Krčík, 45. Bartoš, 81. Kucharčík
    Rozhodcovia: Kačenga – Súkeníková, Poracký
    Diváci: 580
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
    Náhradníci: Kováč, Václavík, Lišivka, Porubän, Chansoo, Chanyoung, Slaniniak

    FK Dubnica: Hodál – Čurik, Janček, Kuzma, Bilovský, Pagáč, Párkaň, Vaculík, Janco, Petráš, Pleva
    Náhradníci: Dávidík, Levai, Matúš, Knižka, Martinek, Kružliak, Ježík

    Rozhodca: Valent – Mihalík, Lauer.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodného výkopu sa ujali domáci hráči. Liptáci sa s loptou dostali na útočnú polovicu, no po nepresnej prihrávke o ňu prišli. Hostia založili rýchly protiútok, no ani ich útočná snaha neviedla k zakončeniu.
     
    3
    Do pokutového územia sa pokúsil dostať s loptou Tomáš Staš. Jeho snaha bola zastavená kvôli ofsajdu a hostia môžu v pokoji rozohrávať.
     
    4
    Liptáci stratili loptu na svojej polovici a do streleckej pozície sa dostal Janco. Jeho zakončenie spoza pokutového územia bola nepresná.
     
    5
    Priamy kop domácich zahrával Kačerík. Jeho strelu Hodál vyrazil a k lopte na na hranici pokutového územia dostal Janec. Jeho strelecké zakončenie bolo veľmi nepresné.
     
    8
    Hráči Liptovského Mikuláša sa opäť dostali pred pokutové územie súpera, no po nepresnej prihrávke ich útočná snaha rýchlo skončila.
     
    10
    Kačerík sa po peknej prihrávke dostal k centru z ľavej strany. Hostia loptu vyrazili pred pokutové územie, kde sa k lopte dostal Gerát. Jeho strela z prvej bola výorne umiestnená, no zakončeniu chýbala razancia. Hodál loptu prstami vytlačil mimo priestor brány.
     
    12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nádherná akcia domácich. Staš výborne vysunul ĽUBOSLAVA LAURU, ktorý z výbornej pozície presnou strelou prekonal brankára Hodála. Liptovský Mikuláš sa dostáva do vedenia, 1:0.
     
    14
    Opäť rýchla kombinačná akcia Liptovského Mikuláša. Na jej konci sa dostal k centru Laura, no jeho lopta do pokutového územia bola pridlhá.
     
    15
    Hráči Dubnice nad Váhom zachytili loptu na súperovej polovici a pokúsili sa o rýchlu akciu. Prihrávka na pravú stranu na Petráša bola pridlhá a Liptáci môžu v pokoji rozohrávať.
     
    17
    Na oboch stranách bolo viacero nepresností a futbal sa hral najmä v strede ihriska. Dubnica sa pokúša zvrátiť nepriaznivé skóre, no príliš často strácajú loptu.
     
    19
    Po dlhšej dobe diváci videli streleckú prílžitosť. Po rýchlej akcii sa na hranici pokutového územia dostal k strele Voško. Jeho zakončenie Hodál bez problémov chytil.
     
    22
    Hostia založili akciu po pravej strane. Janček sa pokúsil o dlhú prihrávku na nabiehajúceho Petráša. Ten bol dobre bránený Janecom a lopta mu ušla za čiaru.
     
    24
    Liptáci sa dostali do polovicu Dubnice nad Váhom a pekne kombinovali. Po veľkom množstve prihrávok nasledovala dlhá prihrávka po pravej strane, no k nej sa rýchlejšie dostali hráči hostí a loptu odkopli.
     
    26
    Janec a Kačerík zakombinovali po ľavej strane ihriska. Kačerí sa s loptou napokon dostal na hranicu 16-ky. Tam bol dobre bránený a k zakončeniu sa nedostal.
     
    28
    Na druhej strane hostia pekne kombinovali pred pokutovým územím Liptovského Mikuláša. Po sérii rýchlych prihrávok hostia loptu opäť stratili a domáci ju vyviezli mimo ohrozenia brány.
     
