Faerské ostrovy – S. Macedónsko 1:2 (kon.) | Lotyšsko – Estónsko 1:1 (kon.) | Belgicko – Nemecko 4:1 (kon.)
Luxembursko – Arménsko 2:1 (kon.) | Lichtenštajnsko – Gruzínsko 0:2 (kon.) | Litva – Škótsko 0:1 (kon.)
Poľsko – Rusko 1:0 (kon.) | Fínsko – Ukrajina 0:2 (kon.) | Sev. Írsko – Dánsko 0:1 (kon.)
Malta – Rumunsko 0:3 (kon.) | Moldavsko – Bosna 1:1 (kon.) | Švédsko – Taliansko 3:0 (kon.)
Portugalsko – Bielorusko 0:0 (odl.) | Izrael – Kazachstan 1:2 (kon.) | Albánsko – Andorra 3:1 (kon.)
Srbsko – Bulharsko 1:2 (kon.) | Holandsko – Nórsko 2:0 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko sk 1:2 (kon.)
Rakúsko – Anglicko 1:2 (kon.)
koniec
Faerské ostrovy
1:2 (0:1)
Severné Macedónsko
cz Utorok 08.09.2020, 15:00 • Tórsvøllur, Tórshavn • Kvalifikácia na ME U21 • Skupina 6
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (16:54:50)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.
     
    Severní Makedonie v kvalifikačním utkání o EURO do 21 let zvítězila na půdě Faerských ostrů těsným výsledkem 2:1 a udržela si šance postoupit na evropský šampionát. Hosté získali vedení v 16. minutě, kdy se ránou z otočky prosadil Milan Ristovski. Ve druhém poločase přišla pojistka v podobě zásahu střídajícího Kristijana Ackovského, jenže domácí rychle korigovali Peturem Knudsenem. Svěřenci kouče Milevského už si ale závěr pohlídali, jednobrankové vítězství udrželi.

    Sverní Makedonie v tabulce skupiny 6 vystřídala na druhém místě Izrael, ten má však svůj šestý zápas teprve před sebou a v souboji s Kazachstánem bude favoritem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Risto Jankov otálel s výkopem příliš dlouho. Na sudího už bylo zdržování dost, z dálky udělil brankáři kartu žluté barvy.
     
    90+3
    Milan Ristovski dostal pod velký tlak posledního obránce Petersena. Ten, ačkoli už nezbývá moc času, musel poslat malou domů Hentzemu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Enis Fazlagić, přichází Esmin Lichina.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90
    Arbitr Golubevs dnes podruhé sáhl do kapsičky, aby potrestal zase hráče Severní Makedonie. Enis Fazlagić stáhl na zem unikajícího Samuelsena.
     
    89
    Třtí gól hostů měl na noze Ristovski. Po přízemním pasu z levého křídla nejprve z ideální palebné pozice zasáhl obránce, při dorážce zase přestřelil.
     
    88
    Zmatky ve vlastním poutovém území přestáli Makedonci bez úhony. Zakončující Johannesen se zamotal do kliček, ze záklonu pak trefil jenom beka.
     
    87
    Domácí výběr je při chuti. Ari Olsen dostal zpětnou přihrávku od Lokina. Do balónu se opřel z první, ten prosvištěl jen pár čísel nad horní tyčkou.
     
    85
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Stefan Radosavljevic, přichází Steffan Abrahamsson Lokin.
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Lukas Grenaa Giessing, přichází Ragnar Samuelsen.
    84. Petur KNUDSEN - 1:2
     
    84
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Svěřenci trenéra Hentzeho bleskově snižují, tak přeci jen uvidíme dramatickou koncovku! Parádní individuální akci zakončil PETRU KNUDSEN střelou, kterou skluzující protihráč ztečoval mimo dosah gólmana.
     
