Rumunsko – Sev. Írsko 1:1 (kon.) | Nórsko – Rakúsko 1:2 (kon.) | Škótsko – Izrael 1:1 (kon.)
Slovensko – Česko sk 1:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:3 (0:0)
Česko
Piatok 04.09.2020, 20:45Liga národov UEFA - Liga B • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    Česko získava tri zaslúžene body po veľmi dobrom výkone. Slovensko sa nevedelo prispôsobiť aktívnej hre súpera. Hostia dlho čakali na gól, nakoniec ich v druhom dejstve strelili tri. Krásnou strelou už len upravil skóre Schranz. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (22:37:57)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Norbert Gyömbér dnešný zápas nemôže dohrať a so zranením kríva preč z ihriska. Striedať ale Pavel Hapal tiež nemôže, takže dohráme s desiatimi futbalistami.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Vladimír Darida zabojoval na krídle a získal loptu. Lukáš Provod ju centroval do malého vápna, tam nebol nikto v žltom drese Česka.
    88. Ivan Schranz (SVK) - 1:3
     
    88
    Slovensko dalo gól!
    Nakoniec si aj my môžeme zakričať gól. IVAN SCHRANZ pri debute v národnom tíme dostal priestor pred šestnástkou a trafil famózne do rohu bránky. Tomáš Vaclík nemal žiadnu šancu. Síce to na body stačiť nebude, no zásah to bol excelentný.
     
    87
    Česko dnes slovenským reprezentantom nedalo žiadnu šancu. Až na príležitosť Kucku mali hostia všetko pod kontrolou a bez problémov vyhrajú.
    86. Michael Krmenčík (CZE) - 0:3
     
    86
    Česko dalo gól!
    Fantastická rýchla akcia hostí. Vladimír Coufal poslal loptu do šestnástky, Vladimír Darida ešte pätou našiel spoluhráča za sebou a voľný MICHAEL KRMENČÍK poľahky zakončil k žrdi.
     
    86
    Striedanie v tíme Česká republika: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Petr Ševčík.
     
    85
    Slovenský obranca Norbert Gyömbér sa vrátil do hry. Našťastie, pretože dnes sú k dispozícii len tri striedania a tie sme už využili.
     
    84
    Nie je to prvýkrát, čo Norbert Gyömbér avizuje zdravotné problémy. Až teraz si vyžiadal ošetrenie. Uvidíme, či bude v poriadku.
     
    82
    Bořek Dočkal poslal z priameho kopu center do malého vápna Slovenska, defenzíva si poradila a odkopom celú situáciu vyriešila.
     
    81
    Michael Krmenčík bol faulovaným Milanom Škriniarom niekoľko metrov pred našou šestnástkou, Česko získalo priamy kop z výbornej pozície.
     
    80
    Desať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Česko má všetko vo svojich rukách, Slovensko dnes za bodmi nesmeruje.
     
    79
    Nejaký čas sa teraz hrať nebude, nakoľko krajný bek hostí potrebuje ošetrenie. Vyzerá to tak, že bude môcť pokračovať v hre.
     
    78
    Ondřej Čelůstka vyriešil rodiacu sa akciu Slovenska a loptu odkopol spred vlastnej šestnástky. Lopta ale zasiahla do hlavy Bořila, ktorý potrebuje ošetrenie.

    Matej Kubove

    Góly: 88. Schranz – 48. Coufal, 53. Dočkal (pen.), 86. Krmenčík

    Karty:   49. Boženík (SVK), 75. Kucka (SVK) – 4. Darida (CZE)


    Slovensko: Greif – Pekarík, Štetina (32. Valjent), Škriniar, Gyömbér – Hrošovský, Lobotka – Kucka (C), Duda (17. Zreľák), Haraslín – Boženík (64. Schranz).
    Náhradníci: Rodák, Kuciak – Valjent, Šatka, Mihalík, Schranz, Bero, Zreľák, Niňaj, Sabo, Koscelník, Ďuriš.

    Česko: Vaclík – Coufal, Čelůstka, Kalas, Bořil – Darida, Král – Masopust (86. Ševčík), Dočkal (C), Jankto (68. Provod) – Hložek (72. Krmenčík).
    Náhradníci: Pavlenka – Hovorka, Brabec, Provod, Krmenčík, Ševčík, Kúdela, Kalvach, Matějů.