Remeš – Lille 0:1 (kon.) | Angers – Bordeaux 0:2 (kon.) | Metz – Monaco 0:1 (kon.)
Nantes – Nîmes 2:1 (kon.) | Saint-Étienne – Lorient 2:0 (kon.) | Brest – Marseille 2:3 (kon.)
koniec
Stade Brestois 29
2:3 (1:2)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 30.08.2020, 21:00 • Venue Stade Francis-Le Blé • Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Gaëtan CHARBONNIER - 2:3
     
    89
    Brest právě vstřelil branku!
    Tak ono to o přeci jenom bude ještě hodně zajímavé! Centrovaná nabídka se snesla v pokutovém území nekrytého Faussuriera, který ihned vracel míč do malého vápna, kde měl příliš prostoru GAETAN CHARBONNIER. Posledně jmenovaný hráč pouze nastavil kopačku, díky které poslal balón přesně za brankáře Mandandu.
    80. Duje ĆALETA-CAR - 1:3
     
    80
    Marseille právě vstřelilo branku!
    I další standardní situace Marseille končí až v domácí brance! Thauvinovi se opětovně povedlo do pokutového území poslat nadýchaný centr, na který si naskočil DUJE ĆALETA-CAR. Tento chorvatský obránce i tentokráte zamířil naprosto přesně, navíc se jedná o jeho druhou dnešní branku. Brest tak bude muset dotahovat dvoubrankové manko!
    45+1. Romain FAIVRE - 1:2
     
    45+1
    Brest právě vstřelil branku!
    Tak to je velice důležitá branka v podání domácího celku! Ten podnikl útočný výpad po pravém křídle, načež jsme sledovali přízemní nahrávku do pokutového území. Tam se po odrazu dostal k míči ROMAIN FAIVRE, kterému se placírkou povedlo zamířit přesně k bližší brankové konstrukci. Mandanda byl naprosto bez nároku na zákrok!
    28. Duje ĆALETA-CAR - 0:2
     
    28
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Po standardní situaci tu máme druhou branku Marseille! Sansonovi se totiž podařilo vybojovat volný kop, který se velice nebezpečně snášel do malého vápna. Tam si na hranici ofsajdu seběhl DUJE ĆALETA-CAR, kterému se nohou povedlo překonat domácího brankáře. Larsonneur si na míč dokázal sáhnout, avšak ho nedostal do bezpečí. Sudí nejprve branku neuznal, po přezkoumání u videa nakonec platí!
    19. Florian THAUVIN - 0:1
     
    19
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok hostujícího celku končí vedoucí brankou! Marseille totiž po autovém vhazování podnikla nesmírně rychlý protiútok, který nakonec putoval na kopačku FLORIANA THAUVINA. Hostující křídelník si uvnitř pokutového území navedl míč na levou nohu, načež tečovanou střelou dokázal vyzrát na brankáře Larsonneura.

    David Suchý

    Góly: 45+1. Faivre (Charbonnier), 89. Charbonnier (Faussurier) – 19. Thauvin (M. Sanson), 28. Ćaleta-Car (Thauvin), 80. Ćaleta-Car (Thauvin)

    Karty:   84. Pierre-Gabriel (BST), 90. Magnetti (BST) – 8. Kamara (OMA), 30. Amavi (OMA), 45+4. Radonjić (OMA), 61. Balerdi (OMA)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 11:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:13.
    Stade Brestois 29: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Duverne (C), Ludovic Baal, Perraud – Honorat, Belkebla (85. Magnetti), Diallo (85. Mbock), Faivre (79. Tavares) – Cardona (79. Faussurier), Charbonnier.
    Náhradníci: Cibois – Benvindo, Tavares, Faussurier, N'Goma, Mbock, Le Douaron, Magnetti, Bangoura.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Sakaj, Balerdi, Kamara, Ćaleta-Car, Amavi – Radonjić (62. Aké), Strootman (72. Rongier), M. Sanson (79. Gueye) – Benedetto (79. Germain), Thauvin.
    Náhradníci: Pelé – Aké, Gueye, Germain, Chauí, Maxime López, Perrin, Rocchia, Rongier.

    Rozhodca: Delerue – Jouannaud, Berthomieu