    82
    Nacházíme se v závěrečné desetiminutovce základní hrací doby. Severní Makedonie disponuje už dvoubrankovým náskokem, Balkánci nutně potřebují tři body, pokud chtějí udržet šance postupu na EURO.
    80. Kristijan ACKOVSKI - 0:2
     
    80
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Definitivní šanci na bodový zisk sebral domácím brankář Hentze. Ten mizerně vyběhl proti střídajícímu KRISTIJANOVI ACKOVSKÉMU, který bezpečně trefil prázdnou bránu.
     
    80
    Což se zatím neděje. Knudsen si ve středu nejprve pěkně narazil s Radosavljevicem, následně ale nenašel nabíhajícího Johannesena.
     
    79
    Gólman Hentze rozehrál na krátko, což značí určitou dávku sebevědomí, že se Faerské ostrovy dokáží probojovat před bránu soupeře postupnou kombinací.
     
    78
    Kristijan Trapanovski měl snahu defenitivně rozhodnout o vítězi. Jenže při kličce si míč smolně ukopl, následuje odkop od brány.
     
    77
    Hosté mohou, alespoň na malý moment, vydechnout. Milan Ristovski si proti přesile počínal velmi zkušeně, nastřelil Benjaminsena a vybojoval aut.
     
    76
    Filip Antovski neměl komu nahrát, proto vsadil na jistotu a balón poslal snad jedinému volnému hráči Makedonie, gólmanovi Jankovi.
     
    75
    A další faul hostujícího mužstva. Enis Fazlagić přiběhl příliš pozdě do souboje s Knudsenem, jehož nešetrně podrazil.
     
    74
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Erdon Daci, přichází David Toševski.
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Dimitar Mitrovski, přichází Kristijan Ackovski.
     
    73
    Hra se přesunula do středu hřiště. Je to paradoxní, ale brankář Roi Mork Hentze neměl kromě úvodu druhé půle prakticky žádnou práci.
     
    72
    Ne, ani teď se Faerské ostrovy nemohly radovat z vyrovnávací branky. Přetažený centr Radosavljevice sice Jankov minul, balón však přeletěl i adresáta Jacobsena.
     
    71
    Budeme svědky standardní situace. V blízkosti rohového praporku Todor Todoroski nedovoleně atakoval pronikajícího Giessinga.
     
    70
    Hosté jsou pod velkým tlakem, ačkoliv byli před zápasem velkým favoritem. Agron Rufati podržel na zádech Johannesena, ten se do zakončení neprobojoval.
     
    69
    Nabuzené Faerské ostrovy útočí za vyrovnáním. Tentokráte centr Olsenovi vůbec nevyšel, balón skončil na horní síti.
    68. Knudsena v obré šanci vychytal Jankov
     
    68
    Dvě velké příležitosti domácího výběru, skóre zůstává nezměněno! Nejprve za gólmana Jankova zaskočil na brankové čáře Serafimov. Akce ještě pokračovala a po přízemním pasu zleva střílel Knudsen do nyní už připraveného brankáře!
     
    67
    Faerské ostrovy chtěli pokutový kop, u rozhodčího ale nepochodily. Na zemi ležící Samuel Chukwudi pouze zlostně rozhodil rukama.
     
    66
    Středopolař Knudsen vyzkoušel pod tlakem vyslat do brejku Johannesena. Hrotový útočník byl ovšem na jedničku pokryt stoperskou dvojicí.
     
    65
    Domácím nelze upřít snaha. Bohužel, v jejich případě pokulhává dobré vyřešení finální fáze, Makedonie již dnes vyrobila něklik chyb, které si zasloužily potrestání.
     
    64
    Nikola Serafimov jakožto poslední fotbalista dlouho otálel s rozehrávkou. Snad v poslední možné vteřině nahrál Todorskému těsně podél nohy presujícího útočníka.
     
    63
    Rychlý brejk Balkánců ztroskotal na Olsenovi. Ten paradoxně využil toho, že byl zmatený a zůstal stát na místě, Ristovski mu přihrál přímo do nohy.
     