    30
    Bilovský dostal dobrú loptu na hranicu pokutového územia. Z dobrej streleckej pozície však trafil iba Kačeríka a Liptáci loptu odkopli.
     
    31
    Výborná akcia Liptovského Mikuláša. Bartoš po ľavej strane pekne vysunul Kačeríka. Ten sa prízemným centrom pokúsil nájsť v pokutovom území dobre postaveného Voška, no tomu chýbalo k zakončeniu pár centimetrov.
     
    32
    Opäť krásna akcia domácich. Voško prihral na pravú stranu Laurovi, ktorý výborným centrom v pokutovom území našiel Kačeríka. Jeho hlavička z dobrej pozície minula bránu hostí.
     
    33
    Na druhej strane sa po rýchlom protiútoku dostal do pokutového územia Janco. Ten pod tlakom Dávida Krčíka nezakončil ideálne a lopta letela ďaleko od brány Liptovského Mikuláša.
     
    35
    Domáci sa opäť dostali pred pokutové územia súpera, no k zakončeniu sa aj napriek viacerým veľmi pekným prihrávkam nedostali.
     
    37
    Pekná útočná akcia domácich. Laura pekne prehodil loptu do pokutového územia na Bartoša. Ten sa jemným centrom pokúsil centrom nájsť Kačeríka, ale táto lopta bola pridlhá.
     
    39
    Na druhej strane Dubnica nad Váhom perfektne zakombinovala pred bránou domácich. Pred bránou mohol zakončovať Vaculík. Jeho strelu brankár chytil.
     
    42
    Rohový kop Liptovského Mikuláša zahrával Kačerík. Hlavička Dávida Krčíka bol zblokovaná a domáci budú zahrávať ďalší rohový kop.
     
    42
    Stašov center po rohovom kope letel výborne, no hostia boli pozorný a loptu poslali mimo ihriska.
     
    43
    Liptáci dotretie zahrávali rohový kop. Kačeríkovu loptu na nikto nevyskočil a tá preletela celým pokutovým územím. Hostia môžu v pokoji rozohrávať.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase dnešného stretnutia diváci vidia pekný futbal. Liptáci boli zatiaľ lepším a aktívnejším tímom. Stav stretnutia sa podarilo otvoriť domácim už v 12. minúte zásluhou Lauru. Oba tímy si následne vypracovali viacero príležitostí, no na ďalší gól si budeme musieť počkať do druhého polčasu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Párkaň, prichádza Levai.
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Petráš, prichádza Dávidík.
     
    47
    K odrazenej lopte sa pred pokutovým územím dostal Voško. Jeho delovka narobila Hodálovi problémy, no podarilo sa mu ju vytlačiť mimo priestor brány.
     
    49
    Žltú kartu dostáva D. Krčík (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    50
    Po žltej karte Dávida Krčíka zahrával priamy kop Dubnice nad Váhom Levai. Lopta sa v pokutovom území poodrážala, no napokon skončila mimo ihriska.
     
    52
    Liptáci sa peknou kombináciu dostali na hranicu pokutového územia. Voško sa v dobrej pozícii ešte pokúsil nájsť nabiehajúceho Janeca, no hostia loptu zachytili a vyviezli mimo ohrozenia brány.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Janec (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali do protiútoku. Pri lopte pred brankárom Hodálom sa ocitol ĽUBOSLAV LAURA, ktorý brankára krásne preloboval a poslal svoj tím do dvojgólového vedenia.
     
    55
    Krásna individuálna akcia Kačeríka. Ten sa lopty ujal na ľavej strane ihriska, obišiel si protihráča a z hranice pokutového územia prudko vystrelil. Lopta letela tesne ponad bránu Dubnice.
     
    57
    Nádherná kombinácia Liptovského Mikuláša. Po rýchlych prihrávkach sa do výbornej streleckej pozície dostal Staš. Jeho strelu hostia vyrazili.
     
    59
    Na druhej strane sa po pravej strane pokúsil preniknúť Janco. Ten bol dobre bránený Janecom, ktorý ho od lopty čisto odstavil.
     