    62
    Druhý zákrok ve druhém poločase zapisuje na své konto Risto Jankov. Zakončení Knudsena postrádalo razanci i přesnost, strážce svatyně měl jednoduchou práci.
     
    61
    Hodina ze zápasu je pryč, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Severní Makedonie jako favorit stále drží vedení, byť jen jednogólové.
     
    60
    Kristijan Trapanovski se krásně obtočil kolem pasivně stojícího Olsena. Z pravé strany pak vyslal zajímavý centr, dlouhým odkopem zachránil domácí Chukwudi.
     
    59
    Pohledná výměna balónu na malém prostoru mezi trojící makedonských fotbalistů. Vše zhatil Ristovski, jenž naivní patičkou trefil jenom Benjaminsena.
     
    58
    Nakonec zřejmě došlo k teči, protože Faerské ostrovy zahrávali rohový kop. Z velkého záklonu zakončoval Petersen, snad práce pro brankáře.
     
    57
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Tomce Grozdanovski, přichází Sefer Emini.
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Darko Čurlinov, přichází Kristijan Trapanovski.
     
    56
    Pěkná akce Lukase Giessinga, Hentzeho družina byla zase kousek od vyrovnání. Jeho střílený centr rybičku skákající Knudsen těsně minul.
     
    55
    Hraje se nahoru dolů. Fazlagić vymyslel špatnou přirhváku, dopředu šli opět omácí. Dobrý úmysl Knudsena nepochopil Jacobsen, míč dostihl pozdě.
     
    54
    Faerské ostrovy na moment zatlačili favorita do defenzivy. Dlouhý aut prodloužil Radosavljevic na Chukwuiho, jeho hlavičku Jankov s přehledem pokryl.
     
    53
    Paetur Joensson Petersen si narazil s Knudsene a pokračoval dále po pravé lajně. Následoval centr do vápna, Giessing přes Serafimova nezakončil.
     
    52
    Hrůzostrašnou zpětnou přihrávku vymyslel středopolař Jacobsen. Pozorný Ristovski míč sebral a z pravé strany zakončoval do dobře postaveného gólmana:
     
    51
    Milan Ristovski mířil za druhým gólem, na nějž si ovšem bude muset počkat. Útočník udělal Petersenovi krásnou kličku do protipohybu, jenže pak podklouzl.
     
    50
    Což dlouho neplatilo. Jon Johannesen si věřil až příliš, mezi třemi protivníky měl pramálo šanci proniknout až před gólmana.
     
    49
    Těžko říct, co nyní Agron Rufati zamýšlel udělat. Každopádně jeho dlouhý nákop letěl zcela mimo dosah jeho spoluhráčů, hrát mohou domácí.
     
    48
    První příležitost si vytvořili hráči Severní Makedonie. Sražený lob Tomce Grozdanovského spadl do šestnáctky, před Ristovským míč sebral Hentze.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky pokračují v původním rozpoložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:01.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Faerskými ostrovy a Severní Makedonií, který nám nabídl jedinou branku. Postaral se o ni po uplynuté čtvrthodině Milan Ristovski, jenž z otočky krásně zamířil do levého horního rohu. Favorit sice drží těsné vedení, ale často si zahrává s ohněm. Měl jediné štěstí, a to že soupeř zatím vždy selhal ve finální fázi dobře rozjeté akce.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Obrovská hrubka Serafimova si říkala o potrestání. Stoper při snaze o odkop poslal balón na kopačky Giessinga, jehož centr odpravil před Petersenem mimo šestnáctku Antovski.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Nadějně vypadající příležitost Faerských ostrovů zhatil útočný prohřešek. Jon Johannesen nabíhal do šestnáctky, přičemž se zbavil Rufatiho pomocí stažení za dres.
     
    43
    Forward Ristovski dostal složitý pas. Sice do nohy, ale zezadu na něj tvrdě dotíral Chukwudi. Stoper jediného střelce utkání přinutil k chybě.
     
    42
    Domácí fotbalisté chtějí zklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Avšak příliš se jim to nedaří, vysunutý presink soupeře jim dělá velké potíže.
     
    41
    Darko Čurlinov prováhal ideální možnost k zakončení. Ve finále akce pálil ze stoje, což se na kvalitě projektilu podepsalo. Hentze mohl zůstat klidným.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou hosté do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Sedmý rohový kop Makedonců byl rozhodně tím nejnebezpečnějším. na přední tyči dokázal zakončit Nikola Serafimov, míč prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    38
    Balkánci přidávají na aktivitě, soupeře v posledních minutách zatlačili do hluboké defenzivy. Ari Olsen skluzem zachraňoval situaci, jinak by Mitrovski postupoval sám na bránu.
     
    37
    Milan Ristovski je při chuti. Opět ukázal výborné technické dovednosti, když se úspěšně zbavil Benjaminsena i Chukwudiho, posléze z úhlu pálil přímo do Hentzeho.
     
    36
    Levou stranou utekl osobnímu strážci Filip Antovski. V blízkosti praporku vyslal prudký centr do šestnáctky, Fazlagić hlavičkoval v předklonu těsně nad.
     
    35
    Tomce Grozdanovsi mohl vykompenzovat žlutou kartu vstřeleným gólem. Skvělou přihrávkou ho na hranici velkého vápna našel Daci, středopolař působící ve Zlatých Moravcích však trefil jen beka.
     
    34
    Rohový kop Faerských ostrovů vyřešil strážce svatyně Risto Jankov. Brankář vystartoval na úroveň penalty a balón s přehledem stáhl pro sebe.
     
    33
    Přetažený Radosavljevicův centr mířil na zadní tyč, kam sbíhal Petersen. Todoroski v poslední chvíli dokázal balón přizvednout mimo dosah protihráče.
     
    32
    První žlutou kartu v zápase obdržel Tomce Grozdanovski. Středopolař hasil požár skluzem proti Knudsenovi, jehož vzal přes kotníky.
     
    31
    Mizerná rozehrávka Rufatiho středem hřiště. Stoper poslal balón přímo na kopačky soka Giessinga, k jeho štěstí pas došlo k nedohodě právě mezi křídelníkem a Jacobsenem.
     
    30
    Půl hodina střetnutí je minulostí. Severní Makedonie sice vede jednobrankovým rozdílem, avšak zase o tolik lepší není. Faerské ostrovy určitě nebudou chtít odejít z utkání s prázdnou.
     
    29
    Jemný lob za defenzivu domácích v podání Tomce Grozdanovského měl oči. Daci ovšem překonal defenzivní linií ještě před přihrávkou. Ofsajd.
     
    28
    A další nebezpečný útok domácího mužstva! Z pravé strany vyslal přízemní centr Paetur Joensson Petersen, za balónem nabíhal Johannesen. Stoper útočníkovi, možná ani sám nevěděl jak, dokázal zabránit v zakončení.
     
    27
    Domácí začínají vystrkovat růžky. Moře volného času přetavil Stefan Radosavljevic k centru zleva. Gólman Jankov míč nadvakrát zpacifikoval.
     
    26
    Balkánci mají evidentně času dost. Todoroski hodně váhal při rozehrávce autu na vlastní polovině, balón nakonec hodil volnému Fazlagićovi.
     
    25
    Ztrátu Daciho chtěl okamžitě potrestat Giessing. Jeho pas za obranu měl oči, jenže poté, co jej přebral Johannesen, vyletěl nad hlavu pomezního praporek signalizující ofsajd.
     
    24
    Svěřenci kouče Milevského dosáhli toho, čeho potřebovali, tedy prvního gólu. Pro domácí bude ve zbývajícím průběhu obrovsky těžké získat alespoň bod za remízu.
     