    60
    K strele spoza pokutového územia sa dostal Levai. Jeho zakončenie z prvej končí v rukaviciach výborne chytajúceho Lukscha.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Vaculík (FK Dubnica).
     
    62
    Oba tímy po góle Liptovského Mikuláša zvýšili akvititu. Aktuálne sa na Liptove hrá rýchly futbal s peknými útočnými akciami a viacerými príležitostiami.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza Janco, prichádza Kružliak.
     
    65
    Dubnica nad Váhom bola s loptou na súperovej polovici. Dávidík zobral zodpovednosť na seba, obišiel si protihráča a vystrelil. Luksch bol pozorný a loptu mierenú k pravej žrdi s prehľadom chytil.
     
    66
    Obrovská príležitosť Kačeríka, ktorý sa ocitol sám pre brankárom Hodálom, no tomu sa podarilo svoj tím zachrániť a lopta skončila mimo ihriska.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Levai (FK Dubnica).
     
    69
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci zahrávali priamy kop z ľavej strany. Lopta v pokutovom území pristála na hlavu RICHARDA BARTOŠA, ktorý presnou hlavičkou poslal loptu k ľavej žrdi a brankárovi Hodálovi nedal žiadnu šancu.
     
    71
    Liptáci sa dostali opäť do rýchlej akcie. Laura na ľavú stranu prihral Kačeríkovi, ten sa pokúsil centrom nájsť osamoteného Bartoša, no lopta nebola ideálna a hostia ju zachytili a odkopli.
     
    74
    Pekná individuálna akcia Davidíka. Ten sa s loptou dostal až na hranicu pokutového územia, no tam bol pozorný Dávid Krčík, ktorý mu s prehľadom loptu odobral.
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Chanyoung.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Gerát, prichádza Kováč.
     
    77
    Liptáci pekne zakombinovali pred bránou súpera. Bartoš aj Voško sa dostali k strele, no obe zakončenia boli zblokované.
     
    77
    Obrovská šanca hostí. Po rýchlej akcii sa dostal k strele z pokutového územia Čurik. Jeho zakončenie skončilo na brvne brány Liptovského Mikuláša.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Dubnica: z ihriska odchádza , prichádza Matúš.
     
    80
    Priamy kop domácich zahrával Staš nakrátko. Po peknej kombinácii sa mohol k zakončeniu po centri dostať Dávid Krčík, no lopta letela privysoko.
     
    82
    Chanyoung sa individuálne pokúsil presadiť z ľavej strany, čo sa mu aj podarilo. Následný prizemný center hostia poslali mimo ihriska.
     
    84
    Na druhej strane musel po centri zasahovať Luskch, keď loptu stiahol do rukavíc pred útočiacim Dávidíkom.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Janec, prichádza Václavík.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Porubän.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Voško, prichádza Chansoo.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Václavík (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    87
    Dubnica je s loptou na polovici súpera, no hráči len kombinujú bez výraznejšej gólovej príležitosti.
     
    89
    Domáci tím sa už nikam neponáhľa. Liptáci sa dobre bránia a vyrážajú do rýchlych protiútokov.
     
    90
    Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Liptovský Mikuláš si po dnešnom stretnutí pripíše do tabuľky cenné tri body, keď po výbornom výkone zvíťazil nad Dubnicou nad Váhom výsledkom 3:0. Týmto sa s vami lúčm a prajem pekný zbytok dňa. (17:46:54)

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Laura, 53. Laura, 69. Bartoš

    Karty:   49. D. Krčík (LMI), 52. Janec (LMI), 86. Václavík (LMI) – 61. Vaculík (DUB), 67. Levai (DUB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
    Náhradníci: Kováč, Václavík, Lišivka, Porubän, Chansoo, Chanyoung, Slaniniak

    FK Dubnica: Hodál – Čurik, Janček, Kuzma, Bilovský, Pagáč, Párkaň, Vaculík, Janco, Petráš, Pleva
    Náhradníci: Dávidík, Levai, Matúš, Knižka, Martinek, Kružliak, Ježík

    Rozhodca: Valent – Mihalík, Lauer

    Diváci: 380