    23
    První střelecký pokus na bránu mají na kontě Farské ostrovy. Jon Johannesen ještě mohl pokračovat v pohybu, avšak rozhodl se pro střelu, Jankov míč zalepil v rukavicích.
    22. Todoroski střelou na přední tyč neuspěl
     
    22
    A mohlo to být o dvě branky! Daci opět v roli asistujícího hráče, když jen posunul dopředu nabíhajícímu Todoroskému, pravý bek Hentzeho střelou na přední tyč nepřekvapil.
     
    21
    Domácí defenziva neváhá, a když je i pod menším tlakem, okamžitě odkopává do zámezí. Olsen možná mohl zkusit rozehrát, ale nechtěl riskovat.
     
    20
    Otázkou zůstává, jak dlouho to bude platit. Prudký pas Todoroského prodloužil Daci za sebe na Mitrovského, který z těžké pozice vytěžil alespoň aut.
     
    19
    Sledujeme trpělivou kombinaci Severní Makedonie. Ta zatím nedisponuje takovou aktivitou, jakou se předpokládalo, domácím jí jsou vyrovnaným soupeřem.
     
    18
    Dlouhý nákop Stefana Radosavljevice žádné nebezpečí pro hostující svatyni nepřinesl. Samuel Chukwudi hlavičkoval ve velkém záklonu mimo.
    16. Milan RISTOVSKI - 0:1
     
    16
    Makedonie právě vstřelila branku!
    To se muselo líbit! Daciho přízemní pas zprava našel kopačky MILANA RISTOVSKÉHO, jenž si balón zpracoval, a ačkoliv rozhodně nebyl v nejlepší pozici na střelu, tak z otočky umístil míč nechytatelně do levé šibenice!
     
    15
    Premiérovou standardku si vyzkoušejí i Faerské ostrovy. Erdon Daci nejprve špatně zpracoval, následně podrazil včas reagujícího Knudsena.
     
    14
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Tomce Grozdanovski hledal průnikovou nahrávkou Ristovského, který však s touto variantou nepočítal, zůstal stát na místě.
     
    13
    Ještě, než balón doletěl do šestnáctky domácích, ozvala se píšťalka hlavního rozhodčího. Serafimov si při vytváření prostoru počínal nedovoleně.
     
    12
    Před Milanem Rostovským stál poslední obránce, avšak útočník si netroufl na souboj jeden na jednoho. Raději přihrál k lajně Mitrovskému, ten vybojoval další roh.
     
    11
    Rychle na druhou stranu. Více volného místa dostal na levé lajně Giessing, čehož křídelník zužitkoval v centr, avšak přímo do rukavic Jankova.
     
    10
    Následovala další standardka v podobě rohu. Agron Rufati využil své výšky a přeskočil Chukwudiho. Hlavičku ovšem poslal vysoko nad.
     
    9
    Sledovali jsme první rohový kop utkání. Na vysoký centr Čurlinova naskakoval Serafimov, balón skončil nad bránou po teči jednoho z obránců.
     
    8
    Pěkný průnikový pas Fazlagiće na Grozdanovského, jenž si naběhl do pokutového území. Střílený centr na střed zblokoval do zámezí Petersen.
     
    7
    Hosté rozehráli standardní situaci na krátko. Zatím nikam nespěchají, vědomi si, že do konce zápasu zbývá ještě velká porce času.
     
    6
    Nedovoleným zákrokem těsně za polovinou hřiště se provinil Magnus Holm Jacobsen. Středopolař zatáhl za dres Čurlinova, čímž mu zabránil v pohybu vpřed.
     
    5
    Farské ostrovy znovu zkoušeli štěstí přes daleký nástřel. Kulatý nesmysl si za obranou našel John Johannesen, je pískáno postavení mimo hru.
     
    4
    Zahrozili také domácí. Po dlouhém nákopu Chukwudiho došlo k nedorozumění mezi gólmanem Jankem a Serafimovem, stoper v poslední chvíli odkopával před Giessingem.
     
    3
    První útok patřil Balkáncům. Milan Ristovski to vzal na sebe, sám obešel dva hráče, ten třetí, Bjarni Petersen, už byl nad jeho možnosti.
     
    2
    Domácí fotbalisté nastoupili do utkání v bílých dresech. Favorizovaná Severní Makedonie pro dnešek oblékla dresy barvy červené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Faerské ostrovy: Hentze – Olsen, Chukwudi, B. Petersen, Benjaminsen – Jacobsen, Knudsen, Radosavljevic – P. J. Petersen, Johannesen, Giessing.
    Náhradníci: Reynatrod, Zachariasen – Lokin, Mikkelsen, Mneney, J. Samuelsen, R. Samuelsen, Sorensen, Svensson.

    Severní Makedonie: Jankov – Todoroski, Serafimov, Rufati, Antovski – Fazlagić, Grozdanovski, Daci – Churlinov, Ristovski, Mitrovski.
    Náhradníci: Denkovski – Ackovski, Emini, Fazliju, Gjorgjijevski, Lichina, Sheji, Toševski, Trapanovski.

    Rozhodčí: Golubevs (LAT) – Tatriks (LAT), Platonovs (LAT).
     
    Severní Makedonie

    Severní Makedonie = jasný favorit. Tato země v posledních měsících fotbalově předvádí velmi zdařilé výkony. A to nejen seniorská reprezentace, ale i ta juniorská. Ta má na kontě po pěti zápasech slušných sedm bodů, na druhou kvalifikační pozici, kterou momentálně okupuju Izrael, ztrácí jediný bod, proto jsou tři body proti Lichtenštejnsku nutností. Minulý čtvrtek odehrála Severní Makedonie zápas se Španělskem. Fotbalové velmoci vzdorovala statečně, prohrála jen 0:1.
     
    Faerské ostrovy

    Co říct k Faerským ostrovům. No mezi fotbalové velmoci určitě nepatří. V souostroví, které leží v severním Atlantském oceánu se dokonce našli i mladé fotbalové naděje, které kopou za národní tým. A že to mezi necelými 52 tisíci obyvateli zcela jistě nebylo lehké hledat! Každopádně výsledky této juniorky moc pozitivní nejsou, avšak vyložená tragédie to také není. Z pěti zápasů Faerské ostrovy vydolovaly tři body, které získaly minulou středu, když porazily 3:1 Izrael.
     
    Všem fanynkám a fanouškům přeju krásné úterní odpoledne! Vítám vás při sledování kvalifikačního boje o EURO do 21 let, u zápasu mezi Faerskými Ostrovy a Severní Makedonií.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    Góly: 84. Knudsen – 16. Ristovski, 80. Ackovski

    Karty:   32. Grozdanovski (MAK), 90. Fazlagić (MAK), 90+4. Jankov (MAK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.
    Faerské ostrovy: Hentze – Olsen, Chukwudi, B. Petersen, Benjaminsen – Jacobsen, Knudsen, Radosavljevic (85. Lokin) – P. J. Petersen, Johannesen, Giessing (85. R. Samuelsen).
    Náhradníci: Reynatrod, Zachariasen – Lokin, Mikkelsen, Mneney, J. Samuelsen, R. Samuelsen, Sorensen, Svensson.

    Severné Macedónsko: Jankov – Todoroski, Serafimov, Rufati, Antovski – Fazlagić (90+2. Lichina), Grozdanovski (57. Emini), Daci (74. Toševski) – Čurlinov (57. Trapanovski), Ristovski, Mitrovski (74. Ackovski).
    Náhradníci: Denkovski – Ackovski, Emini, Fazliju, Gjorgjijevski, Lichina, Sheji, Toševski, Trapanovski.

    Rozhodca: Golubevs (LAT) – Tatriks (LAT), Platonovs (LAT)